Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (2 μέλη και 60 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ευχαριστουμε για την πρωινή ενημέρωση Απόλλωνα, καιρό είχε να γραφτεί κάτι για πρωί.

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
πρωι σημερα επισκευτηκα την μαρινα στο μαρινοσπιτο ...πολυ καλες υπηρεσιες για μια ακομη φορα αλλα σε σχεση με 1 μηνα πριν πρεπει να εχει βαλει 5-8 κιλακια ...δεν με χαλασε ομως γιατι ειναι απιστευτα σφιχτη ...με χαλασε ομως οτι εβαλε και στο προσωπο

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Τελικά σε χάλασε ή όχι;;; Με μπέρδεψες ???

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τζουλιαααααααααα οι [size=15pt]βυζαρες[/size] σου!!!!!!!!!!!!!
:tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
Αυτη τη Τζουλια δεν την εχω δει ακομα,,εχει  ποιο μεγαλες βυζαρες απτη σαρα στη ματσαρου ή οχι?? μελαχρινη ή ξανθια??

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Αυτη τη Τζουλια δεν την εχω δει ακομα,,εχει  ποιο μεγαλες βυζαρες απτη σαρα στη ματσαρου ή οχι?? μελαχρινη ή ξανθια??

Λιγο μικροτερες, φυσικες, ομως σχημα καλητερο απο της Σαρας και στην αφη. Αλλα εξυπηρετηση η Σαρα παιζει ChampionsLeaque και η Τζουλια Uefa! Μαυρομαλα προς το καστανο ειναι η Τζουλια.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
καταθεση χθες βραδυ στη Μαριαννα στο Ανορθογραφο για 30ε.μελαχρινη ομορφη στο προσωπο αλλα μιλαμε για πολυ μεγαλο αγγουρι.πιπα της πλακας,σχεδον πιπιλισμα,το μουνι της σαν τουρτα απο την πολυ κρεμα και τα στησιματα αστα να πανε.επισης μολις ακουσε κατι μαλακες στο σαλονι μου αρχισε πρεπει να φυγω και τα γνωστα.στην ουσια τραβηξα μια μαλακια και αυτη με κοιτουσε.μιλαμε για το απολυτο τιποτα δεν αξιζει να τη δοκιμασετε....
-Σαπφους 5 ηταν η βυζαρου η Τζουλια
-Σαπφους 7 η Αντζελινα η πολυ ψηλη η οποια τωρα συστηνεται ως Αντριανα
-Κωλετη η ξανθια και καυλιαρα Εφη
-Μαντζαρου 10 η Λευλα και
-Μαντζαρου 1 η Σαντρα
-Κατεχακη το μπαζο η Ναταλια η Ελληνιδα.μελαχρινη ασχημη με κυταριτιδα η οποια τωρα συστηνεται ως Κριστυ!!η μαλακια με τα ονοματα εχει παραγινει νομιζω
-Νικ Ουρανου 1 η Αντριανα η ξανθια που δινει και κωλο αλλα εχει ηλιθιο υφος
-Αλιακμωνος η Σαμπρινα η οποια μου αρεσε πολυ.μελαχρινη με ωραια πιασιματα και ομορφο προσωπο.ειμαι σιγουρος οτι δουλευε στο Ερως στο Βαρδαρη αλλα οταν τη ρωτησα το αρνηθηκε

Κεφαλληνιας ηταν ακομα μια φορα κλειστο οπως και το villa erotica

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πρωινη επισκεψη σημερα κ σε βαρδαρη μετα απο πολυ καιρο κ σε λιγα στο μυλο....
περιοχη μυλου

ξεκωλλετη η αφρουλα....

φριξου 9 κλειστο

φριξου 14 κ λα φαμ δεν μπορεσα να μπω γιατι ειχε συνεχεια πολυ κοσμο μπροστα κ δεν γουσταρα

ερως κλειστο

κ εκλησια μια ξανθια δεν θυμαμαι ονομα

περιοχη βαρδαρη

σαπφους 14(καινουριο) η δαναη,μαυρομαλλα γεματουλα,δεν μ αρεσε

ερως μια μαυρομαλλα κ καλα ρουμανα χοντρη ασχημη

αλουμινατο η τζουλια,λεπτουλα σχετικα ψηλη καστανη με τελειο κωλαρακι κ μικρο βυζακι γι αυτο κ δεν μπηκα

πρασινο μια κοντη αλβανοφατσα,αβυζη κ κωλαρακι μετριο

μπλε η τζενη,ξανθια με ωραιο κορμακι κ αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι μου ειπε στο σαλονι ελα να με σκισεις γιατι κρυωνω,δεν ξετρελαθηκα

προμηθεως 14 μια μαυρη τζαμαικανη ασχημη

ανορθογραφο μια ξανθια ψηλη δεν ρωτησα καν ονομα γιατι δεν μ αρεσε καθολου

στο πρωτο διδυμο απο τα δικαστηριο πλευρα,η ροξανα,ψηλη μαυρομαλλα αλλα λιγο στεκα

στο δευτερο διδυμο μια κοντη ξανθια σκατοφατσα εφυγα κ δεν εμαθα λεπτομερειες

αυτα απο εμενα κυριοι....γυρισα για καταθεση στην αφρο αλλα ειχε ολα τα δωματια φουλ κ εφυγα
επισης η αφρουλα θα ειναι δευτερα-τεταρτη απο τις 10 παρα μεχρι κ τις 4 κ μετα θα την αλλαζει μια αλινα απ οσο θυμαμαι μεχρι τις 10 το βραδυ κ τελος η εφαρα μεχρ κλεισιμο.ις υπολοιπες μερες θα εχει δυο βαρδυες κ οχι 3

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
μπλε η τζενη,ξανθια με ωραιο κορμακι κ αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι μου ειπε στο σαλονι ελα να με σκισεις γιατι κρυωνω,δεν ξετρελαθηκα

Έπρεπε να μπεις, να δοκιμάσεις... εκεί να δεις ριπόρτ που θα έκανες!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αναλόγως πως οριοθετείς το καλή. Με βάση ποια στοιχεία... και είναι και σε τι μέρα και ώρα θα την πετύχεις!
τωρα με δουλευεις ρε?
καλη ειναι η οχι?
πως σε γαμαει?
η πιπα της?
ειναι κομοδινο η παιρνει πρωτοβουλιες?
μιλαει η την βγαζει στη μουγκα?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Είναι καλή μερικές φορές και μερικές όχι. Σου λέω είναι στην μέρα και ώρα της!

Σε γαμάει στην κυριολεξία, παίρνει πρωτοβουλίες, πίπα μέτρια... Και μιλάει... μιλάει... δεν έχεις υπόψην σου. Αυτό πάντα όταν είναι στις καλές της!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Είναι καλή μερικές φορές και μερικές όχι. Σου λέω είναι στην μέρα και ώρα της!

Σε γαμάει στην κυριολεξία, παίρνει πρωτοβουλίες, πίπα μέτρια... Και μιλάει... μιλάει... δεν έχεις υπόψην σου. Αυτό πάντα όταν είναι στις καλές της!
κ πως θα ξερω σε τι μερα θα ειναι?
θα το γραφει στο κουτελο της?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Βασικά λίγο το καταλαβαίνεις από το σαλόνι και περισσότερο στο δωμάτιο. Αλλά αφού σου είπε αυτά που σου είπε στο σαλόνι ήταν καλή μέρα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Βασικά λίγο το καταλαβαίνεις από το σαλόνι και περισσότερο στο δωμάτιο. Αλλά αφού σου είπε αυτά που σου είπε στο σαλόνι ήταν καλή μέρα...
δεν επιραζει....δεν με γεμισε η γκομενα οποτε δεν μπηκα.ασε που ηταν τερμα σκοταδι εκει μεσα κ μπορει να ξεγελιομουν απο αποψη εμφανισης κ να την πατουσα.τεσπα,παω γυμναστηριο κ τα λεμε μετα

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Αδερφια deker και dokimazo, προτεινω την Κυριακη που παιζετε μεταξυ σας ντερμπι, να πατε παρεα μια στουντιοτσαρκα πριν και μετα το παιχνιδι ουτως ωστε να αναδειξετε οτι το ''Μπουρδελιζειν'' ειναι ισχυροτερο απο τον φτηνο οπαδισμο  :rockon:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
αν ειναι να γεφυρωσουμε το οπαδικο μας χασμα,μεσα και εγω για τσαρκα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Αδερφια deker και dokimazo, προτεινω την Κυριακη που παιζετε μεταξυ σας ντερμπι, να πατε παρεα μια στουντιοτσαρκα πριν και μετα το παιχνιδι ουτως ωστε να αναδειξετε οτι το ''Μπουρδελιζειν'' ειναι ισχυροτερο απο τον φτηνο οπαδισμο  :rockon:

Λες; Εγώ έχω κλείσει για τσίπουρα με κάτι ΠΑΟΚτσήδες μετά τον αγώνα πάντως ανεξαρτήτως αποτελέσματος!

αν ειναι να γεφυρωσουμε το οπαδικο μας χασμα,μεσα και εγω για τσαρκα

Σιγά εσύ που θα απείχες! Αύριο βόλλεϋ θα έρθεις;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom