Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Τι μου θυμησες τωρα... ;) ;) ;)

Εχεις κανενα νεο??
μπα εκοψα επαφες.....μια φορα πηρα για μια καλησπερα στο γνωστο τηλεφωνο....πιθανως να δουλεψε κανα φεγγαρι σαν cg με πελατεια....εγω ημουν και ειμαι στουντιακιας....τα βαριεμαι αυτα ξενοδοχεια,ραντεβου κλπ και δεν ειχα και χρονο....ηθελα οταν ερχομουν κατι αμεσο και γρηγορο....ισως να το κανει και ακομη,ισως οχι.....δεν ξαναενοχλησα γενικα .....κραταμε αναμνησεις.... ;)
εσυ εκανες τιποτα;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.156
Πόντοι
11.585
μπα εκοψα επαφες.....μια φορα πηρα για μια καλησπερα στο γνωστο τηλεφωνο....πιθανως να δουλεψε κανα φεγγαρι σαν cg με πελατεια....εγω ημουν και ειμαι στουντιακιας....τα βαριεμαι αυτα ξενοδοχεια,ραντεβου κλπ και δεν ειχα και χρονο....ηθελα οταν ερχομουν κατι αμεσο και γρηγορο....ισως να το κανει και ακομη,ισως οχι.....δεν ξαναενοχλησα γενικα .....κραταμε αναμνησεις.... ;)
εσυ εκανες τιποτα;

Δεν το χρησημοποιησα ηθελα να το ζητησω απο την ιδια αλλα δεν την ξαναειδα...μαλακια μου μεγαλη οταν το καταλαβα ηταν αργα.! :headbang:
Και εγω δε γουσταρω ξενοδοχεια και τετοια αλλα για καμοια φορα θα αξιζε.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
771
Πόντοι
7.195
Έφοδος στον Βαρδάρη προ ολίγου, γιατἰ οι γκάβλες δεν καταλαβαίνουν από ώρα και καιρικά φαινόμενα.

Τα πράγματα στην βραδυνή βάρδια λίγο πολύ ήταν όπως τα περιέγραψε ο Καραμάν στο χθεσινό ποστ του, με τις εξής επισημάνσεις:

-η μαύρη Παμέλα (Ταντάλου 8Α) δίνει κωλαράκι μόνο στα 50ε(!).
-η μελαχρινή νταρντανούλα Σαπφούς και Ταντάλου λέγεται Τζούλη (και αυτή).
-Προμηθέους 14 και Σαπφούς 8 κλειστά.
-Μπαίνω Σαπφούς 5 και ακούω συναγωνιστή που ήταν μέσα να φωνάζει πολύ θυμωμένος τη τσατσά και να ζητάει τα λεφτά του πίσω. Κάθησα να δω ποια ήταν η κοπέλα, ήταν η μελαχρινή Ανδριάνα, που έχει ήδη αρνητικές κριτικές εδώ, οπότε Χ σε αυτήν.

Η κατάθεση έγινε τελικά στη μελαχρινή βουλγάρα Αγγελική (Προμηθέους 11). Πολύ καλό σώμα, καλό στήθος. Πρέπει επειγόντως να φτιάξει τα δόντια της, αμάν, τη χαλάνε πολύ. Χαλαρή και συμπαθητική μέσα με διάθεση για κουβεντούλα, όχι πολύ καλά ελληνικά όμως. Μἐτριο τσιμπούκι. Στενό μουνάκι που με έκανε να τελειώσω κάπως γρήγορα, αλλά το ευχαριστήθηκα. Δεν ήταν καθόλου κακή φάση, επίσης πρόσεξα ότι είχε πολύ πελατεία σε μια νύχτα που είχε περιορισμένη κίνηση λόγω της βροχής. 

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
Δεν ρωτησα ποτε δουλευει εγω την πετυχα χθες κατα τις 12 το βραδυ.Επισης μου ειπε οτι η Χριστινα η αδερφη της ειναι κρυωμενη και απο βδομαδα θα γυρισει στη δουλεια.Τωρα σε ποιο μαγαζι, δεν ξερω....
Η αδερφή της δεν δούλευε για πολυ καιρό θεσσνικη. Ξανα γύρισε ?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.156
Πόντοι
11.585
Η κατάθεση έγινε τελικά στη μελαχρινή βουλγάρα Αγγελική (Προμηθέους 11). Πολύ καλό σώμα, καλό στήθος. Πρέπει επειγόντως να φτιάξει τα δόντια της, αμάν, τη χαλάνε πολύ. Χαλαρή και συμπαθητική μέσα με διάθεση για κουβεντούλα, όχι πολύ καλά ελληνικά όμως. Μἐτριο τσιμπούκι. Στενό μουνάκι που με έκανε να τελειώσω κάπως γρήγορα, αλλά το ευχαριστήθηκα. Δεν ήταν καθόλου κακή φάση, επίσης πρόσεξα ότι είχε πολύ πελατεία σε μια νύχτα που είχε περιορισμένη κίνηση λόγω της βροχής. 

Οντως ωραιο μωρο αλλα οταν χαμογελαει ειναι :headbang:
...να σου κανει ακαποτο να κολησεις τεριδονα!!! :2funny: :2funny:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Χθεσινοβραδινή βόλτα στην βροχερή Θεσσαλονίκη κατα τις 1...

#Κωλετη
Κλασσικά η Εφη... Καλοταϊσμένη...!!
#Εκκλησία
Κλειστό
#Φρίξου - "City Lights"
Αγάπη... Ξανθιά ρωσσιδούλα (σχεδόν) φούλ έξτρα...
#Φρίξου - πρώην Gato Nero...
Κλειστό (γιατί πάλι??)
#Αλουμινάτο
Πήγα για να δοκιμάσω (μετά απο πολύ σκέψη) το κουλούρι της όμορφης ξανθούλας αλλά βρήκα μια μέτρια μαυρομάλλα με διάφορα έξτρα (πχ ακάποτο 50)...
#Τανταλου "έρως"
Η Κέλλυ με μαύρες ψηλές κάλτσες και ένα τρελό κορδόνι...
#Τανταλου και Σαπφως γωνια
Δεν ξαναμπαίνω σε μπουρδέλο που βρωμάει μόνιμα φαγητίλα λες και μπήκα ε κουζίνα στρατοπέδου ή νοσοκομείου...
#Σαπφως 8
Η κλασσική μαυρομάλλα με το υπερλαδωμένο νιμου...
#Σαπφως 7
Αργούσε... Βαρέθηκα... Την έκανα...
#Σαπφως 5
Το πολύ όμορφο αδύνατο μελαχροινό πιπίνι με τις μέτριες κριτικές (όνομα κλασσικά δεν θυμάμαι)... Έβαψαν οι μαλάκες την πόρτα (ή την πέρασαν με μίνιο) με αποτέλεσμα όποιος την πιάνει να κολλάνε και να μαυρίζουν τα χέρια του... Όποιος έμπαινε σταμπαριζόταν... Της πουτάνας λέμεεεεε...  :2funny:
#Προμηθεους 11
Το όμορφο μελαχροινό με τα χάλια δόντια... Την επόμενη φορά θα της δώσω την κάρτα ενός φίλου οδοντίατρου...
#Προμηθεους 14
Κλειστό
#Προμηθεους 19
Η ξανθια νταρντάνα Ντιάνα... Φούλ έξτρα μεν, αλλά χοντρή δε...
#Προμηθεους 25
Καρμεν Ρουμάνα... Όμορφη, καστανή, σχετικά αθωόφατσα, θεϊκά βυζιά, φιλική... Συν τα διάφορα έξτρα της... Συν ότι μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι ήταν μια άλλη που είχε καλές κριτικές με ακάποτο και κατάποση(Μιραμπέλα νομίζω??)... Ψαρωσα και κατέθεσα εκεί... Όμως ήταν μετριότατη στο δωμάτιο... Πίπα με φούλ δόντια, τόσο που φοβήθηκα μην μου τον ματώσει, ανάσκελα πόδι δεν σήκωνε, στα τέσσερα καθόταν στραβά για να μην την καρφώσω... Τζάμπα το 50ευρο...

cum gun

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Like
12
Πόντοι
1
Ρε παιδες ο αναφεροντας γισα μιλφ τζορτζια εχει κανενα νεο απο περιαια?
Επισης,εχει παρει καποιος την Λούνα? και δεν λεω την Λουνα παρκ...δουλευε στο χωρο της Μαντυ-Χριστινας...
Οσοι πιστοι προσελθετε

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.125
Πόντοι
13.755
Επισης,εχει παρει καποιος την Λούνα? και δεν λεω την Λουνα παρκ...δουλευε στο χωρο της Μαντυ-Χριστινας...
Οσοι πιστοι προσελθετε
ναι την εχω παρει εγω τη Λουνα.τυπικα καλη θα ελεγα,οχι τιποτα το συγκλονιστικο.εχει ωραιο κωλαρακι...
#Φρίξου - "City Lights"
Αγάπη... Ξανθιά ρωσσιδούλα (σχεδόν) φούλ έξτρα...
ειναι η milf Ελενα απο το Ανορθογραφο που τωρα την λενε Αγαπη.εχω ξαναπει γι'αυτην οτι ειναι δυναμιτης στο κρεβατι και το γουσταρει πολυ

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
925
Πόντοι
4.535
Λούνα έχω δοκιμάσει και εγώ (σιγά που δεν θα...)... Καλά και ευγενική αλλά δεν κόλλησαν και τα μυαλά μου στο ταβάνι!

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Οχι ρε al μη με μαχαιρώνεις έτσι... Χθες ήμουν μεταξύ αυτής και της Κάρμεν και τελικά έφαγα την πατάτα...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.125
Πόντοι
13.755
Οχι ρε al μη με μαχαιρώνεις έτσι... Χθες ήμουν μεταξύ αυτής και της Κάρμεν και τελικά έφαγα την πατάτα...
δεν ειναι πατατα η Λουνα,δοκιμασε την.αλλα δε θα ειναι και το πηδημα της ζωης σου....κλασσικη ρουμανοπεριπτωση δηλαδη

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Οσοι πιστοι προσελθετε
καλουτσικη,απλιοτερα με καυλωνε το τατου της στη μεση,πλεον οχι

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αυτό το τατού το έχουνε θαυμάσει... ουουουουου... Τι λέει πρόεδρε; Η Επισήμων καλή;;; ;-)
καλη φιλε αλλα δεν μπορεσα να χαρω το γκολ μας κ ζητοκραυγαζα σαν χαζη γρια το δικα σας
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σ ευχαριστω

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
925
Πόντοι
4.535
κ ζητοκραυγαζα σαν χαζη γρια το δικα σας

Τίποτα ρε σιγά... τελικά απέναντι ήμουν αλλά είχα ξεχάσει το κινητό! Πες μου ότι άλλαξες και ομάδα. Αυτό μόνο πες μου. Τέλος!

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
πατάτα = κάρμεν...  :headbang:

Stories