ακου ερωτηση!ειναι δυνατον να μην ξερεις???που παίζει μπαλα η Βερονικα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (7 μέλη και 45 επισκέπτες)
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Καποιος συναθλητης εψαχνε τελευταια και ρωτουσε απεγνωσμενα αν γυρησε η ποτε γυρναει η Βερονικα...
Χθες βραδυ επισκευτηκα την εν λογο κορασιδα στο προμηθεους 11
ομολωγω οτι καταλαβα γιατι ο συγγεκριμενος την εψαχνε
η κοπελα μεσα στο δωματιο ειναι..........
γαμησετα αυτος ηταν τελειως απεγνωσμενος!ναι οντως μεσα στο δωματιο ειναι ολα τα λεφτα.Καποιος συναθλητης εψαχνε τελευταια και ρωτουσε απεγνωσμενα αν γυρησε η ποτε γυρναει η Βερονικα...
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
το βραδυ καραμαν;
Centr1no_Duo
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
παιδια η Βερονικα που λετε ειναι στο προμηθεους 11 ??
ποιοεσ ωρες δουλευει ξερουμε ..λεω να παω να δοκιμασω
ποιοεσ ωρες δουλευει ξερουμε ..λεω να παω να δοκιμασω
βραδυνη δουλευει.παιδια η Βερονικα που λετε ειναι στο προμηθεους 11 ??
ποιοεσ ωρες δουλευει ξερουμε ..λεω να πας να δοκιμασω
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
το βραδυ καραμαν;
Βραδυ 12.30 τη πετυχα και ξαναγυρησαμε να την τιμισουμε.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Χθες βγηκα βολτα με ενα φιλαρακι μετα τις 12 και καναμε γυρα σχεδον σε ολα ψαχνοντας κατι να αξιζει. Τριτη βραδυ κινηση μηδεν σε ολα τα μετωπα αλλα στο βαρδαρη μονο σχεδον σε καθε μπουρδελο περιμεναμε να βγει η κοπελα αφου καποιον απασχολουσε!!! Τα στουντιο χτες ηταν πεσμενα απο κινηση και μερικα κλειστα...
Μαντζαρου 10
Η Βουλγαρα Μονικα. Η τσατσα μας κουφανε με τα προγραματα μας ειπε για ενα φουλ προγραμμα που τα εχει ολα 1 ωρα μεσα με δυο εκτωνωσεις 250Ε!!!!!! Εκτος αν εκανε λαθος! Αφου προσγειωθηκαμε φυγαμε για...
Μαντζαρου 1Α
Μια ισπανιδα αδυνατουλα κοντουλα καινουριο τεμαχιο την ειχα ξαναπετυχει αλλα η τσατσα δεν ελεγε ουτε τωρα το ονοματακι της εκτος οτι κανει καλο κρεβατι!
Κατεχακη 13
Η Ξανθια Βυκη με τους σιλικονατους βυζους της βγηκε topless μας αναστατωσε και φυγαμε για...
Κωλετη 17
Η Νικη η ξεκωλιαρα οι πελατες μπενανε και φευγανε...
Ν.Ουρανου 1Β
Η Ξανθια milf Αντρεα μαλλον την λενε απο οσα εχω διαβασει...
Ν.Ουρανου 26
Η Μεταγραφη του Οκτωμβρη! η Ελληνιδα Ειρηνη με το βρωμοστομα της που μαλλον το εραψε!
Βγηκε και αυτη topless οπως παντα. Αυτη και η συγγεκριμενη τσατσα πρεπει να κανουν αχτυπητο δυδυμο! Παντως πολυ ωραιο σωμα η πουτανα!!!
Φριξου 9
Καινουριο τεμαχιο αδυνατο με πρασινο συνολακι εμφανιστηκε στην υποδοχη μαπα βυζι.
Κεφαληνιας
Κλειστο!!!!!!!
Α.Γεωργιου 34
Περιμενα να δω καμια Λουνα αλλα βγηκε ενα κοντο μελαχρινο με το βυζι ΤΟΥΜΠΑΝΟ!
Α.Γεωργιου 16
Η Μιλανα χωρις τα κεφια της ελαφρως χαμογελαστη, δυσανασχετησε μολις μας ειδε να την κανουμε! Η τσατσα σε λιγο θα κανει πιπες για να περναμε!
Α.Γεωργιου 4
Ως συνηθως κλειστο μετα τις 12 καθημερινες.
26ης-52
Καινουριο πιπινακι με καμπυλωτο κωλαρακι απειρο φενοταν,καθοταν στη υποδοχη και εκανε σβουρες μαλλον δεν της ειπανε μολις την βλεπουν να φευγει, καθοταν και μας κοιτουσε καθως φευγαμε και μας καληνυχτησε κιωλας!
26ης-35
Κλειστο
Πετρου Ερημητη
...Το ξεχασαμε!!!!
Τανταλου 9
Η Ελληνιδα Ουστ-Κελλυ!
Τανταλου 14
Περιμενα και εδω τη Ναντια να συστησω στο φιλαρακι μου το τσιμπουκι του βαρδαριου αλλα βγηκε μια καστανοξανθη αχαρη...
Τανταλου 8Α
Η Μαυρουλα Λιλη μεσα στα κεφια της!!!
Τανταλου και Σαμφους
Η Καυλιαρα Μονικα αλλα...ξεκαυλε τελειως μεσα στο δωματιο.
Σαμφους 5
Μικρο πιπινακι πολυ ομορφο κοντουλικο Μαυρα μαλακια Χριστινα ειπε η τσατσα ωραιο κοματι!
Σαμφους 7
Μια ξανθια αχαρη ψιλη αδιαφορη...
Σαμφους 8
Μικρο μελαχρινο με χαμογελο που σπαει κοκαλα τρομαξαμε και φυγαμε!!!
Προμηθεους 11
Το μωρο ηταν μεσα περιμεναμε κανα 10λ οσπου βγενει και παθαινουμε ζημια στο ακουσμα Βερονικα και στη οψη, καστανοξανθη ψιλη με οπισθια που κολαζουν!! Γλυκο προσωπακι.
Γυρησαμε αργοτερα για διπλη καταθεση.
Προμηθεους Ροζ
Μια μαυρουλα ξεθωριασμενη μπαζο σε γενικες γραμμες
Προμηθεους Μπλε και Καφε
Δυο μελαχρινα αδιαφορα αφου δεν θυμαμαι λεπτομεριες στο καφε ηταν 18 χρωνων καινουρια ειπε η τσατσα
Τελικα η καταθεση εγινε στη Βερονικα που θα ελεγα μας αφησε με το στομα ανοιχτο και τους δυο. Ωραιο σωμα με ωραια βυζακια εκανε σχεδον τα ιδια και στους δυο μας.
Μοσκοβολουσε το μωρο.Στα συν η προστυχη πιπα που κανει.
Μπηκε κατευθειαν στην αντζεντα μου...Θα την ξανατιμησω πρωσεχως!
Μαντζαρου 10
Η Βουλγαρα Μονικα. Η τσατσα μας κουφανε με τα προγραματα μας ειπε για ενα φουλ προγραμμα που τα εχει ολα 1 ωρα μεσα με δυο εκτωνωσεις 250Ε!!!!!! Εκτος αν εκανε λαθος! Αφου προσγειωθηκαμε φυγαμε για...
Μαντζαρου 1Α
Μια ισπανιδα αδυνατουλα κοντουλα καινουριο τεμαχιο την ειχα ξαναπετυχει αλλα η τσατσα δεν ελεγε ουτε τωρα το ονοματακι της εκτος οτι κανει καλο κρεβατι!
Κατεχακη 13
Η Ξανθια Βυκη με τους σιλικονατους βυζους της βγηκε topless μας αναστατωσε και φυγαμε για...
Κωλετη 17
Ν.Ουρανου 1Β
Ν.Ουρανου 26
Η Μεταγραφη του Οκτωμβρη! η Ελληνιδα Ειρηνη με το βρωμοστομα της που μαλλον το εραψε!
Βγηκε και αυτη topless οπως παντα. Αυτη και η συγγεκριμενη τσατσα πρεπει να κανουν αχτυπητο δυδυμο! Παντως πολυ ωραιο σωμα η πουτανα!!!
Φριξου 9
Καινουριο τεμαχιο αδυνατο με πρασινο συνολακι εμφανιστηκε στην υποδοχη μαπα βυζι.
Κεφαληνιας
Κλειστο!!!!!!!
Α.Γεωργιου 34
Α.Γεωργιου 16
Η Μιλανα χωρις τα κεφια της ελαφρως χαμογελαστη, δυσανασχετησε μολις μας ειδε να την κανουμε! Η τσατσα σε λιγο θα κανει πιπες για να περναμε!
Α.Γεωργιου 4
26ης-52
Καινουριο πιπινακι με καμπυλωτο κωλαρακι απειρο φενοταν,καθοταν στη υποδοχη και εκανε σβουρες μαλλον δεν της ειπανε μολις την βλεπουν να φευγει, καθοταν και μας κοιτουσε καθως φευγαμε και μας καληνυχτησε κιωλας!
26ης-35
Κλειστο
Πετρου Ερημητη
...Το ξεχασαμε!!!!
Τανταλου 9
Η Ελληνιδα Ουστ-Κελλυ!
Τανταλου 14
Περιμενα και εδω τη Ναντια να συστησω στο φιλαρακι μου το τσιμπουκι του βαρδαριου αλλα βγηκε μια καστανοξανθη αχαρη...
Τανταλου 8Α
Τανταλου και Σαμφους
Σαμφους 5
Μικρο πιπινακι πολυ ομορφο κοντουλικο Μαυρα μαλακια Χριστινα ειπε η τσατσα ωραιο κοματι!
Σαμφους 7
Σαμφους 8
Προμηθεους 11
Το μωρο ηταν μεσα περιμεναμε κανα 10λ οσπου βγενει και παθαινουμε ζημια στο ακουσμα Βερονικα και στη οψη, καστανοξανθη ψιλη με οπισθια που κολαζουν!! Γλυκο προσωπακι.
Προμηθεους Ροζ
Προμηθεους Μπλε και Καφε
Δυο μελαχρινα αδιαφορα αφου δεν θυμαμαι λεπτομεριες στο καφε ηταν 18 χρωνων καινουρια ειπε η τσατσα
Τελικα η καταθεση εγινε στη Βερονικα που θα ελεγα μας αφησε με το στομα ανοιχτο και τους δυο. Ωραιο σωμα με ωραια βυζακια εκανε σχεδον τα ιδια και στους δυο μας.
ωραιος φιλε καλη η ενημερωση.Χθες βγηκα βολτα με ενα φιλαρακι μετα τις 12 και καναμε γυρα σχεδον σε ολα ψαχνοντας κατι να αξιζει. Τριτη βραδυ κινηση μηδεν σε ολα τα μετωπα αλλα στο βαρδαρη μονο σχεδον σε καθε μπουρδελο περιμεναμε να βγει η κοπελα αφου καποιον απασχολουσε!!! Τα στουντιο χτες ηταν πεσμενα απο κινηση και μερικα κλειστα...
Μαντζαρου 10
Μαντζαρου 1Α
Κατεχακη 13
Κωλετη 17
Ν.Ουρανου 1Β
Ν.Ουρανου 26
Φριξου 9
Κεφαληνιας
Κλειστο!!!!!!!
Α.Γεωργιου 34
Α.Γεωργιου 16
Α.Γεωργιου 4
26ης-52
26ης-35
Κλειστο
Πετρου Ερημητη
...Το ξεχασαμε!!!!
Τανταλου 9
Η Ελληνιδα Ουστ-Κελλυ!
Τανταλου 14
Τανταλου 8Α
Τανταλου και Σαμφους
Σαμφους 5
Σαμφους 7
Σαμφους 8
Προμηθεους 11
Προμηθεους Ροζ
Προμηθεους Μπλε και Καφε
εχεις δει πουθενα την βραζιλιανα την λαουρα?εχω χασει τα ιχνοι της τελειως.
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
αντε ξανα μανα οι νταβαδες
τελικα εχει ανοιξει μετωπο μεταξυ πρωην αλουμινατου και φριξου
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
αντε ξανα μανα οι νταβαδες
Επίσης κάποιος να πει στο παλουκάρι ότι η Μάντυ είναι Αθήνα... αν δεν το ξέρει ας μας ρωτούσε!
το (με τα ματια δεν γαμας) που εγραψε ηταν υπονοουμενο για να γαμαμε στο δικο του μπουρδελο?αντε ξανα μανα οι νταβαδες
τι μαλακας ειναι παλι αυτος?
κοιτα ρε πουστη μου που μαθανε και οι νταβαδες το ιντερνετ και μας ζαλιζουν τα αρχιδια καθε μερα.
Επίσης κάποιος να πει στο παλουκάρι ότι η Μάντυ είναι Αθήνα... αν δεν το ξέρει ας μας ρωτούσε!
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
σοβαρα....Επίσης κάποιος να πει στο παλουκάρι ότι η Μάντυ είναι Αθήνα... αν δεν το ξέρει ας μας ρωτούσε!
ειναι μαλα
ειναι μαλακας ο νταβας
ειναι μαλακας ο νταβας
μονο για κατουριμα στα μουτρα ειναι ο μαλακαςσοβαρα....
ειναι μαλα
ειναι μαλακας ο νταβας
ειναι μαλακας ο νταβας
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
στελιε μεχρι της 7 ειναι στο αλουμινατοΠαιδες η νταινα παιζει στο αλουμινατο μεσημερι-απογευμα τωρα?γιατι ηταν παντα βραδινη και αν ειναι ετσι ειναι ευκαιρια να τ "τιμησουμε"
πολυ καλο κοματι
το εχω τιμησει
την εχω πετυχει και με πολιτικα ρουχα
κουκλακι ζωγραφιστο
εκανε παρεα στην τσατσα και δουλευε αλλη κοπελα
και πεταγεται ενα συναγωνιστης(παοκι) ρε κοριτσι μου εσυ ποσα παιρνεις
ψοφησαμε ολοι στα γελια
αλλα εχει μαλακα νταβα
που μπαιναι στα φορο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά