Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ειχα καιρο να κανω μπουρδελοτσαρκα και σημερα αφου ειχα προγραματισει καταθεση στη Τζουλια απο Προμηθεους 11 ειπα να ρηξω και μια γυρα...
Απο μυλο μερια μαζι με το κρυο σημερα ηρθε και νεκρα μαζι! ακομα και στα γυρω μαγαζια ειχε ελαχιστη κινηση αν και Σαββατο.

Εριμητη
Κλειστο

Ν.Ουρανου 26
Κορινα, ομορφο προσωπακι, μαυρα ισια μακρυα μαλια, αδυνατη, με μαυρες μποτες. Ειναι αυτη που την τελευταια φορα που την ειδα με ενα φιλο μαζι ακουσαμε τον εξαψαλμο στην γλωσσα της γιατι δεν περασαμε.

Ν.Ουρανου 1Β
Ξανθια κοπελα με πιασηματακια καλο τεμαχιο.

Φριξου 14
Η Χριστινα η ρουμανα. Πολυ κοσμο στο σαλονι και μια τσοντα στη tv για πολλες μαλακιες!!!

Φριξου 9, Κεφαληνιας, Α.γεωργιου 16, Α.γεωργιου 4
Ανοιχτα αλλα αδυνατη η προσβαση αν και χαλαρα απεφυγα να σταματησω.

Κωλετη 17
Μαυρομαλα πιτσιρικα μετριο προσωπο αλλα το κατω συστημα εχει μερικα παραπανησια κιλα. Πρεπει να ειναι η Ντιανα η πολωνεζα οπως ανεφερε ο gl και ο etxramask.

Ρουλια και Κωττα
Μια αδιαφορη κοπελα μαλλον μαυρομαλα δεν την θυμαμαι καλα.

Κατεχακη 13
Ελληνιδα μαυρομαλα με αλαφρα κιλακια συστηθηκε απο τη τσατσα ως Κρυστη.

Αλιακμωνως 8
Ξανθο ομορφο κοριτσακι αδυνατο αλλα τελειως αβυζο. Εξεπλαγει που εφευγα!

Μαντζαρου 14
Η Σαντρα η ισπανιδα, μαυρομαλα αδυνατη χωρις βυζακι αλλα στο δωματιο ειναι εγγυηση! προτεινετε με χιλια.

Μαντζαρου 1Α
Η Βουλγαρα η μονικα. Ειχε κεφια σημερα!

Σαπφως 20.
Μια ξανθια μιλφ την οποια την εχω ξαναδει αλλα μου διαφευγει το ονομα. Και τα δυο δωματια κλειστα.

Σαπφως 7
Η ελληνιδα Ειρηνη επεστρεψε στα παλια! Ξεπεταξε εναν συναθλητη και ηρθε στην υποδοχη... Κεφατη φανηκε...

Σαπφως 8
Καινουρια κοπελα για εμενα...κοντουλα αν δεν κανω λαθος μαυρομαλα. φορουσε ενα δυχτιοτο απο πανω το οποιο φενοντουσαν τα μικρα βυζακια της, ωραιο κωλαρακι.

Σαπφως 5
Η Μιρελα η μαυρομαλα ψιλη αδυνατη με την ελια στο χειλος. Για μενα δεν αξιζε οταν την δοκιμασα.

Προμηθεους 11
Η Τζουλια πολωνεζα μου ειπε. Καταθεση εδω σημερα. 40ε χωρις προγραμματα. Σε γενικες γραμμες δεν ξετρελαθηκα κιωλας. Ευγενικο κοριτσακι λιγομιλητο, ελληνικα πολυ λιγα, επιδερμιδα απαλη με 3 τατουαζ, ενα στη δεξια γαμπα, ενα παω απο τον μηρο και ενα πισω στα κωλομερια απο πανω και....
ΒΥ ΖΑ ΡΕΣ.!!! φυσηκες κολαση! πολυ ωραιες στην αφη. Η τσατσα λεει οτι μπορουμε να τελιωσουμε και πανω στα βυζακια της χωρις καποτα.
Χαλαστηκα λιγο! Ηθελα να τα βυζαξω!!! :2funny: :2funny:
Γαμαικανε λοιπον οπως σου ειπα, θα σου πω το Σαββατο, λοιπον σου λεω...δεν ξετρελαθηκα! Αυριο θα σου εχω και κριτικη.

Προμηθεους 14
Η Ξανθια Λαουρα. Την ειδα απο εξω καθως εβγενε κοσμος δεν μπηκα μεσα.

Προμηθεους 19
Η Τζηνα ξανθια αδυνατο κομοδινο με ενσωματομενη γρασαδιερα!!! Την ειχα παρει παλαιοτερα απεναντι...
Για τον συναθλητη Apollo64 αν εννοει αυτην, ..γνωμη μου?....ας καθησει σπιτι του καλυτερα θα περασει!

Προμηθεους 25
Η τσατσα πολα καρβελια εταζε! ...λεει η κοπελα πολυ καλη στο δωματιο ελεγε αν δεν περασουμε καλα μας επιστρεφει τα λεφτα πισω!!!!
(χωστων και ζητα μετα τα λεφτα πισω αν δεν περασεις καλα) :idiot:
Η κοπελα μαυρομαλα Βανεσα στο ονομα ψιλομπαζακι με πολα παραπανησια κιλα στα κωλομερια.

Τανταλου και Σαπφως Γωνια
Μαυρομαλα αδιαφορη ψιλη

Τανταλου 8
Και εδω καινουρια κοπελα παλι για εμενα. Καστανοξαθνο κοντουλα ωραιο κοματι, ωραια φατσουλα και κωλαρακι συμαζεμενο.

Τανταλου 9
Η Ελληνιδα Κελυ...με μαυρες καλτσες οπω αυτες στις φωτο απο το γνωστο σαιτ.

και τελος...Τανταλου 14
Η Ξανθια πιτσιρικα αδυνατη μικρο βυζακι Μιχαελα. Ομορφο κοριτσακι πολυ λιγα πραγματα στο δωματιο.
karaman η βανεσα τοσο πολυ μπαζοσε?περισυ που την ειχα παρει κανα 2 φορες ηταν ωραιο μωρο,αλλα μετα για καποιο καιρο εξαφανιστηκε.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ειχα καιρο να κανω μπουρδελοτσαρκα και σημερα αφου ειχα προγραματισει καταθεση στη Τζουλια απο Προμηθεους 11 ειπα να ρηξω και μια γυρα...
Απο μυλο μερια μαζι με το κρυο σημερα ηρθε και νεκρα μαζι! ακομα και στα γυρω μαγαζια ειχε ελαχιστη κινηση αν και Σαββατο.

Εριμητη
Κλειστο

Ν.Ουρανου 26
Κορινα, ομορφο προσωπακι, μαυρα ισια μακρυα μαλια, αδυνατη, με μαυρες μποτες. Ειναι αυτη που την τελευταια φορα που την ειδα με ενα φιλο μαζι ακουσαμε τον εξαψαλμο στην γλωσσα της γιατι δεν περασαμε.

Ν.Ουρανου 1Β
Ξανθια κοπελα με πιασηματακια καλο τεμαχιο.

Φριξου 14
Η Χριστινα η ρουμανα. Πολυ κοσμο στο σαλονι και μια τσοντα στη tv για πολλες μαλακιες!!!

Φριξου 9, Κεφαληνιας, Α.γεωργιου 16, Α.γεωργιου 4
Ανοιχτα αλλα αδυνατη η προσβαση αν και χαλαρα απεφυγα να σταματησω.

Κωλετη 17
Μαυρομαλα πιτσιρικα μετριο προσωπο αλλα το κατω συστημα εχει μερικα παραπανησια κιλα. Πρεπει να ειναι η Ντιανα η πολωνεζα οπως ανεφερε ο gl και ο etxramask.

Ρουλια και Κωττα
Μια αδιαφορη κοπελα μαλλον μαυρομαλα δεν την θυμαμαι καλα.

Κατεχακη 13
Ελληνιδα μαυρομαλα με αλαφρα κιλακια συστηθηκε απο τη τσατσα ως Κρυστη.

Αλιακμωνως 8
Ξανθο ομορφο κοριτσακι αδυνατο αλλα τελειως αβυζο. Εξεπλαγει που εφευγα!

Μαντζαρου 14
Η Σαντρα η ισπανιδα, μαυρομαλα αδυνατη χωρις βυζακι αλλα στο δωματιο ειναι εγγυηση! προτεινετε με χιλια.

Μαντζαρου 1Α
Η Βουλγαρα η μονικα. Ειχε κεφια σημερα!

Σαπφως 20.
Μια ξανθια μιλφ την οποια την εχω ξαναδει αλλα μου διαφευγει το ονομα. Και τα δυο δωματια κλειστα.

Σαπφως 7
Η ελληνιδα Ειρηνη επεστρεψε στα παλια! Ξεπεταξε εναν συναθλητη και ηρθε στην υποδοχη... Κεφατη φανηκε...

Σαπφως 8
Καινουρια κοπελα για εμενα...κοντουλα αν δεν κανω λαθος μαυρομαλα. φορουσε ενα δυχτιοτο απο πανω το οποιο φενοντουσαν τα μικρα βυζακια της, ωραιο κωλαρακι.

Σαπφως 5
Η Μιρελα η μαυρομαλα ψιλη αδυνατη με την ελια στο χειλος. Για μενα δεν αξιζε οταν την δοκιμασα.

Προμηθεους 11
Η Τζουλια πολωνεζα μου ειπε. Καταθεση εδω σημερα. 40ε χωρις προγραμματα. Σε γενικες γραμμες δεν ξετρελαθηκα κιωλας. Ευγενικο κοριτσακι λιγομιλητο, ελληνικα πολυ λιγα, επιδερμιδα απαλη με 3 τατουαζ, ενα στη δεξια γαμπα, ενα παω απο τον μηρο και ενα πισω στα κωλομερια απο πανω και....
ΒΥ ΖΑ ΡΕΣ.!!! φυσηκες κολαση! πολυ ωραιες στην αφη. Η τσατσα λεει οτι μπορουμε να τελιωσουμε και πανω στα βυζακια της χωρις καποτα.
Χαλαστηκα λιγο! Ηθελα να τα βυζαξω!!! :2funny: :2funny:
Γαμαικανε λοιπον οπως σου ειπα, θα σου πω το Σαββατο, λοιπον σου λεω...δεν ξετρελαθηκα! Αυριο θα σου εχω και κριτικη.

Προμηθεους 14
Η Ξανθια Λαουρα. Την ειδα απο εξω καθως εβγενε κοσμος δεν μπηκα μεσα.

Προμηθεους 19
Η Τζηνα ξανθια αδυνατο κομοδινο με ενσωματομενη γρασαδιερα!!! Την ειχα παρει παλαιοτερα απεναντι...
Για τον συναθλητη Apollo64 αν εννοει αυτην, ..γνωμη μου?....ας καθησει σπιτι του καλυτερα θα περασει!

Προμηθεους 25
Η τσατσα πολα καρβελια εταζε! ...λεει η κοπελα πολυ καλη στο δωματιο ελεγε αν δεν περασουμε καλα μας επιστρεφει τα λεφτα πισω!!!!
(χωστων και ζητα μετα τα λεφτα πισω αν δεν περασεις καλα) :idiot:
Η κοπελα μαυρομαλα Βανεσα στο ονομα ψιλομπαζακι με πολα παραπανησια κιλα στα κωλομερια.

Τανταλου και Σαπφως Γωνια
Μαυρομαλα αδιαφορη ψιλη

Τανταλου 8
Και εδω καινουρια κοπελα παλι για εμενα. Καστανοξαθνο κοντουλα ωραιο κοματι, ωραια φατσουλα και κωλαρακι συμαζεμενο.

Τανταλου 9
Η Ελληνιδα Κελυ...με μαυρες καλτσες οπω αυτες στις φωτο απο το γνωστο σαιτ.

και τελος...Τανταλου 14
Η Ξανθια πιτσιρικα αδυνατη μικρο βυζακι Μιχαελα. Ομορφο κοριτσακι πολυ λιγα πραγματα στο δωματιο.
φιλος για τις βυζαρες της τζουλιας
ζουμε και αναπνεουμε
περιμενω εναγωνιως της κριτικη σου...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
σε στουντιακι παιζει η εν λογω? :tits:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Μαντζαρου 14

Τη παινέυεις πολύ τη κορασίδα και σε άκουσα.
Χθες την επισκέφτηκα και έμεινα πλήρως ικανοποιημένος.
Όπως είπες το έχει αυτό το υφάκι και καλά βαριέμαι.
Αλλά στην τελική ουσία ήταν πάρα πολύ καλή στο δωμάτιο.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τη παινέυεις πολύ τη κορασίδα και σε άκουσα.
Χθες την επισκέφτηκα και έμεινα πλήρως ικανοποιημένος.
Όπως είπες το έχει αυτό το υφάκι και καλά βαριέμαι.
Αλλά στην τελική ουσία ήταν πάρα πολύ καλή στο δωμάτιο.
ναι την δοκιμασα και εγω στο δωματιο ειναι κορυφη το μωρο. :knockinb:

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
ναι την δοκιμασα και εγω στο δωματιο ειναι κορυφη το μωρο. :knockinb:

Άλλες τέτοιες έχουμε;
Ναζιάρες και χαδιάρες.
Έλειπα σχεδόν  χρόνο από αυτά τα μέρη και έχω χάσει τη μπάλα.
Όχι ότι ήμουν φανατικός.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Άλλες τέτοιες έχουμε;
Ναζιάρες και χαδιάρες.
Έλειπα σχεδόν  χρόνο από αυτά τα μέρη και έχω χάσει τη μπάλα.
Όχι ότι ήμουν φανατικός.
μιρελλα φιλε και αυτη ειναι εγγυηση

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
karaman η βανεσα τοσο πολυ μπαζοσε?περισυ που την ειχα παρει κανα 2 φορες ηταν ωραιο μωρο,αλλα μετα για καποιο καιρο εξαφανιστηκε.

Την πήρα την προηγούμενη εβδομάδα, έχει όντως βάλει αρκετά κιλάκια σε σημείο που να τη χαλάει, αλλά μέσα ήταν μπόμπα, αν και περασμένη η ώρα. Επίσης, κάνει ακόμα το ελεύθερο χύσιμο στο στόμα (με 80ε, δεν το πήρα), αλλά όχι πρωκτικό που έκανε παλιότερα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585

Δεν την ηξερα περυσι πως ηταν. την ξαναειδα σε τσαρκα που ειχα κανει και χθες η τσατσα ειπε το ονομα της. Εχει καποια κιλα παραπανω η κοπελια στο κωλο και στη περιφερεια.
Αλλα η τσατσα εδεινε εγγυηση επιστροφης χρηματων. Δεν ξερω αν αληθευει αν ειναι τοσο καλη στο δωματιο.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
τι αλλο θ ακουσουμε; :priest: :priest: :priest:

Μαζι με την χθεσινη βολτα και την προηγουμενη βδομαδα που πηγα Κωλετη ειχα να τα περπατησω καιρο απο το 2009...αυτο που παρατηρησα ειναι οτι πρεπει να εχουν πτωση του τσιρου τους.
το καλοκαιρι ειχε προγραμμα με 150 τωρα δεν το ακουσα σχεδον σε καννενα. αντιθετα ακουγα 110-120 φουλ προγραμμα...και παρακαλανε πολυ για να μπεις
Ξερεις ποσες φορες ακουσα χθες το ....που πας ελα μεσα μη φευγεις?

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
τελικα με αυτο το κεφαλληνιας τι γινετε ? :sunglasses: Γιατι καθε φορά που αποφασιζω να το επισκεφτώ είναι κλειστό ? :rockon: Θα μείνω με την ορεξή στο τελος!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πρωι λες,για εμμανουελλα?γιατι βραδι ανοιχτο θαναι αποψε με την χριστιναρα...παντα παει λιγο αργα αυτη...εχεις δοκιμασει να φανταστω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom