Βόλτα σήμερα,
hot lady η λίζα που φαίνεται στο fg, το πρόσωπο μόνο hot δεν είναι
inkognito κλειστό
blue dream μία viktoria ξανθιά γύρω στα 30, μεγάλο στήθος αλλά πεσμένο, παραπάνω κιλά και αγύμναστη με frame ψυγείου
efi μία άννα ήταν στο δωμάτιο δεν την είδα
sex and the city ελεονόρα ελληνίδα κάτω από μέτρια γενικά πρόσωπο και σώμα, 30+ ηλικία
inside είδα από κοντά επιτέλους αυτή τη χριστίνα που έχει καλά σχόλια στο fg, πρέπει να τραυματίστηκα ψυχολογικά γιατί δε θυμάμαι λεπτομέρειες, η λέξη βόδι μου έρχεται στο μυαλό
στο άλλο πίσω από το sex and the city, το poison είναι? είχε μία ουκρανέζα νεαρή ξανθιά petite πολύ όμορφη
τρίδυμα γνώρισα την έλενα, όμορφη μικρή και αυτή αλλά οι κριτικές που έχει λένε μακριά
villa erotica η μόνικα η αλβανίδα είχε πρόσωπο κάτι ανάμεσα σε καλικάντζαρο και goblin
vis9 είχε μια προσχαρη petite ελληνίδα με ωραίο πρόσωπο αλλά τέρμα αγύμναστη και γεμάτη ταττού
free house γνώρισα τη φημισμένη λιλιάνα, καλή μου φάνηκε σώμα και πρόσωπο
στο ξύλινα δίπλα στα venus ήταν μία που σταθερή πρέπει να είναι, πολύ γεμάτη και με μεγάλο στήθος αλλά με καμπύλες και χωρίς κυτταρίτιδα και συμπαθητικό πρόσωπο
venus πίσω πόρτα μία λιγότερο γεμάτη αλλά είχε καμπύλες και μου φάνηκε όμορφη, πάμελα αν θυμάμαι καλά, αν είναι αυτή από το fg τότε οι φώτο την αδικούν
venus από μπροστά μία σούζι δίμετρη 40+ μπορεί 50, πολύ λεπτή και δε θα έλεγα το πρόσωπο όμορφο
vegas μανταλένα μπήκα, μπορεί και το καλύτερο σώμα + πρόσωπο της περιοχής, ευδιάθετη κοινωνική με μαυρισμένο σώμα και ταττού
η ουκρανέζα, η λιλιάνα και η πάμελα στα todos