το προηγουμενο σαββατο ξεκινησα βολτα για τα μπου της θεσσαλονικης
πηγαινε για ριτα αλλα ηταν συνεχεια full οποτε αυτο το σχεδιο ακυρωθηκε
περασα μετα απο venus αλλα δε εντυπωσιαστηκα και μετα πηγα για denise στο medusa αλλα ηταν κλειστο αν και στο αλλο site εμφανιζοταν ανοιχτο
μετα απεναντι απο το medusa πηγα για ενα στη πετρου ερημιτη...μπαινω μεσα ρωταω πως λεγετε το μαγαζι μου λεει η γερο στριντζο τσατσα εκνευρισμενη το μαγαζι λεγετε πετρου ερημιτη και πρεπει να το ξερω αυτα...
μετα εψαχνα κατι στο κινητο μου οσο καθομουν και αυτη φαινετε να ενοχληθηκε απο αυτο και αρχισε να φωναζει ασυναρτησιες...οπως ηταν φυσικο απλα σηκωθηκα και εφυγα πριν δω καν τη κοπελα...
για μια ναταλια ρωσσια μου ειπε...
μετα περασα απο τα ξυλινα στο las vegas...στο πρωτο ανοιγει μια υπερβαρη γυναικα και ερχεται κατα πανω μου...της λεω ευγενικα οτι θα το σκεφτω και αρχιζω να πηγαινω προς τη πορτα και αυτη εκνευριστηκε και λεει αμαν πια ουτε ενας νορμαλ δε μπαινει εδω μεσα...λες και το νορμαλ ειναι να θες να πληρωσεις για να γαμησεις μια υπερβαρη...δε μα αρεσει να σχολιαζω αρνητικα την εμφανιση των κοριτσιων γιατι στη τελικη γουστα ειναι αυτα και σε καποιους αρεσουν οι χοντρες αλλα η συγκεκριμη ηταν και αγενης...
στο επομενο σπιτακι ηταν μια sabrina βουλγαρα με τατουαζ...τελικα περασα με αυτην...ειχε ορεξη διαθεση μιλουσε καλα ελληνικα...η εμφανιση της δεν ηταν top αλλα σε γενικες γραμμες ηταν καλη