Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
34
Like
474
Πόντοι
290
Μια ερωτηση.Υπαρχει μεσα στην γενικη σαβουρωμανια καμμια αξιολογη που να τον εξαφανιζει και να αντεχει ξεσκισμα το κρανιο της οπως η καρινα Νικηφορου Ουρανου 26 για οσους ξερουν?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Μια ερωτηση.Υπαρχει μεσα στην γενικη σαβουρωμανια καμμια αξιολογη που να τον εξαφανιζει και να αντεχει ξεσκισμα το κρανιο της οπως η καρινα Νικηφορου Ουρανου 26 για οσους ξερουν?
Όχι καμιά δεν υπάρχει

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.933
Πόντοι
3.346
Πήγα Ναταλία Πέτρου Ερημητη 3Α, έκανε επέμβαση στο στήθος, πολύ καλή δουλειά της έκανε ο γιατρός, έγινε τούμπανο, όλα τα λεφτά για ακόμα μια φορά βέβαια, ότι και να πω για αυτήν την γυναίκα είναι λίγο........
Θελει και αλλου επεμβαση για να στρωσει :grin:

• Like
Αντιδράσεις: azazel

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.962
Πόντοι
456
Περασμα απο ρεντ νταϊαμοντ με Αμαρυλις. Πετιτ ωραιο σωμα ξανθια με ωραια επιδερμιδα κ καταπληκτικο στηθος φυσικο. Και ωραιο κωλαρακι. Μετρια φατσα αλλα γλυκια. Πολύ ευγενική κ γλυκητατη. Ωραια πιπα αργη στο γαμησι σου κανει την αισθηση να κανεις ερωτα. Ωραιο στησιμο στα 4.μεχρι την Κυριακή θα κατσει, μετα φευγει ξανα Αθηνα. Συστήνεται κατα την δικια μ αποψη

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Περασμα απο ρεντ νταϊαμοντ με Αμαρυλις. Πετιτ ωραιο σωμα ξανθια με ωραια επιδερμιδα κ καταπληκτικο στηθος φυσικο. Και ωραιο κωλαρακι. Μετρια φατσα αλλα γλυκια. Πολύ ευγενική κ γλυκητατη. Ωραια πιπα αργη στο γαμησι σου κανει την αισθηση να κανεις ερωτα. Ωραιο στησιμο στα 4.μεχρι την Κυριακή θα κατσει, μετα φευγει ξανα Αθηνα. Συστήνεται κατα την δικια μ αποψη
Για πες πόσα έσκασες....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Το Χομπιτ εννοεί...
Αντί να πει κάποιος την ωμή αλήθεια κάθονται και εκθιάζουν ένα χομπιτ που χυνει και κάνει καλές πίπες..... Έλεος
Για πρότεινε μας εσύ κάποια καλύτερη αφού εμείς δεν ξέρουμε...
Γιατί μετά από 12 χρόνια που είσαι μέλος εδώ μέσα και διαβάζοντας τα 42 μηνύματα σου και τις 0 κριτικές σου δεν έχω καταλάβει ποια είναι η σχέση σου με τα μπουρδέλα και τι μας προτείνεις εσύ τελικά

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
καλύτερα να πλήρωνε ένα call girl πιο value θα ήταν :sunglasses:
Αυτο πήγα να γράψω απλά περίμενα να μου πει πόσα έσκασε. Προσωπικά για την συγκεκριμένη(επειδή πήγα και την είδα) δεν έδινα πάνω από 30 ευρώ απλό. Μιλάμε για μια σκινι κοπελίτσα χωρίς τίποτα το εξωφρενικό στην εμφάνιση της.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αυτο πήγα να γράψω απλά περίμενα να μου πει πόσα έσκασε. Προσωπικά για την συγκεκριμένη(επειδή πήγα και την είδα) δεν έδινα πάνω από 30 ευρώ απλό. Μιλάμε για μια σκινι κοπελίτσα χωρίς τίποτα το εξωφρενικό στην εμφάνιση της.

και από υπηρεσίες τίποτα το ιδιαίτερο και πρόγραμμα μεγάλο να πάρει κάποιος κοιτάει να σε ξεπετάξει πως και πως

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
και από υπηρεσίες τίποτα το ιδιαίτερο και πρόγραμμα μεγάλο να πάρει κάποιος κοιτάει να σε ξεπετάξει πως και πως
Δεν έχω μπει μέσα οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη ως προς τις υπηρεσίες της. Αλλά για να το λες εσύ όλο και κάτι θα ξες παραπάνω.

straham

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
40
Πόντοι
0
Γιατί μετά από 12 χρόνια που είσαι μέλος εδώ μέσα και διαβάζοντας τα 42 μηνύματα σου και τις 0 κριτικές σου δεν έχω καταλάβει ποια είναι η σχέση σου με τα μπουρδέλα και τι μας προτείνεις εσύ τελικά

Εγώ δεν έχω να σου προτείνω κάτι οπότε δεν θα χάσεις τον τίτλο του πιο πιστού μπουρδελιαρη αν αυτό σε ανησυχεί. Η αλήθεια είναι ότι στις κριτικές σου πέφτεις μέσα αλλά τη συγκεκριμένη δεν τη κατατάσεις στην κατηγορία "κανονικής γυναίκας". Άλλο πχ να έχεις μπροστα σου την Άφρο(που βγήκε στη σύνταξη) ή την Εμμανουέλα και άλλο το χομπιτ και ας βγάζει γούστο Αυτή είναι η δική μου γνώμη στο θέμα.. Όσο για το τι γνωρίζω μπορώ να σου πω ακόμη και το επάγγελμα σου μιας και συστήνεσαι στις κοπέλες κανονικά εδώ και χρόνια και φυσικά αυτές σε σχολιάζουν. Ελπίζω να σε κάλυψα...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
.Όσο για το τι γνωρίζω μπορώ να σου πω ακόμη και το επάγγελμα σου μιας και συστήνεσαι στις κοπέλες κανονικά εδώ και χρόνια και φυσικά αυτές σε σχολιάζουν. Ελπίζω να σε κάλυψα...
Ααα καλά... Ακόμα συστήνομαι ?

straham

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
40
Πόντοι
0
Ααα καλά... Ακόμα συστήνομαι ?
Σημασία δεν έχει ο χρονικος προσδιορισμό αλλά ότι από την απάντηση μου κατάλαβες ότι ουτε χθεσινός ειμαι ούτε επιθετικός ή προσβλητικός αλλά κυρίως ότι δεν λέω παραμύθια....

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.962
Πόντοι
456
Για πες πόσα έσκασες....
Πας να το παιξεις εξυπνος.. Μαζεψου. Μια χαρα για το 40αρι οι υπηρεσίες. Κ χωρις βιασυνες κ καθολου ξεπετα.Και οτι ειπα στο ποστ μου ισχυει. Αν θες περνα αν θες οχι. Αλλα πριν πεταξεις την εξυπναδα με υφακι δοκίμασε κ πες μας η γενικα πες μας κ προτινε μας. Οπως εχει αναφερθει κ γενικα εδω μεσα,γουστα ειναι κ επισης ολοι με ολες δεν κολλανε. Εδω εχετε κανει ορισμένοι πορνοσταρ την Μιρελα που ειναι πιο ξυνη κ πιο ξεπετα απο ολες. Για να μην πω για τη εβελινα με το μονοκοματο σωμα κ το μπυροκυλι. Τεσπα.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ένας ψηλό μελαχρινος μπουλουκος που πάει και κάνει όλη την ώρα μουχαμπετι με τις τσατσαδες ποιος διάολο είναι ρε μάγκες?Σε όποιο σπιτάκι μπαίνω τον βλέπω μέσα και κάνει κουσκους με τα κορίτσια να ουμε. Κανένα μέλος του μπου θα είναι :confused: :confused: :confused: :jerking::think:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Σημασία δεν έχει ο χρονικος προσδιορισμό αλλά ότι από την απάντηση μου κατάλαβες ότι ουτε χθεσινός ειμαι ούτε επιθετικός ή προσβλητικός αλλά κυρίως ότι δεν λέω παραμύθια....
Η απάντηση σου είναι μία αναμασημένη καραμέλα που πάλιωσε εδώ και χρόνια...
Δε συστήθηκα ποτέ σε καμία κοπέλα γιατί πολύ απλά δεν είχα κανένα λόγο να το κάνω.
Το ότι με ήξεραν 6-7 κοπέλες ήταν επειδή διάβαζαν συστηματικά εδώ μέσα και με είχαν ανακαλύψει και μου το είπαν.

Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας για τη Νάταλι...Εγώ μπορεί να ήμουν και υπερβολικός που την παίνεψα τόσο άσχετα αν με επιβεβαίωσαν άλλα 10 μέλη.
Εσύ έχεις να μας προτείνεις κάτι καλύτερο που ίσως δε το ξέρουμε ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom