Έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου. Εγώ γράφω για κατάρρευση τουρκιας?
Πάμε τώρα στα δικά μας. Ναι ειστε αρκετοί που πάτε και σκατε μεγάλα ποσά σε γκόμενές που δεν τα αξίζουν. Ούτε στο θέμα της εμφάνισης ούτε στο θέμα υπηρεσιών. Και έτσι κρατάτε τις τιμές ψηλά. Στην αθηνα ρε έξυπνοπουλί για την συγκεκριμένη θα έδινες 20 ευρώ βαριά βαριά. Εσυ πηγές και την φορτώσες με τα διπλά. Με λίγα λόγια άτομα σαν εσένα βοηθάνε στο να έχουν δουλειά μέτριες κοπέλες σε εξωφρενικές τιμές γι'αυτο που προσφέρουν.Αν κάνατε αποχή η τέλος πάντων δεν σκορπαγατε τα λεφτά σας σε μετριότητες σίγουρα η μπουρδελοκατασταση της Θεσσαλονίκης θα ήταν πολύ καλύτερη. Όσο για τον χοντρό που κάνει κους κους με τις τσατσαδες είναι ο ορισμός του γλυφτη. Όταν υπάρχουν τέτοιοι αγαπουληδες που κωλοτριβονται και δίνουν αξία στις ιερόδουλες τότε η σαπίλα στα σπιτάκια θα εξακολουθεί να παραμένει. Γι'αυτο η αθηνα είναι μπροστά. Διότι υπάρχουν επιλογές και οι μαλθακοι μπουληδες
Παντως δεν γραφεις κ τπτα σχετικα με μπουρδελα. Το αν πληρωνω ακριβα η φτηνα ασε να το ξερω εγω κ η τσεπη μου. Λεφτα εχω κ τα καιω βρε καρμιρι, που θεωρεις 40 ευρω του κοσμου τα λεφτα. Κοψε το σπορ γτ με τα διφραγκα σου επελεξες λαθος σπορ. Επισης μαρεσει να δοκιμαζω διαφορετικα στιλ κοριτσιων. Ειτε σε μπουρδελα ειτε πιατσα ειτε σε εσκορτς. Γιαυτο κ γραφω εδω. Αντε παλι με την Αθηνα, που πατε κ γαματε στο
Μεταξουργείο με 10 ευρω μεσα στην σαπίλα. Κ για τον τυπο που λες τι σε νοιάζει ρε φιλε;;; κ ουτε μας νοιαζει.
Το λοιπον, προτινε μας μια, δυο, κοπελες η κπαραπανω ριξε κ καμια ενημέρωση κ εμπειρία κ μετα πουλα πνεύμα.
Και by the way για value for money καταστασεις εχω απειρες ιστοριες κ εμπειρίες απο τα χρονια μου σε Ταυλανδη κ Ασια.. Καλο βραδυ γτ θα μας κραξουν οι υπόλοιποι κ τζαμπα σπαταλαω τον χρονο μου μαζι σου