You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (5 μέλη και 61 επισκέπτες)
BBS
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Από αυτές που είπα όχι.bbs μπραβο ρε φιλε και γαμω τις ενημερωσεις.απο αυτες που ειπες ξερεις καμια εκτος αυτην που πηδηξες,να κανει καλο γαμιση?
Μόνο η Μαρίνα και αυτή πότε κρύο πότε ζέστη.
Προτιμώ Αφρούλα και τα άλλα κορίτσια της Κωλλέτη , Μόνικα Βουλγάρα, Νάντια, Μαριάννα Ελληνίδα, Χριστίνα Κεφαλληνίας και Βερόνικα αν και όταν επιστρέψει.
Η Χριστίνα η ρουμάνα στο αλουμινάτο φαίνεται καλή αλλά δεν έχω δοκιμάσει.
Επισκέπτης
Τουλαχιστον bbs μείον Βαρδάρης αλλά το λιγότερο μέιον κατα τη γνώμη μου γιατί το μπλέ σαν χώρος είναι ο καλύτερος του Βαρδάρη . Δεν έχει κ μεγάλη διαφορά από την Κωλέττη πχ. Και μπράβο για την ενημέρωση. Εγώ σήμερα το βράδυ πέρασα μια βολτούλα από το καινούργιο μπουρδελάκι που είναι μετά το Platinum αλλά δυστυχώς ήταν κλειστό. Κανένας τρόπος για να πάμε από εκεί χωρίς παρανομία με αναστροφή παίζει?
τι σε πειραζει η αναστροφη?Τουλαχιστον bbs μείον Βαρδάρης αλλά το λιγότερο μέιον κατα τη γνώμη μου γιατί το μπλέ σαν χώρος είναι ο καλύτερος του Βαρδάρη . Δεν έχει κ μεγάλη διαφορά από την Κωλέττη πχ. Και μπράβο για την ενημέρωση. Εγώ σήμερα το βράδυ πέρασα μια βολτούλα από το καινούργιο μπουρδελάκι που είναι μετά το Platinum αλλά δυστυχώς ήταν κλειστό. Κανένας τρόπος για να πάμε από εκεί χωρίς παρανομία με αναστροφή παίζει?
Επισκέπτης
Δεν με πειράζει αλλά αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος θα τον προτιμούσα.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
εχω ακριβως την ιδια απορια εδω και πολυ καιρο.σε κανενα σημειο οπως ανεβαινεις την 26ης δε σου επιτρεπει να πας αριστερα.να μας λυσει την απορια ο teris3 που πηγε χθες εκειΔεν με πειράζει αλλά αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος θα τον προτιμούσα.
Αυτό θα ήταν το καλύτερο αδερφέ, να έχεις και όλες τις επιλογές στα πόδια σου!δεν κανουν ενα σαν εμπορικο κεντρο να τα βαλουν ολα μεσα
εχω ακριβως την ιδια απορια εδω και πολυ καιρο.σε κανενα σημειο οπως ανεβαινεις την 26ης δε σου επιτρεπει να πας αριστερα.να μας λυσει την απορια ο teris3 που πηγε χθες εκει
Σήμερα θα περάσω φίλε και θα ενημερώσω.
Aν και απόσο θυμάμαι το τελευταίο φανάρι για αριστερά είναι εκεί στο Porto Palace, δεν νομίζω να έχει κάτι παρακάτω, και για Platinum όλοι αναγκαστικά κάναν αναστροφή...θα το ψάξω σήμερα καλύτερα και θα σας πω.
Αυτό θα ήταν το καλύτερο αδερφέ, να έχεις και όλες τις επιλογές στα πόδια σου!
Eγώ σκεφτόμουν ένα Red Light District μέσα στο λιμάνι με άνετο parking, φαγάδικα και bars, για ποτά μάσα και γαμήσι....συνήθως η σειρά θα είναι ποτά-γαμήσι-μάσα
Eγώ σκεφτόμουν ένα Red Light District μέσα στο λιμάνι με άνετο parking, φαγάδικα και bars, για ποτά μάσα και γαμήσι....συνήθως η σειρά θα είναι ποτά-γαμήσι-μάσα
fuck al pa
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγω για αυριο ψηφηζω σαρα αν ερθει αλιως ψηφο σε κανεναν πουστη ,,, μπουρδελο τα κανω και μονος μου
Tommy3
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εγω για αυριο ψηφηζω σαρα αν ερθει αλιως ψηφο σε κανεναν πουστη ,,, μπουρδελο τα κανω και μονος μου
Σε 10-12 μέρες μου είπανε χτες θα πιάσει δουλειά η Σάρα...
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
διαφωνώ! Η σειρά είναι γαμίσι-μάσα-ποτό
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Σήμερα Νικηφόρου Ουρανού 1Β. Αντριάνα από Ρουμανία. μακριάαααααααααα παγοκολώνα
Επισκέπτης
Μες στην μπόχα πήγες;;;καταθεση πριν απο λιγο στο ερως στο βαρδαρη στην κελλυ.ολα τα λεφτα...οτι αξιζει στο βαρδαρη ειναι τερμα πρωμηθεως μια χριστινα κ στο ανορθογραφο μια μελαχρινη καθως επισης κ κελλυ.αυτα
οντως πολυ μποχα αλλα καλο μωρο....εκανα μπανιο με μπεταντιν.....Μες στην μπόχα πήγες;;;
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Εκλησία η Βραζιλιάνα με τα βγαλμένα απο ψηφιακό τόρνο υπερφουσκωτά κωλομέρια
Πρέπει να την δοκιμάσω την Βραζιλιάνα... τώρα που πήρε και τους Ολυμπιακούς η Βραζιλία να ξέρουμε τι θα συναντήσουμε εκεί..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις