Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (1 μέλη και 43 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
παιδια και απευθυνομαι σε ολους πρεπει να εκτιμησουμε το γεγονος οτι ο ανθρωπος ειχε το θαρρος να γραψει μια απαντηση εδω...η κριτικη του δεν παει να πει οτι ειναι απαραιτητα μουφα επειδη εκανε λαθος στο ονομα,μπορει να μπερδευτηκε ή να εκτιμησε λαθος απο οσα ειχε ακουσει και διαβασει κατα καιρους και να παρασυρθηκε απο τα λεγομενα της τσατσας...ειναι ο μονος που ειχε αποψη και την εκθετει και εδω...ειδατε κανεναν αλλον doctorcool και παοκτζι και λοιπους με τα ψευτικα νικ που γραφαν για το στενο κωλαρακι της ντιανας και την γρια και ασχημη σαρα να απολογηθουν αντιστοιχα οταν το καλοκαιρι τους εξαπολυαμε μυδρους;μαλλον δεν προκειται για ιδια περιπτωση και ας ειμαστε λιγο πιο εγκρατεις στους χαρακτηρισμους μας...τεσπα αν ειναι κατι αλλο απο εναν απλο συναγωνιστη κακο του κεφαλιου του...αλλα αν λεει αληθεια (και εγω δεν θελω ναμαι τοσο καχυποπτος αφου εγραψε και ποστ εδω)ας ειναι...ο ανθρωπος εγραψε την αποψη του...σεβαστη...

Συμφωνω μαζι σου...

Αλλα ρωταω τον φιλο μας Alex εδωσες τα 40 μπηκες μεσα, εκανες οτι εκανες, ενα ονομα δεν ρωτησες? ...να ξερεις ποια γαμεις!

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ναι γιαυτο λεω....χαχαχχαχαχ τωρα ειδα πιο πισω το ολο νοημα ναι που ειπε.... :2funny: :2funny: :2funny:

υγ οποιο παιδακι το κανε να σηκωσει το χερι.... :s&m_2:
εγω παντως δεν την ανεφερα,ο καθενας μπορει να γραφει τις κριτικες του,φυσικα οχι σαν εκεινες που ειχε γραψει τοτε ο κλωνος.αλλα τα προβληματα που εχουν μεταξυ τους τα μπουρδελα ας τα λυσουν εκτος σαιτ.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Εεεεε deker βγάλτε με κι εμένα έξω και θα δεις τι ωραία περνα΄νε οι γριές... μέχρι και ομάδα θα αλλάξεις!

Όσο για τον Alex... δεν θα πω τίποτα για το παλουκάρι όσο να τονίσω αυτό που είπε ένας συναγωνιστής. Είσαι πολύ μικρός και καθόλου κατάλληλος να κρίνεις εσύ εμάς και τον τρόπο που μας ανέθρεψαν οι γονείς μας. Εγώ στην τελική μπορεί να με ανέθρεψαν σωστά αλλά να βγήκα σκάρτος. Ποιος φταίει; Γι' αυτό σου λέω φίλε του 1 ποστ... στην τρύπα σου και στις κριτικές σου που σβήνονται και φύγε από τον σβέρκο μας...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
εγω παντως δεν την ανεφερα,ο καθενας μπορει να γραφει τις κριτικες του,φυσικα οχι σαν εκεινες που ειχε γραψει τοτε ο κλωνος.αλλα τα προβληματα που εχουν μεταξυ τους τα μπουρδελα ας τα λυσουν εκτος σαιτ.

Εγώ την ανέφερα just because i could, και υποψιάζομαι ότι δεν ήμουν ο μόνος. Είναι δεν είναι ο λεγόμενος "νταβάς", η κριτική έπρεπε να σβηστεί γιατί είναι παραπλανητική.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Μην μπερδεύεστε είπα ότι τα βγάζω δύσκολα και όταν τα ξοδεύω
Θέλω να πιάνουν τόπο, αλλά όταν περνάω καλά δεν με πειράζει, χαλαλι της .
Εσείς ρωτάτε και θυμάστε όλα τα ονόματα από τις πουτάνες που πηδήξατε,η τριφτηκαν λίγω απάνω σας στα κωλομπαρα, εγώ όχι,
Όσο  για τα 40 euro έχω δώσει πολύ περισσότερα αλλού, και προτίμησα να το ξεχάσω για να μην με πονάει το ποσό.  
Ας μου κάποιος από εσάς τι πρέπεί να σας πω για να σας πείσω ότι λέω αλήθεια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εσείς ρωτάτε και θυμάστε όλα τα ονόματα από τις πουτάνες που πηδήξατε,η τριφτηκαν λίγω απάνω σας στα κωλομπαρα, εγώ όχι,
Όσο  για τα 40 euro έχω δώσει πολύ περισσότερα αλλού, και προτίμησα να το ξεχάσω για να μην με πονάει το ποσό.  
τιποτα....αν δεν ελεγες αληθεια θα τα χες γραψει στα αρχιδια σου τα σχολια...τελικα εσυ ποια πηρες ομως;την χριστινα; :think: αυτο δεν καταλαβα....

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φυσικα και τα θυμομαστε ειναι δυνατον να μην ξερεις πια γαμουσες?ολο και ολο 20μπουρδελα εχει η θεσσαλονικη

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Να πεις; Μπερδεύεσαι... Ο καθένας με τα λόγια χτίζει ανώγεια και κατώγεια λέει μια παλιά παροιμία... Δεν είναι τι θα πεις είναι πως το λες. Μερικοί γνωριζόμαστε απόεδώ μέσα και αυτοί ξέρουν άλλους και πάει κύκλος η σειρά...

Και στην τελική λες ότι τα βγάζεις δύσκολα και θέλεις να αξίζει. Μια που όλοι εδώ μέσα είμαστε Βαρδινογιάννηδες και Κόκκαλης και Ωνάσσης και δεν τα έχουμε ανάγκη ε; Δηλαδή...

Και ναι θυμάμαι όσες έχω πάει... αν όχι όνομα πρόσωπο και χαρακτηριστικά γνωρίσματα!

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ασε που η κοπελα που ειπες λειπει εδω και κανα μηνα αθηνα.εκτος αν γαμουσες με τηλεπαθεια!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Μεχρι τη Κυριακη μαζι με σημερα θελουμε 4 κριτικες.
Θα τις αξιολογησουμε και θα σου πουμε αν οντως ειναι αληθεια.
Ξηλωσου...!!! :2funny: :2funny:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καντες 2 καραμαν7  πολλα  ειναι τεσσερα .
ο deker που ειναι τι σκατα προεδρος βγηκε?
αντι να παρει θεση καθεται και παιζει pro!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν χρειαζεται να ξηλωθει ...να παει σημερα κιολας στο ιδιο ωραριο να την βρει παλι και να ρωτησει ποια ειναι...ονομα συγκεκριμενο να ζητησει στην τσατσα....να το πει να τελειωνουμε....

υγ...φευγοντας να πει ....σας γαμησα παλιοπουτανα και παλιοτσατσα...εγραψα μια κριτικη στα μπουρδελα μαυρο χαλι...και να τους δειξει το μεσαιο δαχτυλακι επιδεικτικα :birdman:
να μαθετε να τιματε το 40 αρι.
επειτα να μας την αναφερει εδω και στο θρεντ μαυρο σε πουτανα.... :2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
καντες 2 καραμαν7  πολλα  ειναι τεσσερα .
ο deker που ειναι τι σκατα προεδρος βγηκε?
αντι να παρει θεση καθεται και παιζει pro!

Αντε δυο αλλα να του πουμε εμεις που θα παει... ;) ;) ;)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
θα τον στειλουμε στην βερονικα και την μιλανα,εκει θα καταλαβουμε αν λεει αληθεια. ;)

Αν τον στειλουμε εκει δεν θα ξαναγυρησει!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Που εισαι Alex γιατι δεν περνεις θεση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom