Για Εφη θα σου προτεινα με κλειστα τα ματια μπες
...αλλα δε ξερω αν δουλευει σημερα και ποτε.
Εκεί είναι η Έφη τα πρωινά , πέρασα χθες μια βόλτα και με περιποιήθηκε δεόντως
Για Εφη θα σου προτεινα με κλειστα τα ματια μπες
...αλλα δε ξερω αν δουλευει σημερα και ποτε.
εσενα δεν σε πολυκοφτει τελικα μου φαινεται... κριμα...
(βασικα ουτε εγω καταλαβα,στην 26ης απ'οσο θυμαμαι 1 εχει,ανοιξε καινουριο?)
Ρε παιδιά πιο προσεχτικά...με κάνατε βραδυάτικα να ψάχνω μπουρδέλο στις ράγες του τρένου...δεν υπάρχει κανένα άλλο εκεί, είναι το Α.Γεωργίου 4 (απλά δίπλα άνοιξε ένα κατάστημα με ανταλλακτικά αυτοκινήτου με μπλε-κόκκινη πινακίδα και ίσως αυτό να μπέρδεψε τον φίλο)
Το καινούριο θα είναι όπως αναφέρθηκε 26ης Οκτωβρίου 35Α στο golden stars of sex (και ξυς τα αρχείδια σου) - κοντά στο Platinum- το οποίο προφανώς περιμένει την άδεια για να ξεκινήσει...
ναι ρε τερις εγω τωρα το ειδα αμα δεν περνουσα βραδυ να δω τα φωτα ακομα ουτε που θα το ειχα παρει πρεφα.τι λεει καλο ειναι?το Α.Γεωργιου 4 είναι εκεί φίλε, πάνω στις ράγες του τρένου...
που δίπλα έχει ένα κατάστημα με μπλε και κόκκινη πινακίδα...
ρε αυτο ειναι το πιο αρχαιο στουντιο της περιοχης μαζι με της κοροβαγκου....παντως προσοχη στο παρκαρισμα...περνουν τρενα,μην σας κοψουν απο το γαμησι αμα πατε οπως συνεβη σε παλιοτερο συναγωνιστη της παλιας μπουρδελοκαταστασης....πληροφοριακα εκει τραγουδαγε πολυ καιρο παλια μια ολλανδεζα μουναρα που ηταν δικο της,μετα αλλαξε διευθυνση απο σεπτεμβρη του 2007 (μαλλον το πηρε αυτη η μιλφ η ρενατα )και εκει επαιζε καιρο η μαρια η τσεχα εναλλαξ με διαφορες αλλες(δαναη,χριστινα τελευταια,ελενα ουκρανεζα,εμμανουελα ενα φεγγαρι παλιοτερα κλπ)ναι ρε τερις εγω τωρα το ειδα αμα δεν περνουσα βραδυ να δω τα φωτα ακομα ουτε που θα το ειχα παρει πρεφα.τι λεει καλο ειναι?
γαμησετα μερος που βρηκαν να το ανοιξουν και αυτοι..εκεινο το βραδυ που το ειδα περνουσε και τρενο ακριβως απο μπροστα και σκεφτηκα φαντασου τωρα τι τρανταγμα νιωθει αμα ειναι κανενας συναγωνιστης μεσα θα νομιζει οτι γινεται σεισμος!αλλα ειναι καλο σπιτακι για να κανουν προπονηση στο κουνημα οι καινουριες.
αυτη σε ποιο δουλευει?που ναι η ντιανα ρε
εχθες καθονταν και μιλουσε με την τσατσα με τα πολιτικα ρουχα
ενω δουλευε αλλο μουνετο μεσα
γιατι δεν δουλευει ρε
στο αλουμινατοαυτη σε ποιο δουλευει?
τυχερη ειναι οχι καημενη θα βγαλει διπλο μεροκαμματοΗ καημενη η Εφη σημερα δουλευει απο τις 12 πρωι εως 12 βραδυ συνεχομενο.
ναι αλλα θα γαμηθει...στο χρημα...τυχερη ειναι οχι καημενη θα βγαλει διπλο μεροκαμματο
gl ποσα λες να εκανε μεχρι τωρα?ναι αλλα θα γαμηθει...στο χρημα...
τι να σου πω;παντως ηταν και πιστευω ειναι στο τοπ 5 απο προσελευση σιγουρα....απλα δεν κανει προγραμματα και ισως δεν εχει αυτο το αβανταζ σαν καποιες αλλες...αλλα και φασουλι φασουλι γεμιζει το σακουλι...ειναι ομως πολυ καλη και αξιζει....gl ποσα λες να εκανε μεχρι τωρα?
κανονικα!τι να σου πω;παντως ηταν και πιστευω ειναι στο τοπ 5 απο προσελευση σιγουρα....απλα δεν κανει προγραμματα και ισως δεν εχει αυτο το αβανταζ σαν καποιες αλλες...αλλα και φασουλι φασουλι γεμιζει το σακουλι...ειναι ομως πολυ καλη και αξιζει....
τι να σου πω;παντως ηταν και πιστευω ειναι στο τοπ 5 απο προσελευση σιγουρα....απλα δεν κανει προγραμματα και ισως δεν εχει αυτο το αβανταζ σαν καποιες αλλες...αλλα και φασουλι φασουλι γεμιζει το σακουλι...ειναι ομως πολυ καλη και αξιζει....
Εγω ξερω αλλα δεν λεωgl ποσα λες να εκανε μεχρι τωρα?