You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (3 μέλη και 72 επισκέπτες)
arisk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 93
- Πόντοι
- 2.935
Τρίτη βράδυ επίσκεψη στα ευαγή ιδρύματα...
Μύλος...
-Κωλέττη η Έφη πιο ξανθιά απ'ότι την είχα αφήσει...
-Φριξου όλα κλειστά (4 στα 5) πλην Έρως που δεν μπήκα...
-Κάτω απο το πρώην καλιγούλα η Σάντρα, μελαχροινή, στρουμπουλούτσικη, τρώγεται...
Βαρδάρης...
-Αλουμινάτο η Μιχαέλα... Εκανε απ'όλα με αποκορύφωμα πρωκτικό στα 80... Όλα μαζί 120... Αλλά κυκλοφορούσε με ένα σωληνάριο αλοιφή στο χέρι και ψιλοσυγκαμένη οπότε με ξενέρωσε... Όμως ομορφούλα και γλυκούλα... Δεν θα γλιτώσω την κατάθεση μάλλον...
-Δίπλα μια κοντή ξανθιά χοντρούλα γλυκούλα (αυτή με τα λευκά σημαδάκια) την οποία την έχω δοκιμασει κατα το παρελθόν και ήταν ελεϊνή... Αν θέλετε να γελάσετε πάρτε την και επιλέξτε μασάζ... Θα σας σακατέψει... Με έπιασαν τα γέλια... Τραγική
-Στο έρως house απέναντι η ξανθιά Ελληνίδα Κέλλυ με τις λευκές ψηλές κάλτσες της και την στρουμπουλή κωλάθρα της... Guest star η γύφτισα τσατσά... Η πιο cult φυσιογνωμία του Βαρδάρη...
-Στο πράσινο γωνία Ταντάλου και Σαπφούς ένα ξανθό καλούτσικο αγνώστων λοιπων στοιχείων που έκανε και διαφορα έξτρα... Ομως εκει μέσα βρωμάει σαν μαγειρίο που έχει να αεριστεί μήνες, οπότε άκυρο... Ενας συναγωνιστής την κάρφωνε πολύ ώρα με πολύ φασαρία οπότε λέει η χοντρή μαυριδερή τσατσα "σε λίγο αυτός θα μας γαμήσει και εμάς"... "Θα'θελες" ήταν η απάντηση... Αλλά κρατηθήκαμε και δεν το είπε κανένας...
-Στο καινούριο (λέμε τώρα) στην Σαπφούς 14 μια ξανθιά milf, αν κατάλαβα καλα πρεπει να ήταν η Μάρθα (συνοδευόμενη απο την πιο ξινή τσατσα του βαρδάρη, μια ξανθιά αγενή θεία)...
-Στο ανορθόγραφο η Μαριάννα, ψηλή, όμορφη, μελαχροινή κορμάρα αλλά επιβεβαιώνω την κριτική του φίλου al pacino, μεγάλο αγγούρι και με κάτι καπότες που είναι λές και τις βούτηξες στο λάδι μαζί με τηγανιτές πατάτες... Αν πηδήξεις εκεί μετά θες κατεπειγόντως μπάνιο...
-Απέναντι δεν μπήκα μιας και φαντάστηκα ότι θα ήταν η μαγκιόρα παπαρδέλα που λέει πολλά (όνομα?) αλλά μάλλον έκανα λάθος...
-Σαπφους 7 η Αντριανα (νομίζω), είπε ότι είναι καινούρια, ήταν πολύ όμορφη, μελαχροινή, αδύνατη, ωραίο κορμάκι, λίγο νυσταγμένη μου φάνηκε (που είσαι Βερόνικα)...
-Προμηθέως χαμηλά μια Πολωνέζα, Ναταλι νομίζω, πολύ όμορφη, με σπαστά Αγγλικά και ελάχιστα Ελληνικά, πολύ δυνατή αλλά είχα διαβάσει μια άσχημη κριτική εδώ και είπα να μην μπώ...
-Προμηθέως μπλέ μια χοντρούλα ψηλή ξανθιά ντυμένη μαθητριούλα με καρο φουστίτσα, φούλ έξτρα, ροδέλα με 80 και πολλά άλλα...
-Απέναντι κλειστό...
-Προμηθέως τέρμα πάνω μια επίσης καστανόξανθη στρουμπουλούλα κωλού, την είδα απο πίσω μόνο, φούλ ρωσοποντιακός κώλος...
Η κλασσική ατάκα όλων των τσατσάδων όταν έφευγες άπραγος ήταν "που πάς με τέτοιο κρύο παιδί μου θα παγώσει το πουλί σου"...
Μύλος...
-Κωλέττη η Έφη πιο ξανθιά απ'ότι την είχα αφήσει...
-Φριξου όλα κλειστά (4 στα 5) πλην Έρως που δεν μπήκα...
-Κάτω απο το πρώην καλιγούλα η Σάντρα, μελαχροινή, στρουμπουλούτσικη, τρώγεται...
Βαρδάρης...
-Αλουμινάτο η Μιχαέλα... Εκανε απ'όλα με αποκορύφωμα πρωκτικό στα 80... Όλα μαζί 120... Αλλά κυκλοφορούσε με ένα σωληνάριο αλοιφή στο χέρι και ψιλοσυγκαμένη οπότε με ξενέρωσε... Όμως ομορφούλα και γλυκούλα... Δεν θα γλιτώσω την κατάθεση μάλλον...
-Δίπλα μια κοντή ξανθιά χοντρούλα γλυκούλα (αυτή με τα λευκά σημαδάκια) την οποία την έχω δοκιμασει κατα το παρελθόν και ήταν ελεϊνή... Αν θέλετε να γελάσετε πάρτε την και επιλέξτε μασάζ... Θα σας σακατέψει... Με έπιασαν τα γέλια... Τραγική
-Στο έρως house απέναντι η ξανθιά Ελληνίδα Κέλλυ με τις λευκές ψηλές κάλτσες της και την στρουμπουλή κωλάθρα της... Guest star η γύφτισα τσατσά... Η πιο cult φυσιογνωμία του Βαρδάρη...
-Στο πράσινο γωνία Ταντάλου και Σαπφούς ένα ξανθό καλούτσικο αγνώστων λοιπων στοιχείων που έκανε και διαφορα έξτρα... Ομως εκει μέσα βρωμάει σαν μαγειρίο που έχει να αεριστεί μήνες, οπότε άκυρο... Ενας συναγωνιστής την κάρφωνε πολύ ώρα με πολύ φασαρία οπότε λέει η χοντρή μαυριδερή τσατσα "σε λίγο αυτός θα μας γαμήσει και εμάς"... "Θα'θελες" ήταν η απάντηση... Αλλά κρατηθήκαμε και δεν το είπε κανένας...
-Στο καινούριο (λέμε τώρα) στην Σαπφούς 14 μια ξανθιά milf, αν κατάλαβα καλα πρεπει να ήταν η Μάρθα (συνοδευόμενη απο την πιο ξινή τσατσα του βαρδάρη, μια ξανθιά αγενή θεία)...
-Στο ανορθόγραφο η Μαριάννα, ψηλή, όμορφη, μελαχροινή κορμάρα αλλά επιβεβαιώνω την κριτική του φίλου al pacino, μεγάλο αγγούρι και με κάτι καπότες που είναι λές και τις βούτηξες στο λάδι μαζί με τηγανιτές πατάτες... Αν πηδήξεις εκεί μετά θες κατεπειγόντως μπάνιο...
-Απέναντι δεν μπήκα μιας και φαντάστηκα ότι θα ήταν η μαγκιόρα παπαρδέλα που λέει πολλά (όνομα?) αλλά μάλλον έκανα λάθος...
-Σαπφους 7 η Αντριανα (νομίζω), είπε ότι είναι καινούρια, ήταν πολύ όμορφη, μελαχροινή, αδύνατη, ωραίο κορμάκι, λίγο νυσταγμένη μου φάνηκε (που είσαι Βερόνικα)...
-Προμηθέως χαμηλά μια Πολωνέζα, Ναταλι νομίζω, πολύ όμορφη, με σπαστά Αγγλικά και ελάχιστα Ελληνικά, πολύ δυνατή αλλά είχα διαβάσει μια άσχημη κριτική εδώ και είπα να μην μπώ...
-Προμηθέως μπλέ μια χοντρούλα ψηλή ξανθιά ντυμένη μαθητριούλα με καρο φουστίτσα, φούλ έξτρα, ροδέλα με 80 και πολλά άλλα...
-Απέναντι κλειστό...
-Προμηθέως τέρμα πάνω μια επίσης καστανόξανθη στρουμπουλούλα κωλού, την είδα απο πίσω μόνο, φούλ ρωσοποντιακός κώλος...
Η κλασσική ατάκα όλων των τσατσάδων όταν έφευγες άπραγος ήταν "που πάς με τέτοιο κρύο παιδί μου θα παγώσει το πουλί σου"...
Επισκέπτης
Ενας συναγωνιστής την κάρφωνε πολύ ώρα με πολύ φασαρία οπότε λέει η χοντρή μαυριδερή τσατσα "σε λίγο αυτός θα μας γαμήσει και εμάς"... "Θα'θελες" ήταν η απάντηση...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
θα σου ελεγα φιλικα να την γλιτωσεις αυτην την καταθεση γιατι θα ειναι σαν να μην εγινε...-Αλουμινάτο η Μιχαέλα... Εκανε απ'όλα με αποκορύφωμα πρωκτικό στα 80... Όλα μαζί 120... Αλλά κυκλοφορούσε με ένα σωληνάριο αλοιφή στο χέρι και ψιλοσυγκαμένη οπότε με ξενέρωσε... Όμως ομορφούλα και γλυκούλα... Δεν θα γλιτώσω την κατάθεση μάλλον...
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Πηγε ενας φιλος πριν κανα 2ωρο Κωλετη και ηταν η Αλινα...λεει οτι περασε καλα.!
Ειναι οντως τοσο καλη αυτη η Αλινα?? Γιατι στις φωτο στο αθενς δεν μου γεμιζει και το ματι.!
Εχει φαει κανενας Αλινα προσφατα???
Ειναι οντως τοσο καλη αυτη η Αλινα?? Γιατι στις φωτο στο αθενς δεν μου γεμιζει και το ματι.!
Εχει φαει κανενας Αλινα προσφατα???
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
εγώ, πριν κανα μήνα. ούτε πεταξα τα λεφτά μου ούτε τρελάθηκα και θα την ξαναπάρω. όταν έχει ςνα συναγωνιστείς έφη και αφρούλα είσαι δύσκολα
Και εμαθα και οτι η Σαρα (βυζαρου) κουρεψε τα μαλακια της????!!!
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
αφρουλαΚαλημερα σε ολους τετσυο δεν δουλευω αλλες μερες,πεμτη-κυριακη δουλευει Αλινα.
εισαι η γνωστη σουπερ-αφρουλα;
τελικα ποιες μερες δουλευεις καλε;
Aфроυλα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Like
- 0
καλημεραΒρε καλώς την την πέρδικααα!!! ;)
Aфроυλα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Like
- 0
μπορει να γυρισει ρεχς,ποτε δεν ξερειςσταματησε η Σαρα..
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
πρωι;ναι,εγω ειμαι δευτερα με τεταρτη.
Ω ναι. Έχει χαρίσει πολλά χαμόγελα η Αφρούλα. ΓαμιόμαστεεεεεεεεεεεεεεεεεFootjob power;
Μη μου πεις ότι ποδομαλακίζεις;
ΣΥμπρωτευουσιάνοι γαμιέστε
BBS
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Σσσσστ.Ω ναι. Έχει χαρίσει πολλά χαμόγελα η Αφρούλα. Γαμιόμαστεεεεεεεεεεεεεεεεε
Κρύβε λόγια.
Θα μας πάρουν και την Αφρούλα στην Αθήνα.
Σαν το μπάσκετ.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
κυριε... Αφρουλα εισαι ο γνωστος καραγκιοζης ολου του site ή κανενα καινουριο φρουτο??επειδη ειχες μερες να βρεις καποια αφορμη να μπεις στο θρεντ,γι'αυτο ρωταω....καλημερα
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
α...δεν ειναι η αφροκυριε... Αφρουλα εισαι ο γνωστος καραγκιοζης ολου του site ή κανενα καινουριο φρουτο??επειδη ειχες μερες να βρεις καποια αφορμη να μπεις στο θρεντ,γι'αυτο ρωταω....
ειναι ο χελθι μαν;;;;;; :-
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
τον ιουνη που ανοιγει ξανα η μεταγραφικη περιοδος τα ξαναλεμε...Σσσσστ.
Κρύβε λόγια.
Θα μας πάρουν και την Αφρούλα στην Αθήνα.
Σαν το μπάσκετ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38