Ποια τον έστειλε; Για εμένα πολύ ωραίος τρόπος να πεθάνεις.Πέθανε 59χρονος μέσα σε οίκο ανοχής (φωτ.)
Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί, Κυριακή, ένας 59χρονος μέσα σε οίκο ανοχής στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για άντρα που επισκέφτηκε οίκο ανοχής στην οδό Φρίξου και κατέληξε. Το θύμα κινείτο νωρίς το πρωί στην περιοχή και όταν επισκέφτηκε τον οίκο...www.makthes.gr
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (3 μέλη και 39 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.047
- Πόντοι
- 9.297
Ο ιδανικος για καθε συναγωνιστη....?Ποια τον έστειλε; Για εμένα πολύ ωραίος τρόπος να πεθάνεις.
parmeniwn81
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2018
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
Παιδες θα ηθελα μια πληροφορια. Ζω εκτος Ελλαδος κ το Σαββατο επισκεφτομαι την πατριδα κ ακουσα οτι στα στουντιακια δεχονται μονο εμβολιασμενους. Αληθευει??? Ευχαριστω εκ των προτερων
Μπα δεν νομίζω , ούτε εμβόλιο ούτε καν τέστ δεν ζητάνε , στα περισσότερα δεν σου μετράνε ούτε θερμοκρασία που υποτίθεται οτι έπρεπε να μετράνε ... θα μου πεις αν έχεις πυρετό σιγά να μην έχεις και όρεξη για μπουρδελότσαρκα , σωστό και αυτόΠαιδες θα ηθελα μια πληροφορια. Ζω εκτος Ελλαδος κ το Σαββατο επισκεφτομαι την πατριδα κ ακουσα οτι στα στουντιακια δεχονται μονο εμβολιασμενους. Αληθευει??? Ευχαριστω εκ των προτερων
Τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του μήνα που πήγα έτσι ηταν , δεν νομίζω να άλλαξε κάτι.
Alexandros55
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 249
- Πόντοι
- 20
όχι σε καμία περίπτωση, αν μπεις με μάσκα μερικές σε δουλεύουν κιόλαςΠαιδες θα ηθελα μια πληροφορια. Ζω εκτος Ελλαδος κ το Σαββατο επισκεφτομαι την πατριδα κ ακουσα οτι στα στουντιακια δεχονται μονο εμβολιασμενους. Αληθευει??? Ευχαριστω εκ των προτερων
Καλημέρα σε όλους.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένα μπουρδέλο-στούντιο με τράνς στη Θεσσαλονίκη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υ.γ: παρακαλώ όχι ειρωνίες και εξυπνάδες, οι 99 στους 100 από εσάς, όταν έγραφα στο bourdela, ήσασταν σε βρεφικό κρεβατάκι ή δεν ξέρατε καν ότι υπάρχει η σελίδα ????
Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένα μπουρδέλο-στούντιο με τράνς στη Θεσσαλονίκη.
Υ.γ: παρακαλώ όχι ειρωνίες και εξυπνάδες, οι 99 στους 100 από εσάς, όταν έγραφα στο bourdela, ήσασταν σε βρεφικό κρεβατάκι ή δεν ξέρατε καν ότι υπάρχει η σελίδα ????
wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 931
- Πόντοι
- 96
Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο φίλε.Τρανς θα βρεις αρκετές στην πιάτσαΚαλημέρα σε όλους.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση καταρχάς.Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο φίλε.Τρανς θα βρεις αρκετές στην πιάτσα
Είδα κάποιον φίλο που στο νήμα για τον άνθρωπο που πέθανε επί το έργον,έγραψε "μην ήταν σε κανένα τραβελόσπιτο....." και αναρωτήθηκα μήπως έχω χάσει επισόδια!
parmeniwn81
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2018
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
ευχαριστω το νημα για την αμεση ανταποκριση
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.153
- Πόντοι
- 3.346
Τυπε απαγορευεται τρανς να δουλευουν σε στουντιο.Καλημέρα σε όλους.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.153
- Πόντοι
- 3.346
Εξωτερικο και ανεμβολιαστος?Παιδες θα ηθελα μια πληροφορια. Ζω εκτος Ελλαδος κ το Σαββατο επισκεφτομαι την πατριδα κ ακουσα οτι στα στουντιακια δεχονται μονο εμβολιασμενους. Αληθευει??? Ευχαριστω εκ των προτερων
Απο βαλκανικες χωρες θα μας ερθεις?
parmeniwn81
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2018
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
οχι φιλε...Γερμανια...και ναι δουλευω ανεμβολιαστος κ ουτε υποχρεωτικο εχει γινει καπουΕξωτερικο και ανεμβολιαστος?
Απο βαλκανικες χωρες θα μας ερθεις?
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.897
- Πόντοι
- 4.766
Είσαι λίγο άτυχος γιατί πριν κάποιες μέρες ήταν μια Σάντρα στο Poison που όντως ήταν...Σε ευχαριστώ για την απάντηση καταρχάς.
Είδα κάποιον φίλο που στο νήμα για τον άνθρωπο που πέθανε επί το έργον,έγραψε "μην ήταν σε κανένα τραβελόσπιτο....." και αναρωτήθηκα μήπως έχω χάσει επισόδια!
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.153
- Πόντοι
- 3.346
Οκ δικαιωμα σου. Δεν εχω θεμα με ανεμβολιαστους..οχι φιλε...Γερμανια...και ναι δουλευω ανεμβολιαστος κ ουτε υποχρεωτικο εχει γινει καπου
Δεν θα εχεις θεμα στα στουντιο..μεχρι τωρα ολους τους δεχονται!
απλα σε καποια μπορει να χρειαστει να πεις κανα ψεμα.
asimenio_alogo
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2013
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
συνάδελφοι καλησπέρα σας, επίσκεψη σήμερα σε Ναταλία.εμφανιση αποτρεπτική, υπηρεσίες πάρα πολύ καλές κοντοπουτανη είναι ηλικία κοντά στα 50
JosuaHunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2019
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Η Λιλιανα δουλεύει? Γνωρίζει κάποιος???
Wandererwonder
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.118
- Πόντοι
- 1.436
η σαντρα ηταν τρανς?σοβαρα μιλας?ειναι σιγουρο?παλι καλα και ηθελα να παω...φτηνα τη γλιτωσα..Είσαι λίγο άτυχος γιατί πριν κάποιες μέρες ήταν μια Σάντρα στο Poison που όντως ήταν...
ειχα δει καλες κριτικες για εδω αλλα κανεις δεν ειπε οτι ειναι τρανς
parmeniwn81
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2018
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
ουτε κ γω με τους εμβολιασμους...απλα ειμαι αλλεργικος γενικα κ ειδικα αλλεργια με πιανει με υποχρεωτικοτητες απο ανθρωπους που μας αγαπουνΟκ δικαιωμα σου. Δεν εχω θεμα με ανεμβολιαστους..
Δεν θα εχεις θεμα στα στουντιο..μεχρι τωρα ολους τους δεχονται!
απλα σε καποια μπορει να χρειαστει να πεις κανα ψεμα.
Οσο για το ψεμα ....το χω
MakeMyDay86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 513
- Πόντοι
- 301
καλημερα στην παρεα. Σκεφτομαι να κανω μια επισκεψη μετα απο καιρο στα στουντιο της πολης μας. Ειδα προγραμμα στο φαιντ γκερλς αλλα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος αν στο λας βεγκας τα πρωινα ειναι μια Αννα πετιτ που λενε. Ειναι στανταρ καθε πρωι? Και θα παω να δω την Ναταλια που λεει ο συναθλητης Al pacino τι φαση ειναι η κοπελα.
wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 931
- Πόντοι
- 96
Γνώμη για Αθηνά από Βένους?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69