Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (2 μέλη και 60 επισκέπτες)

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
απ οτι εχω καταλαβει αυτες οι χριστινες δουλευουν στην ιδια νταβατζοεπιχειρηση και τις εχουν εναλλαξ μια στην φριξου 14(sex in the city) και μια στην κεφαλληνιας 8(αφροδιτη)
τωρα στην κεφαληνιας ειναι η ρουμανα,αλλα δεν ειμαι σιγουρος που θα βρω την πολωνεζα.και μια αλλη φορα που πονταρα ετσι να την βρω επεσα σε τελειως ασχετη γκομενα.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
τελικα η πολωνεζα ειναι η μουναρα η η ρουμανα? οταν λεω μουναρα εννοω αυτην που δουλευε παλια διπλα απο τον μυλο, ξανθια λεπτη με σιλικονατα βυζια που εκανε και προγραμματα και εχουμε πει γιαυτην 10000 φορες.Η αλλη ειναι μια πατσοχα,κοντη,χοντρη,ασχημη.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τελικα η πολωνεζα ειναι η μουναρα η η ρουμανα? οταν λεω μουναρα εννοω αυτην που δουλευε παλια διπλα απο τον μυλο, ξανθια λεπτη με σιλικονατα βυζια που εκανε και προγραμματα και εχουμε πει γιαυτην 10000 φορες.Η αλλη ειναι μια πατσοχα,κοντη,χοντρη,ασχημη.
η πολωνεζα ρε φιλε φυσικα!!! :tits:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ναι ρε φιλε,ετσι ακριβως ειναι
αλλα μη μιλας ετσι για το μωρο μου...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
αρε κουφαλα deker παλι για το χριστινακι τα λες ε?
θα στη φαω μες την βδομαδα :2funny:

Εαν την βρεις :knockinb: στηλε ενημερωση. Το σαββατο θα παω και εγω :knockinb: ...αν δεν λοξοδρομισω οπως αυτο το σαββατο που μας περασε...

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
βγαλανε και τις φωτογραφιες της απο το αθενς λειντις γαμωτο... >:(

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Μην μου λες τετοια! :S :S :S :S

Η Αφρουλα τι εγινε???...μπηκε πριν λιγο...ουτε ενα halloooοοo???
Το τρομαξαμε το κοριτσι... :headbang:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αληθεια ρε φιλε τις βγαλανε..

αυτη η αφρουλα εχει 2 χρονια που ακουω σηζητησεις για αυτην και κριτικες και δεν εχω παει ουτε μια φορα το πιστευεις?
ενω κωλλετη εχω παει και στην εφη και στην  αλινα και στην σαντρα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Το ειδα και εγω, μαλλον καμια αδεια θα χτυπησε να παει τις καταθεσεις στην πατριδα. :2funny:

Εγω εχω παει δυο φορες Αφροδιτη, εξυπηρετηση ισαξια με της Εφης, φιλες βλεπεις τα εχουνε μηλησει (πως να μας τρελανουν). Αλλα εμφανισιακα προτειμω την Εφη που ειναι και λιγο ποιο γεματη απο τη Αφροδιτη, και δευτερον δεν με βολευει και το ωραριο της, την ειχα ρωτησει αν θα δουλεψει βραδυ και μου απαντησε οτι βραδυ δεν μπορει με τιποτα...

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
θα ερθει και η ωρα της που θα παει..... :2funny:

στην εφη πηγα προσφατα πολυ καλη αλλα μου την δινει που περιμενει πολυ κοσμος και για να μπεις μεσα θελει κανα 2ωρο να το βγαλεις στο σαλονι :headbang:

αφρουλα αν μας διαβαζεις πες το αφεντικο σου να βαλει 2-3 κοπελες το βραδυ χειροτερα απ το δημοσιο καταντησατε στην ουρα! :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Και στη Αφροδιτη το ιδιο ειναι και να φανταστεις δεν εχουνε εξτρα μονο το απλο, αν ειχανε και τσακουζια και δε συμαζευετε, μεχρι να μπουμε θα μας εφευγε η ορεξη!

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
θα κλειναμε με τηλεφωνικο ραντεβου σαν το αχεπα.
φανταζεσαι να μιλας με τον τηλεφωνιτη της κωλλετη? :2funny:

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Η Αφρουλα τι εγινε???...μπηκε πριν λιγο...ουτε ενα halloooοοo???
Το τρομαξαμε το κοριτσι... :headbang:
Δεν είναι μούφα φίλε είναι η πραγματική Αφρούλα.
Και εγώ είχα τις αμφιβολίες μου αλλά με αποκάλεσε με το μικρό μου όνομα σε pm , το οποίο μόνο η Αφρούλα γνωρίζει.
Νομίζω η συμμετοχή της έχει να προσφέρει στην μπουρδελοκατάσταση (αν ξαναγράψει).

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Δεν είναι μούφα φίλε είναι η πραγματική Αφρούλα.
Και εγώ είχα τις αμφιβολίες μου αλλά με αποκάλεσε με το μικρό μου όνομα σε pm , το οποίο μόνο η Αφρούλα γνωρίζει.
Νομίζω η συμμετοχή της έχει να προσφέρει στην μπουρδελοκατάσταση (αν ξαναγράψει).

Μακαρι να ξαναγραψει...γραφοντας θα αποδειχτει. Και ισως η Αφρουλα να γινει ο προπομπος και για αλλες κοπελες, μακαρι να συμετηχανε και αλλες κοπελες.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Eγω νομιζω οτι η συμμετοχη της/τους δεν θα βοηθησει και οτι αργα η γρηγορα θα εμποδισει την ομαλη λειτουργια του thread.Ειχαμε τα συνεχομενα οφ-τοπικ,αν μπουνε κι αυτες γαμηθηκε το θεμα.Καλυτερα να διαβαζαν τα αφεντικα και οι ψευτονταβαδες της πολης μηπως και στρωσουν τα πουταναρια τους ωστε να ειναι καλα στο δωματιο παρα να μπαινουν οι ηδη γνωστες και να χαλβαδιαζουν με τους πελατες.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Eγω νομιζω οτι η συμμετοχη της/τους δεν θα βοηθησει και οτι αργα η γρηγορα θα εμποδισει την ομαλη λειτουργια του thread.Ειχαμε τα συνεχομενα οφ-τοπικ,αν μπουνε κι αυτες γαμηθηκε το θεμα.Καλυτερα να διαβαζαν τα αφεντικα και οι ψευτονταβαδες της πολης μηπως και στρωσουν τα πουταναρια τους ωστε να ειναι καλα στο δωματιο παρα να μπαινουν οι ηδη γνωστες και να χαλβαδιαζουν με τους πελατες.
Που εισαι ανθρωπε μου τοσο καιρο?γιατι αφησες το θρεντ στο ελεος ασχετων καφενοβιων οπαδων που κανουν δημοσιες σχεσεις απο δω μεσα?
κανουμε μια υποθεση.....δινει ενα μελος μια ενημερωση,ειτε απο βολτα ειτε απο καταθεση.την ιδια ωρα μπαινει η υποτιθεμενη Αφρουλα και γραφει κατι...ειμαι σιγουρος οτι ολοι θα ασχοληθουν μαζι της,πιστευοντας οτι ειναι αυτη,θα γεμισουν καμια 4 σελ με παπαριες και η ενημερωση του μελους θα παει χαμενη.εκτος αυτου ειναι αντιεπαγγελματικο ως προς τις αλλες κοπελες το να μπει μια εδω και να πιανει κουβεντα με τους δηθεν πελατες(εχουμε πολλους τετοιους εδω μεσα).μπορει να ανοιξει ενα δικο της θρεντ η οποιαδηποτε και να μιλαει απο κει

γι'αυτο εγω δεν πιστευω οτι μια τοσο καλη επαγγελματιας οπως την παρουσιαζετε θα εμπαινε ποτε εδω και θα'πιανε κουβεντα με τον οποιονδηποτε

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Αν και πιστευω πως οντως ειναι αυτη φοβαμαι οτι θα γινει αυτο που ειπες,να ασχολουνται τα μελη του θρεντ και να χαλβαδιαζουν με τις ωρες και ετσι να χανονται χρησιμες πληροφοριες.Πραγματικα στα αρχιδια μας αν θα μας πει hello η Αφρουλα και η οποιαδηποτε αφρουλα.Καλο αν ενημερωνει εδω για τα ωραρια της,γιατι ειναι τοσοι μαλακες που παρολο που τα λεμε 3 χρονια -πλεον- ακομα δν τα εχουν μαθει. :jerking:
Κατα τα αλλα εχω να κανω τσαρκα στη Θεσσαλονικη παρα πολλους μηνες.Εριξα μια ματια στο θρεντ και τα υπολοιπα θρεντ σχετικα με Θεσσαλονικη και ειδα πως γνωριζω ελαχιστες απο τις υπαρχουσες κοπελες.Χρειαζομαι ιδιαιτερα επειγοντως. :2funny:

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Δεκτή ή άποψή σας ,και εγώ πιστεύω ότι η ενημέρωση προηγείται, αλλά το thread είναι ανοιχτό στον καθένα και καθεμιά θέλει να μπεί και να πει οτιδήποτε αρκεί να μην είναι οφ τόπικ ή προσβλητικός.
Το αν θα ενδιαφέρει ή θα συμμετέχει στην συζήτηση κάποιος είναι δικό του θέμα.
Και όποιος θέλει να χαλβαδιάσει δικαίωμά του.
Δεν μπορείς να αποθαρρύνεις καποιον να γράφει ούτε να υποχρεώσεις κανέναν να διαβάζει.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Αν και πιστευω πως οντως ειναι αυτη φοβαμαι οτι θα γινει αυτο που ειπες,να ασχολουνται τα μελη του θρεντ και να χαλβαδιαζουν με τις ωρες και ετσι να χανονται χρησιμες πληροφοριες.Πραγματικα στα αρχιδια μας αν θα μας πει hello η Αφρουλα και η οποιαδηποτε αφρουλα.Καλο αν ενημερωνει εδω για τα ωραρια της,γιατι ειναι τοσοι μαλακες που παρολο που τα λεμε 3 χρονια -πλεον- ακομα δν τα εχουν μαθει. :jerking:
Κατα τα αλλα εχω να κανω τσαρκα στη Θεσσαλονικη παρα πολλους μηνες.Εριξα μια ματια στο θρεντ και τα υπολοιπα θρεντ σχετικα με Θεσσαλονικη και ειδα πως γνωριζω ελαχιστες απο τις υπαρχουσες κοπελες.Χρειαζομαι ιδιαιτερα επειγοντως. :2funny:
δεν εχεις αναγκη απο ιδιαιτερα εσυ...εχεις την ατυπη υποχρεωση ομως να μπαινεις και να ριχνεις και κανενα μπινελικι οταν ξεφευγει η κατασταση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom