Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
σε λαθος θεμα εγραψεςΚαλησπέρα σε όλα τα.μελοι του μπου μπορεί να μου πει κάποιος τι παίζει Βέροια ;
εδω εισαι
σε λαθος θεμα εγραψεςΚαλησπέρα σε όλα τα.μελοι του μπου μπορεί να μου πει κάποιος τι παίζει Βέροια ;
Αυτες που βαρανε μυγες φιλε βαρανε επειδη ειναι ξεπετες του κερατα οχι γιατι δε θελουν το αγριο γαμησιΣυμφωνώ φίλος, γι αυτό κάποιες κοπανάνε μύγες και άλλες δε προλαβαίνουν να κλείσουν πόδι. Η κάθε μία όπως αγαπάει.
Δεν την πέτυχα, αλλά και να την πετυχαινα δεν ψωνίζω ποτέ από τη Γιαννιτσών..... Οπότε καλά έκανες και το είπες γιατί για τσιγγάνα την έκοψα..... Εσύ την πήρες ξέρεις;Η Μαρια η ψηλη η Βουλγαρα εχει "θητευσει" πολυ καιρο στην Γιαννιτσων για αυτο δεν σου αρεσε..
Τότε ήταν γαμευσιμο μωρό, αλλά και πάλι δεν λέει...Δεν την πέτυχα, αλλά και να την πετυχαινα δεν ψωνίζω ποτέ από τη Γιαννιτσών..... Οπότε καλά έκανες και το είπες γιατί για τσιγγάνα την έκοψα..... Εσύ την πήρες ξέρεις;
Ναι αξίζει είναι value for money. Και για να πω την αλήθεια και στο blue dreams (Φρίξου 15α) και στο x dream (Φρίξου 15β) πάντα έχουν πολύ καλές υπηρεσίες. Οι κοπέλες μπορεί να μην είναι οι πιο όμορφες αλλά την ιδρώνουν την φανέλα.Φριξου στο 2ο αριστερα ηταν μια Τσεχα Βικτωρία (;) ξανθια και ψηλη σχετικά που σαλοναριστηκε μονη της ελλειψη τσατσας.
Μου είπε ότι δουλεύει πρωι κανονικα, αξιζει; λεω να την επισκεφτω αυριο μιας που ηρθσ στην πολη.
Τι εννοεις ιδρωνιυν την φανελα? Τι κανουν που δεν κανουν αλλες?Ναι αξίζει είναι value for money. Και για να πω την αλήθεια και στο blue dreams (Φρίξου 15α) και στο x dream (Φρίξου 15β) πάντα έχουν πολύ καλές υπηρεσίες. Οι κοπέλες μπορεί να μην είναι οι πιο όμορφες αλλά την ιδρώνουν την φανέλα.
Ποντιακης καταγωγης;Πρωτη φορα το ακουω...ειναι πολυ πιθανο να μην ξαναγυρισει...?χαιρετω τους πορνους και φιληδονους συναγωνιστες ξερετε τιποτα για την αφροδιτη την ποντιοκυπρια ?
θα μας κανει τη τιμη να γυρισει?
Τιμές ξεκινούν από 30 και δεν μου έχει τύχει κοπέλα-κομοδίνοΤι εννοεις ιδρωνιυν την φανελα? Τι κανουν που δεν κανουν αλλες?
Τιμες?
"Ο Αργυροτοξος δεν λεγει αλλα σημαινει".ρε σεις ενω ακομη δεν βλεπω την κριτικη μου στην αρχικη σελιδα, μου ηρθε λαηκ για την κριτικη,
πως γκενεν αυτο?
Eσυ δηλαδη δε τρελενεσαι που βλεπεις τον ακυρο να μας πριζει τ αρχιδια ολη την ωρα σε καθε νημα για την Αθηνα?Άνα 5 σελίδες θα έχουμε τον nik να γράφει για την Αθήνα και τον argyrotoxos να μας λέει τι να κάνουμε και τί όχι...guest star ο φίλος μου ο ράπτορας που ώρες ώρες τρελαίνεται με τον μπάρμπα και μαλώνουν...
Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα στο νήμα.
Για τους παλιούς, μόνο τα ποιηματάκια του jo145 και το μιλκομπούκαλο του επίτιμου προέδρου gl λείπουν.
Σε ποιο σπιτάκι θα εμφανιστεί ξέρουμε?Παντως μεσα στην επομενη εβδομαδα κατα πασα πιθανοτητα επιστρεφει η λατρεμενη Νιcole...εμπρος προς τα πισω οπως ελεγε ο Βυζαντινοτετοιος ...μονο η παλια φρουρα θα σωσει την κατασταση στην Θεσσαλονικη.Ελπιζω να διαβαζει ο jens...να την ακονιζεις μαν!