Δεν είναι τόσο αδύνατη όσο φαίνεται στις φωτο.Ειναι υπερβολικά αδύνατη ή είναι όπως στις φωτογραφίες στο αλλο σαιτ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (5 μέλη και 73 επισκέπτες)
Χθεσινή βόλτα στα στούντιο, γενικά χάλι μαύρο, εξαίρεση ήταν η Κωνσταντίνα στο παρανταις και δίπλα η Αλεξάνδρα, προσωπικα προτείνω Αλεξάνδρα. Εντύπωση μου έκανε στο Βένους 2 η Ρίτα, εμφανισιακά είναι απλά οκ, αλλά όσο περίμενα να βγει από το δωμάτιο να την δω γκαυλωσα από τις κραυγές που ακουγόταν. Πρέπει να γαμιετε καταπληκτικά. Πέρασα και από Μπατ γκιρλς, το πάρκινγκ χρησιμοποιείται από τα μαγαζιά δίπλα και γινόταν χαμός, πολύ διακριτικό μέρος για να πας να γαμισεις, άσε που νομίζω ότι είχε και παρκαδωρο.
Φιλε Ριτα την προτεινω την κοπελα, γιατι απλα αξιζει, σε αναβει στο κρεβατι κτλ κτλ. Αξιζει η γυναικα. Εξαιρετικη.Χθεσινή βόλτα στα στούντιο, γενικά χάλι μαύρο, εξαίρεση ήταν η Κωνσταντίνα στο παρανταις και δίπλα η Αλεξάνδρα, προσωπικα προτείνω Αλεξάνδρα. Εντύπωση μου έκανε στο Βένους 2 η Ρίτα, εμφανισιακά είναι απλά οκ, αλλά όσο περίμενα να βγει από το δωμάτιο να την δω γκαυλωσα από τις κραυγές που ακουγόταν. Πρέπει να γαμιετε καταπληκτικά. Πέρασα και από Μπατ γκιρλς, το πάρκινγκ χρησιμοποιείται από τα μαγαζιά δίπλα και γινόταν χαμός, πολύ διακριτικό μέρος για να πας να γαμισεις, άσε που νομίζω ότι είχε και παρκαδωρο.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.153
- Πόντοι
- 3.346
Εχουμε και αυστριακο κολ γκερλ στα στουντιο της πολης μας...τι να μας πουνε οι αθηναιοι τα γατακια!
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Χθεσινή βόλτα στα στούντιο, γενικά χάλι μαύρο, εξαίρεση ήταν η Κωνσταντίνα στο παρανταις και δίπλα η Αλεξάνδρα, προσωπικα προτείνω Αλεξάνδρα. Εντύπωση μου έκανε στο Βένους 2 η Ρίτα, εμφανισιακά είναι απλά οκ, αλλά όσο περίμενα να βγει από το δωμάτιο να την δω γκαυλωσα από τις κραυγές που ακουγόταν. Πρέπει να γαμιετε καταπληκτικά. Πέρασα και από Μπατ γκιρλς, το πάρκινγκ χρησιμοποιείται από τα μαγαζιά δίπλα και γινόταν χαμός, πολύ διακριτικό μέρος για να πας να γαμισεις, άσε που νομίζω ότι είχε και παρκαδωρο.
Ισχύει. Και εγώ τις προάλλες που έκανα μια γύρα είχε κίνηση λόγο του καινούργιου μαγαζιού που άνοιξε. Και πάνε βάζουνε τα αμάξια τους στο πάρκινγκ του bad girls. Είχαμε κάποτε τα κωλο μπουζούκια τώρα μας μάραναν τα μπαράκια..
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
Εγραψα 10 κριτικες στις τελευταιες 20 μερες και ανεβηκαν μονο οι 3...Ποιος θα κάνει τον κόπο να γράψει κριτική,αφού μόνο εγώ γράφω και ανοίγω μάτια,απλά η συγκεκριμένη δεν μου κάνει το κλικ ούτε να τη δω
Υ.γ γαμω τα πειραματικά εμβόλια σας μπούφοι,ξυπνήστε επιτέλους
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Και εγω εχω γραψει καπου στις 4,5 κριτικες αλλα καμμια δεν ανεβηκε απο τους admin.Εγραψα 10 κριτικες στις τελευταιες 20 μερες και ανεβηκαν μονο οι 3...
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 760
- Πόντοι
- 81
για 5η φορα σημερα μανταλενα... ισια τελικα οπως πριν το κλεισιμο. προσχαρη, καβλωτικη και παιχνιδιαρα. αξιζει στα 30 πολυ.
βυζι νορμαλ, καβλωτικη φατσα σε συνδυασμο με την απλα που καλιεργει, κωλαρα στα 4 καλη, εξισου καβλωτικα και τα τατου.
στα 40 σημερα γυμνο... θα ηθελα λιγο παραπανω... παντως τον παιρνει ολο μεσα
βυζι νορμαλ, καβλωτικη φατσα σε συνδυασμο με την απλα που καλιεργει, κωλαρα στα 4 καλη, εξισου καβλωτικα και τα τατου.
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
Υπάρχουν μερικά μαγαζιά ,στούντιο-μπουρδέλα ...Οπως θέλετε ....για μένα υπάρχει ενα μεγάλο Χ .Ενα εξ αυτών ειναι και το Playboy,απο τότε που είχε εκεινη την ωραία κοπέλα που πλήρωνες και το τσιμπούκι εξτρα......
Λες και αγόραζες αυτοκίνητο και σου ζητούσαν να πληρώσεις εξτρα όχι για τις ζάντες ,αλλα για τις ρόδες........
Στα καλά νέα , πέρασα με Σουζάνα απο Βίλα ερότικα η κοπέλα..γυναίκα είναι φανταστική.
Στα κακά πέρασμα με Ιζαμπέλα απο Μέδουσα Πετρ. Ερημίτη, η κοπέλα είναι ζωντανό πτώμα......
Λες και αγόραζες αυτοκίνητο και σου ζητούσαν να πληρώσεις εξτρα όχι για τις ζάντες ,αλλα για τις ρόδες........
Στα καλά νέα , πέρασα με Σουζάνα απο Βίλα ερότικα η κοπέλα..γυναίκα είναι φανταστική.
Στα κακά πέρασμα με Ιζαμπέλα απο Μέδουσα Πετρ. Ερημίτη, η κοπέλα είναι ζωντανό πτώμα......
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
MAΚΡΙΑ....Ανεβασα κριτικη..Στην Κωνσταντίνα πήγε κανένας να μας πει εντυπώσεις ,πως είναι εμφανισιακά και τι προγράμματα κάνει η δεν κάνει;
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Πάντως η καριολα σε εμφάνιση είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί κάτω!MAΚΡΙΑ....Ανεβασα κριτικη..
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.273
- Πόντοι
- 6.817
σε ποιο μαγαζι φιλε;για 5η φορα σημερα μανταλενα... ισια τελικα οπως πριν το κλεισιμο. προσχαρη, καβλωτικη και παιχνιδιαρα. αξιζει στα 30 πολυ.
wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 931
- Πόντοι
- 96
Las vegas στο 3ο
σε ποιο μαγαζι φιλε;
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 760
- Πόντοι
- 81
3ο στο βαθος δεξιαLas vegas στο 3ο
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.994
- Πόντοι
- 456
Σαν λατρεις των Ασιατικων μωρων(Ταυλανδη, Καμποτζη, Βιετναμ) ειπα να δω το κοριτσι απο την Μαλαισία. Ειπα ισως μια στο δις να φεραν μια απο Ν. Ασια. (πραγμα γενικα δυσκολο να φερεις τετοιες κοπελες) Περασμα λοιπόν με την Asia.Απο Καζακσταν.Τις ξεφυγε το Da οταν τις μιλησα, Συμπαθητικη στο προσωπο, λεπτη, αβυζι κ αχρωμι. Μετρια πιπα του 1.5 λεπτου. Δεν άξιζε. Γαμηση τπτα της προκοπης. Απλα φιλικη στην επαφη κ οχι ξυνι. Μονο για να σας περάσει η περιέργεια να την δειτε στο σαλονι κ μονο. 40 απλο 60 γυμνο.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
μια βλαντα που λεει στο βενους2 ειναι η παλια βλαντα η μιλφ η αλλη ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις