Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
εχει πλακα να πηγε αθηνα το μωρο....εχω χασει επαφη αλλα εσυ τουλαχιστον οπως κι εγω μπορουμε να μαθουμε αν θελουμε...το κρατησες το τηλ; :think:

Φυσηκα.! Καπου θα τη πετυχω που θα παει...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
για αλλη λεμε αλλα τεσπα...καλη κι αυτη η πληροφορια...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Φυσηκα.! Καπου θα τη πετυχω που θα παει...
παντως καραμαν στο τηλεφωνο που εχει στο σαιτ πηρα και δεν δουλευει εκει καμια αννα μαρια ....λαθος μαλλον...καταχωρηση

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Δε ξερω μπορει, γιατι αν προσεξεις στο συγγεκριμενο σαιτ ειναι για βραβειο ορθογραφικων λαθων!
Τη θεσσαλονικη τη γραφουν... Θεσσαλονηκι!!!
Θα μου πεις...Σαιτ για μπουρδελα ειναι τι περιμενεις? Μπουρδελο και αυτο!

Επισκέπτης
Μια πρωινή ενημέρωση απο τα περισσότερα μέρη μας:

Αλεξ.Ερημίτη: Μια μεσόκοπη χοντρούλα ρωσσίδα (μάλλον).

Villa Erotica: Ελένη-Ελεάννα, ξανθιά, κοντό μαλλί γεματούλα με φανταστικές φυσικές βυζάρες 3-4 νούμερο ολόστητα και περήφανα!

Κεφαλληνιάς: Η ελληνίδα εμμανουέλα

Εκκλησία (Νικ.ουρανου 1Β): Η ρωσσίδα μιλφ που παρεπιπτώντως φαίνεται πάντα κεφάλη και χαμογελαστή δεν μπορεί να είναι μούφα στο δωμάτιο κατα τη γνώμη μου. Είναι μελαχροινή μέτρια σε ύψος με σίλικον βυζί.

La Famme: Η μαρία η σλοβένα/τσέχα ότι είναι τελωςπάντων. Ψηλή ξανθιά αδύνατη, εμένα κατι προσωπικά δεν μου κάθεται καλά στην συγκεκριμένη δεν την έχω δοκιμάσει ποτε.

Ερως: Δεν κάθησα να την δώ ήταν η Λάουρα νομίζω είπε.

Κωλέττη: Γιάννα νομίζω εκ πρώτης όψεως μου άρεσε αλλά καμιά φορά το σαλόνι ξεγελάει. Αδύνατα πόδια ανοιχτή πλάτη λογικά τα βυζιά της θα μου άρεζαν. Αν έχει κάποιος πληροφορίες γιαυτήν ας μου πει  :)

Και λίγα νέα απο Βαρδάρη..

Προμηθέως τέρμα κάτω απέναντι απο την καφετέρια: Καινούργια ουγγαρέζα συμφωνα με τα λεγόμενα ωραία φάτσα ξανθό πρόστυχο μαλλί αλλα πολύ μεγάλα μπουτια παιδιά μπαμπατσικια τέρμα, φαινόταν να έχει κ ωραίο βυζί, περιμέναμε 15 λεπτά στο σαλόνι οπότε δεν βιάζεται αποδεδειγμένα.

Σαπφούς απέναντι απο το ανορθόγραφο: Η Λίνα νομίζω που πλασσάρεται σαν ουγγαρέζα, μελανούρι κοντό νορμάλ σωματάκι. Εχει λεπτομέριες στο σωμα της που με ξενερώνουν απίστευτα, θα διαφωνούσαν πολλοί μαζί μου οπότε μην λαμβάνετε υπόψιν το σχόλιο αυτό, μια χαρά κοριτσάκι είναι.

Και τέλος Αλουμινάτο: Χριστίνα ξανθιά με τρελό κωλάρι, είναι αρκετό καιρό στο κουρμπέτι πρώτη φορά την βλέπω όμως κ είναι πολύ ωραία γκόμενα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
maaneskyggen η εμαννουελα ειναι η γνωστη που λεμε τελικα αν την ηξερες απο παλια, ετσι απο περιεργεια;ή καινουρια; :think:

Επισκέπτης
Η γνωστή από παλιά λογικά, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά όμως.. έφυγα χωρίς να την δω.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
οκ....δες μια ματια πουτανοβραβεια...οι πουτανες στην αθηνα εχουν ξεφυγει....

αννα σερβα.... :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Καλά τι να λέμε τώρα κ εμείς οι καημένοι εδώ πάνω.. τώρα να πληρώνεις κ να γαμάς μέτριες γκόμενες δεν λέει.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
907
Πόντοι
4.535
Κωλέττη: Γιάννα νομίζω εκ πρώτης όψεως μου άρεσε αλλά καμιά φορά το σαλόνι ξεγελάει. Αδύνατα πόδια ανοιχτή πλάτη λογικά τα βυζιά της θα μου άρεζαν. Αν έχει κάποιος πληροφορίες γιαυτήν ας μου πει  :)

Ξανθιά με μεγάλο στήθος; Και αλυσίδα στη μέση; Αν ναι... μπες...

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Την προηγούμενη Τετάρτη πήγαμε με τον συναγωνιστή Gavlacticos και δώσαμε ψήφο εμπιστοσύνης στη δοκιμασμένη από το παρελθόν Μιλάνα, αυτή τη φορά στο Μαντζάρου 14. Στα προκαταρκτικά είναι εξαιρετική, ξέρει να σε καβλώνει, όμως... Είχα πάρει το απλό (40 €) και αποδείχτηκε λάθος. Κάναμε cowgirl, ιεραποστολικό και ενώ είμαστε στο πλάι, είχαν περάσει 7-8 λεπτά, βλέπω στον καθρέπτη τη φάτσα της βαριεστήμένη και να μου λέει "έλα μωρό μου, έλα". Εγώ ήμουν κάπως φορμαρισμένος εκείνη τη μέρα και είχα αντοχές για περισσότερο, οπότε της λέω "θα έρθεις πισωκολλητό;" και μου λέει "όχι". Θα μου πείτε, υπερβολή να ζητήσεις και 4η στάση στο απλό, ε; Οπότε άρχισε το manual, το παίδεψε κανένα 2λεπτο, έβαλε και γλώσσα, βλέμματα, πιο γρήγορο τέμπο ώσπου ήρθε το τέλος (κατά πόσο το ευχαριστιέσαι πραγματικά έτσι είναι άλλη ιστορία).
Κάπως δυσανασχέτησε νομίζω και άρχισε να μου λέει "μην παίζεις μαλακίες" και τέτοια.
Για άλλη μια φορά πρέπει να καταδικάσουμε το τρόπο λειτουργίας των μαγαζιών που δε μας αφήνουν να  :knockinb: όσο μπορούμε. Ε κάποιες φορές δεν τελειώνουμε τόσο γρήγορα, τι να κάνουμε δηλάδη; Στο κάτω κάτω 40 € δεν είναι και λίγα.
Χιλιοειπωμένα βέβαια...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
907
Πόντοι
4.535
κι αυτη η παλια γιαννα ειναι που δουλεψε περυσι λαφαμ;με τους μεγαλους σιλικονατους βυζους;

Μάλλον κατάλαβες ποια λέω φίλος... την έχω τιμήσει αυτήν... όσο δεν πάει αλλά είχε χαθεί!

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
κι αυτη η παλια γιαννα ειναι που δουλεψε περυσι λαφαμ;με τους μεγαλους σιλικονατους βυζους;

τι βυζια ηταν αυτα ρε gl την πηδουσα απο μπροστα και σε μια φαση χανω ισσοροπια κ πεφτω πανω στον ενα βυζο.Αντι να την ξερανω δεν καταλαβε τιποτα το βυζι ειχε γινει τουβλο κατα τα αλλα ωραια busty γκομενα στο δωματιο τα τυπικα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Μάλλον κατάλαβες ποια λέω φίλος... την έχω τιμήσει αυτήν... όσο δεν πάει αλλά είχε χαθεί!
αν ειναι αυτη επειδη φαινεσαι παλιος στο σπορ οπως κι εγω ,την ειχα τιμησει κι εγω αρκετα...συμμετοχη δεν ειχε φοβερη αλλα με αφηνε να κανω οτι ηθελα στο προγραμμα με γλειψιμο και φουλ  δυο δαχτυλα μεσα...και βυζι τουμπανο για βυζολαγνους...ειχε χαθει οντως...αν ειναι η ιδια γιατι εγω θεωρητικολογω τωρα αφου δεν ειμαι σαλονικη αξιζει καταθεση αν δεν αλλαξε απο τοτε...απλα ενδεικνυται για γουστα ιδαιτερα απο σωματικες διαστασεις και βυζια,ενω και απο φατσα δεν ηταν και τελεια...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
907
Πόντοι
4.535
Δεν ξέρω... πάντως η συμμετοχή της με μένα ήταν καλή. Δεν ήταν Έφη ή Άφρο βέβαια αλλά για μένα μια χαρά κάλυπτε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες μου. Αν και όλοι θεωρητικολογούμε τώρα γιατί δεν ξέρουμε ακριβώς ποια είναι...

Πάντως ναι σε πρόγραμμα μια φορά που πήρα, με τρέλανε... ένιωθα τόσο ράκος μετά που δεν μπορούσα να πάρω το αμάξι να φύγω....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τι βυζια ηταν αυτα ρε gl την πηδουσα απο μπροστα και σε μια φαση χανω ισσοροπια κ πεφτω πανω στον ενα βυζο.Αντι να την ξερανω δεν καταλαβε τιποτα το βυζι ειχε γινει τουβλο κατα τα αλλα ωραια busty γκομενα στο δωματιο τα τυπικα.
σου λεω συμμετοχη ψιλοκομοδινε αλλα δεν ελεγε οχι να βαλεις και την χουφτα μεσα στην μουναρα της...και δεν πιεζε πολυ στον χρονο...ρωγα καγκελο... :rockon: αλλα το βυζι λιγο ψευτικο και απο κατω φαινοταν λιγο η ουλη της τομης...μπετον αρμε.....

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Παιδια να αποφυγετε μια μουφα ανδρεα στο μυλο στην "εκκλησια".Ξεγελαει το σχετικα ωραιο κορμακι της αλλα στο δωματιο ειναι απαραδεκτη.Πρωτον μυριζε σαν να ειχε φουμαρει 4 στρεμματα καπνο δευτερον στο πισωκολλητο σε επιανε πολυ αγαρμπα τα αρχιδια για να σε ποναει πιστευω επιτηδες το εκανε και σε μια φαση αρχισε να λεει κατι βρισιες στα ρουμανικα η απο που στο διαολο ειναι.Την γυρναω απο μπροστα και δεν σε αφηνε να γαμησεις κρατουσε τα ποδια της πολυ σφιχτα ε τι διαολο την κανεις λες τωρα.Την γυρισα στα 4 σκεφτηκα κατι αλλο και εχυσα.ΜΑΥΡΟ απο μενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom