Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (2 μέλη και 63 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Όχι 2 ...
Είμαστε κι εμεις εδω...Ηραααα,Ηρααα!!!
Τελικά έχουμε λαό...τι προπαγανδα είναι αυτή που πάνε τα media να περάσουν...ας ανοίξουν και καννα forum να δουν τη δύναμή μας!!!
Και την Κυριακή...Άσσος Τσιμέντο,ετσι με τη μαγκιά χωρίς καλή μπάλα!!!

Σύστημα Σάντος... μισό 0!!! ΉΡΑ-ΉΡΑ.... ΟΟΟΟΟΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ

gone

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις ποια δουλευει σημερα βραδυ στην Μαντζάρου 14; για Σαρα σκεφτομαι

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Μπηκα να γραψω κατι σε αλλο θρεντ και ειδα τι παιζει.Οταν πηγα στην Αφρο με μποτα και δοκιμαστη παλιοτερα μια χαρα ελληνικα μιλουσε.
Παρακολουθει το site εδω και μηνες.Θυμαμαι που ειχε δει το βιντεακι για φουτζομπ που ανεβασα και εκανε εκμαθηση πανω στον πουτσο μου. :2funny:
Κατα τα αλλα κανω μια ευχη να μην Αφρουλοποιηθει ξανα το thread και χαιρετω τους φιλους μου Θεσσαλονικεις με 4 δαχτυλα σηκωμενα   :dancing: :2funny:  :2funny:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Θα ερθω συντομα  δοκιμαστη των ατακτων πορνιδιων...και θα κανουμε γρκαντε εξοδο και μπυροποσια. :rockon:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ρωτησα πριν λιγες ωρες τον χρηστη Αφρουλα αν ειναι ο γνωστος καραγκιοζης του σαΪτ ή καποιος καινουριος που κανει πλακα.ο χρηστης gl ηταν ο πρωτος που τσιμπησε και απαντησε,αρα παραδεχεται οτι ειναι ο καραγκιοζης του σαϊτ αν και δεν εννοουσα σιγουρα οτι ηταν αυτος(υπαρχουν και αλλοι μαλακες).το ενδεχομενο αυτοχειριας πρεπει να το σκεφτεσαι εσυ σοβαρα gl που περνας ολη σου τη ζωη μεσα σε ενα σαιτ γραφοντας μαλακιες ολη μερα.βρες αλλους τροπους να καταπολεμησεις τη μοναξια σου.μεχρι και ενας μοντ εφτασε να σου πει οτι εισαι σπασαρχιδης.

για το θεμα νταβατζης.....εμαθες μια λεξη και συ και καποιοι ακομα και την πιπιλατε συνεχεια.
γραφω για μπουρδελα,για μπαρ,για στριπτηζ,για πιατσα.δηλαδη ειμαι νταβατζης σε ολα αυτα??μακαρι να'μουνα δηλαδη....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ωραια...συμφωνω...για τα αλλα που εγραψα εχεις κατι να πεις;θα σε χαλαγε αν μπαιναν εδω εργαζομενες και τα σπιτια επωνυμα εκπροσωπουμενα;

οσο για το νικ εχω κατι υποψιες αλλα δεν λεω...ελπιζω να ειναι η αφρουλα...θα δειξει....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ωραια...συμφωνω...για τα αλλα που εγραψα εχεις κατι να πεις;θα σε χαλαγε αν μπαιναν εδω εργαζομενες και τα σπιτια επωνυμα εκπροσωπουμενα;

οσο για το νικ εχω κατι υποψιες αλλα δεν λεω...ελπιζω να ειναι η αφρουλα...θα δειξει....
εμενα τι να με χαλαει??τι με νοιαζει??αλλα ξαφνικα μπαινει η πιο φιρμα,πιανει κουβεντα και ολοι τσιμπανε....αυτο με τρελλαινει περισσοτερο.η μαλακια ορισμενων εδω μεσα...

και κατι τελευταιο για σενα που πρεπει να το πω εδω.....μπορει να εχω οτι γνωμη εχω για σενα...ΑΛΛΑ δε μου μοιαζεις για πιτσιρικας,αγαμητος,καθυστερημενος αλλα τελικα ακινδυνος οπως μου ειπε για σενα ενα αλλο πουλακι εδω μεσα.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εμενα τι να με χαλαει??τι με νοιζει??αλλα ξαφνικα μπαινει η πιο φιρμα,πιανει κουβεντα και ολοι τσιμπανε....αυτο με τρελλαινει περισσοτερο.η μαλακια ορισμενων εδω μεσα...

και κατι τελευταιο για σενα που πρεπει να το πω εδω.....μπορει να εχω οτι γνωμη εχω για σενα...ΑΛΛΑ δε μου μοιαζεις για πιτσιρικας,αγαμητος,καθυστερημενος αλλα τελικα ακινδυνος οπως μου ειπε για σενα ενα αλλο πουλακι εδω μεσα.....

:2funny: :2funny:
το προφιλ μου ειναι με ηλικια και τοπο διαμονης,αν θες τα βλεπεις...οι κριτικες μου μιλανε για τα περι αγαμιας και καθυστερησης οπως και τα θρεντ που ανοιξα και τα ποστ που εγραψα αν με παρακολουθεις...ακινδυνος ειμαι εκ του μακροθεν που συζηταμε...ετσι κι αλλιως.....
το μπουρδελιζειν ειναι το χομπι μου και στα μπουρδελοθρεντ δεν κανω πλακα....ενημερωνω...δες ποστ περι λαρισας,αθηνας απο προσφατη μου επισκεψη  κλπ

στα αλλα θρεντ κανω απλα χαβαλε να περναει η ωρα....

για πουλακια δεν ξερω...παρακαλω κατανομασε τους.....

σου εχω ξαναπει....ενημερωτικος εισαι...για θεσσαλονικη ισως ο τελευταιος των μοικανων....βελτιωσε λιγο το υφος γραφης σου ......εγω δεν ασχολουμαι πια με αυτο το θρεντ παρα μονο με την παραφιλολογια του και με καποιες πινελιες παλιων γνωσεων που αποκομισα απο την μπουρδελοιστορια μου στην πολη που δεν αμφισβητειται....και οχι γιατι γραφω στο σαιτ αλλα γιατι το ξερω εγω τι τσαρκες εκανα παλια και μου αρκει...

το οτι δεν ημουν μελος καμιας κλικας και δεν επιδιωξα να γραφω απο παλιοτερα ή να αναπτυξω εκ του συνεγγυς προσωπικες σχεσεις με μελη μειωνει την επιρροη μου σιγουρα αλλα ηταν προσωπικες επιλογες.... ;)

αυτα για να ληξουν καποια ζητηματα...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Εμενα παλιοτερα μου ειχε πει η Αφρουλα οτι ειχε νικ στο σιτε με νικ Αφρουλα οποτε δν μου φαινεται καθολου περιεργο που αρχισε να γραφει. Τωρα το να μαθουμε αν οντως ειναι η Αφρουλα σορρυ κιολας αλλα ειναι πολυ ευκολο, τωρα γιατι το κανατε θεμα για 3 σελιδες ουτε εγω εχο καταλαβει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εμενα παλιοτερα μου ειχε πει η Αφρουλα οτι ειχε νικ στο σιτε με νικ Αφρουλα οποτε δν μου φαινεται καθολου περιεργο που αρχισε να γραφει. Τωρα το να μαθουμε αν οντως ειναι η Αφρουλα σορρυ κιολας αλλα ειναι πολυ ευκολο, τωρα γιατι το κανατε θεμα για 3 σελιδες ουτε εγω εχο καταλαβει.
ηταν σοκ για τα δεδομενα του θρεντ....και γραψαμε και διπλα αλλη μια σελιδα αμα θες να ξερεις λολ.... :grin: :grin:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Επίσης να τονίσω κάτι:

Περίληψη - Aфроυλα
Όνομα:  Aфроυλα
Αξίωμα: Νέος
Ημερομηνία εγγραφής: 05 Νοεμβρίου 2009, 23:33:15
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 16:11:17

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
ηξερα οτι παρακολουθεί το σιτε και μιλαγαμε για τα σχόλια που γίνονται για την κωλέττη etc.Τωρα αμα αποφάσισε να γράψει και είναι η ίδια δεν ξερω.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
36
μα κ εγω αυτο λεω φιλος
γιατι το παραθετεις πανω στο δικο μου σαν να υποστηριζω οτι ειναι η αφρουλα?
XAXAXAXA.....Σορρυ ρε φιλε μου...δεν το προσεξα.....αλλα ειχει πολυ πλακα το παραπονο σου....Αν και τωρα που το σκεφτομαι,μαλλον επειδη εισαι παοκι.... :rockon:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
θα σου ελεγα φιλικα να την γλιτωσεις αυτην την καταθεση γιατι θα ειναι σαν να μην εγινε...
Thnx φίλε... Θα φυλαχτώ γιατί δεν αντέχω και άλλη συνεχόμενη πατάτα... Αυτές θα με κάνουν να κόψω τη μπάλα όπως το πάνε... Ίσως φταίει ότι διαλέγω ομορφούλες χωρίς πρώτα να διαβάζω καμια κριτική... Και συνήθως η πατάτα είναι εξασφαλισμένη με αυτή τη μέθοδο...  :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Thnx φίλε... Θα φυλαχτώ γιατί δεν αντέχω και άλλη συνεχόμενη πατάτα... Αυτές θα με κάνουν να κόψω τη μπάλα όπως το πάνε... Ίσως φταίει ότι διαλέγω ομορφούλες χωρίς πρώτα να διαβάζω καμια κριτική... Και συνήθως η πατάτα είναι εξασφαλισμένη με αυτή τη μέθοδο...  :2funny:
ειναι μικρο,ομορφο και χαριτωμενο....σε παρασυρει.επισης εχει πολυ στενο μουνακι!!αλλα εντελως ακουνητη,αμιλητη,ξενερωτη.ξερω γω τωρα.....παρτην μια φορα και μου λες.παντως τετοιο φεσι σαν την Μαριαννα δεν ειναι σε καμια περιπτωση

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
πολλοι ειμαστε φιλε,αστους να λενε...
Όχι 2 ...
Είμαστε κι εμεις εδω...Ηραααα,Ηρααα!!!
Τελικά έχουμε λαό...τι προπαγανδα είναι αυτή που πάνε τα media να περάσουν...ας ανοίξουν και καννα forum να δουν τη δύναμή μας!!!
Και την Κυριακή...Άσσος Τσιμέντο,ετσι με τη μαγκιά χωρίς καλή μπάλα!!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
αφρουλα 8α κανω το τεστ αν κ πιστευω οτι εισαι εσυ τι χρωμα μποτες εχεις στο μαγαζι?
αυτο ηταν ευκολο που τη ρωτησες,μπορει να εχει παει στο μαγαζι και να τις εχει δει.αφου ειναι η Αφρουλα,βγαινει με τ'ονομα της,ξερουμε που δουλευει και την εχουν γαμησει μερικες χιλιαδες ανθρωπων,δηλαδη την ξερουν οπτικα,ας ανεβασει μια προσωπικη της φωτογραφια εδω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom