Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.974
- Πόντοι
- 456
Η παλιάμια βλαντα που λεει στο βενους2 ειναι η παλια βλαντα η μιλφ η αλλη ?
Η παλιάμια βλαντα που λεει στο βενους2 ειναι η παλια βλαντα η μιλφ η αλλη ?
ειχα γραψει πολυ παλια κριτικη. αραγε λεει τιποτα?Η παλιά
Έχει αποσυρθεί πλέον... κάποιοι κιόλας είπαν ότι βρήκε και μόνιμη σχέση και δεν ασχολείται ούτε με το επάγγελμα...Γνωρίζει κανείς αν η Αφροδίτη από την Κωλέττη δουλεύει ακόμη και αν ναι που. Θα ήμουν πολύ ευγνώμων αν κάποιος είχε μια απάντηση είτε θετική είτε αρνητική. Λειπω χρόνια από την Ελλάδα και πολλά έχουν αλλάξει, αλλά η Αφροδίτη είναι η μόνη στο χώρο που θα ήθελα να την ξανά δω αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει ακομα. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Χαίρομαι για την κατάληψη της, αυτή και Νατάσα η Ρωσίδα ήταν πάντα στο τοπ 10 της Θεσσαλονίκης για πολλά χρόνια.Έχει αποσυρθεί πλέον... κάποιοι κιόλας είπαν ότι βρήκε και μόνιμη σχέση και δεν ασχολείται ούτε με το επάγγελμα...
Η Νατασσα για μενα ακομα ειναι τοπ. τοπ3 οχι τοπ10.Ευχαριστώ για την απάντηση. Χαίρομαι για την κατάληψη της, αυτή και Νατάσα η Ρωσίδα ήταν πάντα στο τοπ 10 της Θεσσαλονίκης για πολλά χρόνια.
Πες τα και εσυ μεγαλε..."γιατι εγω τα λεω, τα γραφω και δεν με πιστευουν"...νομιζω ο Αναστοπουλος ο αλενατορε τα ελεγε αυτα.Πέρασμα πριν καμία βδομάδα στην Νικόλ. Είχα να την δω κανένα χρόνο. Κάθε φορά περνάω καλύτερα μαζί της η γυναίκα δεν παίζεται.
Εγώ λέω προσωπική μου άποψη. Πήρα πολλά γλωσσόφιλα και γλύψιμο τις βυζάρες της λες και ήταν η κανονική μου κοπέλα. Και γώ μαζί σουΠες τα και εσυ μεγαλε..."γιατι εγω τα λεω, τα γραφω και δεν με πιστευουν"...νομιζω ο Αναστοπουλος ο αλενατορε τα ελεγε αυτα.
Πάντως πάνω που αποφάσισα να πάω να δω Αφροδίτη την βγάλανε από το άλλο σάιτ. Μάλλον ξεκινάνε καλοκαιρινές διακοπέςΕγώ λέω προσωπική μου άποψη. Πήρα πολλά γλωσσόφιλα και γλύψιμο τις βυζάρες της λες και ήταν η κανονική μου κοπέλα. Και γώ μαζί σου
Αυτα να τα βλεπουν κατι πιπινολατρες που διαρκως σε κομοδινα πεφτουν και γεμιζουν καρουμπαλα...περαστικα τους!Εγώ λέω προσωπική μου άποψη. Πήρα πολλά γλωσσόφιλα και γλύψιμο τις βυζάρες της λες και ήταν η κανονική μου κοπέλα. Και γώ μαζί σου