εμενα τι να με χαλαει??τι με νοιζει??αλλα ξαφνικα μπαινει η πιο φιρμα,πιανει κουβεντα και ολοι τσιμπανε....αυτο με τρελλαινει περισσοτερο.η μαλακια ορισμενων εδω μεσα...
και κατι τελευταιο για σενα που πρεπει να το πω εδω.....μπορει να εχω οτι γνωμη εχω για σενα...ΑΛΛΑ δε μου μοιαζεις για πιτσιρικας,αγαμητος,καθυστερημενος αλλα τελικα ακινδυνος οπως μου ειπε για σενα ενα αλλο πουλακι εδω μεσα.....
το προφιλ μου ειναι με ηλικια και τοπο διαμονης,αν θες τα βλεπεις...οι κριτικες μου μιλανε για τα περι αγαμιας και καθυστερησης οπως και τα θρεντ που ανοιξα και τα ποστ που εγραψα αν με παρακολουθεις...ακινδυνος ειμαι εκ του μακροθεν που συζηταμε...ετσι κι αλλιως.....
το μπουρδελιζειν ειναι το χομπι μου και στα μπουρδελοθρεντ δεν κανω πλακα....ενημερωνω...δες ποστ περι λαρισας,αθηνας απο προσφατη μου επισκεψη κλπ
στα αλλα θρεντ κανω απλα χαβαλε να περναει η ωρα....
για πουλακια δεν ξερω...παρακαλω κατανομασε τους.....
σου εχω ξαναπει....ενημερωτικος εισαι...για θεσσαλονικη ισως ο τελευταιος των μοικανων....βελτιωσε λιγο το υφος γραφης σου ......εγω δεν ασχολουμαι πια με αυτο το θρεντ παρα μονο με την παραφιλολογια του και με καποιες πινελιες παλιων γνωσεων που αποκομισα απο την μπουρδελοιστορια μου στην πολη που δεν αμφισβητειται....και οχι γιατι γραφω στο σαιτ αλλα γιατι το ξερω εγω τι τσαρκες εκανα παλια και μου αρκει...
το οτι δεν ημουν μελος καμιας κλικας και δεν επιδιωξα να γραφω απο παλιοτερα ή να αναπτυξω εκ του συνεγγυς προσωπικες σχεσεις με μελη μειωνει την επιρροη μου σιγουρα αλλα ηταν προσωπικες επιλογες.... ;)
αυτα για να ληξουν καποια ζητηματα...