Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
οχι παιδια η αφρουλα ειναι κοβω το κεφαλι μου μονο αυτη γνωριζει,καλωσορισες μωρακι!  :lheel: :-*

Rraistlin

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά ξέρει κανείς που έχει πάει η Χριστίνα ? (ξανθιά Πολωνέζα) . Δούλευε αρχικά Κεφαλληνίας 8 και μετά μέχρι πριν λίγο καιρό Φρίξου 14. Όταν πέρασα πριν λίγες εβδομάδες όμως η τσατσά μου είπε ότι γύρισε Πολωνία... Αληθεύει ή μούφα για να μη πάω αλλού?

Σας ευχαριστώ και συγγνώμη αν πόσταρα σε λάθος tread.

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
παιδιά ξέρει κανείς που έχει πάει η Χριστίνα ? (ξανθιά Πολωνέζα) .
Ξαναγύρισε Κεφαλληνίας η Χριστίνα. Βραδυνή βαρδυα.

Σήμερα το απόγευμα βρέθηκα στο Λαγκαδά για μια δουλειά.
Φεύγοντας κατά τις 7 είδα το καινούργιο μπουρδέλο που άνοιξε εκεί και έχει αναφερθεί νομίζω και σε αυτό το thread.
Το μαγαζί είναι δίπλα στο καινούργιο κατάστημα Carrefour-Μαρινόπουλος  (φανάρια για το χωριό Ηράκλειο 1χλμ περίπου πριν τον Λαγκαδά) , δεξιά καθώς κατευθυνόμαστε απο Θεσ/νίκη για Λαγκαδά πάνω στον κεντρικό δρόμο.
Πάρκινγκ στο Carrefour, το σημείο λίγο άκυρο καθώς αν είσαι Λαγκαδιανός την άλλη μέρα έχεις γίνει πρωτοσέλιδο.
Η κοπέλα milf, με περιττά κιλά και εμφάνιση δεκαετίας 80.
Προτείνεται για όσους γουστάρουν cult γαμήσια και ψωμάκια.
Εγώ δεν έφαγα.

Rraistlin

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ξαναγύρισε Κεφαλληνίας η Χριστίνα. Βραδυνή βαρδυα.

Τώρα από εκεί γύρισα ρε (Κεφαλληνίας 8) δούλευε μεν μια χριστίνα αλλά όχι αυτή που ψάχνω. Ήταν ρουμάνα (νομίζω) μελαχρινή. Μήπως δε θυμάσαι τη διεύθυνση σωστά? Η έχεις καιρό που πήγες?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.156
Πόντοι
11.585
Που ειναι η Αφρουλα σημερα οεεεο!!! :boobies:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τώρα από εκεί γύρισα ρε (Κεφαλληνίας 8) δούλευε μεν μια χριστίνα αλλά όχι αυτή που ψάχνω. Ήταν ρουμάνα (νομίζω) μελαχρινή. Μήπως δε θυμάσαι τη διεύθυνση σωστά? Η έχεις καιρό που πήγες?
κεφαλληνιας εχει εδω και μια εβδομαδα δουλευει η ρουμανα που οντως τωρα ειναι μελαχρινη την πηρα προχθες.
η πολωνεζα μαλλον γυρισε φριξου δεν ειμαι σιγουρος

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.156
Πόντοι
11.585
κεφαλληνιας εχει εδω και μια εβδομαδα δουλευει η ρουμανα που οντως τωρα ειναι μελαχρινη την πηρα προχθες.
η πολωνεζα μαλλον γυρισε φριξου δεν ειμαι σιγουρος

Εαν γυρησε φριξου (ευκολη εισοδο Σαββατο βραδυ) σημερα μπορει να την τιμησω αν δεν βρω τιποτα αλλο να αξιζει...

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
για την αλινα που ρωτησε καποιος πιο πισω απο κωλλετη οντως μεσα στο δωματιο ειναι μεγαλη εκπληξη απο συμετοχη,με την πρωτη ματια στο σαλονι δεν της φαινεται.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εαν γυρησε φριξου (ευκολη εισοδο Σαββατο βραδυ) σημερα μπορει να την τιμησω αν δεν βρω τιποτα αλλο να αξιζει...
καραμαν δοκιμασε την αλινα που λενε στην κολλετη δεν θα χασεις ;)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.156
Πόντοι
11.585
καραμαν δοκιμασε την αλινα που λενε στην κολλετη δεν θα χασεις ;)

Εγω ρωτησα τελευταια, και ο λογος γιατι πηγε ενας γνωστος και ειπε οτι επαθε πλακα μεσα στο δωματιο. Δεν την εχω δει απο κοντα παρα μονο απο φωτος.
Πρωινα δουλευει η Αλινα???

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εγω ρωτησα τελευταια, και ο λογος γιατι πηγε ενας γνωστος και ειπε οτι επαθε πλακα μεσα στο δωματιο. Δεν την εχω δει απο κοντα παρα μονο απο φωτος.
Πρωινα δουλευει η Αλινα???
δεν ειμαι σιγουρος εγω την ειχα παρει πριν παρα πολυ καιρο βραδυνη

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!! Για τους παρατηρητικους βρισκομαστε στην σελιδα 665 .....ελα να δω ποιος θα κανει το σεφτε στην σελιδα 666  :rockon:  :rockon:  :rockon: αχαχχαχα προσοχη στη Λουκαααααα ρε !!!!!!!!!!!!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny: .Λες να ειμαι εγω το διαβολακι  :rockon: !!!!! Ειμαι και εγω ΓΡΙΑ  :dancing:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!! Για τους παρατηρητικους βρισκομαστε στην σελιδα 665 .....ελα να δω ποιος θα κανει το σεφτε στην σελιδα 666  :rockon:  :rockon:  :rockon: αχαχχαχα προσοχη στη Λουκαααααα ρε !!!!!!!!!!!!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny: .Λες να ειμαι εγω το διαβολακι  :rockon: !!!!! Ειμαι και εγω ΓΡΙΑ  :dancing:
μπα,εγω θα ειμαι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αντε μωρη κουραδα σελιδα

deker