Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (6 μέλη και 67 επισκέπτες)

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Ειμαι μενταλιστ!! :2funny: :2funny:

Απλη λογικη...ο συναθλητης vourvou προσπαθει απο τις 20 του μηνος να παει κεφαληνιας στην πρωινη βαρδυα και ολο το βρησκει κλειστο.
Αρα..??? Συμπερασμα??? Οτι η Εμμνουελλα που δουλευει πρωινη βαρδυα μαλλον (επρεπε να το ειχα τονισει με μαλλον) ειναι σε αδεια.

χαχα τωρα το καταλαβα οκ

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
χαχαχα και βραδινη που πήγα κλειστο το βρηκα, καποιος να κανονισει να παει και να με παρει μαζι του χαχαχα, τσοντακια η λευλα σωστα στο 1 ηταν.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Το Κεφαλληνίας έχει ένα θέμα με τον Μύλο δίπλα... συνήθως είναι κλειστό πλην σπανίων εξαιρέσεων... Ειδικά ΠΣΚ το έχω πετύχει κλειστό.

Χθες βόλτα-καταδρομική Βαρδάρη... Στα δίδυμα στο ένα η Ειρηνούλα (που με θυμόταν) και στο άλλο η Μιρέλλα που δοκιμάστηκε... σιγά δοκιμή. Κοντεύει να γίνει γκόμενά μου... Αν ήταν κανένας συμπολεμιστής απ' έξω θα άκουσε που μου τραγουδούσε στα ρώσικα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Το Κεφαλληνίας έχει ένα θέμα με τον Μύλο δίπλα...
ειχε και ενα θεμα με την ιδιοκτητρια :2funny:....δεν στεριωνει πουτανα εκει μεσα.....(απο παλιες μου πληροφοριες και επαφες τοτε που ημουν πανω....)
κριμα γιατι εχει φιλοξενησει καλα τεμαχια κατα καιρους παντως.....ελπιζω να μην ετζασαν και την εμμανουελα....κατα τα αλλα πσκ απλα εκλεινε νωρις μερικες φορες οπως και το λαφαμ ενω αλλα ηταν ανοιχτα παραδιπλα :headbang:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Τώρα λόγω κόσμου κλείνει. Χρησιμοποιεί ο Μύλος τον χώρο μπροστά για πάρκινγκ… το ίδιο γίνεται και στο Λα Φαμ. Παρκαρισμένα πάρα πολλά μπροστά… Και άντε να έχεις τα κότσια να μπεις με τόσο κόσμο…

pantaprotos

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα!!!μαγκες ..λοιπον φευγω ταξιδακι κυπρο σε λιγο(1 ωρα)εψαχνα για καταθεση και κατεθεσα στη ναγια πισω απο νκ ουρανου 26!πολυ καλη περιποιιηση καλο μπουκι στα 4 μετα και μετα με τελειωσε με μαλακια ενω με γλειφε τις αρχιδαρες μ!!η γκομενα ειναι μιλφακι να ξερετε!αιντε τι κανω μαγκακια!καλο βολι!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Μίνι σημερινή ενημερωσούλα...

Μαντζάρου 1α (πρώην 3) ή πιο "ποιητικά" The house of Love: Μέχρι τις 18:00 η Μόνικα!!!

Ανδρέου Γεωργίου 34 ή αλλιώς La Femme, αυτή τη στιγμή αγωνίζεται η Μαρία!!!

Κώττα Ρούλια με Οικονόμου (γωνία) ή Erotica Sex House: η Αλίνα έχει αναλάβει τις Θεσσαλονικιώτικες καύλες!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Μίνι σημερινή ενημερωσούλα...

Μαντζάρου 1α (πρώην 3) ή πιο "ποιητικά" The house of Love: Μέχρι τις 18:00 η Μόνικα!!!

Ανδρέου Γεωργίου 34 ή αλλιώς La Femme, αυτή τη στιγμή αγωνίζεται η Μαρία!!!

Κώττα Ρούλια με Οικονόμου (γωνία) ή Erotica Sex House: η Αλίνα έχει αναλάβει τις Θεσσαλονικιώτικες καύλες!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αυτο θα πει ενημερωση...
πιτσι τσαρκα θα παμε;

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Είχα περίπου μια εξαετία να περάσω απ' τη Σαλονίκη και τα μεγαζιά της.
Υπενθυμίζω ότι άλλοτε την έλεγαν και φτωχομάνα- ΧΑ!
Τότε οι τιμές ήταν ίδιες με της Αθήνας. Γύρω στο εικοσάρικο.
Προ δεκαημέρου, που ξαναπέρασα, έπαθα ΣΟΚ!
Όντως "μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης", που λέει κι ο τίτλος του θρεντ.
Τι είν' αυτά, ρε καρντάσια;;;
Και μιλάμε για δέλα πάντα. Σκέψου τι θα γίνεται στα στούντιο.
Τεσπάν, επειδή εντός των ημερών θα ξαναπεράσω, έχει κανείς υπόψη του κάτι σε μεγάλα μ***χειλα (φαν);;
------------

ΥΓ- Αν είναι εύκολο, ας γράψει κανείς και την τιμή,
γιατί σε λίγο θα θέλουμε μπουγατσοδάνειο, για να κατέβουμε στη Ναυαρίνου.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Εγω αγαπητοι συναγωνιστες πετυχα πρωινη βαρδια στο Κεφαλληνιας μια Αντζελα γερμανιδα μου ειπε. Ψηλη με σπαθατο κορμι σφιχτο. Πειποιηση καλη χαλαρα χωρις βιασυνη στο δωματιο. Η κοπελα δεν ειναι και πολυ ομορφη στο προσωπο αλλα εχει αερα και ειναι δεν ειναι  και βουρλο. Ειναι στο ποδι της Εμμανουελας με ενημερωσε η τσατσα.

Επισκέπτης
Βυζάρα κωλάρα ποδάρα? Δώσε μια πιο λεπτομερή περιγραφή αν θες  ;)

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Ποδαρες ναι! κωλος μεσαιου μεγεθους σφιχτος και στηθος μεσαιο προς μικρο. Μαυρο μαυλι μακρυ αυτα! Εγω πηρα το ακαποτο στα 80 ευρω και το μετανιωσα καθοτι τελειωσα γρηγορα και δεν το ευχαριστηθηκα αλλα η κοπελα ειναι οκ. Ημουνα σε φαση δεν σε βλεπω απο την καυλα και ετσι το χαρισα το 80ευρω τελοσπαντων.

Επισκέπτης
Νομίζω βρήκα αυτή που έλεγες στο Άθενς λέιντις! Ντάξει καλούλα φαίνεται.

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Παιδια κεφαληνιας και κολλετ ξερει κανεισ τι παιζει σημερα?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Άντε να σας δώσω και μια πολιτική είδηση:

Ο Δήμαρχος σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο είπε ότι δεν θα εκδοθεί καμιά νέα άδεια πέρα των 29 που υπάρχουν για την περιοχή. Είπε ότι θα υπάρξει έλεγχος στα 29 υπάρχοντα και όποια δεν τηρούν τις προϋποθέσεις θα ανακληθεί η άδειά τους, δηλαδή κλείσιμο. Αυτός ο έλεγχος θα γίνει από διαπαραταξιακή επιτροπή που θα συγκροτηθεί.

Είμαστε ακόμα τυχεροί που έχουμε και 29... την προηγούμενη φορά που ψηφίζανε για αλλαγή περιοχής ή κλείσιμο (το είχε προτείνει ο ατσαλάκωτος) τον καταψήφισε η αντιπολίτευση...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ο τιτλος σταθερος....φετιχ με τα ποταμια και το στενο κωλαρακι.....
το μαγαζι αλλαξε....
μαζι βελτιωθηκαν και τα ελληνικα σαφως...

περα απο το οτι η κοπελα οντως αξιζει για εναν πουτσο..... ;)

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
ρε φίλε ειλικρινά χαίρομαι που πέρασες τόσο καλά με ντιάνα! έτσι γίνεται συνήθως, ότι δίνεις παίρνεις! με τέτοιο πρόγραμμα 100ευρώ είναι κάπως λογικό να έχεις μια ιδιαίτερη περιποίηση  :kissass2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom