Απο οτι έγραφαν εδω ηταν στο 3α αν δεν κάνω λάθος , το οποίο νομίζω πως δεν είναι καταχωρημένο εδω στο σάιτ.Φίλε οι 2 κριτικές που έχει η Ναταλί είναι Πέτρου Ερημητη 5 (γκρι) και όχι στο κόκκινο, τελικά ρε παιδιά που δουλεύει η Νάταλι?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (3 μέλη και 72 επισκέπτες)
IRON MAIDEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 715
- Πόντοι
- 81
Υπάρχει 3β που είναι το κόκκινο εκεί που δουλεύει η Ραισα βραδυ και το 5 που είναι το γκρι, δεν έχει άλλα, σε ποιο από τα δύο δουλεύει?Απο οτι έγραφαν εδω ηταν στο 3α αν δεν κάνω λάθος , το οποίο νομίζω πως δεν είναι καταχωρημένο εδω στο σάιτ.
Δεν τα ξέρω καλά , έχω να πάω καιρό απο εκείνα τα στούντιο , αν θες δες εδω ενα παλιότερο πόστ μήπως βγάλεις άκρη , απέναντι απο το medusa λέει.Υπάρχει 3β που είναι το κόκκινο εκεί που δουλεύει η Ραισα βραδυ και το 5 που είναι το γκρι, δεν έχει άλλα, σε ποιο από τα δύο δουλεύει?
IRON MAIDEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 715
- Πόντοι
- 81
Δεν βγάζεις άκρη λέει απλώς Πέτρου Ερημητη.....Δεν τα ξέρω καλά , έχω να πάω καιρό απο εκείνα τα στούντιο , αν θες δες εδω ενα παλιότερο πόστ μήπως βγάλεις άκρη , απέναντι απο το medusa λέει.
IRON MAIDEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 715
- Πόντοι
- 81
Ευχαριστώ.Τα 2 κολλητα απεναντι απο το μεντουσα... Στο ενα που ειναι κολλητα απο το λας βεγκας δουλεύει η ραϊσα(ελενα) κ στο διπλανο η Ναταλι πρωϊ. Στο ιδιο δουλεύει βραδυ η Καρινα.
ZORRO___
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 478
- Πόντοι
- 21
ψηλοπουτανε αμα σου κατσει η ζωζω την γαμας??? εγω δεν ξερω για ζωζω αλλα αν μου κατσει η μαρω κοντου της κανω κ γλυφομουνιΈχει πάρει κάποιος Ιωάννα από playboy?
γεια σας μαγκες καινουριος εδω αν και ειχα κανει λιγο πιο παλια το λογαριασμο
χθες εκανα μια μικρη βολτα αλλα η κατασταση ηταν αρκετα κακη και ξενερωσα και εφυγα
βιλα ερωτικα: μονικα και σονια παρτουζα με 50 ειπε η τσα2 αλλα μου φανηκαν σα πρεζακια και οι δυο και δεν μπηκα
επισης πολυ κακη εντυπωση μπαινοντας στο ρδελο μια πολυ κακη μυρωδια ρε μαγκες, μποχα να πουμε
στα paradise ειχε μπιανκα (και καλα ιταλιδα) με την οποια εχω παει και δεν αξιζει το 40αρι που ζηταει
στο super paradise ηταν η βικτωρια που προσωπικα μου αρεσει πολυ και 2 φορες που εχω παει εμεινα πολυ ευχαριστημενος, καλη πιπα και βρωμολογα
στο τριτο δε μπηκα
μετα πηγα στο free house οπου ηταν η ανια, κατι με ξενερωσε πανω της και δεν μπηκα
τελευταιο που επισκεφτηκα ηταν ενα πανω πανω πισω απο το εγκαταλελημενο το κτηριο που καμια φορα παρκαρουν νταλικες μια ιζαμπελα δεν την εχω ξαναδει, στραβοχυμενη αγυμναστη
ηταν και δυο πακια απο κει εξω με ενα μερσεντες με ελληνικες πινακιδες κιολας λεγανε κατι αλαχ ακμπαρ στη γλωσσα τους
αυτα
χθες εκανα μια μικρη βολτα αλλα η κατασταση ηταν αρκετα κακη και ξενερωσα και εφυγα
βιλα ερωτικα: μονικα και σονια παρτουζα με 50 ειπε η τσα2 αλλα μου φανηκαν σα πρεζακια και οι δυο και δεν μπηκα
επισης πολυ κακη εντυπωση μπαινοντας στο ρδελο μια πολυ κακη μυρωδια ρε μαγκες, μποχα να πουμε
στα paradise ειχε μπιανκα (και καλα ιταλιδα) με την οποια εχω παει και δεν αξιζει το 40αρι που ζηταει
στο super paradise ηταν η βικτωρια που προσωπικα μου αρεσει πολυ και 2 φορες που εχω παει εμεινα πολυ ευχαριστημενος, καλη πιπα και βρωμολογα
στο τριτο δε μπηκα
μετα πηγα στο free house οπου ηταν η ανια, κατι με ξενερωσε πανω της και δεν μπηκα
τελευταιο που επισκεφτηκα ηταν ενα πανω πανω πισω απο το εγκαταλελημενο το κτηριο που καμια φορα παρκαρουν νταλικες μια ιζαμπελα δεν την εχω ξαναδει, στραβοχυμενη αγυμναστη
ηταν και δυο πακια απο κει εξω με ενα μερσεντες με ελληνικες πινακιδες κιολας λεγανε κατι αλαχ ακμπαρ στη γλωσσα τους
αυτα
πηγα με σουζανα την προηγουμενη εβδομαδαΒόλτα πάλι χθες βράδυ,
villa erotica η undead σουζάνα, δεν ξέρω πως είναι στο δωμάτιο αλλά στο σαλόνι με τρομάζει πάντα, ψηλή και λεπτή σαν σκελετός, ηλικία 50+
godiva η πάολα στο δωμάτιο, την είχα ξαναδεί και ήθελα να τη δοκιμάσω όμως 40 για απλό είπε η τσατσά που δε σκοπεύω να δώσω ποτέ
τα 2 της λιλιάνας κλειστά
στο γωνιακό που ήταν παλιά η σάντρα νικηφόρου με μινωταύρου η ίδια αντιπαθητική φεμινίστρια 30 κάτι αντελίνα, λεπτή μέτριο ύψος μακριά σκούρα μαλλιά με γυαλιά
στο από πάνω κολλητά ήταν μία που την ξέχασα με το που βγήκα, και όνομα και εμφάνιση
απέναντι στο βένους η σάρα και η σόνια, έχουν φώτο στο fg
vegas στο απέναντι της μανταλένας ήταν η ίδια μολδαβέζα αλίνα, ξαναέγραψα για αυτή "σωματότυπος μανταλένας ίσως λίγο ψηλότερη με κάπως μεγαλύτερες πλάτες, είχε μερικά ταττού, πρόσωπο αντιγραφή επικόλληση athena faris"
ερημίτη απέναντι από μεντούσα ήταν η έλενα δωμάτιο και στο άλλο μία καρίνα ή κορίνα, κοντή με πιασίματα / καμπύλες, ωραίο σώμα δε μου φάνηκε αφημένο, μακριά σκούρα μαλλιά και μέτριο πρόσωπο, αυτή τη φορά σε κανένα από τα 2 δεν ρώτησαν για εμβόλιο όμως πριν μπω στης κορίνας άκουσα να κάνει ανάκριση η τσατσά στο σαλόνι κάποιον που λογικά ήθελε να μπει και τελικά έφυγε όπως έμπαινα
μεντούσα η γνωστή μιρέλα, όσες φορές πήγα μαζί της δεν είχα παράπονο, η εμφάνιση με χαλάει πλέον λίγο
στο διπλανό μια καινούργια για εμένα ρουμάνα ιζαμπέλα, νέα με μέτριο ύψος και συμπαθητικό πρόσωπο, σκούρα ίσια μέτριου μήκους μαλλιά, νορμάλ σώμα, τουλάχιστον έτσι μου είχε φανεί στο σαλόνι, θα γράψω κριτική κάποια στιγμή, γενικά βαρεμάρα τελείως στο δωμάτιο, σώμα λες και μεταμορφώθηκε στο δωμάτιο, μετρούσα τις δίπλες στην κοιλιά της όσο προσπαθούσε να μου τον σηκώσει και "i don't speak greece", "no english" οπότε μηδέν κουβέντες γιατί δε μιλάω ρουμανικά
σωμα γερασμενο σπασμενο με φακιδες
πρεπει οντως να ναι 50 χρονων
ελπιζω να μην κανει κανενας συναγωνιστης το ιδιο λαθος με εμενα αν και ηταν φιλοτιμη
Διαγραμμένο μέλος 213342
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 778
- Πόντοι
- 361
Η Έλενα η μικρή στο Casa D' Amore αξίζει; Και σε ποιο από τα τρία είναι;
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.144
- Πόντοι
- 3.346
Εγω συναδελφοι ξεκινησα αποχη.
Χαλια η κατασταση και δεν βλεπω να καλυτερευει,ας το σκεφτουν αυτο οι μαγαζατορες και να ψαχτουν να φερουν αξιολογες κοπελες.
Χαλια η κατασταση και δεν βλεπω να καλυτερευει,ας το σκεφτουν αυτο οι μαγαζατορες και να ψαχτουν να φερουν αξιολογες κοπελες.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.988
- Πόντοι
- 9.297
Έχω δει στον ύπνο μου γύρω στα 16-17 να κάνω γλειφομούνι στην Μαρία Ιωαννίδου ...επίσης εγκρίνω Μάρω Κοντού και φυσικά Ζωζώ!ψηλοπουτανε αμα σου κατσει η ζωζω την γαμας??? εγω δεν ξερω για ζωζω αλλα αν μου κατσει η μαρω κοντου της κανω κ γλυφομουνι
Ζούμε ανάμεσα σας ανώριμοι πιπινολατρες....και είμαστε πολλοί!
Μια φορά πέρασα μαζί της, ίσως έχω γράψει και κριτική, γενικά μέτρια προς καλή αλλά εμένα δεν μου αρέσει σαν εμφάνιση, γενικά δεν είναι ο τύπος μου. Δεν είναι κομοδίνο.αυτη η σονια στο εροτικα λεει τιποτα?
IRON MAIDEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 715
- Πόντοι
- 81
Όχι φίλε δεν αξίζει, πεταμένα λεφτά..... Διάβασε και καμιά κριτική, δυστυχώς δεν το έχει, ούτε γούστα ούτε τίποτα.... Δεν της αρέσει αυτό που κάνει προφανώς...Η Έλενα η μικρή στο Casa D' Amore αξίζει; Και σε ποιο από τα τρία είναι;
IRON MAIDEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 715
- Πόντοι
- 81
Κάνε κουράγιο, η Λάρα έρχεται σε 2-3 βδομάδες.Εγω συναδελφοι ξεκινησα αποχη.
Geokoro
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2016
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.814
- Πόντοι
- 1.196
Αν κατάλαβα καλά από τους προλαλησαντες η Ναταλί δουλεύει στο γκρι το οποίο ήταν κλειστό στις 1100 που πήγαδεν την βρηκες; λειπει;
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Ναι στο γκρι δουλεύει που είναι το 3α αλλά πολλές φορές αναφέρεται σαν 5...δίπλα το κοκκινο είναι το 3Αν κατάλαβα καλά από τους προλαλησαντες η Ναταλί δουλεύει στο γκρι το οποίο ήταν κλειστό στις 1100 που πήγα
ST@Lone
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.443
- Πόντοι
- 4.110
Ούτε κρύο ούτε ζέστη...αυτη η σονια στο εροτικα λεει τιποτα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις