mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
οχι παιδια η αφρουλα ειναι κοβω το κεφαλι μου μονο αυτη γνωριζει,καλωσορισες μωρακι!
:-*
![Lheel :lheel: :lheel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/lheel.gif)
Ξαναγύρισε Κεφαλληνίας η Χριστίνα. Βραδυνή βαρδυα.παιδιά ξέρει κανείς που έχει πάει η Χριστίνα ? (ξανθιά Πολωνέζα) .
Ξαναγύρισε Κεφαλληνίας η Χριστίνα. Βραδυνή βαρδυα.
στις τρεις βγαινει ....νωρις ακομη....Που ειναι η Αφρουλα σημερα οεεεο!!!![]()
κεφαλληνιας εχει εδω και μια εβδομαδα δουλευει η ρουμανα που οντως τωρα ειναι μελαχρινη την πηρα προχθες.Τώρα από εκεί γύρισα ρε (Κεφαλληνίας 8) δούλευε μεν μια χριστίνα αλλά όχι αυτή που ψάχνω. Ήταν ρουμάνα (νομίζω) μελαχρινή. Μήπως δε θυμάσαι τη διεύθυνση σωστά? Η έχεις καιρό που πήγες?
κεφαλληνιας εχει εδω και μια εβδομαδα δουλευει η ρουμανα που οντως τωρα ειναι μελαχρινη την πηρα προχθες.
η πολωνεζα μαλλον γυρισε φριξου δεν ειμαι σιγουρος
καραμαν δοκιμασε την αλινα που λενε στην κολλετη δεν θα χασεις ;)Εαν γυρησε φριξου (ευκολη εισοδο Σαββατο βραδυ) σημερα μπορει να την τιμησω αν δεν βρω τιποτα αλλο να αξιζει...
καραμαν δοκιμασε την αλινα που λενε στην κολλετη δεν θα χασεις ;)
δεν ειμαι σιγουρος εγω την ειχα παρει πριν παρα πολυ καιρο βραδυνηΕγω ρωτησα τελευταια, και ο λογος γιατι πηγε ενας γνωστος και ειπε οτι επαθε πλακα μεσα στο δωματιο. Δεν την εχω δει απο κοντα παρα μονο απο φωτος.
Πρωινα δουλευει η Αλινα???
για την αλινα που ρωτησε καποιος πιο πισω απο κωλλετη οντως μεσα στο δωματιο ειναι μεγαλη εκπληξη απο συμετοχη,με την πρωτη ματια στο σαλονι δεν της φαινεται.
μπα,εγω θα ειμαιΠΡΟΣΟΧΗ !!!!! Για τους παρατηρητικους βρισκομαστε στην σελιδα 665 .....ελα να δω ποιος θα κανει το σεφτε στην σελιδα 666![]()
![]()
αχαχχαχα προσοχη στη Λουκαααααα ρε !!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Λες να ειμαι εγω το διαβολακι
!!!!! Ειμαι και εγω ΓΡΙΑ
![]()
αν δεν αλλαξει κ τωρα ν παει να γαμηθει