Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (3 μέλη και 63 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Άντε δοκιμάζω! Πάνε να μας επιβεβαιώσεις το ονόμα σου!  :cheesy:

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Στα Στούντια τώρα, Εκλησία η Βραζιλιάνα με τα βγαλμένα απο ψηφιακό τόρνο υπερφουσκωτά κωλομέρια 

Της τα δάγκωσα σήμερα! Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο κορμί! Δεν έχω ξαναδει κάτι τέτοιο! πραγματικά αν έβλεπα φωτογραφία της θα ορκιζώμουνα ότι είναι φώτοσοπ!!! ΥΠΕΡΠΕΤΑΧΤΗ και σφιχτότατη κωλάρα, αν σας αρέσουν οι μαύρες, τότε το εν λόγω μελανούρι είναι για εσας! Αν όχι, τότε μακριά.

Απο συμμετοχη είναι κάτι πιο πάνω απ'το μηδεν! βίαιη με το γκαβλί και ελαφρώς ατσούμπαλη! Μάλλον για Βραζιλιάνα από την ακτή ελεφαντοστού με κάνει εμένα.

Θα την ξαναμαναεπισκευθώ ξανά και πάλι για άλλη μια φορά γιατί με πεθαίνει το κορμί της και τιποτε άλλο.

Μου δίνει την εντύπωση ότι κώλος-μούρη-βυζί είναι πλαστικές καλλιτεχνίες, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Όποιος έχει άποψη να την καταθέσει.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Μολις γυρησα απο εξω περασα απο 26ης τελικα αυτο το καινουριο οπως προανεφερε καποιος προηγουμενος ειναι ετοιμο τελειωμενο εξωτερικα και με πινακιδα αλλα ηταν κλειστο....
Γυρα δεν εκανα πηγα απευθειας και καταθεσα φριξου στην Ελενα την οποια μου τη συστησε η τσατσα ως Ιταλιδα
εν το μεταξυ η συγγεκριμενη κοπελα ειναι καταχωρημενη στο athens ladies ως Ρουμανα
η γνωμη μου ουτε για Ιταλιδα μου φαμηκε ουτε για Ρουμανα.
Απο κορμι καλο με πιασηματακια και βυζαρους με ρωγα που βγαζει κυριολεκτικα ματι..!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
...απλα την ρωταμε! :grin:
και αν δεν εχει κομπλεξ μας λεει και την αληθεια.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μολις γυρησα απο εξω περασα απο 26ης τελικα αυτο το καινουριο οπως προανεφερε καποιος προηγουμενος ειναι ετοιμο τελειωμενο εξωτερικα και με πινακιδα αλλα ηταν κλειστο....
Γυρα δεν εκανα πηγα απευθειας και καταθεσα φριξου στην Ελενα την οποια μου τη συστησε η τσατσα ως Ιταλιδα
εν το μεταξυ η συγγεκριμενη κοπελα ειναι καταχωρημενη στο athens ladies ως Ρουμανα
η γνωμη μου ουτε για Ιταλιδα μου φαμηκε ουτε για Ρουμανα.
Απο κορμι καλο με πιασηματακια και βυζαρους με ρωγα που βγαζει κυριολεκτικα ματι..!!
αυτο την παρασκευη τπ πετυχα ανοιχτο το σαββατο ηταν κλειστο....οτι να ναι ειναι μου φαινεται

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
αυτο την παρασκευη τπ πετυχα ανοιχτο το σαββατο ηταν κλειστο....οτι να ναι ειναι μου φαινεται

Αν δεν έχει άδεια ακόμα, αρπαχτές κάνει... όταν βγάλει την άδεια λογικά θα ανοίξει και επίσημα!

Al Bandy

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Guys αν αναφέρεστε σε αυτό που είναι πριν το Platinum από ότι άκουσα μάλλον θα ανοίξει Τρίτη ή Τετάρτη που έρχεται... (με κάθε επιφύλαξη πάντα....)

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Guys αν αναφέρεστε σε αυτό που είναι πριν το Platinum από ότι άκουσα μάλλον θα ανοίξει Τρίτη ή Τετάρτη που έρχεται... (με κάθε επιφύλαξη πάντα....)

Την τριτη ανοιγει αυτο το καινουριο μαγαζι παιδια

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Την τριτη ανοιγει αυτο το καινουριο μαγαζι παιδια

Εγώ ρε φίλε να ρωτήσω: αν δεν

α) είσαι ο νταβάς του μαγαζιού ή
β) δουλέυεις στον δήμο και δίνεις τις άδειες,

πώς ξέρεις ακριβώς ποιά μέρα ανοίγει;;;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

μπορει να ειναι ο τσατσος-α η η κοπελα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Σε χθεσινοβραδυνή εκδρομή-προσκύνημα στον Βαρδάρη (γιατί ως εκεί είχα αντοχές μετά την δουλειά) τα πράγματα ήταν το λιγότερο καχεκτικά.

Πολύ λίγος κόσμος στο δρόμο. Βέβαια επειδή ήταν και λίγος κόσμος στα δωμάτια οι κοπέλες έπαιζαν μόνες τους παρατάσεις Τάσου Κάκου 4 και 5 λεπτών. Γίνετε να μην έχει κόσμοσ και να περιμένω 20 λεπτά; Ασ' το καλό πια...

Κατά τ' άλλα δεν είχαμε δραματικές αλλαγές. Όλες οι κοπέλες μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος σαν ετεροδημότισες έδωσαν το παρών στις θέσεις τους. Εγώ πάλι δοκίμασα την Τζούλια στο γωνιακό το Πράσινο και έφαγα πατάτα. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν κομοδίνο αλλά ένα τραπεζάκι του καφέ το είχε... 30€ down the drain... και η κλασική η τσατσά με το "Θα δώσεις κάτι στην θεία;". Όχι απάντηση και μπούλο...

Στα ευτράπελα της βραδιάς η πολύ καλή παρέα που μαζεύτηκε στο γωνιακό από τα δίδυμα που γνωρίστηκε με όλους στο μαγαζί κια ο τρελός χαβαλές που ακολούθησε. Σ' ερώτησή μου (για να μην  περιμένουμε και τζάμπα) ποια είναι η κοπέλα μου είπε καινούργια Ρουμάνα... άντε να δούμε. Βγαίνει η κοπέλα και ω του θαύματος! Είναι η Μιρέλλα. Οπότε φεύγοντας... "Αν αυτή είναι καινούργια εγώ είμαι ο Ομπάμα!"

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

ρε τερι εχει και τηλεφωνο στο αλλο σαιτ...μπορει να πηρε ο ανθρωπος και να του ειπαν...

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μου δίνει την εντύπωση ότι κώλος-μούρη-βυζί είναι πλαστικές καλλιτεχνίες, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Όποιος έχει άποψη να την καταθέσει.
εγω νομιζω χωρις να την δω βεβαια, οτι ολες οι μαυρες ή τουλαχιστον οι περισοτερες εχουν αψεγαδιαστο πισινο ,χωρις κυταριτιδα και σημαδια,ισως ειναι καποιο προτερημα της ρατσας τους,αυτη η σαρα ολο σε αναβολη το παει,

Επισκέπτης
Εννοείται πως οι μαύρες εχουν + racial bonus στα κωλάρια τους!!!

Επισκέπτης
:2funny: όντως ξεφεύγει..

Την Λίλη την είχες δοκιμάσει? Τρελή κωλάρα κ εκείνη σε φυσιολογικά πλαίσια ο τέλειος κώλος.

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Την Λίλη την είχες δοκιμάσει? Τρελή κωλάρα κ εκείνη σε φυσιολογικά πλαίσια ο τέλειοκώλος.

Μονο εμφανιση ειναι η Λιλη,απο αποδοση κοιμαται ορθια στο δωματιο...Φοβερη κωλαρα,αλλα... :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom