Επισκέπτης
Άντε δοκιμάζω! Πάνε να μας επιβεβαιώσεις το ονόμα σου!
Στα Στούντια τώρα, Εκλησία η Βραζιλιάνα με τα βγαλμένα απο ψηφιακό τόρνο υπερφουσκωτά κωλομέρια
Μου δίνει την εντύπωση ότι κώλος-μούρη-βυζί είναι πλαστικές καλλιτεχνίες, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Όποιος έχει άποψη να την καταθέσει.
Βασικά την πλαστική στον κώλο πως την καταλαβαίνουμε? :o
αυτο την παρασκευη τπ πετυχα ανοιχτο το σαββατο ηταν κλειστο....οτι να ναι ειναι μου φαινεταιΜολις γυρησα απο εξω περασα απο 26ης τελικα αυτο το καινουριο οπως προανεφερε καποιος προηγουμενος ειναι ετοιμο τελειωμενο εξωτερικα και με πινακιδα αλλα ηταν κλειστο....
Γυρα δεν εκανα πηγα απευθειας και καταθεσα φριξου στην Ελενα την οποια μου τη συστησε η τσατσα ως Ιταλιδα
εν το μεταξυ η συγγεκριμενη κοπελα ειναι καταχωρημενη στο athens ladies ως Ρουμανα
η γνωμη μου ουτε για Ιταλιδα μου φαμηκε ουτε για Ρουμανα.
Απο κορμι καλο με πιασηματακια και βυζαρους με ρωγα που βγαζει κυριολεκτικα ματι..!!
αυτο την παρασκευη τπ πετυχα ανοιχτο το σαββατο ηταν κλειστο....οτι να ναι ειναι μου φαινεται
Guys αν αναφέρεστε σε αυτό που είναι πριν το Platinum από ότι άκουσα μάλλον θα ανοίξει Τρίτη ή Τετάρτη που έρχεται... (με κάθε επιφύλαξη πάντα....)
καταλαβα,μηπως να βγαλουμε βαρδιες να μην γινει πανικος?Την τριτη ανοιγει αυτο το καινουριο μαγαζι παιδια
Την τριτη ανοιγει αυτο το καινουριο μαγαζι παιδια
μπορει να ειναι ο τσατσος-α η η κοπελαΕγώ ρε φίλε να ρωτήσω: αν δεν
α) είσαι ο νταβάς του μαγαζιού ή
β) δουλέυεις στον δήμο και δίνεις τις άδειες,
πώς ξέρεις ακριβώς ποιά μέρα ανοίγει;;;
ρε τερι εχει και τηλεφωνο στο αλλο σαιτ...μπορει να πηρε ο ανθρωπος και να του ειπαν...Εγώ ρε φίλε να ρωτήσω: αν δεν
α) είσαι ο νταβάς του μαγαζιού ή
β) δουλέυεις στον δήμο και δίνεις τις άδειες,
πώς ξέρεις ακριβώς ποιά μέρα ανοίγει;;;
εγω νομιζω χωρις να την δω βεβαια, οτι ολες οι μαυρες ή τουλαχιστον οι περισοτερες εχουν αψεγαδιαστο πισινο ,χωρις κυταριτιδα και σημαδια,ισως ειναι καποιο προτερημα της ρατσας τους,αυτη η σαρα ολο σε αναβολη το παει,Μου δίνει την εντύπωση ότι κώλος-μούρη-βυζί είναι πλαστικές καλλιτεχνίες, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Όποιος έχει άποψη να την καταθέσει.
Εννοείται πως οι μαύρες εχουν + racial bonus στα κωλάρια τους!!!