Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (6 μέλη και 46 επισκέπτες)

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
να ρωτησω λιγο,το καινουριο στο πλατινουμε διπλα ξερει κανεις γιατι δεν ανοιγει καθε μερα?μας δουλευουν?ημουν στην περιοχη χθες το βραδυ,ολα τα φωτα ηταν σβηστα κ ενας τυπος απ εξω κ καθοταν.τι περιμενε,να ανοιξει κ να μπει πρωτος?
γεια σου ρε deker!
δεν εχω περασει ακομα αλλα λες να δουλευουν χωρις αδεια μεχρι να την παρουν και ο τυπος απ εξω να ειναι ο τσιλιαδωρος και παραλληλα υποδοχη?δοκιμασε κανεις να τον ρωτησει?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
γεια σου ρε deker!
δεν εχω περασει ακομα αλλα λες να δουλευουν χωρις αδεια μεχρι να την παρουν και ο τυπος απ εξω να ειναι ο τσιλιαδωρος και παραλληλα υποδοχη?δοκιμασε κανεις να τον ρωτησει?
δεν νομιζω να παιρνουν τετοιο ρισκο αλλα δεν το σκεφτηκα κιολας να ρωτησω ρε γαμωτο.μια φορα το πετυχα ανοιχτο κ γινοταν της ποπης το καγκελο κ δεν γουσταρα να μπω στο μπουρδελο ενω απ εξω ειχε κατι κοριτσακια μπουμπουκακια.ειναι λιγο ακυρο το σημειο

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν νομιζω να παιρνουν τετοιο ρισκο αλλα δεν το σκεφτηκα κιολας να ρωτησω ρε γαμωτο.μια φορα το πετυχα ανοιχτο κ γινοταν της ποπης το καγκελο κ δεν γουσταρα να μπω στο μπουρδελο ενω απ εξω ειχε κατι κοριτσακια μπουμπουκακια.ειναι λιγο ακυρο το σημειο
ναι τωρα τον χειμωνα ειναι λιγο δυσκολη η περιοχη εχει πολυ κοσμο την νυχτα.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Όχι δεν είμαι νταβάς  ούτε έχω σχέση με αυτά που λέτε, μάλλον κάποιοι από εσάς
Έχουν κάποιο συμφέρον και έσπευσαν  να εξαφανίσουν την αρνητική κριτική,
Εγώ γράφω γιατί πονάω για τα ευροπουλα που τα βγάζω δύσκολα, και τα πετάω έτσι και δεν πιάνουν τόπο. Αυτό το site με βοήθησε αρκετά πληρώνω και έχω απαίτηση για ποιότητα και καλές υπηρεσίες.
Η τσα2 μου την σύστησε σαν το «μοντέλο».
Από τις περιγραφές του site υπέθεσα ότι ήταν η mandy
H συζήτηση έγινε σε σπαστά αγγλικά και λίγα γερμανικά τα οποία τα
Καταλαβαίνω αλλά έχω 16 χρονιά να μιλήσω.
Είπα την ΑΛΗΘΕΙΑ  και μόνο την ΑΛΗΘΕΙΑ, εμμένω στην κριτική μου
Ήμουν από τους πρώτους  πελάτες και δεν παίζει να ήταν κουρασμένη.
Είναι δικαίωμα σας να έχετε άλλη άποψη αλλά έχω και εγώ
Δικαίωμα να έχω την δική μου.
Μπορείς να παρακολουθείτε  το site και θα δείτε  ότι δεν έχω γράψει για να
Εκθειάσω κάποιο άλλο μοντέλο.
Επειδή όμως είμαι άρρωστος με τα διάφορα μοντέλα και δεν  λυπάμαι
Τα χρήματα αν είναι να περάσω καλά, θα συνεχίσω να γράφω κριτικές που θα δείτε ότι αυτά που λέω είναι σωστά.
Και επειδή λόγω δουλειάς πηγαίνω συχνά στην Αθήνά (αλλά εκεί παίζει άλλο πρόγραμμα ) θα βάλω και την mandy, που μπορεί να την αδίκησα..

Τώρα για τις εκφράσεις τις τα αίσχη που γράφετε, προφανώς έτσι μεγαλώσατε, και νομίζετε ότι όλοι είναι ίδιοι σαν εσάς, λυπάμαι … όχι εγώ.
Σας ευχαριστώ
Alex

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Όχι δεν είμαι νταβάς  ούτε έχω σχέση με αυτά που λέτε, μάλλον κάποιοι από εσάς
Έχουν κάποιο συμφέρον και έσπευσαν  να εξαφανίσουν την αρνητική κριτική,
Εγώ γράφω γιατί πονάω για τα ευροπουλα που τα βγάζω δύσκολα, και τα πετάω έτσι και δεν πιάνουν τόπο. Αυτό το site με βοήθησε αρκετά πληρώνω και έχω απαίτηση για ποιότητα και καλές υπηρεσίες.
Η τσα2 μου την σύστησε σαν το «μοντέλο».
Από τις περιγραφές του site υπέθεσα ότι ήταν η mandy
H συζήτηση έγινε σε σπαστά αγγλικά και λίγα γερμανικά τα οποία τα
Καταλαβαίνω αλλά έχω 16 χρονιά να μιλήσω.
Είπα την ΑΛΗΘΕΙΑ  και μόνο την ΑΛΗΘΕΙΑ, εμμένω στην κριτική μου
Ήμουν από τους πρώτους  πελάτες και δεν παίζει να ήταν κουρασμένη.
Είναι δικαίωμα σας να έχετε άλλη άποψη αλλά έχω και εγώ
Δικαίωμα να έχω την δική μου.
Μπορείς να παρακολουθείτε  το site και θα δείτε  ότι δεν έχω γράψει για να
Εκθειάσω κάποιο άλλο μοντέλο.
Επειδή όμως είμαι άρρωστος με τα διάφορα μοντέλα και δεν  λυπάμαι
Τα χρήματα αν είναι να περάσω καλά, θα συνεχίσω να γράφω κριτικές που θα δείτε ότι αυτά που λέω είναι σωστά.
Και επειδή λόγω δουλειάς πηγαίνω συχνά στην Αθήνά (αλλά εκεί παίζει άλλο πρόγραμμα ) θα βάλω και την mandy, που μπορεί να την αδίκησα..

Τώρα για τις εκφράσεις τις τα αίσχη που γράφετε, προφανώς έτσι μεγαλώσατε, και νομίζετε ότι όλοι είναι ίδιοι σαν εσάς, λυπάμαι … όχι εγώ.
Σας ευχαριστώ
Alex

οπα τι εγινε ρε παιδια ο νταβας ηρθε σε διαπραγματευση? :grin:
στην αρχη της εκθεσης σου μας λες οτι λυπασε τα λεφτα σου γιατι τα βγαζεις δυσκολα και στο τελος μας λες οτι δεν τα λυπασε και τα χαραμιζεις στα μοντελα!
ει pimp σκεψου πριν γραψεις!
λαθος μερος βρηκες να κανεις τις δουλειες σου.
οσο για την ανατροφη μας εισαι ο μονος που δεν μπορεις να την κρινεις βαση της δικης σου ανατροφης!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε ξεκολληστε,εμενα με πηραν τα κλαματα....μην του τη λετε.ρε παλικαρι μου,αμα θες να προσεχουμε αυτα που γραφεις κ να κερδισεις τον σεβασμο,μην κολλας 5 κριτικες μεσα στο site κ κανενα ποστ......απο που ξεφυτρωσες δηλαδη?εχεις ενα μηνα εδω μεσα κ δεν εχεις γραψει τιποτα παρα μονο τις κριτικες σου?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε ξεκολληστε,εμενα με πηραν τα κλαματα....μην του τη λετε.ρε παλικαρι μου,αμα θες να προσεχουμε αυτα που γραφεις κ να κερδισεις τον σεβασμο,μην κολλας 5 κριτικες μεσα στο site κ κανενα ποστ......απο που ξεφυτρωσες δηλαδη?εχεις ενα μηνα εδω μεσα κ δεν εχεις γραψει τιποτα παρα μονο τις κριτικες σου?
ντεκερ  πολεμος μαινεται μεταξυ αλουμινατου και φριξου
ρε μαλακα νταβα της ντιανας
το λασπωνεις το κοριτσι σου με τις μαλακιες σου
τετραγωνοκεφαλε μπουλη
κριμα γιατι αξιζει
αλλα το θεμα ειναι οτι εμεις  που γνωριζομαστε δεν τσιμπαμε
αλλα ο επισκεπτης που θα μπει
θα την πατησει ανετα

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αυτοι για τι στο διαολο κατηγορει ο ενας τον αλλον ακομα δεν εχω καταλαβει το αλουμινατο απο την φριξου εχουν 3 χλμ αποσταση.
ειναι για τον πουτσο τελικα! :cum:
εχουν το θρασσος να προσπαθουν να την πουν και σε μας.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ντεκερ  πολεμος μαινεται μεταξυ αλουμινατου και φριξου
ρε μαλακα νταβα της ντιανας
το λασπωνεις το κοριτσι σου με τις μαλακιες σου
τετραγωνοκεφαλε μπουλη
κριμα γιατι αξιζει
αλλα το θεμα ειναι οτι εμεις  που γνωριζομαστε δεν τσιμπαμε
αλλα ο επισκεπτης που θα μπει
θα την πατησει ανετα
εμεις ειμαστε μεγαλυτερες πουτανες απο αυτες στα σπιτακια κ δεν τρωμε τετοιους παπαδες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σας χαιρετω,παω να παιξω pro....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:θα τα πουμε το βραδυ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παιδια και απευθυνομαι σε ολους πρεπει να εκτιμησουμε το γεγονος οτι ο ανθρωπος ειχε το θαρρος να γραψει μια απαντηση εδω...η κριτικη του δεν παει να πει οτι ειναι απαραιτητα μουφα επειδη εκανε λαθος στο ονομα,μπορει να μπερδευτηκε ή να εκτιμησε λαθος απο οσα ειχε ακουσει και διαβασει κατα καιρους και να παρασυρθηκε απο τα λεγομενα της τσατσας...ειναι ο μονος που ειχε αποψη και την εκθετει και εδω...ειδατε κανεναν αλλον doctorcool και παοκτζι και λοιπους με τα ψευτικα νικ που γραφαν για το στενο κωλαρακι της ντιανας και την γρια και ασχημη σαρα να απολογηθουν αντιστοιχα οταν το καλοκαιρι τους εξαπολυαμε μυδρους;μαλλον δεν προκειται για ιδια περιπτωση και ας ειμαστε λιγο πιο εγκρατεις στους χαρακτηρισμους μας...τεσπα αν ειναι κατι αλλο απο εναν απλο συναγωνιστη κακο του κεφαλιου του...αλλα αν λεει αληθεια (και εγω δεν θελω ναμαι τοσο καχυποπτος αφου εγραψε και ποστ εδω)ας ειναι...ο ανθρωπος εγραψε την αποψη του...σεβαστη...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
παιδια και απευθυνομαι σε ολους πρεπει να εκτιμησουμε το γεγονος οτι ο ανθρωπος ειχε το θαρρος να γραψει μια απαντηση εδω...η κριτικη του δεν παει να πει οτι ειναι απαραιτητα μουφα επειδη εκανε λαθος στο ονομα,μπορει να μπερδευτηκε ή να εκτιμησε λαθος απο οσα ειχε ακουσει και διαβασει κατα καιρους και να παρασυρθηκε απο τα λεγομενα της τσατσας...ειναι ο μονος που ειχε αποψη και την εκθετει και εδω...ειδατε κανεναν αλλον doctorcool και παοκτζι και λοιπους με τα ψευτικα νικ που γραφαν για το στενο κωλαρακι της ντιανας και την γρια και ασχημη σαρα να απολογηθουν αντιστοιχα οταν το καλοκαιρι τους εξαπολυαμε μυδρους;μαλλον δεν προκειται για ιδια περιπτωση και ας ειμαστε λιγο πιο εγκρατεις στους χαρακτηρισμους μας...τεσπα αν ειναι κατι αλλο απο εναν απλο συναγωνιστη κακο του κεφαλιου του...αλλα αν λεει αληθεια (και εγω δεν θελω ναμαι τοσο καχυποπτος αφου εγραψε και ποστ εδω)ας ειναι...ο ανθρωπος εγραψε την αποψη του...σεβαστη...
gl, θα περιμενουμε ο χρονος να τπ αποδειξει

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εχεις δικιο μπορει να ειναι και ετσι αλλα κατα 90 τις εκατο παιζει παλι να ειναι ο ιδιος.
αποψη μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom