Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (7 μέλη και 51 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Μαντζάρου 10
Η Μονικα η βουλγαρα, ηθελα να ρωτησω τη τσατσα ποτε γυρναει η Σαρα να δουμε καμια ασπρη μερα (μαλλον με τα χιονια) αλλα μου την εσπασε με τη μαγκια της και εφυγα.

Θα δουλεύει από το βράδυ των εκλογών όπως είπα η τσατσά...

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ωχ... λες να με κατάλαβαν;;; Λες να αλλάξω επάγγελμα;
προσοχη μην εκδηλωνεσαι,χι χι χι , σε ποιο δουλευεις?  εκει που λες περνα με 50 και  8α περασεις καλυτερα?? χι χι χι

Επισκέπτης
Μια πρωινή πορνομπουρδελο ενημέρωση από την περιοχή του Βαρδάρη

Έρως: Μελαχροινή που δούλευε παλιότερα στο πράσινο νομίζω είναι αλβανίδα. Λεπτή, μου φαίνεται η λεκάνη της ένα κλικ πιο μεγάλη.

Μαρινόσπιτο: Μαρίνα

Πράσινο: Καινούργια παρουσία, ξανθιά με όμορφο πρόσωπο αλλά με μεγάλα μπούτια, νταρντανούλα δηλαδή για όσους γουστάρουν νομίζω θα τους είναι κουτί.

Ανορθόγραφο: Κόθορνοι  :-

Απέναντι: Καινούργια κοπέλα, δεν μου φάνηκε καλή ούτε εμφανισιακά αλλά λογικά κ στο δωμάτιο μούφα θα ήταν αν κρίνω από τα ξυνισμένα μούτρα. Αδύνατη αλλά όχι μοντελέ, νορμάλ/λίγο παραπάνω θα την έλεγες βγήκε τοπλες.

Σαπφούς/Προμηθέως: Η Ήρα, όσοι δεν ξέρουν ωραίο σώμα ωραία φάτσα, σιλικόν βυζί. Παλιά καραβάνα.

Προμηθέως απέναντι από την καφετέρια: Ουγγαρέζα και καλά Λίνα νομίζω την λένε, μελαχροινή την έχω δοκιμάσει κ δεν μ'αρεσε καθόλου σαν εμφάνιση ήταν φιλότιμη πάντως.

Προμηθέως μπλέ: Η πορτογαλλέζα Λένα (δεν είμαι σίγουρος για το όνομα)

Απέναντι: Ψιλονταρντανούλα ξανθιά με βυζία ωραία και κοντό ξανθό μαλλάκι. Η γκόμενα είναι φουλ καύλα για όσους δεν την έχουν δοκιμάσει.

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Μαρινόσπιτο: Μαρίνα

Η Μαρινα σταθερη αξια... :fuck1: :pipa3:

Απέναντι: Ψιλονταρντανούλα ξανθιά με βυζία ωραία και κοντό ξανθό μαλλάκι. Η γκόμενα είναι φουλ καύλα για όσους δεν την έχουν δοκιμάσει

Αυτη νομιζω τη λενε Λενα και ειναι απιστευτη στο δωματιο...+100000000000000000000000000000000

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Εχει κανεις δοκιμάσει μια μελαχρινη μελαμψη ελληνιδα που είναι στην Α.Γεωργιου 4 (Στις γραμμες του τρενου) τα βράδυα να μας πει εντυπωσεις?  Αν και δεν εχει τιποτε το ιδιαιτερο με τραβαει να τη σκισω...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Εχει κανεις δοκιμάσει μια μελαχρινη μελαμψη ελληνιδα που είναι στην Α.Γεωργιου 4 (Στις γραμμες του τρενου) τα βράδυα να μας πει εντυπωσεις?  Αν και δεν εχει τιποτε το ιδιαιτερο με τραβαει να τη σκισω...

Α.Γεωργιου που στο βενζιναδικο θα εννοεις?
Μια φορα τη πετυχα αλλα δε δοκιμασα και αν διαβασεις λιγες σελιδες πισω λενε οτι δεν ειναι ελληνιδα.
Αλλα ρε φιλε ασχημη ειναι........!!!

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
εμενα για γυφτισσα μ κανει περισσότερο, ελληνίδα είναι την είχε δοκιμάσει ενας φίλος καλοκαίρι στην κεφαλληνίας κ δεν του άρεσε, ξεπέτα!

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εμενα για γυφτισσα μ κανει περισσότερο, ελληνίδα είναι την είχε δοκιμάσει ενας φίλος καλοκαίρι στην κεφαλληνίας κ δεν του άρεσε, ξεπέτα!

Την δοκίμασα εγώ. Τίποτα σπουδαίο. Μου πε από Πάτρα είναι.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
ελα ρε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κυριοι η σαρα θα επιστρεψει οπως ειπε και ο δοκιμαστης γιατι μαζι την ψαχναμε το σουκου των εκλογων

φρονημα εως τοτε
Λετε την Σαρα που ηταν Ερως η την Σαρα απο κωλετη??

Κωλετη το εχουν χασει εντελως, τι ειναι αυτη η Νικη ρε! ας βαλουν καμια της προκοπης για βραδυ, ελεος.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Λετε την Σαρα που ηταν Ερως η την Σαρα απο κωλετη??

Κωλετη το εχουν χασει εντελως, τι ειναι αυτη η Νικη ρε! ας βαλουν καμια της προκοπης για βραδυ, ελεος.

Για τη Σάρα που ήταν Έρως... τη βυζαρού. Καλά όντως η Νίκη δεν υπάρχει που βάλανε... έτσι καταφέρνουν να διώχνουν τον κόσμο...

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Πρωινα δουλευει η Αφρουλα κανονικα η Εφη τωρα? Ποιος συναδελφος ξερει τα του πρωινου?

Επισκέπτης
Γενικά η ποιότητα στις πουτάνες στην Θεσσαλονίκη είναι τραγική, κάθε πικραμένο μπάζο της ανατολικής ευρώπης που αποφασίζει να τον φάει έρχεται να δουλέψει εδώ. Και η πλάκα έιναι όσες λίγες ωραίες γκόμενες έρχονται μαζί με τον σωρό της συμφοράς κάθονται λίγο.  :(

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
χθες εγινε καταθεση στο πρασινο γωνια ηταν ενα μικρο καινουριο μαλλον μαυρομαλικο καλο μουνακι ωραιο σωμα,ηταν προθυμο να μου κανει τα χατιρια αλλα πολυ απειρο στην δουλεια με το ζορι με εκανε να χυσω.λιγες ειναι επαγγελματιες τελικα.
περασα απο 26ης χθες τι μπουρδελο ειναι παλι αυτο που ανοιξε πανω ακριβως στις γραμμες του τρενου?!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom