Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.156
- Πόντοι
- 11.585
+1
εκει εκανα το ντεμπουτο μου αν θυμασαι....
εκει εκανα το ντεμπουτο μου αν θυμασαι....
κριτικες για τις οποιες ειχα λαβει ενα σωρο πμ καιρο μετα.... ;)
μπα εκοψα επαφες.....μια φορα πηρα για μια καλησπερα στο γνωστο τηλεφωνο....πιθανως να δουλεψε κανα φεγγαρι σαν cg με πελατεια....εγω ημουν και ειμαι στουντιακιας....τα βαριεμαι αυτα ξενοδοχεια,ραντεβου κλπ και δεν ειχα και χρονο....ηθελα οταν ερχομουν κατι αμεσο και γρηγορο....ισως να το κανει και ακομη,ισως οχι.....δεν ξαναενοχλησα γενικα .....κραταμε αναμνησεις.... ;)Τι μου θυμησες τωρα... ;) ;) ;)
Εχεις κανενα νεο??
μπα εκοψα επαφες.....μια φορα πηρα για μια καλησπερα στο γνωστο τηλεφωνο....πιθανως να δουλεψε κανα φεγγαρι σαν cg με πελατεια....εγω ημουν και ειμαι στουντιακιας....τα βαριεμαι αυτα ξενοδοχεια,ραντεβου κλπ και δεν ειχα και χρονο....ηθελα οταν ερχομουν κατι αμεσο και γρηγορο....ισως να το κανει και ακομη,ισως οχι.....δεν ξαναενοχλησα γενικα .....κραταμε αναμνησεις.... ;)
εσυ εκανες τιποτα;
Η αδερφή της δεν δούλευε για πολυ καιρό θεσσνικη. Ξανα γύρισε ?Δεν ρωτησα ποτε δουλευει εγω την πετυχα χθες κατα τις 12 το βραδυ.Επισης μου ειπε οτι η Χριστινα η αδερφη της ειναι κρυωμενη και απο βδομαδα θα γυρισει στη δουλεια.Τωρα σε ποιο μαγαζι, δεν ξερω....
Η κατάθεση έγινε τελικά στη μελαχρινή βουλγάρα Αγγελική (Προμηθέους 11). Πολύ καλό σώμα, καλό στήθος. Πρέπει επειγόντως να φτιάξει τα δόντια της, αμάν, τη χαλάνε πολύ. Χαλαρή και συμπαθητική μέσα με διάθεση για κουβεντούλα, όχι πολύ καλά ελληνικά όμως. Μἐτριο τσιμπούκι. Στενό μουνάκι που με έκανε να τελειώσω κάπως γρήγορα, αλλά το ευχαριστήθηκα. Δεν ήταν καθόλου κακή φάση, επίσης πρόσεξα ότι είχε πολύ πελατεία σε μια νύχτα που είχε περιορισμένη κίνηση λόγω της βροχής.
ναι την εχω παρει εγω τη Λουνα.τυπικα καλη θα ελεγα,οχι τιποτα το συγκλονιστικο.εχει ωραιο κωλαρακι...Ρε παιδες ο αναφεροντας γισα μιλφ τζορτζια εχει κανενα νεο απο περιαια?
Επισης,εχει παρει καποιος την Λούνα? και δεν λεω την Λουνα παρκ...δουλευε στο χωρο της Μαντυ-Χριστινας...
Οσοι πιστοι προσελθετε
ειναι η milf Ελενα απο το Ανορθογραφο που τωρα την λενε Αγαπη.εχω ξαναπει γι'αυτην οτι ειναι δυναμιτης στο κρεβατι και το γουσταρει πολυ#Φρίξου - "City Lights"
Αγάπη... Ξανθιά ρωσσιδούλα (σχεδόν) φούλ έξτρα...
δεν ειναι πατατα η Λουνα,δοκιμασε την.αλλα δε θα ειναι και το πηδημα της ζωης σου....κλασσικη ρουμανοπεριπτωση δηλαδηΟχι ρε al μη με μαχαιρώνεις έτσι... Χθες ήμουν μεταξύ αυτής και της Κάρμεν και τελικά έφαγα την πατάτα...
καλουτσικη,απλιοτερα με καυλωνε το τατου της στη μεση,πλεον οχιΡε παιδες ο αναφεροντας γισα μιλφ τζορτζια εχει κανενα νεο απο περιαια?
Επισης,εχει παρει καποιος την Λούνα? και δεν λεω την Λουνα παρκ...δουλευε στο χωρο της Μαντυ-Χριστινας...
Οσοι πιστοι προσελθετε
απλιοτερα με καυλωνε το τατου της στη μεση
καλη φιλε αλλα δεν μπορεσα να χαρω το γκολ μας κ ζητοκραυγαζα σαν χαζη γρια το δικα σαςΑυτό το τατού το έχουνε θαυμάσει... ουουουουου... Τι λέει πρόεδρε; Η Επισήμων καλή;;; ;-)
κ ζητοκραυγαζα σαν χαζη γρια το δικα σας
δυσκολα φιλος....Τίποτα ρε σιγά... τελικά απέναντι ήμουν αλλά είχα ξεχάσει το κινητό! Πες μου ότι άλλαξες και ομάδα. Αυτό μόνο πες μου. Τέλος!