Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (3 μέλη και 54 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
πηγα και εγω σαββατο βραδυ περιπου στις 23¨00 στην Κωλεττη αλλα δεν ηταν η Εφη. Ηταν μια ξαν8ια.  εκτος κι αν η Εφη τα εβαψε ξανθα

Η Εφη ηταν. Η Εφη απο το καλοκαιρι που την γνωρισα ηταν και ειναι ξανθια. Ποιο παλια δεν ξερω αν τα ειχε αλλο χρωμα.

Πηγα βαρδαρη Προμηθεους 11 στο ξανθο πιπινακι που αποδειχτηκε τελικα μεγαλο Αγγουρι!
Πρωτη βολτα και αδειο δωματιο μονο το πρωτο...την κανω με ελαφρα και κανω μια γυρα σε κανα δυο χωρις αλαγες απο χθες εκτος που στο Τανταλου 14 (22.30) ηταν η Τζουλη-ια η αδυνατη. Ξαναγυρησα και αδειασε δωματιο. Η κοπελα σημερα συστηνοταν απο την τσατσα ως Πολωνεζα ετσι μου ειπε και αυτη στο δωματιο μεσα. Πολωνεζα Ναταλια 22 η 24 χρωνων.
Το κοριτσι τα κανει ολα fast-forward.!! Αγγουρι κυριολεκτικα ατεχνη τελειως! Ελληνικα λιγα...Αγγλικα λιγα...ελεγε και τα δικα της στην γλωσσα της σκετη απελπισια...τεσπα!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η Εφη ηταν. Η Εφη απο το καλοκαιρι που την γνωρισα ηταν και ειναι ξανθια. Ποιο παλια δεν ξερω αν τα ειχε αλλο χρωμα.

Πηγα βαρδαρη Προμηθεους 11 στο ξανθο πιπινακι που αποδειχτηκε τελικα μεγαλο Αγγουρι!
Πρωτη βολτα και αδειο δωματιο μονο το πρωτο...την κανω με ελαφρα και κανω μια γυρα σε κανα δυο χωρις αλαγες απο χθες εκτος που στο Τανταλου 14 (22.30) ηταν η Τζουλη-ια η αδυνατη. Ξαναγυρησα και αδειασε δωματιο. Η κοπελα σημερα συστηνοταν απο την τσατσα ως Πολωνεζα ετσι μου ειπε και αυτη στο δωματιο μεσα. Πολωνεζα Ναταλια 22 η 24 χρωνων.
Το κοριτσι τα κανει ολα fast-forward.!! Αγγουρι κυριολεκτικα ατεχνη τελειως! Ελληνικα λιγα...Αγγλικα λιγα...ελεγε και τα δικα της στην γλωσσα της σκετη απελπισια...τεσπα!

ρε που τις βρηκαν και τις μαζεψαν ολες; :headbang: :headbang: :headbang:

παει η παλια καλη μπουρδελιαρα θεσσσαλονικη....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Γαμησε τα.! Προσφορα τις παιρνουνε?!  :headbang:
Ακομα και οι παλιες αρχιζουν να χαλανε (εκτος Εφης :rockon:)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Παντως κωλετη κατι περιεργο αρχιζει, κατι μου ειπανε για 3 βαρδιες. Να δουμε τωρα πως θα δουλευουνε, μηπως η Αφρουλα για να αναπληρωσει τις χαμενες ωρες της θα δουλευει καθε μερα μεχρι τις 4 το απογευμα??καποιος που θα περασει απο Κωλετη σημερα να ενημερωσει παρακαλω.

Επισκέπτης

Με είχε ιντριγκάρει κ εμένα το βυζί της κοπελίτσας αλλά είχε πολύ κοιμισμένα μούτρα.

Η ξανθούλα πάντως που γάμησε ο Κάραμαν είναι ΠΕΡΙΕΡΓΗ όντως συμφωνώ σε όσα έγραψε αλλά παρ'όλα αυτα φιλότιμη και καλή κοπελίτσα, στο τέλος μου έδωσε το χέρι της με ευχαρίστησε και με φίλησε σταυρωτά 3 φορές χαχαχα!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Με είχε ιντριγκάρει κ εμένα το βυζί της κοπελίτσας αλλά είχε πολύ κοιμισμένα μούτρα.

Η ξανθούλα πάντως που γάμησε ο Κάραμαν είναι ΠΕΡΙΕΡΓΗ όντως συμφωνώ σε όσα έγραψε αλλά παρ'όλα αυτα φιλότιμη και καλή κοπελίτσα, στο τέλος μου έδωσε το χέρι της με ευχαρίστησε και με φίλησε σταυρωτά 3 φορές χαχαχα!

Τα ιδια εκανε και σε μενα στο τελος τα εγραψα και στην κριτικη μου. Φιλια στα μαγουλα χαιρετισμους ακομα να εχω και καλη μερα για αυριο μου ευχηθηκε! Πολυ προτοτυπο αλλα καλο. Ευγενικη κοπελα. Δεν δυσανασχετησε πουθενα αλλα πολυ γρηγορα τα πραγματα σαν τα κουνελια πιδιομασταν!! :2funny: :2funny: :2funny:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
παιδια μια ξανθια μιλφαρα μαρινα η μαρια στην κατεχακη 13 την εχει παρει κανεις? τι λεει?

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
και τελικα μηπως οντως στην κωλετη εχουν 3 βαρδιες? γιατι την εχω παρει την εφη και ξερω πως ειναι.καστανοξανθο το μαλλι. σαββατο κατα τις 23:00 που πηγα ηταν μια ξανθια και μετα ενας αλλος συναγωνιστης λεει οτι στις 4 ηταν η Εφη. πως γενειν αυτο?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στις 4 μαλλον για υπνο πανε φιλε οποια και να ταν οποτε.... :2funny:
τα περι 9πρωι-4 απογευμα τα ειπα πρωτος εγω χτες για την αφρο και λογικα για να ειναι ετσι το ωραριο θα εχει και τριτη βαρδια...εσυ πηγες καμια βολτα σημερα; :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
και τελικα μηπως οντως στην κωλετη εχουν 3 βαρδιες? γιατι την εχω παρει την εφη και ξερω πως ειναι.καστανοξανθο το μαλλι. σαββατο κατα τις 23:00 που πηγα ηταν μια ξανθια και μετα ενας αλλος συναγωνιστης λεει οτι στις 4 ηταν η Εφη. πως γενειν αυτο?

Φιλε μου μηπως μπερδευεις την Αφρουλα με την Εφη?
Ο Tetsuo που ανεφερε για 4 η ωρα ενοουσε την Αφρουλα...και μηλουσε και υποθετικα.
Και ο gl ανεφερε παλι 4 η ωρα για Αφρουλα.

Σου εγγυωμε 1000/1000 οτι το Σαββατο ηταν η Εφη με τα μαυρα εσωρουχα.
Τετοια κοπελα δεν μπερδευεται :tits: :tits: :tits:

ΥΓ. Η Αφρουλα δεν δουλευει βραδια.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Βαρδάρης. Πρωινή βάρδια.

-Ταντάλου 14. Τζούλια. Πολύ καλό σώμα, όμορφη. Μέτριες κριτικές.
-Ταντάλου 9. Ντίνα. Ουγγαρέζα, κοντή, μελαχρινή, καλή εμφανισιακά.
-Ταντάλου 8Α. Μαρίνα.
-Ταντάλου και Σαπφούς. Αλεξία. Κοντή ξανθιά, έκφυλη φάτσα. Κωλαράκι στα 80.
-Σαπφούς 20. Δανάη. Παχουλούτσικη και κάπως άσχημη, αλλά με καλές κριτικές.
-Σαπφούς 7. Κλειστό.
-Σαπφούς 8. Ψηλή ξανθιά που βγήκε με τουπέ σουπερμόντελ. Δεν συγκράτησα όνομα.
-Σαπφούς 5. Ρωξάννα. Όμορφη κοντή μελαχρινή. Την έχω ξαναπετύχει βραδυνή εκεί.
-Προμηθέους & Σαπφούς. Κοντή ξανθιά ανατολική, και εδώ δεν συγκράτησα όνομα.
-Προμηθέους 14. Βέρα. Μαύρη. Όχι ιδιαίτερα καλό σώμα. Κωλαράκι στα 60ε.
-Προμηθέους 19. Μαιρούλα.
-Προμηθέους 25. Αλεξάνδρα.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
-Ταντάλου και Σαπφούς. Αλεξία. Κοντή ξανθιά, έκφυλη φάτσα. Κωλαράκι στα 80.

Μην με κάνεις έτσι συνάδελφε... από βυζί τι έλεγε η κορασίς; Γιατί αν συνδυάζει έκφυλη φάτσα και βυζί θα τρέξω πρωινιάτικα...

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
σορυ παιδες εκανα λαθος. τωρα που το ξαναειδα ο συναγωνιστης καραμαν πηγε 1:40 και ειδε την Εφη και οχι 4 τα μεσανυχτα που λεω. Αλλα εγω πηγα 23:00 και δε μου φανηκε για την Εφη που θυμαμαι. ειχε εντελως ξανθο μαλλι. Επισης 4 το απογευμα που ειχα παει παλι σαββατο ηταν μια Αλινα. Αρα ή υπαρχουν 3 βαρδιες = αλινα, ξανθια που ειδα εγω και Εφη που ειδε ο καραμαν πιο μετα, ή εκανα λαθος και η ξανθια ηταν η Εφη. Φίλε gl den ekana volta. eimai apo eparxia kai erxomai mono soukou otan paizei o paok. kai ekana mia tsarka prin to match kai mia meta.. telika kate8esa sth sara apo mantzarou 10 kai sth julia στη σαπφους. 3erei kaneis apo poia xwra einai η σαρα? tsexa? και οι δυο ηταν καλες καταθεσεις. αξιζαν τα λεφτα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρωσιδα ειναι.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και πραγματι κατεθεσες στις τοπ αυτης της περιοδου :rockon: :rockon: :rockon:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και πραγματι κατεθεσες στις τοπ αυτης της περιοδου :rockon: :rockon: :rockon:
μην το λες φιλε προχθες πηγα στη χριστινα την ρουμανα και μου ξηγηθηκε φοβερο γαμιση,ειχα καιρο να κανω τετοιο γαμιση σε μπουρδελο :knockinb:.αλλαξε και το μαλλι σε μαυρο αν και με το ξανθο ηταν καλητερη.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Τζουλιαααααααααα οι [size=15pt]βυζαρες[/size] σου!!!!!!!!!!!!!
:tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μην το λες φιλε προχθες πηγα στη χριστινα την ρουμανα και μου ξηγηθηκε φοβερο γαμιση,ειχα καιρο να κανω τετοιο γαμιση σε μπουρδελο :knockinb:.αλλαξε και το μαλλι σε μαυρο αν και με το ξανθο ηταν καλητερη.
ειναι κι αλλες που αξιζουν δεν λεμε.....old time classic :rockon:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ειναι κι αλλες που αξιζουν δεν λεμε.....old time classic :rockon:
σιγουρα..
βασικα εγω πηγαινα για την πολωνεζα αλλα ειχα ξεχασει οτι αλλαξε μαγαζι και λεω δεν γαμιεται ας τα ριξω εδω που ειναι και δοκιμασμενη απο παλια. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom