Μια φορά πριν καιρό και μένα μου το έκανε και απλά δεν ξαναπήγα, μου είπε σαν δικαιολογία ότι άμα αργεί της την λένε πολύ άσχημα τα αφεντικά της.Ναι, πάντα με την δικαιολογία ότι πρέπει να φύγει γιατί έχει πολύ πελατεία...... Παλιότερα λιγότερες φορές αλλά τώρα που φεύγει το έλεγε συχνότερα....... Αυτή είναι η ΛΑΡΑ φίλε, take her or leave her.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
και μολις ανανεωσε για ολη τη βδομαδα...πεφτει χοντρο δουλεμα...Ξέχασα να πω, αύριο τελευταία μέρα που δουλεύει η ΛΑΡΑ, Τετάρτη φεύγει και θα λείψει για 2 μήνες......
IRON MAIDEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 715
- Πόντοι
- 81
Έτσι είπε φίλε jimiadis, Τετάρτη φεύγει, το πρόγραμμα θα το διορθώσουν, το ξέρει η Λαρα......και μολις ανανεωσε για ολη τη βδομαδα...πεφτει χοντρο δουλεμα...
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
Εμένα Τρίτη μ είπε αλλά πλέον δεν τη πολύ πιστεύωΈτσι είπε φίλε jimiadis, Τετάρτη φεύγει, το πρόγραμμα θα το διορθώσουν, το ξέρει η Λαρα......
JosuaHunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2019
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Η Λιλιανα δουλεύει?? ξέρουμε ρε τσακαλια μου??
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.121
- Πόντοι
- 3.346
Να παρακολουθεις την πολυκατοικια συναδελφε.. και να μας ενημερωσεις οταν γυρισει.
JosuaHunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2019
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Η Λιλιανα δουλεύει?? Μια ενημέρωση θα ταν χρήσιμη διότι θελω ν ρθω απο μακρια.
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.137
- Πόντοι
- 2.266
Δε πειραζει η εν λογο τ αξιζει και με το παραπανω οτι δωρα κι αν της κανουνΕπηδει μένω διπλανή πολυκατοικία με την Λάρα κάθε φορά που σχολαει και επιστρέφει γύρω στις 8-8:30 συνέχεια με μια ανθοδέσμη λουλούδια την βρίσκω ....Οι αγαπουληδες συνεχίζουν ακάθεκτοι..
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
μετα απεναντι απο το medusa πηγα για ενα στη πετρου ερημιτη...
Δυναμιτης η Ναταλια ίσως το νέο μου στανταρακι.Την λες και διάδοχο της Ειρήνης και ο νοών νοείτο...για μια ναταλια ρωσσια μου ειπε...
Την λες και Ρίτα νο2 και ο νοών νοείτο...
Στο σαλόνι δε την πιάνει το μάτι σου αλλά μέσα είναι φωτιά
Wandererwonder
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.115
- Πόντοι
- 1.436
κριμα αμα ειναι ετσι...Δυναμιτης η Ναταλια ίσως το νέο μου στανταρακι.Την λες και διάδοχο της Ειρήνης και ο νοών νοείτο...
εκεινη η τσατσα διωχνει κοσμο δε νομιζω οτι μπορω να παω με αυτην εκει...
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.602
- Πόντοι
- 7.095
Σε βαρεθηκα ρε τοσα χρονια ????Δυναμιτης η Ναταλια ίσως το νέο μου στανταρακι.Την λες και διάδοχο της Ειρήνης και ο νοών νοείτο...
Για μια ακομα φορα να ενημερωσουμε τους νεους, οποιος θελει μοντελα η εστω ομορφουλες δεν κοιταζει τις προτασεις του αλ...οποιος θελει να νιωσει πορνοσταρ και δεν τον νοιαζει η εμφανιση, τον ακολουθει τυφλα.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Ναι συμφωνώ μια κακή τσατσά μπορεί να καταστρέψει μια αξιόλογη κοπέλα. Αλλά εγώ και τις δύο φορές που πήγα ήταν μια πολύ ευγενική και ήσυχη θείτσα. Τώρα ίσως έτυχε άλλη τη μέρα που λεςκριμα αμα ειναι ετσι...
εκεινη η τσατσα διωχνει κοσμο δε νομιζω οτι μπορω να παω με αυτην εκει...
MakeMyDay86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 513
- Πόντοι
- 301
Η Ναταλια ειναι απέναντι απο το Medusa? Ηλικία πάνω κάτω και ποιες ωρες την βρίσκουμε?Δυναμιτης η Ναταλια ίσως το νέο μου στανταρακι.Την λες και διάδοχο της Ειρήνης και ο νοών νοείτο...
Διαγραμμένο μέλος 196076
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 935
- Πόντοι
- 361
Όπως και τις δικές μου συμπίπτουν με Αλ!Σε βαρεθηκα ρε τοσα χρονια ????
Για μια ακομα φορα να ενημερωσουμε τους νεους, οποιος θελει μοντελα η εστω ομορφουλες δεν κοιταζει τις προτασεις του αλ...οποιος θελει να νιωσει πορνοσταρ και δεν τον νοιαζει η εμφανιση, τον ακολουθει τυφλα.
Διαγραμμένο μέλος 196076
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 935
- Πόντοι
- 361
Για την τσατσα που λέτε είναι μιά ψηλή κωλόγροια με γυαλιά εκεί στο bella donna νομίζω? Φορτωμένη μαγκιά?
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Ερημιτη 3α... Πάντα πρωινή...Η Ναταλια ειναι απέναντι απο το Medusa? Ηλικία πάνω κάτω και ποιες ωρες την βρίσκουμε?
40+ κοντούλα, ρωσσοφατσα και κοντό,ξανθό αγορέ μαλλί όπως τα είχε η Charlize Theron παλιά...
Ξαναλέω το πιο πιθανό είναι να τη δεις στο σαλόνι και να φύγεις... Αλλά μη φύγεις
MakeMyDay86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 513
- Πόντοι
- 301
Θα σε ακολουθησω τοτε και θα ενημερωσωΕρημιτη 3α... Πάντα πρωινή...
40+ κοντούλα, ρωσσοφατσα και κοντό,ξανθό αγορέ μαλλί όπως τα είχε η Charlize Theron παλιά...
Ξαναλέω το πιο πιθανό είναι να τη δεις στο σαλόνι και να φύγεις... Αλλά μη φύγεις
Διαγραμμένο μέλος 196076
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 935
- Πόντοι
- 361
Όλα τα σημάδια ξέρεις να τα διαβάζεις, είδες αγορέ μαλλί, ξανθό, κοντή, ρωσσόφατσα το αναγνώρισες το καυλιάρικο μουνέτο που είναι τουφέκι μέσα!Ερημιτη 3α... Πάντα πρωινή...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις