gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
περιμενε να βγει το καινουργιο
σε μια βδομαδα
θα χει την ομαδα σου και την λαρσα
περιμενε να βγει το καινουργιο
σε μια βδομαδα
θα χει την ομαδα σου και την λαρσα
παιδια και απευθυνομαι σε ολους πρεπει να εκτιμησουμε το γεγονος οτι ο ανθρωπος ειχε το θαρρος να γραψει μια απαντηση εδω...η κριτικη του δεν παει να πει οτι ειναι απαραιτητα μουφα επειδη εκανε λαθος στο ονομα,μπορει να μπερδευτηκε ή να εκτιμησε λαθος απο οσα ειχε ακουσει και διαβασει κατα καιρους και να παρασυρθηκε απο τα λεγομενα της τσατσας...ειναι ο μονος που ειχε αποψη και την εκθετει και εδω...ειδατε κανεναν αλλον doctorcool και παοκτζι και λοιπους με τα ψευτικα νικ που γραφαν για το στενο κωλαρακι της ντιανας και την γρια και ασχημη σαρα να απολογηθουν αντιστοιχα οταν το καλοκαιρι τους εξαπολυαμε μυδρους;μαλλον δεν προκειται για ιδια περιπτωση και ας ειμαστε λιγο πιο εγκρατεις στους χαρακτηρισμους μας...τεσπα αν ειναι κατι αλλο απο εναν απλο συναγωνιστη κακο του κεφαλιου του...αλλα αν λεει αληθεια (και εγω δεν θελω ναμαι τοσο καχυποπτος αφου εγραψε και ποστ εδω)ας ειναι...ο ανθρωπος εγραψε την αποψη του...σεβαστη...
εσυ την εκανες αναφορα κουφαλιτσα;
τι εκανε αναφορα?την κριτικη?εσυ την εκανες αναφορα κουφαλιτσα;
ναι γιαυτο λεω....χαχαχχαχαχ τωρα ειδα πιο πισω το ολο νοημα ναι που ειπε....τι εκανε αναφορα?την κριτικη?
εγω παντως δεν την ανεφερα,ο καθενας μπορει να γραφει τις κριτικες του,φυσικα οχι σαν εκεινες που ειχε γραψει τοτε ο κλωνος.αλλα τα προβληματα που εχουν μεταξυ τους τα μπουρδελα ας τα λυσουν εκτος σαιτ.ναι γιαυτο λεω....χαχαχχαχαχ τωρα ειδα πιο πισω το ολο νοημα ναι που ειπε....
υγ οποιο παιδακι το κανε να σηκωσει το χερι....
εγω παντως δεν την ανεφερα,ο καθενας μπορει να γραφει τις κριτικες του,φυσικα οχι σαν εκεινες που ειχε γραψει τοτε ο κλωνος.αλλα τα προβληματα που εχουν μεταξυ τους τα μπουρδελα ας τα λυσουν εκτος σαιτ.
τιποτα....αν δεν ελεγες αληθεια θα τα χες γραψει στα αρχιδια σου τα σχολια...τελικα εσυ ποια πηρες ομως;την χριστινα; αυτο δεν καταλαβα....Μην μπερδεύεστε είπα ότι τα βγάζω δύσκολα και όταν τα ξοδεύω
Θέλω να πιάνουν τόπο, αλλά όταν περνάω καλά δεν με πειράζει, χαλαλι της .
Εσείς ρωτάτε και θυμάστε όλα τα ονόματα από τις πουτάνες που πηδήξατε,η τριφτηκαν λίγω απάνω σας στα κωλομπαρα, εγώ όχι,
Όσο για τα 40 euro έχω δώσει πολύ περισσότερα αλλού, και προτίμησα να το ξεχάσω για να μην με πονάει το ποσό.
Ας μου κάποιος από εσάς τι πρέπεί να σας πω για να σας πείσω ότι λέω αλήθεια
φυσικα και τα θυμομαστε ειναι δυνατον να μην ξερεις πια γαμουσες?ολο και ολο 20μπουρδελα εχει η θεσσαλονικηΜην μπερδεύεστε είπα ότι τα βγάζω δύσκολα και όταν τα ξοδεύω
Θέλω να πιάνουν τόπο, αλλά όταν περνάω καλά δεν με πειράζει, χαλαλι της .
Εσείς ρωτάτε και θυμάστε όλα τα ονόματα από τις πουτάνες που πηδήξατε,η τριφτηκαν λίγω απάνω σας στα κωλομπαρα, εγώ όχι,
Όσο για τα 40 euro έχω δώσει πολύ περισσότερα αλλού, και προτίμησα να το ξεχάσω για να μην με πονάει το ποσό.
Μεχρι τη Κυριακη μαζι με σημερα θελουμε 4 κριτικες.
Θα τις αξιολογησουμε και θα σου πουμε αν οντως ειναι αληθεια.
Ξηλωσου...!!!
καντες 2 καραμαν7 πολλα ειναι τεσσερα .
ο deker που ειναι τι σκατα προεδρος βγηκε?
αντι να παρει θεση καθεται και παιζει pro!
θα τον στειλουμε στην βερονικα και την μιλανα,εκει θα καταλαβουμε αν λεει αληθεια. ;)Αντε δυο αλλα να του πουμε εμεις που θα παει... ;) ;) ;)
θα τον στειλουμε στην βερονικα και την μιλανα,εκει θα καταλαβουμε αν λεει αληθεια. ;)