Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.565
Πόντοι
34.538
Μην συγκρινετε ανομοια πραγματα..
Να συγκρινεις τιμες στουντιο Αθηνας με Θεσσαλονικης..
Οχι Στουντιο Θεσσαλονικης με χαμαιτυπεια τρωγλες Αθηνων..

Αν θελεις να συγκρινεις Μεταξι και Φυλης με Θεσσαλονικη,
να το κανεις μς τα κρυφα σπιτακια στο Βαρδαρη προ κορωνας..
Ιδιο επιπεδο..

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Μην συγκρινετε ανομοια πραγματα..
Να συγκρινεις τιμες στουντιο Αθηνας με Θεσσαλονικης..
Οχι Στουντιο Θεσσαλονικης με χαμαιτυπεια τρωγλες Αθηνων..

Αν θελεις να συγκρινεις Μεταξι και Φυλης με Θεσσαλονικη,
να το κανεις μς τα κρυφα σπιτακια στο Βαρδαρη προ κορωνας..
Ιδιο επιπεδο..
Κι ο βαρδαρης καλητερος ηταν απο το μεταξι περιπου στο ιδιο επιπεδο με φυλης και λιγο καλητερος απο καποια στη φυλης

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Προσωπικα αυτό κάνω κάθε καλοκαίρι, χειμώνα δεν μπορώ λόγω υποχρεώσεων.

Να μην αντιδραμε δηλαδή και να μην διαμαρτυρομαστε που χαλάνε την πιάτσα;

Έχω γαμήσει τις ίδιες Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η μόνη εξήγηση που στην Θεσσαλονίκη είναι πιο ακριβά είναι ότι οι Θεσσαλονικεις διαμορφώνουν αυτές τις τιμές. Όχι ότι είναι πιο χάλια οι αθηναιες γιατί είναι οι ΙΔΙΕΣ.

Και αν πάμε σε ακόμη πιο επαρχιακές πόλεις εκεί είναι χειρότερα. Οι πελάτες φταίνε αυτοί διαμορφώνουν την αγορά όχι οι κοπέλες.

Πχ 2002 είχα επισκεφτεί στριπτιτζαδικο στην Λαμία και το ίδιο όμορφες κοπέλες που έβρισκες στο πλατινουμ της Θεσσαλονίκης και ήθελαν 20 ευρώ για χορό, στο μερσεντες της Λαμίας ήθελαν 5. Ε τις πήρα και τις 7. Όταν ρώτησα γιατί είναι τόσο φτηνά η απάντηση ήταν ότι οι ντόπιοι πελάτες δεν έδιναν παραπάνω.

Πιο έξυπνοι οι λαμιωτες πελάτες στριπ από τους Θεσσαλονίκεις και πιο βλακες οι Θεσσαλονικεις πελάτες οίκων ανοχής από τους Αθηναίους.

Η μιρελα είχε παλιά πιο χαμηλές τιμές και αντί να την προτιμούμε περισσότεροι για να την ακολουθήσουν και άλλες, δοκίμασε τιμές ίδιες με τις άλλες και είδε ότι συμφέρει. Τέτοιοι είμαστε, χαλάμε την πιάτσα και από πάνω να μην ακούγονται αυτοί που θέλουν να την φτιάξουν σαν της Αθήνας;

Σε ένα μήνα θα τα γράφω από Αθήνα. Και τότε θα κάνω την ίδια σύγκριση όπως πέρσι και πρόπερσι. Αν μοιραζομουν σε Γερμανία και Ελλάδα θα έγραφα σύγκριση με γερμανικά φκκ.
Οπως σου ειπε ο crucifix εκτος οτι εχεις μπερδεψει την πουτσα με τη βουρτσα μας εχεις πριξει τ αρχιδια με τις τρωγλες του 10 λεπτου της Αθηνας που ειναι και μεσα στη βρωμα πανε γραψε στο νημα των Αθηνων και μη σπαμαρεις το δικο μας ελεος ρε τυπε στο εχω πει ξανα δεν ειναι ολοι της ξεπετας του 10λεπτου και βρωμιαρηδες σταματα να μας λες για την Αθηνα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οπως σου ειπε ο crucifix εκτος οτι εχεις μπερδεψει την πουτσα με τη βουρτσα μας εχεις πριξει τ αρχιδια με τις τρωγλες του 10 λεπτου της Αθηνας που ειναι και μεσα στη βρωμα πανε γραψε στο νημα των Αθηνων και μη σπαμαρεις το δικο μας ελεος ρε τυπε στο εχω πει ξανα δεν ειναι ολοι της ξεπετας του 10λεπτου και βρωμιαρηδες σταματα να μας λες για την Αθηνα
Oχι, όταν έγραψα στα σιτυ τουρ το παραδέχτηκα ήταν σε άλλο θέμα.

Τώρα μιλάω για τους οίκους Θεσσαλονίκης ειμαι στο σωστό θέμα.

Αν δεν σ αρέσουν αυτά που γράφω και δεν θέλεις να τα βλέπεις υπάρχει πλέον κουμπί αγνοησης. Το έχω πατήσει για 5 που μου σπαζαν τα νεύρα και ησυχασα. δεν είναι δύσκολο να απαλλαγείς από μένα.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
ο βαρδάρης αναλογικά είχε καλύτερα μουνιά απότι ο μύλος τώρα.και τι δεν πέρασαν.βερονικα,κελλυ,μαρινα,ιονελα,μαγια,μερτσυ,μαιρούλα και και και...μην κουράζω.άσχημη δυσκολα να έβρισκες, τώρα είναι πάνω απο τις μισές μπάζα.απλά τα τωρινά studio έχουν καλύτερες ανέσεις από τότε.όπως και να χει βαρδάρης και μύλος υπερτερούν από φυλής μεταξουργείο

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Oχι, όταν έγραψα στα σιτυ τουρ το παραδέχτηκα ήταν σε άλλο θέμα.

Τώρα μιλάω για τους οίκους Θεσσαλονίκης ειμαι στο σωστό θέμα.

Αν δεν σ αρέσουν αυτά που γράφω και δεν θέλεις να τα βλέπεις υπάρχει πλέον κουμπί αγνοησης. Το έχω πατήσει για 5 που μου σπαζαν τα νεύρα και ησυχασα. δεν είναι δύσκολο να απαλλαγείς από μένα.
Ποιους οικους Θεσσαλονικης που μας εχεις πριξει με της Αθηνας ολη την ωρα για τις τρωγλες της Αθηνας μας λες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ολη την ωρα για τις τρωγλες της Αθηνας μας λες
Όχι, έχω γράψει και 4 κριτικές και απάντησα και σε απορίες συναδέλφων που ρώταγαν να βρουν. Από τις 7 Ιουνίου που ξανάνοιξαν.

Άρα δεν γράφω όλο για Αθήνα.

Πάντα το κουμπί να μην με βλέπεις απλό είναι.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Όχι, έχω γράψει και 4 κριτικές και απάντησα και σε απορίες συναδέλφων που ρώταγαν να βρουν. Από τις 7 Ιουνίου που ξανάνοιξαν.

Άρα δεν γράφω όλο για Αθήνα.

Πάντα το κουμπί να μην με βλέπεις απλό είναι.
Υπαρχει το pm ρε μεγαλε μη σπαμαρεις το νημα και μας πριζεις τ αντερα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Βελοσιραπτορα σε έβαλα σε αγνοηση δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου.
Κάνε και εσύ το ίδιο.

Κάθε 1 κριτική ή αναφορά που θα γράφω θα κάνω και μια σύγκριση με Αθήνα και μια με Γενεύη που γύρισα και εκεί τα μαγαζιά και την πιάτσα, δικαίωμα μου.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Βελοσιραπτορα σε έβαλα σε αγνοηση δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου.
Κάνε και εσύ το ίδιο.

Κάθε 1 κριτική ή αναφορά που θα γράφω θα κάνω και μια σύγκριση με Αθήνα και μια με Γενεύη που γύρισα και εκεί τα μαγαζιά και την πιάτσα, δικαίωμα μου.
Το νημα δεν ειναι για συγκρισεις τυπε εσυ γραφεις για την Αθηνα σε ολα τα νηματα εχεις κουρασει

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.565
Πόντοι
34.538
Έχει πάει κανεις στα μπουρδελα με ταρίφα ; Εάν ναι Τι του είπατε ;
Αν ντρεπεσε τους ταριφες,πανε με τις αστικες συγκοινωνιες..
Και αν δεν ξερεις που να κατεβεις,πες τον οδηγο να σου πει..

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Βρε δε διαφωνω οτι πολλες λενε πιπες κι οτι ενω εισαι κανονικος σε λενε τεραστιο και μαλακιες απλα λεω οτι ειναι δικαιωμα της καθε κοπελας πως θα γαμηθει το οτι τις πληρωνουμε δε το αναιρει αυτο
Συμφωνώ, όπως έγραψες συνάδελφε της πληρώνουμε. Αν της φανεί της αλληνής μεγάλο μπορεί να ακυρώσει/ να στο πει ευγενικά (μέχρι και μέσα στο δωμάτιο) και να σου δώσει πίσω τα λεφτά σου. Επίσης αν είναι κουρασμένη (άνθρωπος είναι) απλά κάθετα σπιτάκι της. Θα τύχει και επί του αγώνα να τραβηχτεί δεν αντιλέγω, δυστυχώς όμως την έχουνε μάθει καλά την καραμέλα ορισμένες.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Συμφωνώ, όπως έγραψες συνάδελφε της πληρώνουμε. Αν της φανεί της αλληνής μεγάλο μπορεί να ακυρώσει/ να στο πει ευγενικά (μέχρι και μέσα στο δωμάτιο) και να σου δώσει πίσω τα λεφτά σου. Επίσης αν είναι κουρασμένη (άνθρωπος είναι) απλά κάθετα σπιτάκι της. Θα τύχει και επί του αγώνα να τραβηχτεί δεν αντιλέγω, δυστυχώς όμως την έχουνε μάθει καλά την καραμέλα ορισμένες.
Δεν ειναι θεμα κουρασης η να σου γυρισει τα λεφτα πισω φιλος το πως γαμιεται ειναι δικο της θεμα δε θελουν ολες το αγριο αυτο που την πληρωνεις θα στο δωσει το πως ομως δε μπορεις να της το επιβαλεις

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Καμια αναφορά θα γράψει κανείς, η θα ασχολειστε με 2 μαλακες;
Μην καψουμε τσαμπα βενζινες να έρθουμε στην συμπρωτευουσα, αμαρτία είναι.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Το φοβηθηκε το μεγάλο πουλί για όσους ξέρουν κατι παραπάνω ειναι απο τις πιο γελοίες φράσεις
αμα φοβουνται τα μεγαλα πουλια και θελουν να μην μπαινουμε ολοκληροι,τοτε να το λενε απο πριν και να δινουν τα λεφτα πισω....οχι τις πληρωνεις κανονικα και κανουν οτι θελουν αυτες....απλα πραγματα...

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Βρε δε διαφωνω οτι πολλες λενε πιπες κι οτι ενω εισαι κανονικος σε λενε τεραστιο και μαλακιες απλα λεω οτι ειναι δικαιωμα της καθε κοπελας πως θα γαμηθει το οτι τις πληρωνουμε δε το αναιρει αυτο
Το θέμα είναι να υπάρχει μια ισορροπία, σίγουρα δικαίωμα της είναι πως θα γαμηθει η κάθε μία, αν δεν με ικανοποιεί όμως σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια είναι δικαίωμα μου να πάω και εγώ κάπου αλλού :)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Το θέμα είναι να υπάρχει μια ισορροπία, σίγουρα δικαίωμα της είναι πως θα γαμηθει η κάθε μία, αν δεν με ικανοποιεί όμως σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια είναι δικαίωμα μου να πάω και εγώ κάπου αλλού :)
Εννοητε αυτο συμφωνω

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.184
Πόντοι
3.346
Καλησπερα συναδελφοι! ειδα κι εγω ντανιελα..νομιζω γυφτορουμανακι πρεπει να ειναι..ενταξει ωραια κοπελιτσα αλλα δεν μου εκανε το κλικ να περασω μαζι της..ισως στο μελλον δοκιμαστει ισως.
Βεβαια πηγα σοφια για να περασω καλα υποτιθεται..αλλα οσοι το σκεφτεστε για εκει περιμεντε να χασει κανα κιλο πρωτα και να ξανα βρει την φορμα της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom