Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (2 μέλη και 48 επισκέπτες)

gerojimmy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
αν ειναι αυτη επειδη φαινεσαι παλιος στο σπορ οπως κι εγω ,την ειχα τιμησει κι εγω αρκετα...συμμετοχη δεν ειχε φοβερη αλλα με αφηνε να κανω οτι ηθελα στο προγραμμα με γλειψιμο και φουλ  δυο δαχτυλα μεσα...και βυζι τουμπανο για βυζολαγνους...ειχε χαθει οντως...αν ειναι η ιδια γιατι εγω θεωρητικολογω τωρα αφου δεν ειμαι σαλονικη αξιζει καταθεση αν δεν αλλαξε απο τοτε...απλα ενδεικνυται για γουστα ιδαιτερα απο σωματικες διαστασεις και βυζια,ενω και απο φατσα δεν ηταν και τελεια...
Η συγκεκριμένη σταμάτησε τη δουλειά εδώ και 2 χρόνια νομίζω... Πάντως την είδα πρόσφατα στο Jumbo και μιλήσαμε...Από ότι κατάλαβα μάλλον παντρεύτηκε με κάποιον από τους προστάτες της...

salonikios_38

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Η συγκεκριμένη σταμάτησε τη δουλειά εδώ και 2 χρόνια νομίζω... Πάντως την είδα πρόσφατα στο Jumbo και μιλήσαμε...Από ότι κατάλαβα μάλλον παντρεύτηκε με κάποιον από τους προστάτες της...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
οκ αρα δεν ειναι αυτη.... οποτε οσα λεμε πιθανως ειναι ακυρα.....ευχαριστουμε για την διευκρινηση...

Επισκέπτης
Εμένα παιδιά πάντως μου φαίνεται καινούργια παρουσία ε.. άμα συνεχίσει τη δουλειά θα δοκιμάσω σε κάποια φάση. Σήμερα έκανα μια περατζάδα από Βαρδάρη.. δεν έχω ξαναδεί ΠΟΤΕ τόσο πολύ λαό. Ορδες! Μιλούνια!

drifter72

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
την προηγουμενη εβδομαδα επισκεφτηκα την βιλλα εροτικα(το στουντιο απεναντι απο το καλιγουλα).
Αγαπητοι συναγωνιστες επεσα σε μια γερμανιδουλα ,νομιζω, τρελλο κορμι  :cum:.
Χριστινα η Χριστιανα με πολυ ευδιαθετη συμπεριφορα :boobies: και εκπληκτικο τσμπκ χωρις σκουφακι. :pipa1:
Τέλειωσα στο κορμι της ...Μου εκανε εντυπωση η διαθεση της και με καυλωσε περισσοτερο γιάυτο.Η τσατσα μια αποτυχια σκετη ,αγενης...Αλλα το μωρο σε αποζημιωνει , με το που θα ξανανεβω πατριδα θα την τιμησω παλι σιγουρα... :rockon: :rockon:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Εκανα μια βολτα αποψε...
-Κωλλετη.Η σουηδεζα Νικη απο 40ε και 100ε κωλαρακι.εχει ωραιες καμπυλες αλλα αρνητικες κριτικες
-Νικ.Ουρανου τερμα κατω.η ελληνιδα Ειρηνη.ομορφο γκομενακι με πεταχτα βυζακια απο 40ε τα κανει ολα
-Νικ.Ουρανου(εκκλησια).η Αντρεα ομορφη ξανθια με ωραιο κωλαρακι το οποιο δινει για 100ε.στα 80ε γυμνο τσιμπουκι
-Ερημιτη.μικρη μελαχρινη αδιαφορη στα 40ε
-Φριξου(Villa erotica).η Αντζελα.πολυ ωραιο κορμι αλλα ασχημοφατσα απο 40ε
-Κατεχακη.η ομορφη Ουκρανη Βικυ με τα ωραια βυζακια.απο 30ε και 50ε ακαποτο τσιμπουκι
-Μαντζαρου 1.η Μαρινα.ξανθια ωραιο κορμακι.απο 40ε,70ε γλειψιμο,80ε 69 και 110ε ντουζ μαζι της με γυμνο τσιμπουκι
-Μαντζαρου 10.η Μονικα,ομορφη καμπυλωτη γκομενα απο 40ε.στα 60ε γλειψιμο και στα 80ε 69.στο σπιτι αυτο δουλευει σημερα το πρωι η Σαρα
-Οικονόμου-Κώττα Ρούλια.η ξανθια Αννα,ψιλοκαλη θα την ελεγα αλλα εντονη κυτταριτιδα στον κωλο.απο 30ε,60ε γλειψιμο και 90ε αυταρχικο,100ε 69 και 150ε τζακουζι
-Κεφαλληνιας.η Γνωστη Πολωνεζα Χριστινα απο 40ε
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.η Λουνα.κοντοπουτανο με ωραιες καμπυλες και καλη περιποιηση απο 40ε.στα 100ε κανει 69 με γυμνο τσιμπουκι
-Ανδ.Γεωργιου 16.Ερως.η πολυ ομορφη ξανθια Ναντια με τον ωραιο κωλο απο 40ε και αυτη
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).κλειστο
-26ης Οκτωβριου.ανοιχτο αλλα αδυνατο να σταματησει κανεις εκει.ανοιξαν τα μαμουνια
-26ης Οκτωβριου 35(καινουργιο)κλειστο.και νομιζω θα παραμεινει διοτι βρισκεται σε απαραδεκτο σημειο
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η καινουργια νεαρη Καρμεν.μελαχρινη μικροσωμη με πολυ ομορφο προσωπο,μεγαλα φυσικα βυζια με ρωγα που κοιταει προς τα πανω.σ'αυτην κατεθεσα για 60ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.αφηνει χαιδεμα τρυπας και μουνιου και γενικα ειναι πολυ καλη περιπτωση.δοκιμαστε την...
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).η γνωστη Μαιρουλα στα 30ε και 50ε γυμνο τσιμπουκι
-Προμηθεως 14.η βυζαρου Αννα με την ωραια(σε διαμετρο) ρωγα στα 30ε.εχει αρνητικες κριτικες
-Προμηθεως τερμα κατω.η Βερονικα στα 40ε με τον φανταστικο κωλο!!
-Σαπφους-Προμηθεως.η νεαρη πολυ ομορφη Ρουμανα Χριστινα στα 40.μιλαμε για πολυ ομορφο προσωπο ομως
-Σαπφους διδυμο.μια Αννιτα στα 30ε την οποια δεν ειδα
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).μελαχρινη σκυλοφατσα με μεγαλη περιφερεια στα 30ε.τιποτα το ιδιαιτερο
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).επισης μελαχρινη νεαρη σχετικα ομορφη στα 30ε
-Τανταλου 8.μια νταρντανα μαυρη στα 30ε
-Τανταλου 9(Ερος House).η ελληνιδα ξανθια Κελλυ στα 30ε.ωραιο κορμι αλλα διατηρω επιφυλαξεις.ειπαμε...ελληνιδα
-Τανταλου 14(αλουμινατο).παιδια ημουν δεκα λεπτα στο σαλονι και δε βγηκε ουτε τσατσα ουτε γκομενα
παιδια τα σπιτια ειναι πολλα πλεον...για να τα γυρισω ολα εκανα 2 ωρες χωρις υπερβολη!!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).επισης μελαχρινη νεαρη σχετικα ομορφη στα 30ε

Είχα μπει με την κοπέλα και είχα γράψει... κομοδίνο δεν την λες αλλά τραπεζάκι του καφέ άνετα!

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
την προηγουμενη εβδομαδα επισκεφτηκα την βιλλα εροτικα(το στουντιο απεναντι απο το καλιγουλα).
Αγαπητοι συναγωνιστες επεσα σε μια γερμανιδουλα ,νομιζω, τρελλο κορμι  :cum:.
Χριστινα η Χριστιανα με πολυ ευδιαθετη συμπεριφορα :boobies: και εκπληκτικο τσμπκ χωρις σκουφακι. :pipa1:
Τέλειωσα στο κορμι της ...Μου εκανε εντυπωση η διαθεση της και με καυλωσε περισσοτερο γιάυτο.Η τσατσα μια αποτυχια σκετη ,αγενης...Αλλα το μωρο σε αποζημιωνει , με το που θα ξανανεβω πατριδα θα την τιμησω παλι σιγουρα... :rockon: :rockon:

Με τι προγραμμα ολα αυτα φιλε? Και γω ψηνομαι να την δοκιμασω αλλα λιγο δημοσιος κινδυνος ακουγετε.Σκατοφατσα κ κοντο μαλλι αλλα εχει μια κωλαρα....

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
al pacino ωραιο το ποστ σου. Keep rocking.

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
η ΣΑΡΑξ απο σημερα ειναι μαντζαρου 10 και πρωινη βαρδια?

ξερουμε κατι σιγουρο?

υ.γ ειδα την αναφορα του συναγωνιστη al πριν απο λιγο

pektisss

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
τσιμπηστε και αλλη μια (μικρη) πρωινη ενημερωση

βαρδαρης
μαρινοσπιτο μαρινα
αλουμινατο η αλεξια νομιζω που εχει και φωτο το αντιστοιχο site,πιτσιρικα μετρια.χριστινα τουρλοκωλη το βραδυ
προμηθεως πηγα μονο στο τερμα κατω στην ξανθουλα που ειχε αναφερει και ο maaneskyggen.εμενα προσωπικα μου αρεσουν οι καμπυλες και η γκομενα εχει οντως χοντρα μπουτακια αλλα χοντρη γενικα δεν την λες,σφιχτη σχετικα,ουτε και κοιλιτσα εχει.σκυλοφατσα μου εκανε κλικ(ειπαμε ειναι του γουστου μου),40 ευρα ομως.ο λογος που δεν... ειναι η τσατσα.η γκομενα βγηκε με ενα μακρουτσικο κομπινεζον που φαινοταν μονο απο μπροστα μπουτια,βυζακι και κοιλιτσα,και ως λατρης των κολων οπως βλεπετε και στο avatar μου ηθελα να διαπιστωσω σε τι κατασταση ηταν ο δικος της(αν εχεικυτταριτιδα,αν ειναι πεσμενος κτλ).ετσι λοιπον ευγενικα αφου ημουν και μονος εκεινη τη στιγμη ζητησα απο την κοπελα να το σηκωσει και να κανει μια στροφη.αυτο τιποτα αλλο,ουτε να μου στηθει της ειπα ουτε να μου τραβηξει μαλακια.πεταγεται λοιπον η σαβουρα η τσατσα,μια ξενη με κοντο αγορε μαλλι,που την εχω πετυχει και στο προμηθεως τερμα πανω και ολο ειρωνικα σχολια ηταν και εκει,και μου λει:γκιατι το κοροιντευεις το κοριτσι,πλερωσε σαραντα και μπες αφου τελεις να παρεις ματι...η απαντηση μου ηταν αναλογη γιατι σαν παλιος κατι τετοια δεν τα σηκωνω.απλα απαραδεκτη,συμπεριφερεται στον κοσμο εχθρικα λεςκαι ειμαστε αποβρασματα της κοινωνιας.βαλτε την σε μια ταξη...

βιλκα

εκκλησια μια μελαχροινη μιλφ καλουτσικη με ωραιο κωλαρακι,νομιζω ομως οτι καπου διαβασα αρνητικη κριτικη
κωλεττη αφρο,το βραδυ νικη
26ης η τζουλια,καλο αδυνατο με ωραιο μικρο κωλαρακι και ωραιο μικρο στηθος αλλα αρνητικες κριτικες και εδω.σαμπρινα απο την αλλη εβδομαδα
λα φαμ μελαχροινη μετρια για μενα ρουμανα
ερως ναντια δεν τρελαινομαι κιολας
αυτα συναγωνιστες καλο βολι,και αν καποιος δοκιμασει την ξανθια στην προμηθεως ασ μας πει,εγω θα αφησω να περασουν λιγες μερες γιατι αν ξαναπαω θα πιασω την γρια απτο μαλλι...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
εκκλησια μια μελαχροινη μιλφ καλουτσικη με ωραιο κωλαρακι
α καλα που το'πες...ειναι η Αντζελα η Ουκρανη.μου το ειπε η τσατσα το βραδυ.το λεω επειδη καποιοι την εψαχναν κατα καιρους

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
ρε gl ποτε θ'ανεβεις;
για να κανεις τα γαμησια σου;
χαχαχα δυσκολο φιλε...με την δουλεια και με αλλα θεματα...να σαι καλα...προς το παρον γραφω οπως ειδες για λαρισα και περιξ...κριτικες...

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Εκανα μια βολτα αποψε...
Aυτή δεν ήταν βόλτα ρε φίλε...!! Μαραθώνιος ήταν...!! Ελπίζω να είχες κανένα μπουκαλάκι νερό μαζί σου να μην κοράκιασες...!!  :2funny:

Καταπληκτική αναφορά όμως!! Έίναι λες και είμασταν εκεί... Μακάρι να είχαμε όλοι τον ίδιο ζήλο να ενημερώσουμε τους φίλους και να γράφαμε όλοι έτσι... !! Σ'ευχαριστούμε!!  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom