Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (5 μέλη και 42 επισκέπτες)

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Εγώ ρε φίλε να ρωτήσω: αν δεν

α) είσαι ο νταβάς του μαγαζιού ή
β) δουλέυεις στον δήμο και δίνεις τις άδειες,

πώς ξέρεις ακριβώς ποιά μέρα ανοίγει;;;

Κοιτα να δεις,αν δεν ησουν ΑΡΕΙΑΝΟΣ θα σε ειχα σκισει τωρα μονο και μονο για το κωλουφακι σου.Οσον αφορα για το μαγαζι περασα παρασκευη βραδυ απο εκει και ηταν ο νταβας και μου το ειπε ο ιδιος.

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
:2funny: όντως ξεφεύγει..

Την Λίλη την είχες δοκιμάσει? Τρελή κωλάρα κ εκείνη σε φυσιολογικά πλαίσια ο τέλειος κώλος.

Φυσικά! χάνονται τέτοια μπερεκέτια? Απο συμμετοχή δεν τρελάθηκα αλλα απο εμφάνιση γαμεί! Που ''τραγουδάει'' τώρα?

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κοιτα να δεις,αν δεν ησουν ΑΡΕΙΑΝΟΣ θα σε ειχα σκισει τωρα μονο και μονο για το κωλουφακι σου.Οσον αφορα για το μαγαζι περασα παρασκευη βραδυ απο εκει και ηταν ο νταβας και μου το ειπε ο ιδιος.

Εδώ ρε φίλε δίνεις πληροφορίες και σου την λένε κιόλας... Οι περισσότεροι προτιμάνε να μιλάνε για το τι φάγαν και ήπιαν το προηγούμενο βράδυ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Εδώ ρε φίλε δίνεις πληροφορίες και σου την λένε κιόλας... Οι περισσότεροι προτιμάνε να μιλάνε για το τι φάγαν και ήπιαν το προηγούμενο βράδυ
ααα και τα δυο που ανεφερες ειναι αγαπημενες συνηθειες στο θρεντ φιλε....πιστευω με πιανεις....

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Σε χθεσινοβραδυνή εκδρομή-προσκύνημα στον Βαρδάρη (γιατί ως εκεί είχα αντοχές μετά την δουλειά) τα πράγματα ήταν το λιγότερο καχεκτικά.

Πολύ λίγος κόσμος στο δρόμο. Βέβαια επειδή ήταν και λίγος κόσμος στα δωμάτια οι κοπέλες έπαιζαν μόνες τους παρατάσεις Τάσου Κάκου 4 και 5 λεπτών. Γίνετε να μην έχει κόσμοσ και να περιμένω 20 λεπτά; Ασ' το καλό πια...

Κατά τ' άλλα δεν είχαμε δραματικές αλλαγές. Όλες οι κοπέλες μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος σαν ετεροδημότισες έδωσαν το παρών στις θέσεις τους. Εγώ πάλι δοκίμασα την Τζούλια στο γωνιακό το Πράσινο και έφαγα πατάτα. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν κομοδίνο αλλά ένα τραπεζάκι του καφέ το είχε... 30€ down the drain... και η κλασική η τσατσά με το "Θα δώσεις κάτι στην θεία;". Όχι απάντηση και μπούλο...

Στα ευτράπελα της βραδιάς η πολύ καλή παρέα που μαζεύτηκε στο γωνιακό από τα δίδυμα που γνωρίστηκε με όλους στο μαγαζί κια ο τρελός χαβαλές που ακολούθησε. Σ' ερώτησή μου (για να μην  περιμένουμε και τζάμπα) ποια είναι η κοπέλα μου είπε καινούργια Ρουμάνα... άντε να δούμε. Βγαίνει η κοπέλα και ω του θαύματος! Είναι η Μιρέλλα. Οπότε φεύγοντας... "Αν αυτή είναι καινούργια εγώ είμαι ο Ομπάμα!"

ααααααααααααααα
βγηκες παλι!!!
τελικα η σαρα ηρθε??
η βραζιλιανα που λεει ο συναγωνιστης ειναι αυτη που ειχαμε δει τοτε αντι τις τζενης στην εκλησια?
χτυπα τηλεφωνο για βραδυνο ρεπορταζ αναμενω!!!!!

chris450

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Δείτε ένα τρελο μωρο εν ονοματι Ναόμι στο αθενςλειντυ στην πατρα στο στουντιο που έχει καταχωρημενο!!
Εδω τέτοια έχουμε?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Δείτε ένα τρελο μωρο εν ονοματι Ναόμι στο αθενςλειντυ στην πατρα στο στουντιο που έχει καταχωρημενο!!
Εδω τέτοια έχουμε?

Γιατι η Μάντελαϊν ...?
Γαμαν καλα οι μηναρες..!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μηπως να κανουνε καμια μεταγραφη οι δικοι μας εδω πανω?

chris450

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι η Μάντελαϊν ...?
Γαμαν καλα οι μηναρες..!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μηπως να κανουνε καμια μεταγραφη οι δικοι μας εδω πανω?

επενδυτης χρειαζεται!!! βασικα 2
ενας για τα μπυρδελα και ενας για τον παοκ!!

Επισκέπτης
Έχουν χαθεί τα ίχνη της Λίλης Τρελέ Αγόριε, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου συμμετοχή κλάιν μάιν αλλά τρομερό πατούρι. Στα 4 και χτύπα!

mpourdeleon

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εχουμε καμμια περαιτερω πληροφορια για σαρα η και για βανεσα που τελευταια υην πετυχα κατεχακη 13

georgius

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Κριτικές
10
Like
12
Πόντοι
11
Καλησπέρα. Χθες το μεσημέρι έκανα μια σύντομη βόλτα στην περιοχή του fix μονο γιατί δεν είχα πολύ χρόνο. Στην 26ης απέναντι από Jumbo ήταν καλή και με πλούσιο στήθος, εισαγόμενο προϊόν, μελαχρινό και με έντονα πιασίματα. 40€.  Στην εκκλησία, ένα πάλι μελαχρινό, μάλλον μικρότερο από το προηγούμενο, με πλούσιο στήθος αλλά πιο λεπτή. Κοροβάγκου κλειστό και στην κεφαληνίας μια Ελληνικής προέλευσης μελαχρινή με σγουρό μαλάκι, όπου και μπήκα. Αν και οι λεπτές δεν είναι του γούστου μου, αφτή με ξετρέλανε μπορώ να πω και τα λεφτά της τα τίμησε με το παραπάνω, αν και χρόνο δεν κράτησα για να κσέρω πόση ώρα κάθησε, ΄πάντως δεν έδειξε σημάδια βιασύνης. Τη συνηστώ ανεπιφύλακτα και άνετα την ξαναεπισκεπτόμουν με το που ξαναπάω στη Θεσσαλονίκη.

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Χθες το μεσημέρι έκανα μια σύντομη βόλτα στην περιοχή του fix μονο γιατί δεν είχα πολύ χρόνο. Στην 26ης απέναντι από Jumbo ήταν καλή και με πλούσιο στήθος, εισαγόμενο προϊόν, μελαχρινό και με έντονα πιασίματα. 40€.  Στην εκκλησία, ένα πάλι μελαχρινό, μάλλον μικρότερο από το προηγούμενο, με πλούσιο στήθος αλλά πιο λεπτή. Κοροβάγκου κλειστό και στην κεφαληνίας μια Ελληνικής προέλευσης μελαχρινή με σγουρό μαλάκι, όπου και μπήκα. Αν και οι λεπτές δεν είναι του γούστου μου, αφτή με ξετρέλανε μπορώ να πω και τα λεφτά της τα τίμησε με το παραπάνω, αν και χρόνο δεν κράτησα για να κσέρω πόση ώρα κάθησε, ΄πάντως δεν έδειξε σημάδια βιασύνης. Τη συνηστώ ανεπιφύλακτα και άνετα την ξαναεπισκεπτόμουν με το που ξαναπάω στη Θεσσαλονίκη.
για ποιες λεει το παλικαρι??

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
239
Πόντοι
36
Συναδελφοι κανενας που να γνωριζει  αν παιζει πουθενα τετοια βραδυνη ωρα καμια βυζαρου (αλλα αδυνατη)?

headmaster

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
186
Πόντοι
1
Μόλις επέστρεψα απο βολτα που καταληξα στο καινουργιο εκει στο Πλατινουμ
Ωραιο ψηλο μαυρισμενο μετριο βιζακι αρκετα καλη περιποιηση χωρις βιασυνη στο βασικο προγραμμα στα + το πεντακαθαρο δωματιο και η Αντζελα ,όπως συστηθηκε και μου είπε οτί είναι μιση ελληνιδα μιση γερμανιδα, η οποια είναι ανοιτκη στα χαδια και φανηκε να ανταποκρινεται
χαλαλι τα 40

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Καταθεση σημερα στο λα φαμ σε μια μαρινα αν θυμαμαι καλα.Απλως καλη ενταξει τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο.Στο Βιλα Εροτικα ειχε ενα νεο πορνιδιο δεν το ειχα ξαναδει.
Κεφαλληνιας κλειστα
Ανδρεου Γεωργιου 4 κλειστα
Βαρδαρη ειχε στο ερως μια κοντοπουτανη με παραφουσκωμενα βυζια ειπα να μπω αλλα υπηρχε αναφορα στα δωματια και στο σαλονι περιμεναν αλλοι τοσοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom