You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)
crespo
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
δεν ντρεπεστε αλητες να με κοροιδευετε?εγω φταιω που σας ρωτησα!
φιλε η πλακα ειναι οτι υπαρχει και η φωτογραφια του αλλα που ειναι
α εσυ λες για το αλλο το λιωμενο εκεινο ουτε εγω το εχω δειφιλε η πλακα ειναι οτι υπαρχει και η φωτογραφια του αλλα που ειναι
να τα βαλουμε σε μια σειρα?αυτο στη φωτο ειναι στο πλατινουμ κοντα κ εχει καιρο που το μελεταμε γιατι υπαρχει κ εχει ανοιξει,το αλλο που ειδες εσυ,ειναι στο τζαμπο κοντα....αλλα δεν μπορει να το βρει κανενας....θα το ψαξω το βραδυ,ελπιζω να μην ψαχνω σαν τον χαζο
crespo
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
α εσυ λες για το αλλο το λιωμενο εκεινο ουτε εγω το εχω δει
γιατι λιωμενο ρε φιλε εγω ετσι οπως το βλεπω απο εξω μοιαζει πολυ με της κωλεττη
Αυτό βρίσκεται όπως κατεβάινετε της 26ης από τα δικαστήρια περνάτε τις ράγες, περνάτε στο αριστερό σας χέρι Jumbo και Κωτσόβολο, συνεχίζετε, περνάτε
στο αριστερό σας χέρι το ξενοδοχείο Porto Palace και πάντα στα αριστερά όπως κατεβαίνετε ΠΡΙΝ
φτάσετε στο Platinum , είναι εκει...
Τώρα golden stars of sex δεν ξέρω τί σημαίνει αλλά θα μάθουμε....
μαλλον μονο αυτο υπαρχει....ειναι αυτο που λεγαμε εδω κ καιρο.εχει ανοιξει η ειναι ετσι για την φωτο γιατι δεν εχω ακουσει κανενν να λεει οτι πηγε εκτος αν κανω λαθος
Αυτό βρίσκεται όπως κατεβάινετε της 26ης από τα δικαστήρια περνάτε τις ράγες, περνάτε στο αριστερό σας χέρι Jumbo και Κωτσόβολο, συνεχίζετε, περνάτε
στο αριστερό σας χέρι το ξενοδοχείο Porto Palace και πάντα στα αριστερά όπως κατεβαίνετε ΠΡΙΝ
το ανδρεου γεωργιου 4 στη φωτο ειναι παλια αμα περασεις το βραδυ απο κει ανοιξε κολητα ενα μαγαζι με μια τεραστια φωτεινη πινακιδα που θα ξεγελαστεις και εσυ.για το αλλο στην 26ης δεν ξερω σε πιο υψος ειναι.
Aυτό που λες κολλητά ΔΕΝ είναι μπουρδέλο,
είναι ένα κατάστημα με φωτεινή μπλε και κόκκινη πινακίδα και νομίζω πουλάει
ανταλλκτικά αυτοκινήτων.
Πέραν τούτου, βαση νόμου πλέον τα μπουρδέλα ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να έχουν Minimun απόσταση 50μετρων μεταξύ τους,
οπότε κολλητά δεν μπορεί να ανοίξει.
crespo
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
σωστος ο teris3 αριαναρα
τα καινουρια εννοεις να εχουν αποσταση μεταξυ τους φανταζομαιAυτό που λες κολλητά ΔΕΝ είναι μπουρδέλο,
είναι ένα κατάστημα με φωτεινή μπλε και κόκκινη πινακίδα και νομίζω πουλάει
ανταλλκτικά αυτοκινήτων.
Πέραν τούτου, βαση νόμου πλέον τα μπουρδέλα ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να έχουν Minimun απόσταση 50μετρων μεταξύ τους,
οπότε κολλητά δεν μπορεί να ανοίξει.
τα χρυσα αστερια του σεξ..
μαλλον μονο αυτο υπαρχει....ειναι αυτο που λεγαμε εδω κ καιρο.εχει ανοιξει η ειναι ετσι για την φωτο γιατι δεν εχω ακουσει κανενν να λεει οτι πηγε εκτος αν κανω λαθος
Προχτές που πέρασα ήταν κλειστό.
Η ανοιξε χτες, ή ανάψαν τα φώτα για τις φωτος για να το διαφημίσουν και να το έχουν έτοιμο.
Αυριο μεθάυριο θα περάσω μια βόλτα, αλλά ακόμα δεν βλέπω να έχει
postάρει κανείς τίποτα...
θα σε προλαβω εγω σημερα....Προχτές που πέρασα ήταν κλειστό.
Η ανοιξε χτες, ή ανάψαν τα φώτα για τις φωτος για να το διαφημίσουν και να το έχουν έτοιμο.
Αυριο μεθάυριο θα περάσω μια βόλτα, αλλά ακόμα δεν βλέπω να έχει
postάρει κανείς τίποτα...
θα σε προλαβω εγω σημερα....
Ναι βέβαια για τα καινούρια...για να μην μπορεί νατα καινουρια εννοεις να εχουν αποσταση μεταξυ τους φανταζομαι
δημιουργηθεί πλέον πιάτσα όπως με τον Βαρδάρη...
Ναι βρε, το πήρα το lower!τα χρυσα αστερια του σεξ..
Απλά λέω αν σημαίνει κάτι ουσιαστικό αυτό ή απλά
ξυς τα αρχείδα σου να λέγαμε...
τσαμπα θα μας πεδευουνε στο βαρδαρη εμπαινες στο ενα εβγαινες κατευθειαν εμπαινες στο αλλο.τωρα γαματα,βαλε μπρος σταματα στα 50 μετρα σβησε ,ξανα βαλε μπρος....Ναι βέβαια για τα καινούρια...για να μην μπορεί να
δημιουργηθεί πλέον πιάτσα όπως με τον Βαρδάρη...
ειπαμε στη θεσσαλονικη ημαστε τις ουσιες ξεχνα τες.Ναι βρε, το πήρα το lower!
Απλά λέω αν σημαίνει κάτι ουσιαστικό αυτό ή απλά
ξυς τα αρχείδα σου να λέγαμε...
crespo
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
τσαμπα θα μας πεδευουνε στο βαρδαρη εμπαινες στο ενα εβγαινες κατευθειαν εμπαινες στο αλλο.τωρα γαματα,βαλε μπρος σταματα στα 50 μετρα σβησε ,ξανα βαλε μπρος....
δεν κανουν ενα σαν εμπορικο κεντρο να τα βαλουν ολα μεσα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38