Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (7 μέλη και 33 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346
Ο πελατης εχει παντα δικιο παιδια. Δεν γουσταρουν μεγαλα πουλια, ασχημους αντρες, απλυτους, αμορφωτους, αθεους, αρειανους η ΠΑΟΚτσηδες! το γραφουν απ εξω η λενε την τσατσα να ενημερωνει τον κοσμο και τελος.
Το να μπαινεις στο δωματιο να πληρωνεις και η αλλη μετα να αρχιζει τα δεν μπορω και δεν γουσταρω..οχι αυτο ειναι κοροιδια απλα.
Φυσικα και αυτς ειναι ανθρωποι..φυσικα και πονανε και αηδιαζουν μερικες φορες..αλλα ας σεβαστουν και εμας δεν μας τα χαρησε κανενας τα λεφτα μας, τα δουλεψαμε..και δεν θελουμε τετοιες συμπεριφορες..απλα δινουν τα λεφτα πισω εφοσον δεν μας θελουν για τον χ.ψ λογο και εμεις δεν ξανα παταμε εκει.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.095
Πόντοι
2.266
Ο πελατης εχει παντα δικιο παιδια. Δεν γουσταρουν μεγαλα πουλια, ασχημους αντρες, απλυτους, αμορφωτους, αθεους, αρειανους η ΠΑΟΚτσηδες! το γραφουν απ εξω η λενε την τσατσα να ενημερωνει τον κοσμο και τελος.
Το να μπαινεις στο δωματιο να πληρωνεις και η αλλη μετα να αρχιζει τα δεν μπορω και δεν γουσταρω..οχι αυτο ειναι κοροιδια απλα.
Φυσικα και αυτς ειναι ανθρωποι..φυσικα και πονανε και αηδιαζουν μερικες φορες..αλλα ας σεβαστουν και εμας δεν μας τα χαρησε κανενας τα λεφτα μας, τα δουλεψαμε..και δεν θελουμε τετοιες συμπεριφορες..απλα δινουν τα λεφτα πισω εφοσον δεν μας θελουν για τον χ.ψ λογο και εμεις δεν ξανα παταμε εκει.
To να ρωτησεις εσυ πριν μπεις ενω ξερεις οτι τον εχεις μεγαλο η οτι θες αγριο γαμησι δε παιζει αυτη πρεπει ενω σαλοναρετε να στο πει ε?

Ψηλος34

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
0
Πέρασμα με τη λαρα Σάββατο πρωί, 50 ευρώ χαλαρό. Ξεκίνημα με μασαζάκι είχε χαρούμενη διάθεση συζήτηση, καλή πίπα συνέχεια Καβάλα αυτή με πλάτη προς εμένα, συνέχεια ιεραποστολικό (στο οποίο άντεξε δυνατό σφυροκόπημα) και τελείωμα στα τέσσερα. Ενώ τελείωσα συνέχισε να κουνάει το κωλαρακι της. Πέρασμα και το βράδυ Σαββάτου από την περιοχή αριστερά από την Φρίξου στο πρώτο από τα τρία σπιτάκια ένα μικρό με κοντό μαλλί ωραίο βυζι και κωλαρακι. Όνομα δε συγκράτησα αλλά θα προσπαθήσω να το τιμήσω Κυριακή.

JerryBananas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Like
42
Πόντοι
0
Καλησπερα συναδελφοι! ειδα κι εγω ντανιελα..νομιζω γυφτορουμανακι πρεπει να ειναι..ενταξει ωραια κοπελιτσα αλλα δεν μου εκανε το κλικ να περασω μαζι της..ισως στο μελλον δοκιμαστει ισως.
Βεβαια πηγα σοφια για να περασω καλα υποτιθεται..αλλα οσοι το σκεφτεστε για εκει περιμεντε να χασει κανα κιλο πρωτα και να ξανα βρει την φορμα της.
Σε ποιο σπιτάκι είναι και τι βαρδια? Για την Σοφία ρωτάω

Τελευταία τροποποίηση:

JerryBananas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Like
42
Πόντοι
0
Απο τις 9 κάποια όπως η βίλα πριβε, από τις 13:00 κάποια άλλα όπως η γκοντιβα
Το γκοντιβα τι φάση παιζει, είχα παει παλιοτερα πριν τον κορονοιο αν θυμάμαι χτυπησα και δεν μου άνοιξαν ποτε...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Το γκοντιβα τι φάση παιζει, είχα παει παλιοτερα πριν τον κορονοιο αν θυμάμαι χτυπησα και δεν μου άνοιξαν ποτε...
Έχουν τα πιο λουξ δωμάτια οι μπαγασιδες, σήμερα είχαν μια Τζένη που δήλωνε Ελληνίδα, με πιασίματα μεγάλα βυζια κλπ τα οποία φαίνονταν κάπως μαλακά.

JerryBananas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Like
42
Πόντοι
0
Έχουν τα πιο λουξ δωμάτια οι μπαγασιδες, σήμερα είχαν μια Τζένη που δήλωνε Ελληνίδα, με πιασίματα μεγάλα βυζια κλπ τα οποία φαίνονταν κάπως μαλακά.
Με λίγα λόγια επιλέγουν πελατες ή απλά έτυχε γτ σκέφτομαι να κάνω μια επίσκεψη

JerryBananas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Like
42
Πόντοι
0
Γιατί να επιλέγουν; εκτός αν είσαι μαύρος ή Πακιστανός και πέσεις σε ρατσίστρια.
Τπτ από τα δυο δεν είμαι μάλλον κάτι έκανα λάθος με το κουδουνι δεν εξηγείται..... Θα περασω πάντως μια βόλτα αυριο ευχαριστώ

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Φριξου στο 2ο αριστερα ηταν μια Τσεχα Βικτωρία (;) ξανθια και ψηλη σχετικά που σαλοναριστηκε μονη της ελλειψη τσατσας.
Μου είπε ότι δουλεύει πρωι κανονικα, αξιζει; λεω να την επισκεφτω αυριο μιας που ηρθσ στην πολη.

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Δεν ειναι θεμα κουρασης η να σου γυρισει τα λεφτα πισω φιλος το πως γαμιεται ειναι δικο της θεμα δε θελουν ολες το αγριο αυτο που την πληρωνεις θα στο δωσει το πως ομως δε μπορεις να της το επιβαλεις
Συμφωνώ φίλος, γι αυτό κάποιες κοπανάνε μύγες και άλλες δε προλαβαίνουν να κλείσουν πόδι. Η κάθε μία όπως αγαπάει.

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Τπτ από τα δυο δεν είμαι μάλλον κάτι έκανα λάθος με το κουδουνι δεν εξηγείται..... Θα περασω πάντως μια βόλτα αυριο ευχαριστώ
Μπορεί η κοπέλα να ήταν σε πρόγραμμα, ίσως να έλειπε και η τσα2. Καμία φορά το κάνουν να μην ανοίγουν αν έχει πάρει ο άλλος κανένα δίωρο.

Τελευταία τροποποίηση:

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.867
Πόντοι
4.766
Φριξου στο 2ο αριστερα ηταν μια Τσεχα Βικτωρία (;) ξανθια και ψηλη σχετικά που σαλοναριστηκε μονη της ελλειψη τσατσας.
Μου είπε ότι δουλεύει πρωι κανονικα, αξιζει; λεω να την επισκεφτω αυριο μιας που ηρθσ στην πολη.
Τσεχα απο το Βελικο Ταρνοβο ...παρολο αυτα εμπα και μην μασησεις σταθερη αξια χρονια τωρα

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Eχει πάρει κανένας Νεφέλη από sex and the city?
αν σου αρέσουν οι πιο γεμάτες παρ'την δεν είναι κακή, θα σε καυλώσει....τη θυμάμαι βέβαια απο βαρδάρη ήταν κωλάρα ,ειχε και γαμώ τους πάτους....Τωρα είναι κοντα στα σαράντα αν δεν τα εχει περάσει κιόλας, και είναι γεματούλα....δεν τη λές και bbw αλλα είναι γενικά μπαμπάτσικη...έχει καλυτερη συμπεριφορά από οτι είχε στα νιάτα της .....Προσέχει τον πελάτη..

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Το νόημα είναι στο τρέξιμο που θα έχουν μπας και σοβαρευτούν

Σμρ πέρασα και μου είπαν ότι η Βλάντα είναι σε άδεια, για Έλενα δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι ότι και αυτή σε άδεια θα είναι, ούτε το πότε θα επιστρέψουν ξέρω.

Μου έχει τύχει με την Βέρα από τα παρανταιζ (που ήταν γενικά απαράδεκτη), να μου λέει δεν μπορώ και έλα να σου κάνω πίπα να τελειώνουμε. Το οποίο αρνήθηκα και ζήτησα τα λεφτά μου πίσω μέχρι που η τσα2 μου έβγαλε το μπλοκακι με τα ραντεβού για να μου εξηγήσει ότι δεν μπορεί να μου δώσει πίσω τα λεφτά επειδή το είχε γραψει το Ραντεβού. Δεν ξαναπατησα στα παρανταιζ, εγώ έχασα ένα αναγνωριστικό 40 και αυτοί έχασαν έναν καλό πελάτη.
Η Βέρα γενικώς ηταν τραγική,την είχα πάρει μια φορά οταν δουλευε για τις βίλλες.....μακριά,

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
περασα απο παρανταις είδα σάρα ,δεν ξετρελάθηκα ώραιο κορμί άγριο σλάβικο πρόσωπο ,μελαχρινή ρωσσίδα δηλωνεται....
Είδα Αλέξάνδρα ,κύπρια, γενικά καλουτσικη περίπτωση, θα γράψω κριτική.
Πέρασα και με Μόνικα απο Βίλλες και αυτή καλουτσικη περίπτωση....έπεται κριτική
Είδα και Narda, δεν ξετρελάθηκα ,στις φωτογραφίες της φαίνεται πιο καλή ,μου θύμισε λίγο την άλλη Σάρα που είχαν προ καραντίνας .....Είδα και εκείνη την Μαρία που απο τις φωτογραφίες φαίνεται τουμπανο,γυναίκα θωρηκτό ,απο κοντά μάλλον θα έλεγα φαίνεται πολύ πιο γεμάτη σαν βάρκα που μπάζει νερά.....με ράστα μαλλί,,,,,Είμαι περίεργος ,γιατι και η εκφραση της δεν σε προιδεάζει για πολλα πράγματα.....

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.867
Πόντοι
4.766
περασα απο παρανταις είδα σάρα ,δεν ξετρελάθηκα ώραιο κορμί άγριο σλάβικο πρόσωπο ,μελαχρινή ρωσσίδα δηλωνεται....
Είδα Αλέξάνδρα ,κύπρια, γενικά καλουτσικη περίπτωση, θα γράψω κριτική.
Πέρασα και με Μόνικα απο Βίλλες και αυτή καλουτσικη περίπτωση....έπεται κριτική
Είδα και Narda, δεν ξετρελάθηκα ,στις φωτογραφίες της φαίνεται πιο καλή ,μου θύμισε λίγο την άλλη Σάρα που είχαν προ καραντίνας .....Είδα και εκείνη την Μαρία που απο τις φωτογραφίες φαίνεται τουμπανο,γυναίκα θωρηκτό ,απο κοντά μάλλον θα έλεγα φαίνεται πολύ πιο γεμάτη σαν βάρκα που μπάζει νερά.....με ράστα μαλλί,,,,,Είμαι περίεργος ,γιατι και η εκφραση της δεν σε προιδεάζει για πολλα πράγματα.....
Η Μαρια η ψηλη η Βουλγαρα εχει "θητευσει" πολυ καιρο στην Γιαννιτσων για αυτο δεν σου αρεσε..

Giorgopoutsis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλα τα.μελοι του μπου μπορεί να μου πει κάποιος τι παίζει Βέροια ;

Stories

Νέο!

Stories