Tέλια πίπα και το στενό κωλαράκι !!, Δευτέρα 12 Οκτ 2009, στις 20:03
Γράφτηκε από τον doctorcool53 - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 1000 αξιολογητές
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Ντιάνα)
Συνολική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Πρόσβαση/Parking
5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Απόγευμα σήμερα κατά τις 18:00 συνάντησα τυχαία ξανά την Ντιανα ,το γλυκό κορίτσι που όσες φόρες μπήκα στο σαλονάκι υπήρχε σειρά
γεια να περάσεις.Ξαφνιάστηκα γιατί την έχω συνηθίσει σε νυχτερινές ώρες και μόλις την είδα μπήκα χωρείς σκέψη.Αυτό το κορίτσι παραμένει διαμάντι στο βαρδάρη με τις υπηρεσίες που προσφέρει και το χαρακτήρα που κατέχει πράγματα που επιβεβαιώνουν και αλί φιλι με τα σκολεία τους.Δεν την βρήκα στα καλά της.... και όπως μου εξομολόγησε στο τέλος, δικαιολογημένα.... Παρόλο αυτό
γεια όλη την διάρκεια ένιωσα αυτό το οποίο απολαμβάνω πάντα όσες φορές την επισκεφτώ .ΓΟΥΣΤΑΡΟ: το γλυκό προσωπάκι τις,τα χρυσά μακριά μαλλιά της,τα σμαραγδένια μάτια της,τα ωραία χηλή τις,τα καλα γυμνασμένα της πόδια και πλατύ,το ψιλό ύψος της,και όπως πάντα την τέλια πίπα και το στενό κωλαράκι της!!!!!! Είμαι θαυμαστής της και ομολογώ ότι είναι ένα μωρό για όλα τα γούστα.Χρυσή την έχω πλήρωση γάμο την τρελά μου
αλλά χαλάλι της !!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69 • «Ισπανικό» • Αυταρχικό • Sex show
Όνομα κοπέλας: Ντιάνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 12.10.2009
Τρεχατε η ξανθια μολδαβεζα γυρησε οπως μας ενημερωνει ο ''Νταβας-γεια'' της....
ΥΓ. Τι γινετε ρε παιδια δεν γραφουμε κριτικες εμεις και γραφουνε η νταβαδες??!!