Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (5 μέλη και 61 επισκέπτες)

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
bbs μπραβο ρε φιλε και γαμω τις ενημερωσεις.απο αυτες που ειπες ξερεις καμια εκτος αυτην που πηδηξες,να κανει καλο γαμιση?

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
bbs μπραβο ρε φιλε και γαμω τις ενημερωσεις.απο αυτες που ειπες ξερεις καμια εκτος αυτην που πηδηξες,να κανει καλο γαμιση?
Από αυτές που είπα όχι.
Μόνο η Μαρίνα και αυτή πότε κρύο πότε ζέστη.
Προτιμώ Αφρούλα και τα άλλα κορίτσια της Κωλλέτη , Μόνικα Βουλγάρα, Νάντια, Μαριάννα Ελληνίδα, Χριστίνα Κεφαλληνίας και Βερόνικα αν και όταν επιστρέψει.
Η Χριστίνα η ρουμάνα στο αλουμινάτο φαίνεται καλή αλλά δεν έχω δοκιμάσει. 

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τις πρωινες δεν τις εχω δει ολες,αλλα σαν τα κοριτσια της κολεττη και σαν την βερονικα δυσκολα βρισκεις!

Επισκέπτης
Τουλαχιστον bbs μείον Βαρδάρης αλλά το λιγότερο μέιον κατα τη γνώμη μου γιατί το μπλέ σαν χώρος είναι ο καλύτερος του Βαρδάρη  :). Δεν έχει κ μεγάλη διαφορά από την Κωλέττη πχ. Και μπράβο για την ενημέρωση. Εγώ σήμερα το βράδυ πέρασα μια βολτούλα από το καινούργιο μπουρδελάκι που είναι μετά το Platinum αλλά δυστυχώς ήταν κλειστό. Κανένας τρόπος για να πάμε από εκεί χωρίς παρανομία με αναστροφή παίζει?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τουλαχιστον bbs μείον Βαρδάρης αλλά το λιγότερο μέιον κατα τη γνώμη μου γιατί το μπλέ σαν χώρος είναι ο καλύτερος του Βαρδάρη  :). Δεν έχει κ μεγάλη διαφορά από την Κωλέττη πχ. Και μπράβο για την ενημέρωση. Εγώ σήμερα το βράδυ πέρασα μια βολτούλα από το καινούργιο μπουρδελάκι που είναι μετά το Platinum αλλά δυστυχώς ήταν κλειστό. Κανένας τρόπος για να πάμε από εκεί χωρίς παρανομία με αναστροφή παίζει?
τι σε πειραζει η αναστροφη?

Επισκέπτης
Δεν με πειράζει αλλά αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος θα τον προτιμούσα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Δεν με πειράζει αλλά αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος θα τον προτιμούσα.
εχω ακριβως την ιδια απορια εδω και πολυ καιρο.σε κανενα σημειο οπως ανεβαινεις την 26ης δε σου επιτρεπει να πας αριστερα.να μας λυσει την απορια ο teris3 που πηγε χθες εκει

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
εχω ακριβως την ιδια απορια εδω και πολυ καιρο.σε κανενα σημειο οπως ανεβαινεις την 26ης δε σου επιτρεπει να πας αριστερα.να μας λυσει την απορια ο teris3 που πηγε χθες εκει

Σήμερα θα περάσω φίλε και θα ενημερώσω.
Aν και απόσο θυμάμαι το τελευταίο φανάρι για αριστερά είναι εκεί στο Porto Palace, δεν νομίζω να έχει κάτι παρακάτω, και για Platinum όλοι αναγκαστικά κάναν αναστροφή...θα το ψάξω σήμερα καλύτερα και θα σας πω.

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Αυτό θα ήταν το καλύτερο αδερφέ, να έχεις και όλες τις επιλογές στα πόδια σου!

Eγώ σκεφτόμουν ένα Red Light District μέσα στο λιμάνι με άνετο parking, φαγάδικα και bars, για ποτά μάσα και γαμήσι....συνήθως η σειρά θα είναι ποτά-γαμήσι-μάσα :)

alexpanas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια η κατασταση με τις τιμες εχει ξεφυγει.συγκριτικα να αναφερω οτι οι τιμες στην σαλονικα παιζουν απο 30+ ενω στην αθηνα εχει πεσει στα 20-25 ενω παιζουν και πιο πολλα κολπα.πχ παρτουζα απο 20euro

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Eγώ σκεφτόμουν ένα Red Light District μέσα στο λιμάνι με άνετο parking, φαγάδικα και bars, για ποτά μάσα και γαμήσι....συνήθως η σειρά θα είναι ποτά-γαμήσι-μάσα :)

διαφωνώ! Η σειρά είναι γαμίσι-μάσα-ποτό

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Σήμερα Νικηφόρου Ουρανού 1Β. Αντριάνα από Ρουμανία. μακριάαααααααααα :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: παγοκολώνα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καταθεση πριν απο λιγο στο ερως στο βαρδαρη στην κελλυ.ολα τα λεφτα...οτι αξιζει στο βαρδαρη ειναι τερμα πρωμηθεως μια χριστινα κ στο ανορθογραφο μια μελαχρινη καθως επισης κ κελλυ.αυτα

Επισκέπτης
καταθεση πριν απο λιγο στο ερως στο βαρδαρη στην κελλυ.ολα τα λεφτα...οτι αξιζει στο βαρδαρη ειναι τερμα πρωμηθεως μια χριστινα κ στο ανορθογραφο μια μελαχρινη καθως επισης κ κελλυ.αυτα
Μες στην μπόχα πήγες;;; :rolleyes:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Εκλησία η Βραζιλιάνα με τα βγαλμένα απο ψηφιακό τόρνο υπερφουσκωτά κωλομέρια 

Πρέπει να την δοκιμάσω την Βραζιλιάνα... τώρα που πήρε και τους Ολυμπιακούς η Βραζιλία να ξέρουμε τι θα συναντήσουμε εκεί..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom