Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (5 μέλη και 46 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Ξέρεις τι ώρα ξεκινάει η βάρδια της μήπως να πάω να τη βρω και μετά να ενημερώσω;
Συνηθως κατα τις 19.00 αλλαζει η βαρδια.αν δουλευουν και σημερα λογικα θα τις πετυχεις τωρα

hamster

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εγω την Τριτη σκοπευα να επισκεφτω αυτο στην κοροβαγκου, στην Χριστινα, αλλα ηταν κλειστο. Τελικα πηγα σε αυτο στην 26ης οκτωβριου. Το ονομα της κοπελας ειναι Σαμπρινα, μελαχροινη, υψος πανω απο 1,74, γεροδεμενη με βαρος καπου στα 66-67 κιλα, αρκετα ομορφη αν και δεν προσεξα τοσο πολυ το προσωπο της οσο τα μπουτια της.
Στο δωματιο ηταν ευγενικη και η φωνη της ηταν ηρεμη και ανακουφιστικη. Παρα το γεγονος οτι ημουν αρκετα αγχωμενος, μετα απο 1-2 λεπτα μαζι της ηρεμησα και μου εφυγε το περισσοτερο αγχος. Με αφηνε να χαιδευω τα ομορφα στηθη της και να τα ζουλαω απαλα. Σε μια στιγμη, την ωρα που μου εκανε στοματικο, ερχεται αναμεσα απο τα ποδια μου και αρχιζει να μου τριβει τα @@ και το υπολοιπο σωμα. Δυστυχως, μετα με το που πηγα να το βαλω μεσα στα 4, εχυσα σε 10 δευτερολεπτα ( πιθανως λογω αγχους, αλλα και επειδη ειδα τις γυμνες πατουσες της και ερεθιστικα αποτομα). Σκεφτομαι να την ξαναεπισκεφτω την επομενη εβδομαδα με λιγοτερο αγχος και να το απολαυσω ακομα πιο πολυ.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
δοκιμαστή δεν αμφιβάλλω για το ότι έγραψες για τη μιρέλα. Το έγραψα αυτό γιατί οι κριτικές για τις πουτάνες της θεσ/νίκης έιναι σπάνιες και μερικές εξ αυτών γίνονται εδώ στο φόρουμ, που δεν είναι ο χώρος τους. Σε αντίθεση με τους αθηναίους που ανεβάζουν καθημερινα δεκάδες κριτικές.

Ευγενια και Στέλλα πρώτη φορά τα κούω σαν ονόματα. δώσε καμια πληροφορία παραπάνω.

Γράφω κριτικές όταν μπορώ και όταν δεν είμαι στη δουλειά... επίσης επειδή δεν θέλω να αδικήσω καμμία προσπαθώ να γράφω τα γεγονότα ως έγιναν... τεσπά...

Για την Στέλλα λέει και ο φίλος ο al στην βόλτα και την εκτενέστατη αναφορά που προσέφερε... Είναι καλή κοπέλα, καθαρή, ευγενική και με καλές υπηρεσίες. Η Ευγενία δουλεύει σήμερα βράδυ... τρελό τσιμπούκι και σε κοιτάει και στα μάτια... τρέλα!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επιτελους η ευγενια που τοσα ακουασα γι αυτην κ την πιπα της.πειτε μου παλι που δουλευει αν δεν βαριεστε.μπορει να μπω στον κοπο να κανω μια βολτα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
deker πάνε... γκαραντί πράγματα. Σήμερα θα είναι σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες στο τέρμα της Ν. Ουρανού...

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
τι ωραίο να είσαι φαντάρος , να κάνεις 20 συνεχόμενες υπηρεσίες , να βγένεις , να πηγαίνεις Κωλέτη ...
και να βλέπεις την Αφροδίτη ... !!!
η Αφροδίτη επέστρεψε μάγκες με μεγαλύτερες σε μέγεθος βυζάρες και άγριες διαθέσεις !
καθε δευτέρα τρίτη τετάρτη 10:00 με 19:00 !!!
Οταν λες Αφροδιτη εννοεις την Αφρουλα? απο Κυπρο ? Κανενας δεν κανει σχολιο γι αυτη την επιστροφη?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
ντεκερ το ψηνεις να παμε μαζι?? Ελα να κανονιζουμε καμια τσαρκα η παρεα!!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Tetsuo αν πάτε μέσα και εγώ... στείλε μήνυμα αν θέλεις να συναντηθούμε. Απλά λίγο αργά γιατί 10 τελειώνω την δουλειά...

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Οταν λες Αφροδιτη εννοεις την Αφρουλα? απο Κυπρο ? Κανενας δεν κανει σχολιο γι αυτη την επιστροφη?
Για την Αφρουλα λεει φιλε,το κοριτσι γυρισε,διαβασε λιγο πιο πισω  :grin:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ντεκερ το ψηνεις να παμε μαζι?? Ελα να κανονιζουμε καμια τσαρκα η παρεα!!
φιλε ειμαι μεσα αλλα εχω δουλειες κ δεν ξερω τι ωρα θα τελειωσω για να σου πω απο τωρα για σιγουρα,γιατι μπορει να ειναι στις 8 το απογευμα αλλα μπορει κ στις 10.καταλαβες.στειλε pm

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
καλησπεριζω με την σειρα μου. Μολις τωρα πληροφορηθηκα τηλεφωνικως στην νικηφορου τερμα θα δουλευει αποψε το βραδυ η στελλα ενω τωρα απογευμα δουλευει μια χριστινα, οσο για την ευγενια που ρωτησα μου ειπανε στο τηλ χαρακτηριστικα "που την θυμηθηκες αυτην αγορι μου? εχω μηνες νατην δω!!". Την ρωτησα(την υπηρεσια) αν ξερει αν δουλευει η ευγενια μια απο αυτες τις μερες και μου απαντησε αρνητικα δηλ οχι δεν θα δουλεψει!!
Οσο για 26ης οκτ τωρα δουλευει μια Εμμανουελα και μετα τις 7 η Σαμπρινα.
Αυτα προς το παρον μαγκες.

ΥΓ. να κανονισουμε καμια μερα οποτε βολεψει αυθημερον(ή με διανυκτερευση) εκδρομουλα στην αθηνα, αξιζει με τα χιλια μαγκες πηγα πριν μια βδομαδα κ επαθα πλακα στην φυλης μαμας μωρακλες με 20γιουρα μονο, αλλα μιλαμε για αστερια!!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Εγώ είχα ενημέρωση από κυρία επί της υποδοχής ότι θα δουλέψει σήμερα το βράδυ... εγώ θα κάνω μια βόλτα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
να σαι καλα ρε ολλανδε,σ ευχαριστουμε για τις πληροφοριες.πριν κανα δυο βδομαδες ειχα κατεβει κ εγω αθηνα,δεν κατεθεσα αλλα η τσαρκα που εκανα ηταν ολα τα λεφτα.γενικα ειναι πολυ μπροστα αλλα οχι να πηγαινουμε και ταξιδακι να τους αφηνουμε τα χρηματα μας.καλα ειναι κ εδω,ας μην το μιζεριαζουμε.

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
ναι ρε φιλε deker συμφωνω μαζι σου εν μερει, ομως για να αφηνουμε εδω τα λεφτα μας πρεπει να εχουμε και τις αναλογες υπηρεσιες,μην ειμαστε κοροιδα πρεπει να παρουμε την κατασταση στα χερια μας αρκει να το πιστεψουμε, αν για παραδειγμα μπαινοντας σε καθε σπιτι(στον βαρδαρη) μολις ακουμε 40ευρω για απλο, να λεμε 30 εμεις και αν συνεχισουμε νατο κανουμε αυτο αρκετοι απομας αποδω μεσα για καποιο χι διαστημα, με αυτον τον τροπο πιστευω κ με τετοια κριση θα βαλουν μυαλο κ δεν μπορει θα κατεβασουν τιμες αναγκαστικα απο 40,30 σε 30,25 βαρδαρη και ακολουθως αναγκαστικα τα στουντιο απο 40 σε 35,30. Κατι αναλογο εγινε και στην αθηνα με τις τιμες, ηταν παραπανω κ επεσαν λογω κρισης! Ρε μαγκες ειναι στο χερι μας αρκει να προσπαθησουμε και θα καρποφορησει ή τουλαχιστον θα στειλουμε το δικο μας μηνυμα ανεξαρτητου αποτελεσματος!

Επισκέπτης
Πολυ περίεργα τα πράγματα παιδιά.. 3 διαφορετικές πληροφορίες μέτα από αυτά που θα σας πω κ εγώ.

Πήγα λοίπον Νικ.Ουρανού με την ιδέα να δω πως είναι αυτή η Ευγενία, η τσατσά μου έιπε ότι δουλεύει η Στέλλα χωρίς να την δω όμως, εγώ είπα πως έψαχνα για την Ευγενεία κ μου είπε πώς να έρθω από Δευτέρα-Τρίτη, επίσης λέει έσυ δεν είχες πάει με την Ευγενεία πριν κάτι μερές?

Βγάλε άκρη λοιπόν..

Επιπροσθέτως. Στο μπουρδελάκι στα φανάρια ήταν η κλασσική αδυνατουλα ξανθιά η οποία δούλευε πρωινή κ θα άλλαζε σε λίγο. Κάθησε η ίδια μαζί μου κ μου μιλούσε όταν της ρώτησα αν ήρθε καμιά καινούργια και μου είπε όχι. Η επόμενη κοπελα λέει είναι μια μελαχροινή με ξανθια extensions η κάτι τέτοιο τελωσπάντων και ότι σήμερα είναι μια κοντή κοκκινομάλα βραδυνη.

Επίσης βγάλε άκρη..

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Παιδες να κανονισουμε για Κυριακη αν ειναι,οργανωμενα πραματα.

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
γυρισαμε απο τσαρκα και καταθεση αλλα ελεου ωρας και νυστας το "ριβιου" θα το γραψει ο συναγωνιστης αλφιστας
το ειχα αναγκη το ξεκαπνησμα
στην στελλα κατεθεσα στην νικηφρου ουρανου, καλη υπομονεντικη το τιμησε το τεταρτακι τις απο ολες τις στασεις αλλα λογο ελειψεως φαντασιας σε αυτα που της ελεγα με ψιλο ξενερωσε αλλα μετα το ευχαριστηθηκαμε κοινος
με αριστα το 10 την βαζω 7
επισης η κ.ελενη εκπληκτιση στην ρεσεψιον-υποδοχη (τσατσα δεν την λεω γιατι ηταν με διαφορα η επικοινονιακοτερη και ευγενεστατη απο ολες οσες εχω συναντησει, η γυναικαι ειναι μεγαλη σε ηλικια μην πειτε κανα ανεκδοτο ....)

αλφι δωσε ριβιου οσο μπορεις :dancing:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Εν αρχη να τονισω οτι και το σημερινο review θα στερειτε ονοματων, λογω του οτι ο εκλεκτος συντροφος simera ξεχασε το μπλοκακι του. Εγω ειχα στυλο βεβαιως βεβαιως αλλα δεν εγραφε. Με λιγα λογια οι οιωνοι δεν ηταν θετικοι.
τα βασικα λοιπον
κωλλετη-εφη με face lift στα μαλλια
κοροβανγκου- χριστινα
εκκλησια- δεν θυμαμαι ονομα
εκει σταματησε η περιπλανηση στην περιοχη μυλου, το ερως 16 κλειστο
βαρδαρη ειχε μερικα αξιογαμητα αλλα ηταν στο 40ρι, γεγονος αντιθετο στα συνδικαλιστκα οργανα του σαιτ,οποτε δεν τιμηθηκαν
σημειωτεον, οι συμπεριφορα των περισσοτερων αθλια, καποιες ουτε μετα απο προτροπη της τσατσας δεν μπηκαν στον κοπο να κανουν μια καλη γυρα στο σαλονι να τις δουμε,τεσπα
η τελικη καταθεση εγινε στην στελλα
ο simera εμεινε αρκετα ικανοποιημενος
εγω απο την αλλη, ουτε κρυο ουτε ζεστη. Η κοπελα δεν γκρινιαζει,προσπαθει σε οτι της πεις, αλλα μεχρι εκει
εγω με 40ρια απαιτω οι κοπελες να την ματωνουν την φανελα, οχι απλα να ειναι ανεκτικες. Βεβαια ειναι και θεμα χημειας, και ο σιμερα την βρηκε,εγω οχι

παρεπιπτοντως, στην περιοχη γινεται χαμος απο εκφυλες κορασιδες που συρρεουν σοριδον στην πολη μας με 3μερες εκδρομες
αντι να ξοδευετε 40ρια, ντυθειτε, παρφουμαριστειτε και καντε την κατα μπουζουκια μερια για καμακι
αυυυτα τα λιγα απο εμενα.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
ααα και η ευγενια δεν ηταν πουθενα
tough luck >:( >:( >:(

Stories