Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (3 μέλη και 49 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
τσαμπα θα μας πεδευουνε στο βαρδαρη εμπαινες στο ενα εβγαινες κατευθειαν εμπαινες στο αλλο.τωρα γαματα,βαλε μπρος σταματα στα 50 μετρα σβησε ,ξανα βαλε μπρος.... :jerking:
οχι ρε περπατας λιγο να κανεις και ασκηση...μονο κατι σκυλια ειχε εκει πισω απο την βιλκα που δαγκωναν...και κανα πρεζονι στα σιτιγκειτ παιζει επισης να πετυχεις...αλλα ενταξει και στον μυλο και περιξ τρως και το πιτογυρο σου μεχρι να ανεβεις λαφαμ,παιρνεις τσιγαρα απο το περιπτερο κλπ...κι αν εισαι στα μπροστα απο την κωλετη τα αλλα κανεις και τα ψωνια του σαββατου στα καρφουρ, ενδιαμεσα απο τα γαμησια αν εχεις πολλες καυλες :2funny: :2funny:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οχι ρε περπατας λιγο να κανεις και ασκηση...μονο κατι σκυλια ειχε εκει πισω απο την βιλκα που δαγκωναν...και κανα πρεζονι στα σιτιγκειτ παιζει επισης να πετυχεις...αλλα ενταξει και στον μυλο και περιξ τρως και το πιτογυρο σου μεχρι να ανεβεις λαφαμ,παιρνεις τσιγαρα απο το περιπτερο κλπ...κι αν εισαι στα μπροστα απο την κωλετη τα αλλα κανεις και τα ψωνια του σαββατου στα καρφουρ, ενδιαμεσα απο τα γαμησια αν εχεις πολλες καυλες :2funny: :2funny:
λυπαμαι αυτους που πανε με τα ποδια τι κυνηγι τρωνε απ τα σκυλια εκει στα γυφτικα δεν λεγεται :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λοιπον παιδες,στουντιο εκει που λεγατε δεν ειδα κ μαλλον δεν υπαρχει,εκανα δυο φορες τον δρομο πανω κατω αλλα δεν ειδα τιποτα.εχει ανοιξει ομως το νεο στουντιακι στο πλατινουμ διπλα αλλα δεν μπηκα να δω τι παιζει.ρε σεις,κατι ασχετο,ενα μαγαζι καινουριο πισω ακριβως απο το στουντιο αυτο,οχι προς πλατινουμ,ουτε προς πορτο παλας αλλα μεσα προς το βαθος,τι ειναι αυτο?ειχε πολυ κοσμο ρε σεις αλλα πολλα πιτσιρικια

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Είναι η παλιά Υδρόγειος, νομίζω τώρα λέγεται Block 33 και έχει σκηνή για live events.
Χτες νομίζω είχε κάτι hip hop συγκροτήματα...

pantaprotos

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρα παιδια...για την ακριβεια ειχε dj krush!Παιδια τελευταια στιγμη χαλασε συμφωνια με μεγαλο ονομα τανας του εξωτερικου που ηταν ν αρθει να δουλεψει  Θεσσαλονικη..ξενερωσα τη ζωη μ..!ασ ελπισουμε οτι η χειμωνιατικη φουρνια θα ναι καλυτερη και οτι θα φερουν ανταξια ονοματα!

Επισκέπτης
New studio?!?!  :) :) :) :)

Άντε μακάρι να έρθουν έμορφες πουτανίτσες... θα πάω να βγάλω καμιά φωτό αν δεν με προλάβει κάποιος άλλος.

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
δες την προηγούμενη σελίδα, έχει φωτογραφηθεί

Επισκέπτης
:huh: :huh: :huh:

Αυτό στη φωτό το και καλά Golden stars of sex δεν είναι??

Με μπερδέψατε ρε μπαγάσες...

neko72

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Κωλέτη σήμερα πρωί η μελαχροινή Γιάννα από Σλοβακία. Καλή χωρίς βιασύνες και φιλική αλλά χωρίς τη συμμετοχή της Εφης. Καλύτερα πάντως από Βαρδάρη.

Επίσης επισκέφθηκα τη Μάρθα στη Ν. Ουρανού 26. Λίγο freak κατάσταση. Δε λέω, συμμετέχει δε βιάζεται αλλά δεν είναι για τον καθένα.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πω ρε πουστη μου κατα μπερδευτικαμε αυτες τις μερες με τα στουντιο και τα μπουρδελα,ας μπει ενας pimp να μας διαφωτισει πια! :grin:

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Εκτακτη βόλτα προέκυψε σήμερα το πρωί.
Στο Βαρδάρη στο πράσινο η ψηλή όμορφη ρουμάνα με τα πολύ ωραία μάτια (ζιζέλ ή κάπως έτσι) που πήρε κιλάκια τελευταία, πιο πάνω η Μαρίνα , απέναντι στο Έρως η ουκρανή μελαχρινή έλενα (πολύ καλή στο μάτι όχι στο κρεβάτι) την οποία είχα δοκιμάσει στο Πράσινο, και στο Αλουμινάτο η Ρουμάνα Χριστίνα.
Ανορθόγραφο η ξανθιά Ελενα απέναντι στη γωνία η αδύνατη μελαχρινή με την φράντζα μπροστα, προμηθέως χαμηλά η Σοφία  (παλιά καραβάνα αυτή) ενώ στο μπλέ η πρωην Γιέλενα που τώρα λέγεται Σουζάνα.
Στα Στούντια τώρα , στο λα φαμ η Μαρία η τσέχα, έρως κλειστό , Εκλησία η Βραζιλιάνα με τα βγαλμένα απο ψηφιακό τόρνο υπερφουσκωτά κωλομέρια  τέρμα ουρανου η Νατάσσα milf , Έρημίτη κλειστό, Κεφαλληνία Έλληνίδα κοντούλα μέτρια ,τοπλες βγαίνει, Φρίξου η Χριστίνα, στην Κωλλέτη μελαχρινή ψηλή όχι από την γνωστή dream team.
Ημουν μεταξύ Μαρίας τσέχας , Χριστίνας ρουμάνας στο αλουμινάτο που δεν έχω δοκιμάσει και Σουζάνας (πρώην Γιέλενας) που επίσης δεν είχα δοκιμάσει αλλά είχα ακούσει καλά λόγια.
Κατέληξα σε Γιέλενα που επιβεβαίωσε τον άγραφο κανόνα των μπουρδέλων ότι τα κορίτσια με μέτρια εμφάνιση έχουν πιο κάλή συμμέτοχή (υπάρχουν και εξαιρέσεις). Αφού μου τον έκανε κάγκελο με χαδάκια δαγκωματάκια και πίπα  με καβάλησε γυρίζοντας τον κώλο της προς τα μένα.
Καλό πήδημα, μετά κουβεντούλα και τέλος μου έβγαλε την καπότα και μου τον σκούπισε με μωρομάντηλο.
Στα + του μαγαζιου η πολύ καλη  low profile και διαφορετικη από τις άλλες τσα τσα.
Στα - ότι είναι Βαρδάρης. 

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Κατέληξα σε Γιέλενα που επιβεβαίωσε τον άγραφο κανόνα των μπουρδέλων ότι τα κορίτσια με μέτρια εμφάνιση έχουν πιο κάλή συμμέτοχή (υπάρχουν και εξαιρέσεις)

συμφωνω απολυτα σ'αυτο και μπραβο σου για την καλη πρωινη ενημερωση.η συγκεκριμενη κοπελα μπορει και να μη σας κανει κανενα κλικ στο σαλονι αλλα μεσα ειναι πολυ ευχαριστη.εφαγες και τη σουφρα της??

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Όχι σούφρα.
Την πρώτη φορά προτιμώ πάντα την απλή έκδοση χωρίς έξτρα.

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Η τουλάχιστον να την πατάμε λιγότερο.
Αλλο να κλαίς 30 Ε και άλλο 80.

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
λογικο ακουγεται.την Ελενα στο ανορθογραφο την δοκιμασες???
Μια φορά όταν είχε πρωτοέρθει αλλά δεν τρελλάθηκα κιόλας.
Είχε διάθεση να εξυπηρετήσει ,δεν ήταν κομοδίνο, αλλά η όλη φάση δεν μου έκατσε καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom