You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (5 μέλη και 54 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.960
- Πόντοι
- 9.297
Γιατι τι χρωμα εχουν αυτοι...μπορδοροδοκοκκινο;Απο οτι κατάλαβα καφέ εννοεί η τους πακιστανούς η τους γύφτους , μάλιστα στην κριτική του γράφει οτι δεν τους βάζει καθόλου μέσα , τώρα πως προέκυψε το καφέ ποιός ξέρει μήπως τους λέει εκείνη έτσι ;
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.974
- Πόντοι
- 456
Ετυχε μια φορα στην Ρεβέκκα να παω κ ηταν δωματιο. Περιμενα σαλονι γτ βαριεμαι να περιμενω δωματιο. Βγαινει και καπακι βγαίνει κ ο λαθρο. Καλοντυμενος σε σχεση με αλλους. Στο σαλονι ενας ακομα συναδελφος. Γυρναμε κ λέμε την τσατσα, γτ τους βαζεται μεσα αυτους; κ πεταγεται η Ρεβέκκα κ λέει δυνατα "δεν ειναι πακιστανος, μην λετε τέτοια". Με τα πολλα σηκωνομαι μπαινω δωματιο... Κ η βρωμα κ η μασχαλιλα κ δεν ξερω τι αλλο με εκανε να λυποθμισω! Μεταβολη κ δρομο κ τεραστιο Χ. Η τσατσα με ρωτούσε γτ κ γτ κ την ειπα πανε ριξε καμια χλωρινη μπας κ ξεβρωμιση ο τοπος. Κ κρατα τους πακι για πελατες
MakeMyDay86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 513
- Πόντοι
- 301
Βγαλανε το venus απο το φαιντ γκιρλς?
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.895
- Πόντοι
- 4.766
Εγώ όταν είχα πάει την ρώτησα γιατί κανείς αυτή την δουλειά να δέχεσαι κάθε "γέρο ή κάθε αλλοδαπό " και μου είπε αμέσως χωρίς σκέψηεγω εχω δει την Λαρα να διωχνει ελληνες... τωρα μαθαινω βαζει μεσα λαθρο... οκ...
.... μόνο τα λεφτά με νοιάζουν όχι ποιος είναι πελάτης...δεν είχε και άδικο πάντως
MakeMyDay86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 513
- Πόντοι
- 301
Ενώ οι άλλες του χώρου τους νοιάζει ποιος ειναι ο πελάτης?! Έλεος ρε παιδια. Ολεε το ίδιο λειτουργούνΕγώ όταν είχα πάει την ρώτησα γιατί κανείς αυτή την δουλειά να δέχεσαι κάθε "γέρο ή κάθε αλλοδαπό " και μου είπε αμέσως χωρίς σκέψη
.... μόνο τα λεφτά με νοιάζουν όχι ποιος είναι πελάτης...δεν είχε και άδικο πάντως
Alexandros55
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 249
- Πόντοι
- 20
Η πλάκα είναι ότι μερικές βρίσκουν γαμπρό μέσα από αυτή τη δουλειά. Φαντάσου τη Λάρα σε λευκό νυφικό και από την πλευρά της νύφης να είναι όλοι οι λάθρο πρώην πελάτες. Θα της πετάνε 20άρικα αντί για ρύζι.
Alexandros55
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 249
- Πόντοι
- 20
που βρίσκουν ρε παιδιά τα λεφτά το έχω απορία, δηλαδή δουλεύει αυτός και παίρνει 1000 καθαρά τον μήνα?Μιας και το έφερε η κουβέντα να σας πω ότι ξέρω από πουτάνα ότι δέχεται Πακιστανό και μου είπε ότι την πληρώνει εώς και 400 ευρώ για 1-2 ώρες. Τα σχόλια δικά σας...
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Πέρασμα με Έλενα με τα τατου και την κορμάρα στην Πέτρου εριμητη απέναντι από Medusa. Πολύ καλό social και πρόγραμμα ακόμα και με το απλό παράβολο των 30, χωρίς να βιάζεται. Μετά τη Μιρέλα είναι το δεύτερο στανταρακι μου
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.263
- Πόντοι
- 6.817
κωλο δινει;Πέρασμα με Έλενα με τα τατου και την κορμάρα στην Πέτρου εριμητη απέναντι από Medusa. Πολύ καλό social και πρόγραμμα ακόμα και με το απλό παράβολο των 30, χωρίς να βιάζεται. Μετά τη Μιρέλα είναι το δεύτερο στανταρακι μου
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Ναι στα 70 αν θυμάμαι καλάκωλο δινει;
MakeMyDay86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 513
- Πόντοι
- 301
τωρα το προγραμμα των venus ξερει κανεις που μπορουμε να το βρουμε?
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.123
- Πόντοι
- 3.346
Λαρα τελος!
Στην θεση της ενα ομορφο πιπινακι..ανιτα αν δεν κανω λαθος, την πηρε κανεις αξιζει μεσα?
Στην θεση της ενα ομορφο πιπινακι..ανιτα αν δεν κανω λαθος, την πηρε κανεις αξιζει μεσα?
Τι ενοεις λαρα τελος?σταματαει τη δουλεια?Λαρα τελος!
η θα ερθει ξανα μετα απο κανα μηνα?
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.974
- Πόντοι
- 456
Η Ανιτα ειναι απο προ covid εδω. Αλλα λογο κλεισηματος έφευγε κ ξανα ερχοταν. Οπως κ φετος που ανοιξαν ξανα τον ιουνιο. Ουκρανεζα. Πιο λεπτη πλεον απο τν πρωτη φορα κ με διαφορετικό μαλλι(οπως τις φωτο) Ενα διαστημα δουλευε κ βιλλες, σταματησε, κ πηγε εριμητη. Τοτε ειχε μαυρο σγουρο μαλλακι κ πιο γεματουλα. Απο τα στανταρακια μου μαζι με Αλιονα οταν δουλευαν μαζι. Οι αποψεις διαφορετικές. Εγω παντος ικανοποιημένος φουλ σε ολα μαζι της.Λαρα τελος!
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.123
- Πόντοι
- 3.346
Δεν δουλευε σημερα..τωρα περισσοτερα δεν μου ειπε η τσα2 μπορει και να μην ηξερε ποτε θα ξανα δουλεψει.Τι ενοεις λαρα τελος?σταματαει τη δουλεια?
η θα ερθει ξανα μετα απο κανα μηνα?
Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
Aν τιμαει το ταπεινο 30αρι εχει τα προσοντα να πρωταγωνιστησει,προσωπικα εχω αρκετες καταθεσεις στο μουνακι της,ομως ειχε ψηλωσει και διεκοψα,ισως τη δωσω καμμια ευκαιρια το χειμωνα,καλα να ειμαστε.Πέρασμα με Έλενα με τα τατου και την κορμάρα στην Πέτρου εριμητη απέναντι από Medusa. Πολύ καλό social και πρόγραμμα ακόμα και με το απλό παράβολο των 30, χωρίς να βιάζεται. Μετά τη Μιρέλα είναι το δεύτερο στανταρακι μου
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.123
- Πόντοι
- 3.346
Μ' αρεσε εμφανισιακα απλα δεν ηθελα να περασω σημερα..μπορει να παω στα κοντα.Η Ανιτα ειναι απο προ covid εδω. Αλλα λογο κλεισηματος έφευγε κ ξανα ερχοταν. Οπως κ φετος που ανοιξαν ξανα τον ιουνιο. Ουκρανεζα. Πιο λεπτη πλεον απο τν πρωτη φορα κ με διαφορετικό μαλλι(οπως τις φωτο) Ενα διαστημα δουλευε κ βιλλες, σταματησε, κ πηγε εριμητη. Τοτε ειχε μαυρο σγουρο μαλλακι κ πιο γεματουλα. Απο τα στανταρακια μου μαζι με Αλιονα οταν δουλευαν μαζι. Οι ααποψεις διαφορετικές. Εγβ παντος ικανοποιημένος φουλ σε ολα μαζι της.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις