Διαγραμμένο μέλος 196076
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 935
- Πόντοι
- 361
Όταν βλέπουμε τέτοια δεν φέυγουμε να ξέρετε! Μπαίνουμε δωμάτιο!
Γράψε μια κριτική να ξέρουμε τι γίνεται από έναν έγκυρο παλιό...Κεφάλαιο Ρίτα πράξη 5η... Αυτή τη φορά στο Villa erotica όπου βρίσκεται αυτή τη βδομάδα
Τι να ξαναγράψω γι'αυτη την κοπέλα ?Γυρνάμε τσόντα κάθε φορά... Ό,τι θες όπως θες
Είναι η θηλυκή μου έκδοση στο κρεβάτι πιστεύω.
Δίνει φιλιά?Κεφάλαιο Ρίτα πράξη 5η... Αυτή τη φορά στο Villa erotica όπου βρίσκεται αυτή τη βδομάδα
Τι να ξαναγράψω γι'αυτη την κοπέλα ?Γυρνάμε τσόντα κάθε φορά... Ό,τι θες όπως θες
Κανονικά πρέπειΓράψε μια κριτική να ξέρουμε τι γίνεται από έναν έγκυρο παλιό...
Τοσα χρονια εδω μεσα διαβαζεις τον αλ....ειναι δυνατον να το ρωτας κιολας.... εδω σου λεει λες και παιζει σε τσοντα, θηλυκη εκδοση και τετοια. τα φιλια ειναι πολυ light.Δίνει φιλιά?
Ναι..αλλα οταν δουλευει στο βενους και βλεπεις διπλα στα 10 μετρα τα πακια σου κοβεται η ορεξηΔίνει φιλιά?
Ναι και μένα δε μου άρεσε όταν το πρωτοείδα αλλά ησυχους τους βλέπω. Δεν ξέρω πάνε τρώνε εκεί τι κάνουν... Φαντάζομαι δε συμφέρει ούτε αυτούς να προκαλέσουν είτε φασαριες είτε κλοπες κλπ...Ναι..αλλα οταν δουλευει στο βενους και βλεπεις διπλα στα 10 μετρα τα πακια σου κοβεται η ορεξη
ποια Σοφια ; που?Εφυγε η λαρα επεστρεψε η σοφια..ουτε συνενοημενες να ηταν.
Σκυταλοδρομία.Εφυγε η λαρα επεστρεψε η σοφια..ουτε συνενοημενες να ηταν.
οχι τη ρουμανα λεω..που εκανε κανα διμηνο διακοπες!ποια Σοφια ; που?
αυτη την χοντρη στο vegas 1 πως την ειπαμε; οντως την ειδα και τρομαξα
Ανταγωνισμος.Σκυταλοδρομία.
Η Ρίτα είναι η καλύτερη από όσες δουλεύουν τώρα είναι pse pure, όντως είναι σαν να γυρίζεις τσόντα μαζί της!!!! Όποιος δεν έχει πάει ακόμα αυτός χάνει......Μέσα Οκτώβρη φεύγει.....Κεφάλαιο Ρίτα πράξη 5η... Αυτή τη φορά στο Villa erotica όπου βρίσκεται αυτή τη βδομάδα
η ριτα οντως δουλευει απο το πρωι οπως λεει στο αλλο site?σκεφτομαι να παω πρωι μη γινετε χαμος παλι απο κοσμο οπως τη προηγουμενη φορα...Η Ρίτα είναι η καλύτερη από όσες δουλεύουν τώρα είναι pse pure, όντως είναι σαν να γυρίζεις τσόντα μαζί της!!!! Όποιος δεν έχει πάει ακόμα αυτός χάνει......Μέσα Οκτώβρη φεύγει.....
Ναι πρωί δουλεύει, απλώς πάλι είναι στο Venus2.η ριτα οντως δουλευει απο το πρωι οπως λεει στο αλλο site?σκεφτομαι να παω πρωι μη γινετε χαμος παλι απο κοσμο οπως τη προηγουμενη φορα...