Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.150
Πόντοι
11.585

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

O panos του manou με το email του panou
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

O panos.40 που εγραψε την κριτικη...
www.bourdela.tv/index.php?option=com_smf&Itemid=168&action=profile;u=83304]http://www.bourdela.tv/index.php?option=com_smf&Itemid=168&action=profile;u=83304[/url]

Όνομα:  panos.40
Αξίωμα: Νέος
Ημερομηνία εγγραφής: 28/01/10, 23:11
Τελευταία σύνδεση: χθες στις 18:16
MSN:
YIM:
E-mail: er_leka@hotmail.com

Ο manos.40 με το email του panos.40
www.bourdela.tv/index.php?option=com_smf&Itemid=168&action=profile;u=83320]http://www.bourdela.tv/index.php?option=com_smf&Itemid=168&action=profile;u=83320[/url]

Όνομα:  manos.40
Ημερομηνία εγγραφής: χθες στις 18:11
Τελευταία σύνδεση: Ποτέ
MSN:
YIM:
E-mail: panos.40@hotmail.com

Και ο νεος manos_40
www.bourdela.tv/index.php?option=com_smf&Itemid=168&action=profile;u=83272]http://www.bourdela.tv/index.php?option=com_smf&Itemid=168&action=profile;u=83272[/url]

Όνομα:  manos_40
Ημερομηνία εγγραφής: 28/01/10, 13:01
Τελευταία σύνδεση: Ποτέ
MSN:
YIM:
E-mail: manos40@hotmail.gr

Manopaniasi παθαμε...μπλεξανε τα μπουτια τους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
290
Πόντοι
36
Eνημερωση μετα απο καιρο...Χθεσινοβραδυνη εκτακτη τσαρκα.....Κατα τις 3μιση...Φτιαγμενος απο αυτα που ειδα σε γνωστο...μυδομαγαζο της πολης,εφυγα καρφι για Προμηθεως να συναντησω το πουλεν μου,τη Τζουλια...
Δεν τη βρηκα,εκανα μια απεγνωσμενη βολτα για Μαντυ η για καποια αλλη μεγαλομαστη...Προκληση η Σαρα αλλα ειπα οτι δεν πληρωνω για να να παρω γεματη....
Ξαναεπιστροφη και στο''90 την πετυχαινω στη Σαπφους στο ενα απο τα Διδυμα....
Μπηκα μεσα κατευθειαν...
Λοιπον,τετοια απογοητευση....Ολο και χειροτερα η κυρια...Οχι απλα κομοδινο....Το μονο καλο που ετριψε τις βυζαρες της πανω μου και μ εκανε πυραυλο...Τα υπολοιπα...ΧΑΛΙΑ....Αμετοχη,παθητικη,τελειωσα με  :jerking: δικη μου...Αν ηξερα οτι πρεπει να σκασω 40€ για να τον παιξω μονος μου καθομουν και στο σπιτι μπροστα σε κανα καλο site...Τελευταια φορα ηταν..Μια βυζοβασιλισσα ειχε η πολη και χαλασε κι αυτη....Μαυροοοοοοο....Ποτε ξανα...
]

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Eνημερωση μετα απο καιρο...Χθεσινοβραδυνη εκτακτη τσαρκα.....Κατα τις 3μιση...Φτιαγμενος απο αυτα που ειδα σε γνωστο...μυδομαγαζο της πολης,εφυγα καρφι για Προμηθεως να συναντησω το πουλεν μου,τη Τζουλια...
Δεν τη βρηκα,εκανα μια απεγνωσμενη βολτα για Μαντυ η για καποια αλλη μεγαλομαστη...Προκληση η Σαρα αλλα ειπα οτι δεν πληρωνω για να να παρω γεματη....
Ξαναεπιστροφη και στο''90 την πετυχαινω στη Σαπφους στο ενα απο τα Διδυμα....
Μπηκα μεσα κατευθειαν...
Λοιπον,τετοια απογοητευση....Ολο και χειροτερα η κυρια...Οχι απλα κομοδινο....Το μονο καλο που ετριψε τις βυζαρες της πανω μου και μ εκανε πυραυλο...Τα υπολοιπα...ΧΑΛΙΑ....Αμετοχη,παθητικη,τελειωσα με  :jerking: δικη μου...Αν ηξερα οτι πρεπει να σκασω 40€ για να τον παιξω μονος μου καθομουν και στο σπιτι μπροστα σε κανα καλο site...Τελευταια φορα ηταν..Μια βυζοβασιλισσα ειχε η πολη και χαλασε κι αυτη....Μαυροοοοοοο....Ποτε ξανα...
]
η σαρα σε ποιο δουλευε?και μηπως ξερεις τι βαρδια ειναι απο εβδομαδα??

Επισκέπτης
Έκανα μια μικρή βολτίτσα κ εγώ χτες η Τζούλια που λες πήρε μεταγραφή στο τρίδυμο απέναντι απο το ανορθόγραφο κ δεν ηταν στο συνηθισμένο της στην Προμηθέως. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι αυτή που αντικατέστησε την Τζούλια σ'αυτό το μαγαζί!

horse.jpg

Ναι συναγωνιστές! Μοντελάκι άλογο άβυζο μεν αλλά πολυ γαμάτο κ χαμογελαστό, πρέπει να δοκιμαστεί άμεσα, άκουγα κ τα βογγητά της στο χώρο υποδοχής κ είχα φτιαχτεί άσχημα..

Υ.Γ. Η Τζούλια κάνει ακόμα τα extraδάκια με το 40άρι που έκανε πριν ή τώρα βαριέται?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πως τη λενε την μοντελα φιλε?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πριν απο μια ωρα περιπου καταθεση στην αλεξανδρα προμηθεως τερμα πανω.πρωτη φορα πηγα αλλα δεν με εντυποσιασε και τοσο :-
χθες το βραδυ κατα τις 4 περιπου δοκιμασα και την τριτη χριστινα αυτη την φορα αυτη ειναι μαυρομαλλα.τι γινεται ρε παιδια αλλο ονομα δεν ξερουν να λενε? :grin:μετρια περιποιηση αν και η κοπελα το προσπαθει δεν ειχα παραπονο παντως εχει ωραιο κολαρακι, :fuck1:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ο τιτλος σταθερος....φετιχ με τα ποταμια και το στενο κωλαρακι.....
το μαγαζι αλλαξε....
μαζι βελτιωθηκαν και τα ελληνικα σαφως...

περα απο το οτι η κοπελα οντως αξιζει για εναν πουτσο..... ;)
λες να τον δινει ποσοστο για αυτα που γραφει? :2funny:

Επισκέπτης
Δεν ρώτησα ντέκερ ένα ξανθό ήταν με κοντό μαλλάκι.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.150
Πόντοι
11.585
Πριν καμια ωρα...

Πετρου Εριμητη
Η Ελληνιδα Ειρηνη...φουλ τα δωματια της! Σαν να αδυνατησε. (απο τα γαμησια????) Και πρεπει να εμαθε και τροπους. Τελευταια πολυ ευγενικη.
Ν.Ουρανου 26, Φριξου 9
Κλειστα
Φριξου 14
Η Χριστινα η ρουμανα εβαψε και τα μαλια της μαυρα.
Ν.Ουρανου 1Β
Η Αντρεα οπου και κατεθεσα...ακομα μαυρη ειναι! Μετρια πραγματα. Ωραιο σωματακι μικρο βυζακι. Λιγο βρωμιαρα μου φανηκε :think: Με επιασε και ενας πονοκεφαλος!!
Κωλετη
Η Εφαρα εδινε και επερνε. Χαμος απο κοσμο.
Κεφαληνιας, Αν.Γεωργιου 34. Αν. Γεωργιου 16
Ανοιχτα.
Αν. Γεωργιου 4
Κλειστο.

Απο Βαρδαρη μερια πολυ κοσμο πολλα πιτσιρικια για χαβαλε...

Τανταλου 14
Η Ξανθια Μηχαελα την περιμεναμε αρκετα να βγει απο το δωματιο και η τσατσα να φωναζει να τελειωσει. Βγηκε ξεφυσοντας!
Τανταλου 9
Η Ελληνιδα Κελυ ντυμενη σκετη καυλα με κατι ασπρες καλτσες...
Τανταλου 8
Η Συνηθης μαυρουλα.
Τανταλου Σαπφως Γωνια
Μια ξανθια μικροσωμη αδυνατη με πεταχτο στενο κωλαρακι.
Σαπφως 20
Μια μιλφ ξανθια
Σαπφως 7
Η Βυζαρου Τζουλια οπως προαναφερθηκε πηρε αποσπαση.
Σαπφως 8
Μια μελαχρινη ψιλη αδυνατη αδιαφορη, γνωριμη φατσα αλλα δεν ξερω πως την λενε.
Σαπφως 5
Μια μικρη αδιαφορη μαυρομαλα. Μετριο προσωπο.
Προμηθεους 11
Μικρη Ολανδεζα ελεγε η τσατσα ξαθνο καυλακι, κοντο μαλακι πανεμορφο κοριτσακι αλλα αβυζο τελειως.Επομενη καταθεση!!
Προμηθεους 14
Η Ξανθια topless Λαουρα. Παντα ερχετε τραγουδιστα! Τι πινει και  δεν μα δινει?
Προμηθεους 19
Η Επιστροφη Της Ξανθιας Μολδαβεζας!!! Η Ντιανα επεστρεψε ποιο νταρντανα απο ποτε! Μπουταρες!
Προμηθεους 25
Η Βανεσα. Οι προσφορες απο την τσατσα για επιστροφη χρηματων ισχυαν και σημερα!!!

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
να συμπληρωσω στο αψογο αυτο update ...πηγα στην μιχαελα στην τανταλου ...ειχα παει σε στριπ πριν και ημουν φουντομενος και τα αλλα σπιτια δεν ελεγαν κατι η ειχαν κοσμο ..οποτε το αφησα τελευταιο και λεω δεν γαμιεται 30 ευρω ειναι μονο ..
1η ξενερα ...η τσατσα με επρηζε να παρω προγραμμα 40 με επιμονη ..την εκλασα (ξερω καλα οτι δεν ισχυει το "πιο χαλαρα")
2 ξενερα ..μπαινει η μιχαελα φανερα κακοδιαθετη και κραταει μια κρεμα ..και μαλιστα bepanthol
απο εκει και περα αρχισε να ανεβαινει η ομαδα ..επιμονη πιπα χωρις φαντασια αλλα με πολυ φιλοτιμια ..κρατησε αρκετα ωστε να ζητησω να σταματησει πριν τελειωσω ..τις εκανα χαδια και αγγαλιες να την φτιαξω λιγο και οντως η κοπελα αρχισε να γλυκαινει ...της εκανα λιγο μασαζ γιατι μου φανηκε χωμα ....μετα εκπληξη ..μου ζητησε να της βαλω εγω την κρεμα ...οκ ...την δαχτυλωσα καλα και μπηκα ...πολυ gfe το σεξ ...η τστσα ωριοταν αφου εκλεισα κανα 20 το λιγοτερο μεσα ..
καθως την γαμουσα με εφτιαχνε να την ρωταω για τα προσωπικα της ..απαντουσε με πασα ειλικρινια ...σωστη η ρουμανα ...αν και πρεπει να γινει πιο ...30 ευρω σωστα επενδυμενα ...Βερονικα σε περιμενω

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.150
Πόντοι
11.585
Μας βλέπω για ντούο Μπελκάντο; Θα μας φάνε τα λεφτά ρε πρόεδρε αυτές...

Προλαβαινετε δεν προλαβαινετε.!! Σε μιση ωρα παω να το φαω το μικρο!  :knockinb:
:2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny:

Στα αρματαααααααααααααα! :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
925
Πόντοι
4.535
λες να κανουμε καμια βολτα?

Θα βγω με την γυναίκα... θέλεις να έρθεις; Θα ακολουθήσουμε το σύνθημά σας: ΜΠΑΟΚ-ρετσίνα-μαλαματίνα... απλά σε μένα θα λείπει το πρώτο συστατικό!

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
Παιδια ξερουμε αν στην ξεκωλλετη επεστρεψε θα ειναι αυτες τις μερες η γνωστη αφρουλα? :fuck1:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
164
Πόντοι
16
Πριν καμια ωρα...

Πετρου Εριμητη
Η Ελληνιδα Ειρηνη...φουλ τα δωματια της! Σαν να αδυνατησε. (απο τα γαμησια????) Και πρεπει να εμαθε και τροπους. Τελευταια πολυ ευγενικη.
Ν.Ουρανου 26, Φριξου 9
Κλειστα
Φριξου 14
Η Χριστινα η ρουμανα εβαψε και τα μαλια της μαυρα.
Ν.Ουρανου 1Β
Η Αντρεα οπου και κατεθεσα...ακομα μαυρη ειναι! Μετρια πραγματα. Ωραιο σωματακι μικρο βυζακι. Λιγο βρωμιαρα μου φανηκε :think: Με επιασε και ενας πονοκεφαλος!!
Κωλετη
Η Εφαρα εδινε και επερνε. Χαμος απο κοσμο.
Κεφαληνιας, Αν.Γεωργιου 34. Αν. Γεωργιου 16
Ανοιχτα.
Αν. Γεωργιου 4
Κλειστο.

Απο Βαρδαρη μερια πολυ κοσμο πολλα πιτσιρικια για χαβαλε...

Τανταλου 14
Η Ξανθια Μηχαελα την περιμεναμε αρκετα να βγει απο το δωματιο και η τσατσα να φωναζει να τελειωσει. Βγηκε ξεφυσοντας!
Τανταλου 9
Η Ελληνιδα Κελυ ντυμενη σκετη καυλα με κατι ασπρες καλτσες...
Τανταλου 8
Η Συνηθης μαυρουλα.
Τανταλου Σαπφως Γωνια
Μια ξανθια μικροσωμη αδυνατη με πεταχτο στενο κωλαρακι.
Σαπφως 20
Μια μιλφ ξανθια
Σαπφως 7
Η Βυζαρου Τζουλια οπως προαναφερθηκε πηρε αποσπαση.
Σαπφως 8
Μια μελαχρινη ψιλη αδυνατη αδιαφορη, γνωριμη φατσα αλλα δεν ξερω πως την λενε.
Σαπφως 5
Μια μικρη αδιαφορη μαυρομαλα. Μετριο προσωπο.
Προμηθεους 11
Μικρη Ολανδεζα ελεγε η τσατσα ξαθνο καυλακι, κοντο μαλακι πανεμορφο κοριτσακι αλλα αβυζο τελειως.Επομενη καταθεση!!
Προμηθεους 14
Η Ξανθια topless Λαουρα. Παντα ερχετε τραγουδιστα! Τι πινει και  δεν μα δινει?
Προμηθεους 19
Η Επιστροφη Της Ξανθιας Μολδαβεζας!!! Η Ντιανα επεστρεψε ποιο νταρντανα απο ποτε! Μπουταρες!
Προμηθεους 25
Η Βανεσα. Οι προσφορες απο την τσατσα για επιστροφη χρηματων ισχυαν και σημερα!!!

πηγα και εγω σαββατο βραδυ περιπου στις 23¨00 στην Κωλεττη αλλα δεν ηταν η Εφη. Ηταν μια ξαν8ια. :'( εκτος κι αν η Εφη τα εβαψε ξανθα

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
164
Πόντοι
16
πηγα και εγω σαββατο βραδυ περιπου στις 23¨00 στην Κωλεττη αλλα δεν ηταν η Εφη. Ηταν μια ξαν8ια.  εκτος κι αν η Εφη τα εβαψε ξανθα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom