Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (4 μέλη και 54 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Όμως... Τώρα που το ξαναδιαβάζω... Η γνωστή Βερόνικα που ήταν εξαφανισμένη εδώ και μήνες...??  :boobies:
ναι αυτη ειναι.και ειχα και μπουκαλακι νερο μαζι μου και μπλοκακι για να σημειωνω...

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Σωστός...!!  :grin:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
Σούπερ αναφορά al pacino, λέω να πάω να δοκιμάσω και εγώ Κάρμεν

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
παιδια γραφετε ρεπορτς αλλα για μποτουλες δεν ειδα να γραφετε τπτ,δε παιζει κατι αυτο τον καιρο? :'(

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Tέλια πίπα και το στενό κωλαράκι !!, Δευτέρα 12 Οκτ 2009, στις 20:03
Γράφτηκε από τον doctorcool53  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Ντιάνα)
Συνολική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Πρόσβαση/Parking
5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Απόγευμα σήμερα κατά τις 18:00 συνάντησα τυχαία ξανά την Ντιανα ,το γλυκό κορίτσι που όσες φόρες μπήκα στο σαλονάκι υπήρχε σειρά γεια να περάσεις.Ξαφνιάστηκα γιατί την έχω συνηθίσει σε νυχτερινές ώρες και μόλις την είδα μπήκα χωρείς σκέψη.Αυτό το κορίτσι παραμένει διαμάντι στο βαρδάρη με τις υπηρεσίες που προσφέρει και το χαρακτήρα που κατέχει πράγματα που επιβεβαιώνουν και αλί φιλι με τα σκολεία τους.Δεν την βρήκα στα καλά της.... και όπως μου εξομολόγησε στο τέλος, δικαιολογημένα.... Παρόλο αυτό γεια όλη την διάρκεια ένιωσα αυτό το οποίο απολαμβάνω πάντα όσες φορές την επισκεφτώ .ΓΟΥΣΤΑΡΟ: το γλυκό προσωπάκι τις,τα χρυσά μακριά μαλλιά της,τα σμαραγδένια μάτια της,τα ωραία χηλή τις,τα καλα γυμνασμένα της πόδια και πλατύ,το ψιλό ύψος της,και όπως πάντα την τέλια πίπα και το στενό κωλαράκι της!!!!!! Είμαι θαυμαστής της και ομολογώ ότι είναι ένα μωρό για όλα τα γούστα.Χρυσή την έχω πλήρωση γάμο την τρελά μου :) αλλά χαλάλι της !!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69 • «Ισπανικό» • Αυταρχικό • Sex show
Όνομα κοπέλας: Ντιάνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 12.10.2009

Τρεχατε η ξανθια μολδαβεζα γυρησε οπως μας ενημερωνει ο ''Νταβας-γεια'' της....

ΥΓ. Τι γινετε ρε παιδια δεν γραφουμε κριτικες εμεις και γραφουνε η νταβαδες??!! :think:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
καλα ρε αυτοι οι νταβαδες
νομιζουν οτι απευθυνονται σε καθυστερημενους
και κριμα γιατι η ντιανα ειναι πολυ καλο κοματι

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Παιδες σημερα γινοτανε ΧΑΜΟΣ στην κωλετη!! ελεος. Τεσπα πηγα σε μια πεταμενη αναγκαστικα στο βαρδαρη η οποια ακουστε εδω, Μου τον επεζε για να μου σηκωθει και μου εκανε μια πιπα ΑΣΤΑ να πανε! τρελο Χ!!! το εν λογω σπιτακι ηταν διπλα απο το πρασινο ο καθετος δρομος που συνεχιζει απο το παρκινγκ, το πρωτο σπιτι δεξια. ΜΑΚΡΙΑ!

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
H Σάρα δούλευε στην Ματζάρου το Σαββατο το πρωί που πέρασα, για όσους ενδιαφέρονται.
Στην Κωλλέτη η τσατσα μου είπε ότι Αφρούλα και Σάρα λείπουν στην πατρίδα τους, αλλά από ότι είπε ο παίκτης η Αφρούλα γύρισε, ενώ για Εφη μου είπε ότι είναι αδιάθετη και επιστρέφει Τρίτη ή Τετάρτη.
Κατάθεση έγινε στην 26ης σε μια καινούρια πιτσιρίκα με μοντελίσιο κορμάκι και ωραίο πρόσωπο από Ουγγαρία μου είπε , Σαμπίνα την λένε (όχι η Σαμπρίνα). Καλούτσικη, φιλική και χαριτωμένη.
Πολύ καλό νέο η επιστροφή της Βερόνικας που μας έδωσε ο al pacino  στην ωραία αναφορά του.
Μaaneskyggen  η Χριστίνα στο αλουμινάτο πράγματι ωραίο μωρό και από ότι είδα έχει και καλές κριτικές, αν και το συγκεκριμένο μαγαζί έχει γεμίσει με μουφοκριτικές για την Ντιάνα που εμένα δεν με ενθουσίασε. Νομίζω αξίζει μια δοκιμή (η Χριστίνα) . Όπως και η μιλφ Άντζελα που την θυμάμαι στο πράσινο αλλά δεν είχα δοκιμάσει.

Επισκέπτης
Κατάθεση έγινε στην 26ης σε μια καινούρια πιτσιρίκα με μοντελίσιο κορμάκι και ωραίο πρόσωπο από Ουγγαρία μου είπε , Σαμπίνα την λένε (όχι η Σαμπρίνα). Καλούτσικη, φιλική και χαριτωμένη.
Μaaneskyggen  η Χριστίνα στο αλουμινάτο πράγματι ωραίο μωρό και από ότι είδα έχει και καλές κριτικές, αν και το συγκεκριμένο μαγαζί έχει γεμίσει με μουφοκριτικές για την Ντιάνα που εμένα δεν με ενθουσίασε. Νομίζω αξίζει μια δοκιμή (η Χριστίνα) . Όπως και η μιλφ Άντζελα που την θυμάμαι στο πράσινο αλλά δεν είχα δοκιμάσει.

Πρωί ή απόγευμα? 40? Λεπτομέριες για την κοπελίτσα?

Για την Χριστίνα τώρα εγώ πιστεύω χώρις να έχω δοκιμάσει βέβαια ότι θα είναι καλή περίπτωση, περίμενα να την δώ 15 λεπτά πριν την αλλαγή βάρδιας της με όλα τα δωμάτια γεμάτα κ 2 συναγωνιστές να περιμένουν στο σαλόνι κ παρ'όλα αυτά ενώ είχε τελιώσει πριν βγεί στο σαλόνι και μιλούσε με τον τύπο μέσα. Οπότε μάλλον έχουμε να κάνουμε με κορίτσι που δεν βαριέται.

Επισκέπτης
Βασικά ήσουν αρκετά κατατοπιστικός ας μην γίνομαι κουραστικός..  :)

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
παιδια καπου διαβασα για μια  Ελένη-Ελεάννα :tits:.καπια καλητερη ενιμερωσει εστο και με pm.thanks

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
Για την Χριστίνα τώρα εγώ πιστεύω χώρις να έχω δοκιμάσει βέβαια ότι θα είναι καλή περίπτωση, περίμενα να την δώ 15 λεπτά πριν την αλλαγή βάρδιας της με όλα τα δωμάτια γεμάτα κ 2 συναγωνιστές να περιμένουν στο σαλόνι κ παρ'όλα αυτά ενώ είχε τελιώσει πριν βγεί στο σαλόνι και μιλούσε με τον τύπο μέσα. Οπότε μάλλον έχουμε να κάνουμε με κορίτσι που δεν βαριέται.

Την Χριστίνα την έχω δοκιμάσει παρασυρόμενος από τον κώλο-κόλαση που έχει, αλλά τελικά έμεινα απογοητευμένος. Την πέτυχα σε φάση που ήταν πολύ κουρασμένη, κάτι που μου το επισήμανε μέσα γύρω στις 500 φορές, ε δε θέλει και πολύ να χαλαστείς. Έπερνε επίσης τις πιο άκυρες στάσεις μέσα, στα τέσσερα έφευγε μπροστά, έτρεχα και την κυνηγούσα μετά από κάθε σμπρώξιμο. Τσατίστηκα και της είπα να μου τον παίξει για να τελειώνουμε, τουλάχιστον αυτό το έκανε με επιτυχία. Κρίμα, γιατί έχει φοβερό κώλο για πολλά σκαμπίλια και ωραίο μουτράκι, ίσως να ήταν η μέρα, εγώ πάντως δύσκολα θα την ξανατιμούσα, ιδίως με την προσφορά σε κοπέλες που υπάρχει τώρα. 

Επισκέπτης
Καλά από ωραίες κοπέλες άλλο τίποτα! Σε άλλη πόλη είσαι?  :P

drifter72

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Με τι προγραμμα ολα αυτα φιλε? Και γω ψηνομαι να την δοκιμασω αλλα λιγο δημοσιος κινδυνος ακουγετε.Σκατοφατσα κ κοντο μαλλι αλλα εχει μια κωλαρα....

Πηρα το φουλ με τζακουζι :shower: γιατι ειχα διαθεση για μπανακι.100 ευρωπουλα.Καυλοφατσα θα ελεγα και απο τα πιο ωραια σιλικονατα βυζια :headbang2:.Το μονο που με χαλασε ηταν οτι ηθελε μετα απο λιγο να γαμηθουμε στο κραβατι για να μην χαλασει το μακιγιαζ :dunno:.Σπαστικα λιγο γιατι εχω φαντασιωση με το τζακουζι αλλα αποζημιωθηκα. :headbang2:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
Καλά από ωραίες κοπέλες άλλο τίποτα! Σε άλλη πόλη είσαι?  :P

Ε εγώ είμαι εύκολος και δε γκρινιάζω ιδιαίτερα :cheesy:

Και σε σχέση με το πως είμασταν 3-4 χρόνια πριν, μια χαρά μας βλέπω και έπονται και καλύτερα πιστεύω.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
χθές βράδυ στη βίλκα μετα απο βόλτα
νικ. ουρανου  τερμα ειρήνη ξανθια ελληνίδα (την εχει πάρει κανείς για να μας πει 3-4 πραγματα. γιατι φαινεται πολυ καλή αν και απο βαρδάρη δεν ειχαν ακουστει και τα καλύτερα οταν δουλευε στα διδυμα)
φριξουαντζελα σε γενικές γραμμές καλή αλλα οχι τιποτα τρομερο μεσα απλά δεν κλαις τα λεφτα σου(ασχετο πρωι δουλευει εδω η χριστίν?) σημερα μου ειπε το βραδυ θα δουλευει η ελενα η ελεανα :tits: για καποιον συναγωνιστη που ρώτησε
νικ. ουρανου εκκλησια αντρεα...ωραια κοπελιτσα αλλα ξενερωτη... και απο οσα εχω ακουσει μαπα μεσα...ενω η Αντζελα που δουλευει πρωι ειναι ωραιο μιλφ και πολυ καλη μεσα  ;)
στα άλλα δεν μπήκα αν και απο οσο έμαθα
κεφαληνιας πρωι η εμμανουελα η γνωστη σε γενικες γραμμες ειναι καλη μεσα και βραδυ η γνωστη χριστινα η πολονέζα
λαφαμ και ερως δεν μπηκα ανδρεου γεωργιου ηταν κλειστα και 26ης οκτωβριου στο παλιο ηταν μια σαμπινα ουγγαρεζα μικρουλα λεπτη καστανη ωραια κοπελιτσα της διπλανης πορτας φιλοτιμη μεσα αλλα δεν το γνωρίζει πολυ καλα το αντικειμενο,απλα εχει διαθεση να μάθει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom