You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.655
- Πόντοι
- 38.177
Τίποτα το ιδιαίτερο για τα λεφτά που ζητάειΤην ρωξαννα που ειναι στις βιλλες την εχει παρει κανεις?
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.655
- Πόντοι
- 38.177
Όχι καμιά δεν υπάρχειΜια ερωτηση.Υπαρχει μεσα στην γενικη σαβουρωμανια καμμια αξιολογη που να τον εξαφανιζει και να αντεχει ξεσκισμα το κρανιο της οπως η καρινα Νικηφορου Ουρανου 26 για οσους ξερουν?
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.933
- Πόντοι
- 3.346
Θελει και αλλου επεμβαση για να στρωσειΠήγα Ναταλία Πέτρου Ερημητη 3Α, έκανε επέμβαση στο στήθος, πολύ καλή δουλειά της έκανε ο γιατρός, έγινε τούμπανο, όλα τα λεφτά για ακόμα μια φορά βέβαια, ότι και να πω για αυτήν την γυναίκα είναι λίγο........
doggifuck
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 474
- Πόντοι
- 290
Ναι στην μαπα γιατι ειναι σαν χομπιτΘελει και αλλου επεμβαση για να στρωσει
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
μολις εχασα ενα στανταρακι
straham
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Το Χομπιτ εννοεί...την ξανθια με κοντο μαλλι εννοεις;
Αντί να πει κάποιος την ωμή αλήθεια κάθονται και εκθιάζουν ένα χομπιτ που χυνει και κάνει καλές πίπες..... Έλεος
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.962
- Πόντοι
- 456
Περασμα απο ρεντ νταϊαμοντ με Αμαρυλις. Πετιτ ωραιο σωμα ξανθια με ωραια επιδερμιδα κ καταπληκτικο στηθος φυσικο. Και ωραιο κωλαρακι. Μετρια φατσα αλλα γλυκια. Πολύ ευγενική κ γλυκητατη. Ωραια πιπα αργη στο γαμησι σου κανει την αισθηση να κανεις ερωτα. Ωραιο στησιμο στα 4.μεχρι την Κυριακή θα κατσει, μετα φευγει ξανα Αθηνα. Συστήνεται κατα την δικια μ αποψη
Great Awakening
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 396
Για πες πόσα έσκασες....Περασμα απο ρεντ νταϊαμοντ με Αμαρυλις. Πετιτ ωραιο σωμα ξανθια με ωραια επιδερμιδα κ καταπληκτικο στηθος φυσικο. Και ωραιο κωλαρακι. Μετρια φατσα αλλα γλυκια. Πολύ ευγενική κ γλυκητατη. Ωραια πιπα αργη στο γαμησι σου κανει την αισθηση να κανεις ερωτα. Ωραιο στησιμο στα 4.μεχρι την Κυριακή θα κατσει, μετα φευγει ξανα Αθηνα. Συστήνεται κατα την δικια μ αποψη
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Για πρότεινε μας εσύ κάποια καλύτερη αφού εμείς δεν ξέρουμε...Το Χομπιτ εννοεί...
Αντί να πει κάποιος την ωμή αλήθεια κάθονται και εκθιάζουν ένα χομπιτ που χυνει και κάνει καλές πίπες..... Έλεος
Γιατί μετά από 12 χρόνια που είσαι μέλος εδώ μέσα και διαβάζοντας τα 42 μηνύματα σου και τις 0 κριτικές σου δεν έχω καταλάβει ποια είναι η σχέση σου με τα μπουρδέλα και τι μας προτείνεις εσύ τελικά
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Για πες πόσα έσκασες....
καλύτερα να πλήρωνε ένα call girl πιο value θα ήταν
Great Awakening
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 396
Αυτο πήγα να γράψω απλά περίμενα να μου πει πόσα έσκασε. Προσωπικά για την συγκεκριμένη(επειδή πήγα και την είδα) δεν έδινα πάνω από 30 ευρώ απλό. Μιλάμε για μια σκινι κοπελίτσα χωρίς τίποτα το εξωφρενικό στην εμφάνιση της.καλύτερα να πλήρωνε ένα call girl πιο value θα ήταν
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Αυτο πήγα να γράψω απλά περίμενα να μου πει πόσα έσκασε. Προσωπικά για την συγκεκριμένη(επειδή πήγα και την είδα) δεν έδινα πάνω από 30 ευρώ απλό. Μιλάμε για μια σκινι κοπελίτσα χωρίς τίποτα το εξωφρενικό στην εμφάνιση της.
και από υπηρεσίες τίποτα το ιδιαίτερο και πρόγραμμα μεγάλο να πάρει κάποιος κοιτάει να σε ξεπετάξει πως και πως
Great Awakening
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 396
Δεν έχω μπει μέσα οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη ως προς τις υπηρεσίες της. Αλλά για να το λες εσύ όλο και κάτι θα ξες παραπάνω.και από υπηρεσίες τίποτα το ιδιαίτερο και πρόγραμμα μεγάλο να πάρει κάποιος κοιτάει να σε ξεπετάξει πως και πως
straham
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Για πρότεινε μας εσύ κάποια καλύτερη αφού εμείς δεν ξέρουμε...
Γιατί μετά από 12 χρόνια που είσαι μέλος εδώ μέσα και διαβάζοντας τα 42 μηνύματα σου και τις 0 κριτικές σου δεν έχω καταλάβει ποια είναι η σχέση σου με τα μπουρδέλα και τι μας προτείνεις εσύ τελικά
Για πρότεινε μας εσύ κάποια καλύτερη αφού εμείς δεν ξέρουμε...
Εγώ δεν έχω να σου προτείνω κάτι οπότε δεν θα χάσεις τον τίτλο του πιο πιστού μπουρδελιαρη αν αυτό σε ανησυχεί. Η αλήθεια είναι ότι στις κριτικές σου πέφτεις μέσα αλλά τη συγκεκριμένη δεν τη κατατάσεις στην κατηγορία "κανονικής γυναίκας". Άλλο πχ να έχεις μπροστα σου την Άφρο(που βγήκε στη σύνταξη) ή την Εμμανουέλα και άλλο το χομπιτ και ας βγάζει γούστο Αυτή είναι η δική μου γνώμη στο θέμα.. Όσο για το τι γνωρίζω μπορώ να σου πω ακόμη και το επάγγελμα σου μιας και συστήνεσαι στις κοπέλες κανονικά εδώ και χρόνια και φυσικά αυτές σε σχολιάζουν. Ελπίζω να σε κάλυψα...Για πρότεινε μας εσύ κάποια καλύτερη αφού εμείς δεν ξέρουμε...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Ααα καλά... Ακόμα συστήνομαι ?.Όσο για το τι γνωρίζω μπορώ να σου πω ακόμη και το επάγγελμα σου μιας και συστήνεσαι στις κοπέλες κανονικά εδώ και χρόνια και φυσικά αυτές σε σχολιάζουν. Ελπίζω να σε κάλυψα...
straham
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Σημασία δεν έχει ο χρονικος προσδιορισμό αλλά ότι από την απάντηση μου κατάλαβες ότι ουτε χθεσινός ειμαι ούτε επιθετικός ή προσβλητικός αλλά κυρίως ότι δεν λέω παραμύθια....Ααα καλά... Ακόμα συστήνομαι ?
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.962
- Πόντοι
- 456
Πας να το παιξεις εξυπνος.. Μαζεψου. Μια χαρα για το 40αρι οι υπηρεσίες. Κ χωρις βιασυνες κ καθολου ξεπετα.Και οτι ειπα στο ποστ μου ισχυει. Αν θες περνα αν θες οχι. Αλλα πριν πεταξεις την εξυπναδα με υφακι δοκίμασε κ πες μας η γενικα πες μας κ προτινε μας. Οπως εχει αναφερθει κ γενικα εδω μεσα,γουστα ειναι κ επισης ολοι με ολες δεν κολλανε. Εδω εχετε κανει ορισμένοι πορνοσταρ την Μιρελα που ειναι πιο ξυνη κ πιο ξεπετα απο ολες. Για να μην πω για τη εβελινα με το μονοκοματο σωμα κ το μπυροκυλι. Τεσπα.Για πες πόσα έσκασες....
Great Awakening
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 396
Ένας ψηλό μελαχρινος μπουλουκος που πάει και κάνει όλη την ώρα μουχαμπετι με τις τσατσαδες ποιος διάολο είναι ρε μάγκες?Σε όποιο σπιτάκι μπαίνω τον βλέπω μέσα και κάνει κουσκους με τα κορίτσια να ουμε. Κανένα μέλος του μπου θα είναι
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Η απάντηση σου είναι μία αναμασημένη καραμέλα που πάλιωσε εδώ και χρόνια...Σημασία δεν έχει ο χρονικος προσδιορισμό αλλά ότι από την απάντηση μου κατάλαβες ότι ουτε χθεσινός ειμαι ούτε επιθετικός ή προσβλητικός αλλά κυρίως ότι δεν λέω παραμύθια....
Δε συστήθηκα ποτέ σε καμία κοπέλα γιατί πολύ απλά δεν είχα κανένα λόγο να το κάνω.
Το ότι με ήξεραν 6-7 κοπέλες ήταν επειδή διάβαζαν συστηματικά εδώ μέσα και με είχαν ανακαλύψει και μου το είπαν.
Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας για τη Νάταλι...Εγώ μπορεί να ήμουν και υπερβολικός που την παίνεψα τόσο άσχετα αν με επιβεβαίωσαν άλλα 10 μέλη.
Εσύ έχεις να μας προτείνεις κάτι καλύτερο που ίσως δε το ξέρουμε ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις