Δε βγαζω ακρη με το προγραμμα εκει venus villa erotica venus 2 αλλες παω αλλες βλεπω ενα μπερδεμα γενικα , πηγα σημερα να βρω αυτη τη μονικα ηταν η εμανουελα η μονικα εφευγε ενω ειχε αλλες ωρες στο αλλο σιτε , την αλλη φορα εψαχνα τη σονια να τη δω ειχε αλλες δυο , που τη μια τη ψιλη τη πετυχα στο villa με τη σονια dueto , μπερδεμα γενικα με τα ονοματα διαβαζω κιεδω μετα και δε μπορω να καταλαβω ποιες λετε .
Τελος παντων πηγα σαυτη τη liza στο hotlady που ειναι σιγουρα αυτη , σε σχεση με το το σαλοναρισμα η τις φωτος , μεσα χανει αυτο το εντυπωσιακο , αλλα και παλι ειναι καλη περιπτωση δε ξερω με εφτιαξε , οκ ειναι νταρντανε αλλα σφηχτο κορμι με οκ επιδερμιδα δε με χαλασε καν και βυζαρες και κολος μια χαρα καλοσχηματισμενος , αρχικο 40 πηρα το 50 χαλαρα .
Αλαγη διαφορων στασεων τον παιρνει ολο μεσα , ευχαριστη παρουσια γενικα , προσπαθεια για επικοινωνια στην αρχη απο μερους της , δε τελειωνα με τιποτα και μου προσφερε τα βυζια της να τελειωσω πανω , δε ξερω αν το εκανε στο 50αρικο η αν το κανε χαριστικα γιανα τελειωσω καποτε , δε με χαλασε παντος μου ζητησε και σορρυ που ηταν κουρασμενη , κανενα προβλημα της λεω αποζημειωθηκα με το παραπανω .
Δωστε κανα ρεπο στη κοπελα αμα διαβαζετε την εχετε ταραξει ουτε σεασον στη μυκονο δε δουλευουν τοσο ρε μαγκες εγω της βγαζω το καπελο με τοση δουλεια αν ειναι ετσι ευχαριστη με ολους .
Παντος ενω το κοριτσι ειναι κομπλε και μαζευει χαρτι ο χωρος πολυ βρομικος απο τους χειροτερους που εχω παει σε θεμα καθαριοτητας , και ισως γιαυτο δε θα ξαναπαω , βαλτε κανα σαπουνι η κανα μωρομαντηλο , αλαξτε το πατακι απο το δωματειο που βρωμαγε ποδαριλα μεχρι το κρεβατι και μαζεφτε την απλωστρα με τα ρουχα μεσα απο το διπλα δωματειο που φαινεται αμα θελετε 40αρια και 80αρια . Αυτα να στε καλα