gloutofagos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2019
- Like
- 185
- Πόντοι
- 1
Βρε ζωο,εχω φαει την νυχτα με το κουταλι,και γαμουσα στον βαρδαρη οταν εσυ μαζευες αυτοκολητα κουκουρουκου για να τα κολησεις σε αλμπουμακι να παρεις παγουρινο δωρο.Και ανανεωση της συμβασης γαμου καθε εξαμηνο αναλογως αποδοσεως...μονιμοτητα τελος!
Η διαφορα μας ειναι οτι εγω οταν μπω σε μπουρδελο θα γαμησω.Εσυ αν δεν παρεις εκπτωση δεν γαμας και θα φας ολη τη μερα σε συγκριση τιμων...αραξτε σπιτι οσοι λειτουργειτε ετσι και αλλαξτε αθλημα.Ισως καποτε ερθει και για εσας η αναπτυξη???.
Εχω ξοδεψει τοσα σε πουτανες και βιζιτες,που εσυ με την ψευτολαρτζιλα σου ουτε σε 10 χρονια απο τωρα δεν θα ξοδεψεις,και μου μιλας για μιζερια και κλαψα?
Εχω γαμησει γυναικες που εσυ τις εχεις δει μονο σε περιοδικο τσοντας τραβωντας μαλακια στο μπανιο σου,ενω σου χτυπαει η γυναικα σου την πορτα για ξυρισει τις μασχαλες της,και θα μου πεις εσυ τωρα για παντοφλα βρε παντοφλα?
Και δεν μιλαω μονο για πουτανες επι πληρωμης ετσιιιι???
Στα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ βρε καιμενε ανεκαθεν πας για να ξεχαρμανιασεις στα γρηγορα και να ριξεις εναν πουτσο για τα χοντρα ή αν θες να βγαλεις γουστα και φετιχ που δεν σου τα βγαζει η γκομενα ή η γυναικα,αν θελεις πραγματικα γουστα λούξ και αρχοντιλικια και πορτοφολια,φερνεις μια βιζιτα αναλογα με τις αναγκες σου στο σπιτι η στο ξενοδοχειο βρε λαρτζακο,και δεν πας να σκασεις 100 ευρω για υπηρεσιες 50 ευρω σε ψευτολαρτζ στουντιο στο δρομο .
Τα αλλα που λες ειναι παπαρια μέντολες,απλα γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μιλησε για παζαρια,για συγκριση τιμων και υπηρεσιων μιλησαμε.
Φαινεται εχεις απωθημενα και νομιζεις οτι θα δειχτεις εδω μεσα αν πεις οτι δεινεις 100€ για προγραμμα 80€,και αφηνεις και τα ρεστα στην τσατσα μπας και παρεις κανα φιλακι εξτρα.
Αιντες
Τελευταία τροποποίηση: