dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
Σαπφως 5
Η Μιρελα η μαυρομαλα ψιλη αδυνατη με την ελια στο χειλος. Για μενα δεν αξιζε οταν την δοκιμασα.
Η γνωστή Μιρέλα;;; Είχαμε επιστροφή;
Σαπφως 5
Η Μιρελα η μαυρομαλα ψιλη αδυνατη με την ελια στο χειλος. Για μενα δεν αξιζε οταν την δοκιμασα.
ναι γυρισε,κατεθεσα την προηγουμενη βδομαδα.Η γνωστή Μιρέλα;;; Είχαμε επιστροφή;
karaman η βανεσα τοσο πολυ μπαζοσε?περισυ που την ειχα παρει κανα 2 φορες ηταν ωραιο μωρο,αλλα μετα για καποιο καιρο εξαφανιστηκε.Ειχα καιρο να κανω μπουρδελοτσαρκα και σημερα αφου ειχα προγραματισει καταθεση στη Τζουλια απο Προμηθεους 11 ειπα να ρηξω και μια γυρα...
Απο μυλο μερια μαζι με το κρυο σημερα ηρθε και νεκρα μαζι! ακομα και στα γυρω μαγαζια ειχε ελαχιστη κινηση αν και Σαββατο.
Εριμητη
Κλειστο
Ν.Ουρανου 26
Κορινα, ομορφο προσωπακι, μαυρα ισια μακρυα μαλια, αδυνατη, με μαυρες μποτες. Ειναι αυτη που την τελευταια φορα που την ειδα με ενα φιλο μαζι ακουσαμε τον εξαψαλμο στην γλωσσα της γιατι δεν περασαμε.
Ν.Ουρανου 1Β
Ξανθια κοπελα με πιασηματακια καλο τεμαχιο.
Φριξου 14
Η Χριστινα η ρουμανα. Πολυ κοσμο στο σαλονι και μια τσοντα στη tv για πολλες μαλακιες!!!
Φριξου 9, Κεφαληνιας, Α.γεωργιου 16, Α.γεωργιου 4
Ανοιχτα αλλα αδυνατη η προσβαση αν και χαλαρα απεφυγα να σταματησω.
Κωλετη 17
Μαυρομαλα πιτσιρικα μετριο προσωπο αλλα το κατω συστημα εχει μερικα παραπανησια κιλα. Πρεπει να ειναι η Ντιανα η πολωνεζα οπως ανεφερε ο gl και ο etxramask.
Ρουλια και Κωττα
Μια αδιαφορη κοπελα μαλλον μαυρομαλα δεν την θυμαμαι καλα.
Κατεχακη 13
Ελληνιδα μαυρομαλα με αλαφρα κιλακια συστηθηκε απο τη τσατσα ως Κρυστη.
Αλιακμωνως 8
Ξανθο ομορφο κοριτσακι αδυνατο αλλα τελειως αβυζο. Εξεπλαγει που εφευγα!
Μαντζαρου 14
Η Σαντρα η ισπανιδα, μαυρομαλα αδυνατη χωρις βυζακι αλλα στο δωματιο ειναι εγγυηση! προτεινετε με χιλια.
Μαντζαρου 1Α
Η Βουλγαρα η μονικα. Ειχε κεφια σημερα!
Σαπφως 20.
Μια ξανθια μιλφ την οποια την εχω ξαναδει αλλα μου διαφευγει το ονομα. Και τα δυο δωματια κλειστα.
Σαπφως 7
Η ελληνιδα Ειρηνη επεστρεψε στα παλια! Ξεπεταξε εναν συναθλητη και ηρθε στην υποδοχη... Κεφατη φανηκε...
Σαπφως 8
Καινουρια κοπελα για εμενα...κοντουλα αν δεν κανω λαθος μαυρομαλα. φορουσε ενα δυχτιοτο απο πανω το οποιο φενοντουσαν τα μικρα βυζακια της, ωραιο κωλαρακι.
Σαπφως 5
Προμηθεους 11
Η Τζουλια πολωνεζα μου ειπε. Καταθεση εδω σημερα. 40ε χωρις προγραμματα. Σε γενικες γραμμες δεν ξετρελαθηκα κιωλας. Ευγενικο κοριτσακι λιγομιλητο, ελληνικα πολυ λιγα, επιδερμιδα απαλη με 3 τατουαζ, ενα στη δεξια γαμπα, ενα παω απο τον μηρο και ενα πισω στα κωλομερια απο πανω και....
ΒΥ ΖΑ ΡΕΣ.!!! φυσηκες κολαση! πολυ ωραιες στην αφη. Η τσατσα λεει οτι μπορουμε να τελιωσουμε και πανω στα βυζακια της χωρις καποτα.
Χαλαστηκα λιγο! Ηθελα να τα βυζαξω!!!
Γαμαικανε λοιπον οπως σου ειπα, θα σου πω το Σαββατο, λοιπον σου λεω...δεν ξετρελαθηκα! Αυριο θα σου εχω και κριτικη.
Προμηθεους 14
Η Ξανθια Λαουρα. Την ειδα απο εξω καθως εβγενε κοσμος δεν μπηκα μεσα.
Προμηθεους 19
Η Τζηνα ξανθια αδυνατο κομοδινο με ενσωματομενη γρασαδιερα!!! Την ειχα παρει παλαιοτερα απεναντι...
Για τον συναθλητη Apollo64 αν εννοει αυτην, ..γνωμη μου?....ας καθησει σπιτι του καλυτερα θα περασει!
Προμηθεους 25
Η τσατσα πολα καρβελια εταζε! ...λεει η κοπελα πολυ καλη στο δωματιο ελεγε αν δεν περασουμε καλα μας επιστρεφει τα λεφτα πισω!!!!
(χωστων και ζητα μετα τα λεφτα πισω αν δεν περασεις καλα)
Η κοπελα μαυρομαλα Βανεσα στο ονομα ψιλομπαζακι με πολα παραπανησια κιλα στα κωλομερια.
Τανταλου και Σαπφως Γωνια
Μαυρομαλα αδιαφορη ψιλη
Τανταλου 8
Και εδω καινουρια κοπελα παλι για εμενα. Καστανοξαθνο κοντουλα ωραιο κοματι, ωραια φατσουλα και κωλαρακι συμαζεμενο.
Τανταλου 9
Η Ελληνιδα Κελυ...με μαυρες καλτσες οπω αυτες στις φωτο απο το γνωστο σαιτ.
και τελος...Τανταλου 14
Η Ξανθια πιτσιρικα αδυνατη μικρο βυζακι Μιχαελα. Ομορφο κοριτσακι πολυ λιγα πραγματα στο δωματιο.
φιλος για τις βυζαρες της τζουλιαςΕιχα καιρο να κανω μπουρδελοτσαρκα και σημερα αφου ειχα προγραματισει καταθεση στη Τζουλια απο Προμηθεους 11 ειπα να ρηξω και μια γυρα...
Απο μυλο μερια μαζι με το κρυο σημερα ηρθε και νεκρα μαζι! ακομα και στα γυρω μαγαζια ειχε ελαχιστη κινηση αν και Σαββατο.
Εριμητη
Κλειστο
Ν.Ουρανου 26
Κορινα, ομορφο προσωπακι, μαυρα ισια μακρυα μαλια, αδυνατη, με μαυρες μποτες. Ειναι αυτη που την τελευταια φορα που την ειδα με ενα φιλο μαζι ακουσαμε τον εξαψαλμο στην γλωσσα της γιατι δεν περασαμε.
Ν.Ουρανου 1Β
Ξανθια κοπελα με πιασηματακια καλο τεμαχιο.
Φριξου 14
Η Χριστινα η ρουμανα. Πολυ κοσμο στο σαλονι και μια τσοντα στη tv για πολλες μαλακιες!!!
Φριξου 9, Κεφαληνιας, Α.γεωργιου 16, Α.γεωργιου 4
Ανοιχτα αλλα αδυνατη η προσβαση αν και χαλαρα απεφυγα να σταματησω.
Κωλετη 17
Μαυρομαλα πιτσιρικα μετριο προσωπο αλλα το κατω συστημα εχει μερικα παραπανησια κιλα. Πρεπει να ειναι η Ντιανα η πολωνεζα οπως ανεφερε ο gl και ο etxramask.
Ρουλια και Κωττα
Μια αδιαφορη κοπελα μαλλον μαυρομαλα δεν την θυμαμαι καλα.
Κατεχακη 13
Ελληνιδα μαυρομαλα με αλαφρα κιλακια συστηθηκε απο τη τσατσα ως Κρυστη.
Αλιακμωνως 8
Ξανθο ομορφο κοριτσακι αδυνατο αλλα τελειως αβυζο. Εξεπλαγει που εφευγα!
Μαντζαρου 14
Η Σαντρα η ισπανιδα, μαυρομαλα αδυνατη χωρις βυζακι αλλα στο δωματιο ειναι εγγυηση! προτεινετε με χιλια.
Μαντζαρου 1Α
Η Βουλγαρα η μονικα. Ειχε κεφια σημερα!
Σαπφως 20.
Μια ξανθια μιλφ την οποια την εχω ξαναδει αλλα μου διαφευγει το ονομα. Και τα δυο δωματια κλειστα.
Σαπφως 7
Η ελληνιδα Ειρηνη επεστρεψε στα παλια! Ξεπεταξε εναν συναθλητη και ηρθε στην υποδοχη... Κεφατη φανηκε...
Σαπφως 8
Καινουρια κοπελα για εμενα...κοντουλα αν δεν κανω λαθος μαυρομαλα. φορουσε ενα δυχτιοτο απο πανω το οποιο φενοντουσαν τα μικρα βυζακια της, ωραιο κωλαρακι.
Σαπφως 5
Προμηθεους 11
Η Τζουλια πολωνεζα μου ειπε. Καταθεση εδω σημερα. 40ε χωρις προγραμματα. Σε γενικες γραμμες δεν ξετρελαθηκα κιωλας. Ευγενικο κοριτσακι λιγομιλητο, ελληνικα πολυ λιγα, επιδερμιδα απαλη με 3 τατουαζ, ενα στη δεξια γαμπα, ενα παω απο τον μηρο και ενα πισω στα κωλομερια απο πανω και....
ΒΥ ΖΑ ΡΕΣ.!!! φυσηκες κολαση! πολυ ωραιες στην αφη. Η τσατσα λεει οτι μπορουμε να τελιωσουμε και πανω στα βυζακια της χωρις καποτα.
Χαλαστηκα λιγο! Ηθελα να τα βυζαξω!!!
Γαμαικανε λοιπον οπως σου ειπα, θα σου πω το Σαββατο, λοιπον σου λεω...δεν ξετρελαθηκα! Αυριο θα σου εχω και κριτικη.
Προμηθεους 14
Η Ξανθια Λαουρα. Την ειδα απο εξω καθως εβγενε κοσμος δεν μπηκα μεσα.
Προμηθεους 19
Η Τζηνα ξανθια αδυνατο κομοδινο με ενσωματομενη γρασαδιερα!!! Την ειχα παρει παλαιοτερα απεναντι...
Για τον συναθλητη Apollo64 αν εννοει αυτην, ..γνωμη μου?....ας καθησει σπιτι του καλυτερα θα περασει!
Προμηθεους 25
Η τσατσα πολα καρβελια εταζε! ...λεει η κοπελα πολυ καλη στο δωματιο ελεγε αν δεν περασουμε καλα μας επιστρεφει τα λεφτα πισω!!!!
(χωστων και ζητα μετα τα λεφτα πισω αν δεν περασεις καλα)
Η κοπελα μαυρομαλα Βανεσα στο ονομα ψιλομπαζακι με πολα παραπανησια κιλα στα κωλομερια.
Τανταλου και Σαπφως Γωνια
Μαυρομαλα αδιαφορη ψιλη
Τανταλου 8
Και εδω καινουρια κοπελα παλι για εμενα. Καστανοξαθνο κοντουλα ωραιο κοματι, ωραια φατσουλα και κωλαρακι συμαζεμενο.
Τανταλου 9
Η Ελληνιδα Κελυ...με μαυρες καλτσες οπω αυτες στις φωτο απο το γνωστο σαιτ.
και τελος...Τανταλου 14
Η Ξανθια πιτσιρικα αδυνατη μικρο βυζακι Μιχαελα. Ομορφο κοριτσακι πολυ λιγα πραγματα στο δωματιο.
σε μπουρδελακι βαρδαριου ;)σε στουντιακι παιζει η εν λογω?
μεχρι ποτε θα ειναι;
μας γαμησατε ρε με τις παραθεσεις 3 στρεμματα πιανει το ποστ του καραμαν.....
τι να κανουμε ρε gl?σε καποιον πρεπει να απευθυνομαστε!
μας γαμησατε ρε με τις παραθεσεις 3 στρεμματα πιανει το ποστ του καραμαν.....
ΕΥΓΕ καραμαντι να κανουμε ρε gl?σε καποιον πρεπει να απευθυνομαστε!
φοβερη κριτικη του karaman!
Μαντζαρου 14
ναι την δοκιμασα και εγω στο δωματιο ειναι κορυφη το μωρο.Τη παινέυεις πολύ τη κορασίδα και σε άκουσα.
Χθες την επισκέφτηκα και έμεινα πλήρως ικανοποιημένος.
Όπως είπες το έχει αυτό το υφάκι και καλά βαριέμαι.
Αλλά στην τελική ουσία ήταν πάρα πολύ καλή στο δωμάτιο.
ναι την δοκιμασα και εγω στο δωματιο ειναι κορυφη το μωρο.
μιρελλα φιλε και αυτη ειναι εγγυησηΆλλες τέτοιες έχουμε;
Ναζιάρες και χαδιάρες.
Έλειπα σχεδόν χρόνο από αυτά τα μέρη και έχω χάσει τη μπάλα.
Όχι ότι ήμουν φανατικός.
karaman η βανεσα τοσο πολυ μπαζοσε?περισυ που την ειχα παρει κανα 2 φορες ηταν ωραιο μωρο,αλλα μετα για καποιο καιρο εξαφανιστηκε.
karaman η βανεσα τοσο πολυ μπαζοσε?περισυ που την ειχα παρει κανα 2 φορες ηταν ωραιο μωρο,αλλα μετα για καποιο καιρο εξαφανιστηκε.
τι αλλο θ ακουσουμε;Αλλα η τσατσα εδεινε εγγυηση επιστροφης χρηματων......
τι αλλο θ ακουσουμε;