Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (4 μέλη και 58 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
χθές βράδυ στη βίλκα μετα απο βόλτα
νικ. ουρανου  τερμα ειρήνη ξανθια ελληνίδα (την εχει πάρει κανείς για να μας πει 3-4 πραγματα. γιατι φαινεται πολυ καλή αν και απο βαρδάρη δεν ειχαν ακουστει και τα καλύτερα οταν δουλευε στα διδυμα)

Αν και εγώ είχα ακούσει άσχημα από την θητεία της στον Βαρδάρη, είχα πει ότι μάλλον η αναβάθμιση της έκανε καλό... Στο test drive μια χαρά τα πήγε, καλές αποκρίσεις, ωραία επιτάχυνση και τελική, άντεη στην οδήγηση...

Γι' αυτό πρέπει να αναβαθμίζουμε συχνά το firmware...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μετα απο 4 μερες απουσιας απο το site Κ τα θεματακια μας επεστρεψα κ εγω.....κ λεω μαλιστα να κανω κ μια βολτα σχετικα νωρις το βραδυ απο την περιοχη του μυλου οποτε κ θα γραψω αναφορα.....

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
παιδια χτες πηγα με την μιλανα. ειναι μια ξανθια στο ερος. ρε παιδια πολυ μουτρωμενη ηταν, αν και εκανε καλη πειποιηση. 3 φορες την ρωτησα τι εχει. παντος σιγουρα εχει πολυ προστυχο βλεμα.

radiohead

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
35
Πόντοι
1
παιδια χτες πηγα με την μιλανα. ειναι μια ξανθια στο ερος. ρε παιδια πολυ μουτρωμενη ηταν, αν και εκανε καλη πειποιηση. 3 φορες την ρωτησα τι εχει. παντος σιγουρα εχει πολυ προστυχο βλεμα.
Τι ώρα πηγες??  Εγω ημουν εκει 1:30 , τελείως GFE αλλά μου έκανε και εμένα εντύπωση η συμπεροφορά της. Κάποιο πρόβλημα συναισθηματικής φύσεως πρέπει να παίζει. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι πως μετά την μάχη με ρώτησε τι δουλειά έχω εγώ σε τέτοια μαγαζια?? Λιγό αυτό , λιγο το διαπεραστικό της βλέμα, την ερωτεύεσαι εύκολα...  Κατά τ'άλλα επιβεβαιώνω και εγω για το 26ης οκτωβριου στα jumbo, το πολύ ωραίο πρόσωπο της μικρής ( max.19-20 ετών) χωρίς όμως να ξέρω πως είνα μέσα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι πως μετά την μάχη με ρώτησε τι δουλειά έχω εγώ σε τέτοια μαγαζια??
:think: :think: :think: δηλαδη ποιοι πανε σε αυτα τα μαγαζια;και τι ειχες εσυ ιδαιτερο και της εκανε εντυπωση;δεν παν καλα οι γκομενες ...μας δουλευουν μου φαινεται.... :headbang: και που να χορτασει και χρημα κι αυτη δηλαδη...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Ποιος πειραξε τη Μιλανα??? :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μαλλον επεσαν οι μετοχες. :grin:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
Στις 12 πηγα. μπηκα μεσα και ρωτησα την τσατσα αν υπαρχει αλλος πελατης γτι βιαζομαι. κατοπιν συνεννοησεως με την κοπελα μ λεει περνα δεν πειραζει. η κοπελα απο εξω που την ειδα ηταν αλλου. οταν λεω αλλου εννοω ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟΥ!!! Δεν ξερω τι προβλημα υπηρχε, αλλα μεσα την προτινα 2 φορες να σταματησουμε αν ειχε καποιο προβλημα και μ ειπε χαμογελοντας πως οχι. Πρπει να της ειχανε γαμησει την ψυχολογια. είτε μεσα απο την δουλεια της, είτε εξωγενής παράγοντας.

Παντος στα ++ ειναι το βλεμμα της.
Ελπιζω να ειναι με την θεληση της εκει περα παντος. >:( >:( >:(

Επισκέπτης
Μόλις γύρισα απο την Σαμπίνα πολύ ωραία κοπελίτσα σαν μικρό κοριτσάκι που λιγουρεύεσαι στο δρόμο. Αλλά πολύ κομοδίνο...

Επισκέπτης
Αααααααααααχ πού είσαι Σούζυ μουνάρα.........

Επισκέπτης

φιλε τι ωρα πηγες γιατι ειχα παει και εγω τη δευτερα κατα τις 9 το βραδυ και ηταν κιριλε χαμογελαστη και ωραια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
μαλλον δεν σας επεισε ο φιλος.... :-

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλα ρε παιδια ακομα με την μιλανα ασχολειστε αν πεσαν τα καραβια της εξω?μην ανισυχητε αυτη τα εχει συρει στα βουνα! :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
γυρισε το βερονικακι
το πλεον αξιοπιστο εργαλειο στον βαρδαρη
κανα προσφατο τιμητη εχουμε;

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γυρισε το βερονικακι
το πλεον αξιοπιστο εργαλειο στον βαρδαρη
κανα προσφατο τιμητη εχουμε;
εγω ακομα δεν προλαβα να περασω αλλα θα γινει συντομα η καταθεση.
πλακα πλακα ακομα δεν την τιμησε κανενας???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom