Εκτακτη βόλτα προέκυψε σήμερα το πρωί.
Στο Βαρδάρη στο πράσινο η ψηλή όμορφη ρουμάνα με τα πολύ ωραία μάτια (ζιζέλ ή κάπως έτσι) που πήρε κιλάκια τελευταία, πιο πάνω η Μαρίνα , απέναντι στο Έρως η ουκρανή μελαχρινή έλενα (πολύ καλή στο μάτι όχι στο κρεβάτι) την οποία είχα δοκιμάσει στο Πράσινο, και στο Αλουμινάτο η Ρουμάνα Χριστίνα.
Ανορθόγραφο η ξανθιά Ελενα απέναντι στη γωνία η αδύνατη μελαχρινή με την φράντζα μπροστα, προμηθέως χαμηλά η Σοφία (παλιά καραβάνα αυτή) ενώ στο μπλέ η πρωην Γιέλενα που τώρα λέγεται Σουζάνα.
Στα Στούντια τώρα , στο λα φαμ η Μαρία η τσέχα, έρως κλειστό , Εκλησία η Βραζιλιάνα με τα βγαλμένα απο ψηφιακό τόρνο υπερφουσκωτά κωλομέρια τέρμα ουρανου η Νατάσσα milf , Έρημίτη κλειστό, Κεφαλληνία Έλληνίδα κοντούλα μέτρια ,τοπλες βγαίνει, Φρίξου η Χριστίνα, στην Κωλλέτη μελαχρινή ψηλή όχι από την γνωστή dream team.
Ημουν μεταξύ Μαρίας τσέχας , Χριστίνας ρουμάνας στο αλουμινάτο που δεν έχω δοκιμάσει και Σουζάνας (πρώην Γιέλενας) που επίσης δεν είχα δοκιμάσει αλλά είχα ακούσει καλά λόγια.
Κατέληξα σε Γιέλενα που επιβεβαίωσε τον άγραφο κανόνα των μπουρδέλων ότι τα κορίτσια με μέτρια εμφάνιση έχουν πιο κάλή συμμέτοχή (υπάρχουν και εξαιρέσεις). Αφού μου τον έκανε κάγκελο με χαδάκια δαγκωματάκια και πίπα με καβάλησε γυρίζοντας τον κώλο της προς τα μένα.
Καλό πήδημα, μετά κουβεντούλα και τέλος μου έβγαλε την καπότα και μου τον σκούπισε με μωρομάντηλο.
Στα + του μαγαζιου η πολύ καλη low profile και διαφορετικη από τις άλλες τσα τσα.
Στα - ότι είναι Βαρδάρης.