Μια πρωινή ενημέρωση απο τα περισσότερα μέρη μας:
Αλεξ.Ερημίτη: Μια μεσόκοπη χοντρούλα ρωσσίδα (μάλλον).
Villa Erotica: Ελένη-Ελεάννα, ξανθιά, κοντό μαλλί γεματούλα με φανταστικές φυσικές βυζάρες 3-4 νούμερο ολόστητα και περήφανα!
Κεφαλληνιάς: Η ελληνίδα εμμανουέλα
Εκκλησία (Νικ.ουρανου 1Β): Η ρωσσίδα μιλφ που παρεπιπτώντως φαίνεται πάντα κεφάλη και χαμογελαστή δεν μπορεί να είναι μούφα στο δωμάτιο κατα τη γνώμη μου. Είναι μελαχροινή μέτρια σε ύψος με σίλικον βυζί.
La Famme: Η μαρία η σλοβένα/τσέχα ότι είναι τελωςπάντων. Ψηλή ξανθιά αδύνατη, εμένα κατι προσωπικά δεν μου κάθεται καλά στην συγκεκριμένη δεν την έχω δοκιμάσει ποτε.
Ερως: Δεν κάθησα να την δώ ήταν η Λάουρα νομίζω είπε.
Κωλέττη: Γιάννα νομίζω εκ πρώτης όψεως μου άρεσε αλλά καμιά φορά το σαλόνι ξεγελάει. Αδύνατα πόδια ανοιχτή πλάτη λογικά τα βυζιά της θα μου άρεζαν. Αν έχει κάποιος πληροφορίες γιαυτήν ας μου πει
Και λίγα νέα απο Βαρδάρη..
Προμηθέως τέρμα κάτω απέναντι απο την καφετέρια: Καινούργια ουγγαρέζα συμφωνα με τα λεγόμενα ωραία φάτσα ξανθό πρόστυχο μαλλί αλλα πολύ μεγάλα μπουτια παιδιά μπαμπατσικια τέρμα, φαινόταν να έχει κ ωραίο βυζί, περιμέναμε 15 λεπτά στο σαλόνι οπότε δεν βιάζεται αποδεδειγμένα.
Σαπφούς απέναντι απο το ανορθόγραφο: Η Λίνα νομίζω που πλασσάρεται σαν ουγγαρέζα, μελανούρι κοντό νορμάλ σωματάκι. Εχει λεπτομέριες στο σωμα της που με ξενερώνουν απίστευτα, θα διαφωνούσαν πολλοί μαζί μου οπότε μην λαμβάνετε υπόψιν το σχόλιο αυτό, μια χαρά κοριτσάκι είναι.
Και τέλος Αλουμινάτο: Χριστίνα ξανθιά με τρελό κωλάρι, είναι αρκετό καιρό στο κουρμπέτι πρώτη φορά την βλέπω όμως κ είναι πολύ ωραία γκόμενα.