Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (1 μέλη και 42 επισκέπτες)

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Μαγκες ημουν με την μηχανη πριν λιγο στο κεντρο και πριν κανα μισαωρο ειδα μηχανες να πηγαινουν προς το one salonica...εγινε κατι εκει?
Εγω τους πετυχα Τσιμισκη στον δρομο που πας για τα δικαστηρια, στο ξενοδοχειο Αστορια...
Φυγανε και αυτοκινητα και μηχανες μαζι...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.099
Πόντοι
9.297
Μαγκες ημουν με την μηχανη πριν λιγο στο κεντρο και πριν κανα μισαωρο ειδα μηχανες να πηγαινουν προς το one salonica...εγινε κατι εκει?
Εγω τους πετυχα Τσιμισκη στον δρομο που πας για τα δικαστηρια, στο ξενοδοχειο Αστορια...
Φυγανε και αυτοκινητα και μηχανες μαζι...
Αν δεν ηταν αστυνομικες μηχανες μην ασχολεισαι.Δεν θα ηταν κατι που μπορει να μας ενδιαφερει.

JerryBananas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Like
42
Πόντοι
0
Ας ξεκινησουμε απο Φριξου 13 που ειχε θεαθει τελευταια.
Φριξου 13? Πέρασα την παρασκευει βράδυ κατά τις 22:00-23:00 αλλά δεν είχε φώτα τπτ να κάνω τόσο λάθος? Αν δεν κάνω λάθος ακριβώς δίπλα είναι το inckognito. Sorry αν έχω κούραση αλλά την περιμένω πως κα πως.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.099
Πόντοι
9.297
Πιθανοτατα το μαγαζι ειναι ακομα κλειστο και περιμενει την Nicole για να ανοιξει.
Ανυπομονεις για να δεις κατι υπεροχο που ειχες καιρο να δεις.Το ιδιο και εγω...?.

jimenez vyzarez

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
197
Πόντοι
1
Αύριο του αγιου πνευματος θα ειναι ανοιχτα ?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.646
Πόντοι
7.095
Eσυ δηλαδη δε τρελενεσαι που βλεπεις τον ακυρο να μας πριζει τ αρχιδια ολη την ωρα σε καθε νημα για την Αθηνα?
Πιο πολυ τρελαίνομαι που τους απαντάμε και γεμίζει το νήμα...
Μόνο ένας, συνήθως σε άλλο thread πραγματικά με εκνευρίζει και κάθε φορά που θα γράφει μλκ θα τρώει αναφορές για να πάρει πόδι.

• Like
Αντιδράσεις: Humax

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Πιο πολυ τρελαίνομαι που τους απαντάμε και γεμίζει το νήμα...
Μόνο ένας, συνήθως σε άλλο thread πραγματικά με εκνευρίζει και κάθε φορά που θα γράφει μλκ θα τρώει αναφορές για να πάρει πόδι.
Δε γίνεται να μην απαντήσεις όταν κάθε φορά αντί να μας λεει για εδώ μας πριζει τ αρχιδια για την Αθηνα

• Like
Αντιδράσεις: Humax

O megas pidikoulas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2021
Κριτικές
12
Like
978
Πόντοι
371
Ρε παιδιά την περίοδο της καραντίνας ήταν ανοιχτοί κάποιοι οίκοι ανοχής? Γιατί ξέρω άτομα που πήγαιναν στην καραντίνα και μάλιστα όλο το βράδυ. Εκτός αν κάνω λάθος. Αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει...
Όσοι έψαξαν βρήκαν

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.105
Πόντοι
2.356
Ρε παιδιά την περίοδο της καραντίνας ήταν ανοιχτοί κάποιοι οίκοι ανοχής? Γιατί ξέρω άτομα που πήγαιναν στην καραντίνα και μάλιστα όλο το βράδυ. Εκτός αν κάνω λάθος. Αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει...
Κάποιοι ήταν ναι Αλλά τώρα τη να το κανείς εκτός αν Θες να δεις αν σου έλεγαν αλήθεια η όχι??

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.171
Πόντοι
3.346
Σε ποιο σπιτάκι είναι και τι βαρδια? Για την Σοφία ρωτάω
Τωρα μαλλον ξεκουραζετε..δεν την βλεπω στο αλλο σαιτ.
Παντα πρωινα κανει...και αλλαζει στουντιο συχνα.. red diamond,golden lips,red light

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.171
Πόντοι
3.346
Λαθος κανεις..κλειστα ηταν ολα!
και ο κοσμος κανονικα καραντινα, κλεισμενοι στα σπιτια τους. :)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.099
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.099
Πόντοι
9.297
Δεν αξιζει να σπας την καραντινα για ενα ζμπρωξιμο και μετα να για εικοσι μερες να αγχωνεσαι αν τσιμπησες κινεζικη πανουκλα.Την καλυτερη δουλεια εκανες που πειθαρχησες...ηταν σαν να ετρωγες μαγειριτσα μετα τα μεσανυχτα Δεκαπενταυγουστο.

WhiteMamba6

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Παιχτες μου καλησπερα, ανεβαινω για λιγες μερες καιδεν εχω ιδεα απο τοποθεσιες.. μπορειτε να μου προτεινετε μερικα σπιτακια με διευθυνσεις που να παιζουν μωρα μεχρι 30ετων με νορμαλ κορμακια και καλες υπηρεσιες; Και τιμουλα 20-30€. Παιζει κατι τετοιο ;; Ευχαριστω πολυ και χρονια πολλα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.105
Πόντοι
2.356
Παιχτες μου καλησπερα, ανεβαινω για λιγες μερες καιδεν εχω ιδεα απο τοποθεσιες.. μπορειτε να μου προτεινετε μερικα σπιτακια με διευθυνσεις που να παιζουν μωρα μεχρι 30ετων με νορμαλ κορμακια και καλες υπηρεσιες; Και τιμουλα 20-30€. Παιζει κατι τετοιο ;; Ευχαριστω πολυ και χρονια πολλα
Επί της μοναστηριού αγίων πάντων κ Γιαννιτσών
Εκεί θα βρεις αυτά πού ζητάς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom