τσιμπηστε και αλλη μια (μικρη) πρωινη ενημερωση
βαρδαρης
μαρινοσπιτο μαρινα
αλουμινατο η αλεξια νομιζω που εχει και φωτο το αντιστοιχο site,πιτσιρικα μετρια.χριστινα τουρλοκωλη το βραδυ
προμηθεως πηγα μονο στο τερμα κατω στην ξανθουλα που ειχε αναφερει και ο maaneskyggen.εμενα προσωπικα μου αρεσουν οι καμπυλες και η γκομενα εχει οντως χοντρα μπουτακια αλλα χοντρη γενικα δεν την λες,σφιχτη σχετικα,ουτε και κοιλιτσα εχει.σκυλοφατσα μου εκανε κλικ(ειπαμε ειναι του γουστου μου),40 ευρα ομως.ο λογος που δεν... ειναι η τσατσα.η γκομενα βγηκε με ενα μακρουτσικο κομπινεζον που φαινοταν μονο απο μπροστα μπουτια,βυζακι και κοιλιτσα,και ως λατρης των κολων οπως βλεπετε και στο avatar μου ηθελα να διαπιστωσω σε τι κατασταση ηταν ο δικος της(αν εχεικυτταριτιδα,αν ειναι πεσμενος κτλ).ετσι λοιπον ευγενικα αφου ημουν και μονος εκεινη τη στιγμη ζητησα απο την κοπελα να το σηκωσει και να κανει μια στροφη.αυτο τιποτα αλλο,ουτε να μου στηθει της ειπα ουτε να μου τραβηξει μαλακια.πεταγεται λοιπον η σαβουρα η τσατσα,μια ξενη με κοντο αγορε μαλλι,που την εχω πετυχει και στο προμηθεως τερμα πανω και ολο ειρωνικα σχολια ηταν και εκει,και μου λει:γκιατι το κοροιντευεις το κοριτσι,πλερωσε σαραντα και μπες αφου τελεις να παρεις ματι...η απαντηση μου ηταν αναλογη γιατι σαν παλιος κατι τετοια δεν τα σηκωνω.απλα απαραδεκτη,συμπεριφερεται στον κοσμο εχθρικα λεςκαι ειμαστε αποβρασματα της κοινωνιας.βαλτε την σε μια ταξη...
βιλκα
εκκλησια μια μελαχροινη μιλφ καλουτσικη με ωραιο κωλαρακι,νομιζω ομως οτι καπου διαβασα αρνητικη κριτικη
κωλεττη αφρο,το βραδυ νικη
26ης η τζουλια,καλο αδυνατο με ωραιο μικρο κωλαρακι και ωραιο μικρο στηθος αλλα αρνητικες κριτικες και εδω.σαμπρινα απο την αλλη εβδομαδα
λα φαμ μελαχροινη μετρια για μενα ρουμανα
ερως ναντια δεν τρελαινομαι κιολας
αυτα συναγωνιστες καλο βολι,και αν καποιος δοκιμασει την ξανθια στην προμηθεως ασ μας πει,εγω θα αφησω να περασουν λιγες μερες γιατι αν ξαναπαω θα πιασω την γρια απτο μαλλι...