Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Κατσε ρε μεγαλε συγνωμη γιατι ο αλλος ειπε ακυρη μπουρδα οπως τις κλασικες που λεει και δε το καταλαβε καν επειδη μια γυναικα αποφασιζει να κανει το σεξ επαγγελμα πρεπει να κανει οτι ανωμαλια θελει ο αλλος οχι φυσικα σου προσφερει το κορμι της και σου λεει εγω δε το θελω αγριο η δε κανω αυτο το σεβεσαι και συνεχιζεις διαφορετικα δε την παιρνεις οχι να την κραξεις επειδη δεν θελει το αγριο
Ο ανθρωπος δεν ειπε οτι θελει να κανει καμμια ανωμαλια απλα εχει μεγαλο πουλι και φοβηθηκε η αλλη...Σε πολλους εχει τυχει αυτο οπως και σε μενα δεν ειναι κατι πρωτογνωρο..

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Ο ανθρωπος δεν ειπε οτι θελει να κανει καμμια ανωμαλια απλα εχει μεγαλο πουλι και φοβηθηκε η αλλη...Σε πολλους εχει τυχει αυτο οπως και σε μενα δεν ειναι κατι πρωτογνωρο..
Το φοβηθηκε το μεγάλο πουλί για όσους ξέρουν κατι παραπάνω ειναι απο τις πιο γελοίες φράσεις

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Το φοβηθηκε το μεγάλο πουλί για όσους ξέρουν κατι παραπάνω ειναι απο τις πιο γελοίες φράσεις
Δεν το λεω για να κράξω κάποιον παίχτη. Απλά μην το χάφτετε ποτέ είτε στην προσωπική σας ζωή είτε στον αγοραίο έρωτα

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Δεν το λεω για να κράξω κάποιον παίχτη. Απλά μην το χάφτετε ποτέ είτε στην προσωπική σας ζωή είτε στον αγοραίο έρωτα
Και οι μη επαγγελματιες τα λενε αυτα κι εκει μην χαφτετε..

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Δεν ειπα αυτο εγω αλλα ξαναλεω το οτι πληρωνεις δε σημαινει οτι κανεις τα πραματα οπως τα θες η κοπελα δεν υποχρεωμενη να το κανει οπως θες υποχρεωμενη ειναι απλα να σου παρεχει σεξ

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Μεγαλε το ξερεις οτι το μεγαλο πουλι αν δε ξερεις να το δουλευεις η δε σε νοιαζει οτι μπορει να κανει ζημια στη γκομενα οποτε μια γκομενα που το λεει αυτο ξερει γιατι το λεει

O megas pidikoulas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2021
Κριτικές
12
Like
978
Πόντοι
371
Ο κοβιντ μεταδίδεται με το σάλιο, όχι με το χύσι :rockon:

Το νόημα είναι στο τρέξιμο που θα έχουν μπας και σοβαρευτούν
Τι έγινε ρε μάγκες Βλαντά και ελενα σταματησαν ;

Σμρ πέρασα και μου είπαν ότι η Βλάντα είναι σε άδεια, για Έλενα δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι ότι και αυτή σε άδεια θα είναι, ούτε το πότε θα επιστρέψουν ξέρω.

Μου έχει τύχει με την Βέρα από τα παρανταιζ (που ήταν γενικά απαράδεκτη), να μου λέει δεν μπορώ και έλα να σου κάνω πίπα να τελειώνουμε. Το οποίο αρνήθηκα και ζήτησα τα λεφτά μου πίσω μέχρι που η τσα2 μου έβγαλε το μπλοκακι με τα ραντεβού για να μου εξηγήσει ότι δεν μπορεί να μου δώσει πίσω τα λεφτά επειδή το είχε γραψει το Ραντεβού. Δεν ξαναπατησα στα παρανταιζ, εγώ έχασα ένα αναγνωριστικό 40 και αυτοί έχασαν έναν καλό πελάτη.

O megas pidikoulas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2021
Κριτικές
12
Like
978
Πόντοι
371
Μολις γύρισα από Ντάνιελα η κοπέλα είναι Καύλα. Σμρ τελευταία μέρα και επιστροφή μετά από 2-3 εβδομάδες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.097
Πόντοι
9.297
Αν γυρισετε με καμμια καραμπινατη συφιλη μην ψαχνεστε μετα...ακα σε μπουρδελα...ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΑΚΑ...Εκτος αν εχετε λεφτα και θελετε να συντηρησετε και τους τους συμπαθεις κλαδους των ουρολογων και των φαρμακοποιων.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.493
Πόντοι
34.538
Μαλλον δεν καταλαβες..
Δεν ειναι θεμα καλου η κακου σερβις..
Φιλε βρωμοκοπουσε η λεγαμενη..

Εδω τοσες κριτικες καμμια κριτικη που να βρωμαει ετσι η αλλη δεν θα βρεις...

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Εκεί έχεις την επιλογή.

Και έχει και καλές κριτικές με 20 και κακές.

Εδω είτε καλές είτε κακές κριτικές για γυμνό τσιμπουκι και πρωκτικο ξεκινά από 60

Γιατι; 3πλα βγάζουμε εδώ;
Μας τα πρηξες με την Αθήνα πήγαινε κατασκηνωσε εκεί πέρα και γάμα με 20 και 10 .. εδώ αυτά έχουμε με αυτά χαιρόμαστε τι να κάνουμε..

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Κατσε ρε μεγαλε συγνωμη γιατι ο αλλος ειπε ακυρη μπουρδα οπως τις κλασικες που λεει και δε το καταλαβε καν επειδη μια γυναικα αποφασιζει να κανει το σεξ επαγγελμα πρεπει να κανει οτι ανωμαλια θελει ο αλλος οχι φυσικα σου προσφερει το κορμι της και σου λεει εγω δε το θελω αγριο η δε κανω αυτο το σεβεσαι και συνεχιζεις διαφορετικα δε την παιρνεις οχι να την κραξεις επειδη δεν θελει το αγριο
Πρώτα από όλα ούτε ανωμαλίες ανέφερε κανένας ούτε κραξαμε καμία... Αναφερθήκαμε στις "δικαιολογίες" για το " μη έτσι και μη αλλιώς" που μπορεί η κάθε μία κοπέλα κάθε φορά να κάθεται να λέει, μία από αυτές τις δικαιολογίες είναι και η μεγάλη πουτσ@..... Αυτά φίλε Ραπτορα και καλό βόλι.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Πρώτα από όλα ούτε ανωμαλίες ανέφερε κανένας ούτε κραξαμε καμία... Αναφερθήκαμε στις "δικαιολογίες" για το " μη έτσι και μη αλλιώς" που μπορεί η κάθε μία κοπέλα κάθε φορά να κάθεται να λέει, μία από αυτές τις δικαιολογίες είναι και η μεγάλη πουτσ@..... Αυτά φίλε Ραπτορα και καλό βόλι.
Βρε δε διαφωνω οτι πολλες λενε πιπες κι οτι ενω εισαι κανονικος σε λενε τεραστιο και μαλακιες απλα λεω οτι ειναι δικαιωμα της καθε κοπελας πως θα γαμηθει το οτι τις πληρωνουμε δε το αναιρει αυτο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μας τα πρηξες με την Αθήνα πήγαινε κατασκηνωσε εκεί πέρα και γάμα με 20 και 10 .. εδώ αυτά έχουμε με αυτά χαιρόμαστε τι να κάνουμε..
Προσωπικα αυτό κάνω κάθε καλοκαίρι, χειμώνα δεν μπορώ λόγω υποχρεώσεων.

Να μην αντιδραμε δηλαδή και να μην διαμαρτυρομαστε που χαλάνε την πιάτσα;

Έχω γαμήσει τις ίδιες Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η μόνη εξήγηση που στην Θεσσαλονίκη είναι πιο ακριβά είναι ότι οι Θεσσαλονικεις διαμορφώνουν αυτές τις τιμές. Όχι ότι είναι πιο χάλια οι αθηναιες γιατί είναι οι ΙΔΙΕΣ.

Και αν πάμε σε ακόμη πιο επαρχιακές πόλεις εκεί είναι χειρότερα. Οι πελάτες φταίνε αυτοί διαμορφώνουν την αγορά όχι οι κοπέλες.

Πχ 2002 είχα επισκεφτεί στριπτιτζαδικο στην Λαμία και το ίδιο όμορφες κοπέλες που έβρισκες στο πλατινουμ της Θεσσαλονίκης και ήθελαν 20 ευρώ για χορό, στο μερσεντες της Λαμίας ήθελαν 5. Ε τις πήρα και τις 7. Όταν ρώτησα γιατί είναι τόσο φτηνά η απάντηση ήταν ότι οι ντόπιοι πελάτες δεν έδιναν παραπάνω.

Πιο έξυπνοι οι λαμιωτες πελάτες στριπ από τους Θεσσαλονίκεις και πιο βλακες οι Θεσσαλονικεις πελάτες οίκων ανοχής από τους Αθηναίους.

Η μιρελα είχε παλιά πιο χαμηλές τιμές και αντί να την προτιμούμε περισσότεροι για να την ακολουθήσουν και άλλες, δοκίμασε τιμές ίδιες με τις άλλες και είδε ότι συμφέρει. Τέτοιοι είμαστε, χαλάμε την πιάτσα και από πάνω να μην ακούγονται αυτοί που θέλουν να την φτιάξουν σαν της Αθήνας;

Σε ένα μήνα θα τα γράφω από Αθήνα. Και τότε θα κάνω την ίδια σύγκριση όπως πέρσι και πρόπερσι. Αν μοιραζομουν σε Γερμανία και Ελλάδα θα έγραφα σύγκριση με γερμανικά φκκ.

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Προσωπικα αυτό κάνω κάθε καλοκαίρι, χειμώνα δεν μπορώ λόγω υποχρεώσεων.

Να μην αντιδραμε δηλαδή και να μην διαμαρτυρομαστε που χαλάνε την πιάτσα;

Έχω γαμήσει τις ίδιες Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η μόνη εξήγηση που στην Θεσσαλονίκη είναι πιο ακριβά είναι ότι οι Θεσσαλονικεις διαμορφώνουν αυτές τις τιμές. Όχι ότι είναι πιο χάλια οι αθηναιες γιατί είναι οι ΙΔΙΕΣ.

Και αν πάμε σε ακόμη πιο επαρχιακές πόλεις εκεί είναι χειρότερα. Οι πελάτες φταίνε αυτοί διαμορφώνουν την αγορά όχι οι κοπέλες.

Πχ 2002 είχα επισκεφτεί στριπτιτζαδικο στην Λαμία και το ίδιο όμορφες κοπέλες που έβρισκες στο πλατινουμ της Θεσσαλονίκης και ήθελαν 20 ευρώ για χορό, στο μερσεντες της Λαμίας ήθελαν 5. Ε τις πήρα και τις 7. Όταν ρώτησα γιατί είναι τόσο φτηνά η απάντηση ήταν ότι οι ντόπιοι πελάτες δεν έδιναν παραπάνω.

Πιο έξυπνοι οι λαμιωτες πελάτες στριπ από τους Θεσσαλονίκεις και πιο βλακες οι Θεσσαλονικεις πελάτες οίκων ανοχής από τους Αθηναίους.

Η μιρελα είχε παλιά πιο χαμηλές τιμές και αντί να την προτιμούμε περισσότεροι για να την ακολουθήσουν και άλλες, δοκίμασε τιμές ίδιες με τις άλλες και είδε ότι συμφέρει. Τέτοιοι είμαστε, χαλάμε την πιάτσα και από πάνω να μην ακούγονται αυτοί που θέλουν να την φτιάξουν σαν της Αθήνας;

Σε ένα μήνα θα τα γράφω από Αθήνα. Και τότε θα κάνω την ίδια σύγκριση όπως πέρσι και πρόπερσι. Αν μοιραζομουν σε Γερμανία και Ελλάδα θα έγραφα σύγκριση με γερμανικά φκκ.
Σωστό και κανένας δεν το εφαρμόζει παρα τις κλάψες για τιμές. Απορώ πραγματικά με τα λεφτά που δίνουν εδω μεσα. Νομίζω το εχω πει ξανά εγω εχω ως αρχή να πηγαίνω μόνο σε μαγαζιά που ξεκινούν με τριάντα πλέον. Στα υποτιθέμενα γκολντ στούντιο δεν περνάω ούτε για τσάρκα γιατι το θεωρώ κοροϊδία και ας μη γαμησω τα τούμπανα που μας πλασάρουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom