Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 550
- Πόντοι
- 7.135
Μην με κάνεις έτσι συνάδελφε... από βυζί τι έλεγε η κορασίς; Γιατί αν συνδυάζει έκφυλη φάτσα και βυζί θα τρέξω πρωινιάτικα...
Όχι πολλά.
Μην με κάνεις έτσι συνάδελφε... από βυζί τι έλεγε η κορασίς; Γιατί αν συνδυάζει έκφυλη φάτσα και βυζί θα τρέξω πρωινιάτικα...
ακομα δεν αποφασισε..Τελικά σε χάλασε ή όχι;;; Με μπέρδεψες ???
Αυτη τη Τζουλια δεν την εχω δει ακομα,,εχει ποιο μεγαλες βυζαρες απτη σαρα στη ματσαρου ή οχι?? μελαχρινη ή ξανθια??Τζουλιαααααααααα οι [size=15pt]βυζαρες[/size] σου!!!!!!!!!!!!!
Αυτη τη Τζουλια δεν την εχω δει ακομα,,εχει ποιο μεγαλες βυζαρες απτη σαρα στη ματσαρου ή οχι?? μελαχρινη ή ξανθια??
μπλε η τζενη,ξανθια με ωραιο κορμακι κ αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι μου ειπε στο σαλονι ελα να με σκισεις γιατι κρυωνω,δεν ξετρελαθηκα
καλη?Έπρεπε να μπεις, να δοκιμάσεις... εκεί να δεις ριπόρτ που θα έκανες!
τωρα με δουλευεις ρε?Αναλόγως πως οριοθετείς το καλή. Με βάση ποια στοιχεία... και είναι και σε τι μέρα και ώρα θα την πετύχεις!
κ πως θα ξερω σε τι μερα θα ειναι?Είναι καλή μερικές φορές και μερικές όχι. Σου λέω είναι στην μέρα και ώρα της!
Σε γαμάει στην κυριολεξία, παίρνει πρωτοβουλίες, πίπα μέτρια... Και μιλάει... μιλάει... δεν έχεις υπόψην σου. Αυτό πάντα όταν είναι στις καλές της!
δεν επιραζει....δεν με γεμισε η γκομενα οποτε δεν μπηκα.ασε που ηταν τερμα σκοταδι εκει μεσα κ μπορει να ξεγελιομουν απο αποψη εμφανισης κ να την πατουσα.τεσπα,παω γυμναστηριο κ τα λεμε μεταΒασικά λίγο το καταλαβαίνεις από το σαλόνι και περισσότερο στο δωμάτιο. Αλλά αφού σου είπε αυτά που σου είπε στο σαλόνι ήταν καλή μέρα...
Αδερφια deker και dokimazo, προτεινω την Κυριακη που παιζετε μεταξυ σας ντερμπι, να πατε παρεα μια στουντιοτσαρκα πριν και μετα το παιχνιδι ουτως ωστε να αναδειξετε οτι το ''Μπουρδελιζειν'' ειναι ισχυροτερο απο τον φτηνο οπαδισμο
αν ειναι να γεφυρωσουμε το οπαδικο μας χασμα,μεσα και εγω για τσαρκα