Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (3 μέλη και 72 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν παω πουθενα μαζι τους
θα ειμαι εξω απο το γηπεδο κ δεν θα τους αφησω να μπουν με τιποτα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αλφι πουλακι μου τι εγινε?
χαθηκες

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Τρίτη βράδυ επίσκεψη στα ευαγή ιδρύματα...

Μύλος...
-Κωλέττη η Έφη πιο ξανθιά απ'ότι την είχα αφήσει...
-Φριξου όλα κλειστά (4 στα 5) πλην Έρως που δεν μπήκα...
-Κάτω απο το πρώην καλιγούλα η Σάντρα, μελαχροινή, στρουμπουλούτσικη, τρώγεται...

Βαρδάρης...
-Αλουμινάτο η Μιχαέλα... Εκανε απ'όλα με αποκορύφωμα πρωκτικό στα 80... Όλα μαζί 120... Αλλά κυκλοφορούσε με ένα σωληνάριο αλοιφή στο χέρι και ψιλοσυγκαμένη οπότε με ξενέρωσε... Όμως ομορφούλα και γλυκούλα... Δεν θα γλιτώσω την κατάθεση μάλλον...
-Δίπλα μια κοντή ξανθιά χοντρούλα γλυκούλα (αυτή με τα λευκά σημαδάκια) την οποία την έχω δοκιμασει κατα το παρελθόν και ήταν ελεϊνή... Αν θέλετε να γελάσετε πάρτε την και επιλέξτε μασάζ... Θα σας σακατέψει... Με έπιασαν τα γέλια... Τραγική
-Στο έρως house απέναντι η ξανθιά Ελληνίδα Κέλλυ με τις λευκές ψηλές κάλτσες της και την στρουμπουλή κωλάθρα της... Guest star η γύφτισα τσατσά... Η πιο cult φυσιογνωμία του Βαρδάρη...
-Στο πράσινο γωνία Ταντάλου και Σαπφούς ένα ξανθό καλούτσικο αγνώστων λοιπων στοιχείων που έκανε και διαφορα έξτρα... Ομως εκει μέσα βρωμάει σαν μαγειρίο που έχει να αεριστεί μήνες, οπότε άκυρο... Ενας συναγωνιστής την κάρφωνε πολύ ώρα με πολύ φασαρία οπότε λέει η χοντρή μαυριδερή τσατσα "σε λίγο αυτός θα μας γαμήσει και εμάς"... "Θα'θελες" ήταν η απάντηση... Αλλά κρατηθήκαμε και δεν το είπε κανένας... 
-Στο καινούριο (λέμε τώρα) στην Σαπφούς 14 μια ξανθιά milf, αν κατάλαβα καλα πρεπει να ήταν η Μάρθα (συνοδευόμενη απο την πιο ξινή τσατσα του βαρδάρη, μια ξανθιά αγενή θεία)...
-Στο ανορθόγραφο η Μαριάννα, ψηλή, όμορφη, μελαχροινή κορμάρα αλλά επιβεβαιώνω την κριτική του φίλου al pacino, μεγάλο αγγούρι και με κάτι καπότες που είναι λές και τις βούτηξες στο λάδι μαζί με τηγανιτές πατάτες... Αν πηδήξεις εκεί μετά θες κατεπειγόντως μπάνιο...
-Απέναντι δεν μπήκα μιας και φαντάστηκα ότι θα ήταν η μαγκιόρα παπαρδέλα που λέει πολλά (όνομα?) αλλά μάλλον έκανα λάθος...
-Σαπφους 7 η Αντριανα (νομίζω), είπε ότι είναι καινούρια, ήταν πολύ όμορφη, μελαχροινή, αδύνατη, ωραίο κορμάκι, λίγο νυσταγμένη μου φάνηκε (που είσαι Βερόνικα)...
-Προμηθέως χαμηλά μια Πολωνέζα, Ναταλι νομίζω, πολύ όμορφη, με σπαστά Αγγλικά και ελάχιστα Ελληνικά, πολύ δυνατή αλλά είχα διαβάσει μια άσχημη κριτική εδώ και είπα να μην μπώ...
-Προμηθέως μπλέ μια χοντρούλα ψηλή ξανθιά ντυμένη μαθητριούλα με καρο φουστίτσα, φούλ έξτρα, ροδέλα με 80 και πολλά άλλα...
-Απέναντι κλειστό...
-Προμηθέως τέρμα πάνω μια επίσης καστανόξανθη στρουμπουλούλα κωλού, την είδα απο πίσω μόνο, φούλ ρωσοποντιακός κώλος...

Η κλασσική ατάκα όλων των τσατσάδων όταν έφευγες άπραγος ήταν "που πάς με τέτοιο κρύο παιδί μου θα παγώσει το πουλί σου"...  :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
-Αλουμινάτο η Μιχαέλα... Εκανε απ'όλα με αποκορύφωμα πρωκτικό στα 80... Όλα μαζί 120... Αλλά κυκλοφορούσε με ένα σωληνάριο αλοιφή στο χέρι και ψιλοσυγκαμένη οπότε με ξενέρωσε... Όμως ομορφούλα και γλυκούλα... Δεν θα γλιτώσω την κατάθεση μάλλον...
θα σου ελεγα φιλικα να την γλιτωσεις αυτην την καταθεση γιατι θα ειναι σαν να μην εγινε...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Πηγε ενας φιλος πριν κανα 2ωρο Κωλετη και ηταν η Αλινα...λεει οτι περασε καλα.!
Ειναι οντως τοσο καλη αυτη η Αλινα?? :think: Γιατι στις φωτο στο αθενς δεν μου γεμιζει και το ματι.!
Εχει φαει κανενας Αλινα προσφατα??? :knockinb:

cesc

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
εγώ, πριν κανα μήνα. ούτε πεταξα τα λεφτά μου ούτε τρελάθηκα και θα την ξαναπάρω. όταν έχει ςνα συναγωνιστείς έφη και αφρούλα είσαι δύσκολα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
εγώ, πριν κανα μήνα. ούτε πεταξα τα λεφτά μου ούτε τρελάθηκα και θα την ξαναπάρω. όταν έχει ςνα συναγωνιστείς έφη και αφρούλα είσαι δύσκολα

:thumbsup:

Και εμαθα και οτι η Σαρα (βυζαρου) κουρεψε τα μαλακια της????!!! :rockon: :headbang2::rockon:

cesc

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
η σάρα απο κωλέτη, που εξαφανίστηκε?

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
σταματησε η Σαρα..

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Footjob power;
Μη μου πεις ότι ποδομαλακίζεις;
ΣΥμπρωτευουσιάνοι γαμιέστε  :tickedoff:

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Γεια σου Αφρουλάρα ,αν δεν είναι πλάκα.
Θα σε δω σύντομα και από κοντά και θα μου λυθεί η απορία.
Αααααχ Αφρούλα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
κυριε... Αφρουλα εισαι ο γνωστος καραγκιοζης ολου του site ή κανενα καινουριο φρουτο??επειδη ειχες μερες να βρεις καποια αφορμη να μπεις στο θρεντ,γι'αυτο ρωταω....

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
κυριε... Αφρουλα εισαι ο γνωστος καραγκιοζης ολου του site ή κανενα καινουριο φρουτο??επειδη ειχες μερες να βρεις καποια αφορμη να μπεις στο θρεντ,γι'αυτο ρωταω....
α...δεν ειναι η αφρο :huh:
ειναι ο χελθι μαν;;;;;; :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom