επισκεψη πριν ωρα διπλα απ το golden lips στο καινουργιο. ονοματι παολα η δεσποινις. όντως πολυ χαριτομενη και σωματακι καλο με ωραιο μετριο βυζι στητο.
περναω με απλο... 40 ευρω παρακαλω. παω να κανω το ντουζ και μπουκαρει, πεφτει κατευθειαν στο κρεβατι. να τελειωσω λεω και καθετε και χαζογελαει ξαπλωμενη...
πεφτω διπλα της με το νου τελικα πως κατι δεεεεν θα παει καλα.
ξεκιναει τσιμπουκι καπο, παρα πολυ καλο... ΟΜΩΣ στην συνεχεια, τον επαιρνε ωραια μεχρι τη μεση ενω με τα δαχτυλα πατουσε τη βαση... ξερετε τι θα πει αυτο...
ανεβαινει απο παααααανω... οντως σφιχτο ωραιο μουνι... αυτο! αυτο ηταν, αντι να κουνιεται πανω κατω, με πλακωνει κυριολεκτικα και ξεκιναει τις ελικοπτερατες κινησεις... το αποτελεσμα ο πουτσος να πεσει, χωρις να δοσει δευτερη ευκαιρια στην συνεχεια της αρχικης μου καβλας, το γυρησε σε μαλακια η τύπισσα... φυσικα την εδιωξα και εφυγα.
ζητησα τα μισα πισω,υπηρξε αρνηση, αλλα στ αρχιδια μου δεν επεμενα.
συμπερασμα? αν η τύπισσα τελικα για τους χ ψ λογους δεν θελει να τη γαμησεις μπορει να σε ξεκαβλωσει ανετα. για εμενα ηταν φολα οποτε μην πατε
επρεπε να παω διπλα στο λιπς στην μαριζα που ειναι στα κιβικα της καβλας μου. κριμα. και το καταστημα πιστευω αξιζει τα λεφτα του