ταμειο δουλευεις?Εγω ξερω αλλα δεν λεω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (2 μέλη και 67 επισκέπτες)
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
ταμειο δουλευεις?
Μάλλον λογιστής...
οχι αλλο λεω.ρε michael αυτο δεν λες?
crespo
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
αφου το αλλο που ειναι στην 26ης απεναντι απο τα τζαμπο ειναι νουμερο 52 αρα βασιζομενος οτι ο βαρδαρησ ειναι το μηδεν θα ειναι πιο κοντα στο βαρδαρη αλλα παιζει να ειναι στην αλλη 26ης που παει προς επταλοφο αν ειναι ετσι εχει δικιο ο teris γιατι περασα και εγω και δεν ειδα τιποτα εκει πριν τισ γραμες εκτος απο το γνωστο γωνιακο διπλα απο το βενζιναδικο
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Έλα παιδιά για να τελειώνουμε...
το ανδρεου γεωργιου 4 στη φωτο ειναι παλια αμα περασεις το βραδυ απο κει ανοιξε κολητα ενα μαγαζι με μια τεραστια φωτεινη πινακιδα που θα ξεγελαστεις και εσυ.για το αλλο στην 26ης δεν ξερω σε πιο υψος ειναι.νταξει τωρα λυθηκε
το ανδρεου γεωργιου 4 ειναι αρχαιο το ξερουν ολοι
το αλλο στην 26ης που ειναι δε ξερουμε
εγω το ειδα ρε τρελε!περνα και εσυ βραδυ να δουμε αν θα το γνωρισειςακοαμ το μπουρδελο ψαχνετε?μηπως αυτος που ειδε ειχε πιει κανα δυο παραπανω κ το ειδε οπως ηθελε κ τζαμπα ψαχνετε?
μπας κ ειχες πιει τιποτα?θα περασω σημερα γιατι θα βγω για ποτο,με την δικια μου βεβαια αλλα λογω τεχνικων προβληματων δεν θα κοιμηθει σε μενα οποτε θα κανω μια βολτα....μπορει οχι για καταθεση αναλογα τα κεφια,αλλα για να δω το μπουρδελο σιγουραεγω το ειδα ρε τρελε!περνα και εσυ βραδυ να δουμε αν θα το γνωρισεις
μπες να δεις αμα εχει και καλο τεμμαχιομπας κ ειχες πιει τιποτα?θα περασω σημερα γιατι θα βγω για ποτο,με την δικια μου βεβαια αλλα λογω τεχνικων προβληματων δεν θα κοιμηθει σε μενα οποτε θα κανω μια βολτα....μπορει οχι για καταθεση αναλογα τα κεφια,αλλα για να δω το μπουρδελο σιγουρα
αν υπαρχει κ αν το βρω.....μπες να δεις αμα εχει και καλο τεμμαχιο
crespo
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
αν υπαρχει κ αν το βρω.....
μπραβο ρε φιλε και αμα βρεις το μπουρδελο φαντασμα πεστο και σε μας να παμε
γιατι το λες αυτο πανε να δεις!αν υπαρχει κ αν το βρω.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις