Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (0 μέλη και 70 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Αυτα να τα βλεπουν κατι πιπινολατρες που διαρκως σε κομοδινα πεφτουν και γεμιζουν καρουμπαλα...περαστικα τους!
Mονο με την ιδεα οτι θα κανω γλωσσοφιλα με αυτες..μου ερχεται να ξερασω συναδελφε :buck2:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Συναδελφοι ερωτευτηκα την μελινα.. :smitten: ποτε και που θα δουλεψει ομως δεν μας γραφουν!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Αμα δεν υπηρχε η Λαρα, δεν θα την εσωνε τιποτα την πολη μας. Για αλλη μια φορα, φοβερη απλα.

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι. Η Εμμανουέλα η Ρουμάνα με τις βυζάρες που χάθηκε;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Αυτα να τα βλεπουν κατι πιπινολατρες που διαρκως σε κομοδινα πεφτουν και γεμιζουν καρουμπαλα...περαστικα τους!
Aμα θελουμε να γαμαμε γιαγιαδες τυπε τις βρισκουμε και τζαμπα δε χρειαζεται να πληρωσουμε

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
επισκεψη πριν ωρα διπλα απ το golden lips στο καινουργιο. ονοματι παολα η δεσποινις. όντως πολυ χαριτομενη και σωματακι καλο με ωραιο μετριο βυζι στητο.

περναω με απλο... 40 ευρω παρακαλω. παω να κανω το ντουζ και μπουκαρει, πεφτει κατευθειαν στο κρεβατι. να τελειωσω λεω και καθετε και χαζογελαει ξαπλωμενη...

πεφτω διπλα της με το νου τελικα πως κατι δεεεεν θα παει καλα.

ξεκιναει τσιμπουκι καπο, παρα πολυ καλο... ΟΜΩΣ στην συνεχεια, τον επαιρνε ωραια μεχρι τη μεση ενω με τα δαχτυλα πατουσε τη βαση... ξερετε τι θα πει αυτο...

ανεβαινει απο παααααανω... οντως σφιχτο ωραιο μουνι... αυτο! αυτο ηταν, αντι να κουνιεται πανω κατω, με πλακωνει κυριολεκτικα και ξεκιναει τις ελικοπτερατες κινησεις... το αποτελεσμα ο πουτσος να πεσει, χωρις να δοσει δευτερη ευκαιρια στην συνεχεια της αρχικης μου καβλας, το γυρησε σε μαλακια η τύπισσα... φυσικα την εδιωξα και εφυγα.

ζητησα τα μισα πισω,υπηρξε αρνηση, αλλα στ αρχιδια μου δεν επεμενα.

συμπερασμα? αν η τύπισσα τελικα για τους χ ψ λογους δεν θελει να τη γαμησεις μπορει να σε ξεκαβλωσει ανετα. για εμενα ηταν φολα οποτε μην πατε

επρεπε να παω διπλα στο λιπς στην μαριζα που ειναι στα κιβικα της καβλας μου. κριμα. και το καταστημα πιστευω αξιζει τα λεφτα του

GGeorge1926

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2021
Like
22
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι. Η Εμμανουέλα η Ρουμάνα με τις βυζάρες που χάθηκε;
Έχει φύγει αδερφέ δυστυχώς ,ήταν σκυλί του πολέμου ας ελπίσουμε στο μέλλον να ξανακάνει κάποιο πέρασμα

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Η Λιλιανα στο freehouse δουλεύει? Ξερουμε κάτι ρε κομαντα μου?

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Πηγα να δω την καινουργια μελινα..μου λενε κατα τις 11 θα ερθει..περασα μετα τις 11 μιση ηταν κλειστο..περασα απο παρανταις το ενα ηταν ανοιχτο αυτο δεξια..η γνωστη βικτωρια,αδυνατισε αρκετα η κοπελα.
Τελικα πηγα λαρα μιας και περασε η ωρα και δεν ηθελα να παω καπου στα τυφλα.
Ενταξει σουπερ για ακομα μια φορα.

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
34
Like
474
Πόντοι
290
Μια και διαβασα απο συναγωνιστη οτι εσκασε η θεια Μονικα,ειπα να παω επισκεψη.Εχει αδυνατισει,εχει κοντο αγοριστικο μαλλι και ειναι πιο ποθητη εμφανισιακα απο οτι ηταν.Δυστηχως ομως δεν βγαζει τα γουστα με την τιμη που με εβγαζε πριν και τωρα ζητα 50Ε.Την ειπα ουτε με σφαιρες και φευγωντας με ειπε ελα αργοτερα,μηπως και δεησει για πιο φθηνα.Ξυπνησαν και οι θειτσες.Πριν κανα δυο βραδια πηγα στην αλλη θεια την νικολ.Με εβγαλε τρελλα γουστα.Ακαποτο τελιωτικο,69,ολες τις στασεις με το απλο παραβολο.Βεβαια μπορει να μην το κανει αυτο σε ολους καθοτι ειμαι παλιος πελατης της απο βαρδαρη μερια.Παντως ψαχνω να βγαζω γουστα με το απλο παραβολο και οχι τα τρελλα νουμερα που ζηταν.Και αυτο πρεπει ολοι να το κανουν.Εχουν ξεφυγει στο βλαχοχωρι σαλονικα οι κυριες,ασε που οι πιο πολλες δεν βλεπονται και ειναι για αρπαχτες.

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Πηγα να δω την καινουργια μελινα..μου λενε κατα τις 11 θα ερθει..περασα μετα τις 11 μιση ηταν κλειστο..περασα απο παρανταις το ενα ηταν ανοιχτο αυτο δεξια..η γνωστη βικτωρια,αδυνατισε αρκετα η κοπελα.
Τελικα πηγα λαρα μιας και περασε η ωρα και δεν ηθελα να παω καπου στα τυφλα.
Ενταξει σουπερ για ακομα μια φορα.
Τι ώρες δουλεύει η Λάρα και που;
Την κατέβασαν από το δίπλα

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Άκυρο, την ξαναανεβασαν αλλά κατέβασαν την Μελίνα
Σιγά μην φέρουνε τέτοιο μωρό σαν την Μελίνα ειδικά τώρα που έρχεται ο Αύγουστος..... Κρίμα πάντως που ακόμα μία δεν ήρθε και χορτάσαμε να βλέπουμε μόνο φωτογραφίες.......

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Σιγα σιγα οι εμφανισημες εξαφανιζονται. Αλλες δεν ερχονται καθόλου και αλλες έρχονται 1 εβδομαδα κ γεια σας. Ανιτα, Αλιονα που ηταν τα ουκρανεζικα στανταρακια πανε κ αυτα. Ισως λογο Αυγούστου ισως κ οχι. Καποιες γενικως ψαχνουν να την κανουν απο το επαγγελμα γενικα. Αλινα η ρουμανα απο εριμητη θα ηθελα καμ μπακ αλλα κρεμασε τις κοιλοτητες μαλλον οριστικά

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
μόνο στην Αθηνα δε ξερεις που να πρωτοπας,εχει και γαμω τις επιλογες,οτι γυναικα θελεις οποτε θελεις,εδω στη Θεσσαλονικη η κατασταση ειναι λιγο χαλια,σχεδον ολες ειναι πολυ αδυνατες,ειπαμε να μην ειναι χοντρες αλλα οχι κι ετσι....

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Βαρεθηκα να διαβαζω για Αθηνα....

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.730
Πόντοι
736
Παίδες ερώτηση. Ζητάνε γενικά ταυτότητες και πληρωμές με κάρτα όπως λέγανε τα μέτρα η μαλακιες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom