Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (9 μέλη και 67 επισκέπτες)

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Φίλε την είδα και γω, πέζει να είναι το πιο εκτρωμα που έχω συναντήσει σε μπουρδέλο, ούτε να μην πλήρωνε δεν την γαμούσα...μας κοροιδεύουνε ρε;;;

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Φίλε την είδα και γω, πέζει να είναι το πιο εκτρωμα που έχω συναντήσει σε μπουρδέλο, ούτε να μην πλήρωνε δεν την γαμούσα...μας κοροιδεύουνε ρε;;;

Αρειανακι μου αρρωστο μετα απο αυτην πιστευω πραματικα οτι μας κοροιδευουνε...Οκ δεν ειναι μονο αυτη βεβαια στα μαγαζια τς πολης,υπαρχουν και κανα 2-3 μουναρες,αλλα λιγο τσιπα βρε παιδι μου...

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
πες μας τι εγινε με τη Νικη τελικα.ειναι αυτη που δινει και κωλο,γλυκεια στο προσωπο και εχει αλλαξει ολα τα σπιτια εκει γυρω???για την ιδια μιλαμε??
Παλια την εβλεπα Κεφαλληνιας αν δεν κανω λαθος...

Τελευταια δουλευε Χαλκιδονα..κωλος,γλειφομουνι 100ε,μετρια φιλε..

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
η μαρια ειναι σχετικα ψηλη,αδυνατη,ξανθο μαλλι οχι το πλατινε....προς καστανοξανθο θα ελεγα και απο ηλικια πρεπει ναναι 30αρα με το ματι....ειναι απο τα παλια τεμαχια στην πολη....δουλευε πολυ καιρο ανδρεου γεωργιου 4 παλιοτερα....
Ελα φιλε μου... Ναι η Μαρια ειναι ψηλη με ωραια μακρυα γυμνασμενα ποδια.Οταν στηνεται στα 4 η ραχη,απο τη μεση και πανω ειναι καμπυλωτη.γενικα ειναι ωραιο κορμι και ομορφη φατσα.απο ηλικια γυρω στα 28-30 την κοβω.επισης το μουνακι της ειναι πολυ τρυφερο!!

Thanks guys. Ακούγεται καλή περίπτωση, έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στις Σλοβάκες γενικά, αλλά η ηλικία είναι λίγο αποθαρρυντικός παράγοντας  :-

Μετά Έρως που δούλευε η Μιλάνα...

Επέστρεψε η Μιλάνα στο Έρως; Τέλεια, σύντομα θα υπάρξει κατάθεση  :grin:

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αρειανακι μου αρρωστο μετα απο αυτην πιστευω πραματικα οτι μας κοροιδευουνε...Οκ δεν ειναι μονο αυτη βεβαια στα μαγαζια τς πολης,υπαρχουν και κανα 2-3 μουναρες,αλλα λιγο τσιπα βρε παιδι μου...
ΚΑΛΑ ΡΕ ,.εχουν μια αδεια πορνειου στα χερια τους (χρυσο κλιδι), και αντι να την εκμεταλευτουν,... ακυρωνουν την αδεια? υμαρτον,, εγω λεω να μαζευτουμε τωρα προεκλογηκα και να παμε να την ριξουμε στον Θερμα ι κο,και μετα με πορεια να κατευθηνθουμε στα γραφεια απτους οικολογους και να δειλωσουμε προςκειμενοι,δεν την ειδα αλλα απο οτι ακουω,

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
ΚΑΛΑ ΡΕ ,.εχουν μια αδεια πορνειου στα χερια τους (χρυσο κλιδι), και αντι να την εκμεταλευτουν,... ακυρωνουν την αδεια? υμαρτον,, εγω λεω να μαζευτουμε τωρα προεκλογηκα και να παμε να την ριξουμε στον Θερμα ι κο,και μετα με πορεια να κατευθηνθουμε στα γραφεια απτους οικολογους και να δειλωσουμε προςκειμενοι,δεν την ειδα αλλα απο οτι ακουω,

Αμα τη δεις θα καταλαβεις φιλαρακι...Ο θερμαικος μπροστα της ειναι πο καθαρος... :2funny: :2funny:

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αμα τη δεις θα καταλαβεις φιλαρακι...Ο θερμαικος μπροστα της ειναι πο καθαρος... :2funny: :2funny:
ασ μην τον μολυνουμε αλλο , :S :S :S, παντως πιστευω θα την αποσυρουν  γρηγορα,εκτος αν ειναι η νεα ιδιοκτητρια,

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
ασ μην τον μολυνουμε αλλο , :S :S :S, παντως πιστευω θα την αποσυρουν  γρηγορα,εκτος αν ειναι η νεα ιδιοκτητρια,

Παντως γενικα πολυ το χαλι στην πολη μας,το σ/κ ειχα κατεβει Αθηνα με τον κολλητο μου και πηγαμε στη φυλης (μονο εκει προλαβαμε δυστυχως),λοιπον εκτος του οτι οι τιμες ηταν 20 ευρω,ναι καλα καταλαβατε 20 ευρω,οι γκομενες που δουλευανε οι περισσοτερες ηταν και γαμω κι επισης οι τσατσοι και οι τσατσαδες ηταν ευγενεστατοι...

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.471
Πόντοι
216
Σήμερα είναι η Μιλάνα στο Ερως;
Γνωρίζει κανείς;

aristos238

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
26
Πόντοι
1
καλημερα ρε παιδια.
θα ηθελα μεικες πληροφοριες για τη milfΜαρθα και για τη Χριστινα απο Φριξου 9 :helpplea: :helpplea:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
καλημερα ρε παιδια.
θα ηθελα μεικες πληροφοριες για τη milfΜαρθα και για τη Χριστινα απο Φριξου 9 :helpplea: :helpplea:

Γράφτηκε από τον Interceptor 
(Μάρθα)
Συνολική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Σήμερα κατά τις 21:00 επισκέυθηκα το συγκεκριμένο σπιτάκι! Η milf Μάρθα γύρω στα 32(σύμφωνα με τα λεγόμενα της τσατσάς). Πήρα πρόγραμμα των 40Ε και ορμάω στο δωμάτιο! Μετά από λίγο μπαίνει και η Μάρθα..ξανθιά, σχετικά ψηλή με ωραίο σώμα και σιλικονάτο στήθος, λίγο σκληρό αλλά ωραίο. Είχε πάει διακοπές Κρήτη κι έτσι μιλήσαμε λίγο γιατί τυχαίνει να μαι κι εγω απο εκεί. Την Μάρθα την είχα ξαναπάρει πέρσυ το καλοκαίρι αλλά την είχα χάσει για ένα διάστημα...και την συνάντησα απόψε! Στο διαταύτα: Η Μάρθα δε βιάζεται καθόλου, τρίφτηκε ώρα πάνω μου, με φιλούσε και με έγλυφε στις ρώγες ενώ μιλούσαμε για άσχετα πράγματα!! Περιποιήθηκε δεόντως τα μπαλάκια μου αφού τα έγλυφε και τα ρουφούσε :) Περναει το προφυλακτικό και αρχίζει μια πίπα εκπληκτική! Σ'αυτον τον τομέα κατέχει PhD! Ακολούθησε στάση με αυτήν από πάνω με γυρισμένη προς τα εμένα την πλάτη και στη συνέχεια πισωκολλητό όπου και τελείωσα. Μετά που μιλήσαμε λίγο με ρωτούσε αν μπαίνω στο site μας και της απάντησα θετικά :)) Μάλιστα της είπα οτι θα την τιμήσω με τα σχόλια μου, όπως και κάνω άλλωστε. Η Μάρθα είναι γυναίκα που σέβεται τον πελάτη που έχει απέναντί της και ποτέ δε βιάζεται να τον ξεπετάξει. Μια πραγματική επαγγελματίας! Δυστυχώς σαν νέο μέλος δεν μπορώ να βαθμολογήσω άνω του 7.

Γράφτηκε από τον notorius 
(Χριστίνα)
Συνολική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
6.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
5.0
Επισκεψη γυρω στις 21:30.Φοβερή φάση.Η κοπελα με χαμογελο ευδιαθετη μελαχροινη με κοντο μαλλι, φατσα που σε καβλωνει βυζί κανονικο ,φοβερη κωλαρα. Εκανε οτι της ελεγα και εδειχνε να το γουσταρει.Πιπα απο παντου και απο ολες τις μεριες γλυψιμο στα αρχιδια.Αρχικα την πηρα στα πλαγια και μετα την εστεισα στα τεσσερα οπου ο κωλος της σε αυτη τη σταση ειναι οτι καλυτερο.
Την συνηστώ ανεπιφυλακτα..τι να λεμε τωρα το'να τ'αλλο

Γράφτηκε από τον Karaman 7 
(Χριστίνα)
Συνολική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
6.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
6.0
Μπενω μεσα κατα τις 11 ο χωρος ωραιος περιμενα κανα 15λεπτο γιατι η τσατσα μου ειπε οτι η κοπελα ειναι μεσα ηρθε και ακομα ενας συναγωνιστης αλλα ευτηχως εχει τν στη αναμονη (οπως και στο δωματιο) και περασε η ωρα τελικα βγηκε η κοπελα ευδιαθετη μαυρο μαλι με πιασηματακια λεω οκ στο απλο 40 ευρα. Το δωματιο φουλ εχτρα οπως ειπαμε απο τα καλυτερα που εχω δει. ερχετε η κοπελα χριστινα απο γερμανια πιασαμε λιγο κουβεντα στην αρχη λιγο οσπου αρχισε τα χαδακια και μου τον εκανε καγκελο πολλυ μαλακο βυζι το οποιο αναδυκνιετε μονο οταν ειναι ορθια η οταν γερνει η πιπα της μετρια προς το χειροτερο λες και ετρωγε παγωτο ξυλακι πολυ δοντι! την σταματησα νωρις μηπως κανει ζημια στη καποτα! ξεκινησαμε αυτη απο κατω οπου δεν ελεγε και πολλα αφου λες και βαρουσα στο κενο εν το μεταξυ η γκομενα μουρμουριζε ενα τραγουδι το οποιο με αποσυντονισε και ψιλοξενερωσα οσπου την γυρησα στα 4 και ρεφαρα η κωλαρα της απιστευτη σε αυτη τη θεση ομολωγω. λοιπον η ολη εντυπωση μου μου εδωσε ειναι οτι η κοπελα εαν εχεις λιγο τρελα μπορει να σου βγαλει καλα γουστα αλλα απο εκει και περα δεν λεει και πολλα. αλλα αν θες μια ξεπετα και οτι να ναι καλη ειναι.

Γράφτηκε από τον stranger1   
(Χριστίνα)
Συνολική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
6.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
4.0
Ημερομηνία επίσκεψης: 02/07/2009, ώρα: 24:00, Είχε άλλους 3 συναγωνιστές.
Πήγα ευτυχώς για δοκιμή. Αλλά ακόμα και για δοκιμή δεν κάνει... Δεν νομίζω να το επισκεφτώ πάλι.... τέλος πάντων η κοπέλα μπορεί να μην φορά ρολόι άλλά είναι ένα κινητό ρολόϊ μόνη της καθώς συνεχώς σου υπενθυμίζει ότι πρέπει να τελειώνει η όλη φάση. Όσους δεν τους επηρεάζει αυτό μπορούν να πάνε.

Γράφτηκε από τον dim17847
(Χριστίνα)
Συνολική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
7.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Γεια σας συνάδελφοι.
Πέρασα κι'εγώ από το συγγεκριμένο στουντιο και έπεσα πάνω στη Χριστίνα .
Δεν είχα ακούσει τίποτα για το χώρο γιατί είναι και καινούριος.
Ο χώρος όπως σας είπα είναι καινούριος και είναι παλάτι.πραγματικά ίσως το καλύτερο στούντιο της πόλης.
Συμπεριφορά τσατσας τα συνηθισμένα.
Στο κυρίος θέμα τώρα:Και σκάει μύτη το μωρό, αστέρι γύρο στο 1,75 μελαχρινό με το απυστευτα ιδανικό σώμα για τα δικά μου γούστα.
Κάτι σαν Μόνικα Μπελούτσι αλλα με κοντό μαλί.Τέλειες αναλογίες με πεταχτό κολαράκι και μελαχρινή και απαλή επιδερμίδα.
Τι να πώ ρα παιδια το μώρό δεν παιζετε.Δεν έχω δει κοπέλα να κάνει αυτή τη δουλειά και να το κάνει σαν να το γουστάρει.Δεν βιάζεται και νομίζεις ότι φτάνει και αυτή σε οργασμό.Τι άλλο να πώ , είναι πεντακάθαρη κωλάρα βιζάρα και κάνει το τέλειο τσ......κι, το τέλειο.
Χριστίνα τα λέμε σύντομα μωρό μου.
DIM

aristos238

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
26
Πόντοι
1

εισαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ!
σ'ευχαριστω
θα προσπαθησω να αξιολογησω και εγω τη ΜΑΡΘΑ! :fuck1: :knockinb: :kissass2:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Τις εχεις δει καθολου οπτικα?
Η Χριστινα απο εξωτερικης εμφανισης ειναι μπροστα με φυσικο μετριο ωραιο βυζακι.
Η Μαρθα ειναι λιγο σχιαχτρο για μενα...
Με τη Μαρθα δεν θα πηγενα.
Με τη Χριστινα πηγα μια φορα και με αυτη δεν θα ξαναπηγενα.

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
διαβαζω στο αντιστιχο θεμα της Αθήνας και γραφουν...... 'ΤΟ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΕΙΚΟΣΑΕΥΡΟ' καλα ρε παμε καλα? και εδω δεν τιμανε το 40ευρο??

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ενα μεγαλο Γεια σε ολους τους συναγωνιστες  ;).Και για μια ακομα φορα να υπενθυμισω σε ΟΛΟΥΣ οτι τα 30 ευρουλακια ειναι ΠΟΛΛΑ !!!!!

Επισκέπτης
Εγώ ένα θα πώ. Προσοχή στις τσατσάδες που σε παίζουν στο 30-40 και σε κοροιδεύουν.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Χθεσινη βραδινη ενημερωση...
Κινηση αρκετη χθες βραδυ αλλα οι περισοτεροι κανανε μπουρδελοτσαρκα παρα αθλουντουσαν και καλα κανανε γιατι οχι δεν τιμανε τα 40 αλλα ουτε τα 30 αλλα οι περισοτερες δεν αξιζουν ουτε 20 να δωσεις...

Προμηθέως 19
Η Αννα με το ροζ κορμακι της και με τα πιασηματακια της (μαλλον θα αξιζει καταθεση πιστευω)

Προμηθέως 11
Ενα μικρο ωραιο αδυνατο μελαχρινο ομορφο προσωπο η τσατσα το πενεψε αρκετα το σκεφτομουνα να ξαναγυρησω αλλα...

Προμηθέως 25
Μελαχρινο με μετριο προσωπο αδυνατη (μαλλον Μιραμπελα θα ηταν δεν την ξερω) Η τσατσα ηθελε με το ζορι να περασω ελεγε δεν θα βρω πουθενα αλλου σαν και αυτη!!!

Σαπφώς 7
Η ξανθια ελληνιδα topless Ειρηνη που παρακαλουσε με το τροπο της! ολους να περασουν.
Τελικα μετα την γυρα γυρησα και καταθεσα εκει μονο και μονο επειδη εχει γαματο σωμα και φυσικο βυζακι ομως ...ελληνικη ξεπετα!

Ταντάλου & Σαπφώς
Το καυλακι η Μονικα με την εξεσια κωλαρα της
παλι εκωβε το χρημα χθες βραδυ στο βαρδαρη...
ουρα μεχρι εξω, περιμενα να ξεπεταξει ενα συναθλητη και ενα δωματιο ηταν αδειο.
η τσατσα στο κοσμο της οπως παντα εκανε χαζουρα με το κοσμο.

Ταντάλου 14 
Η μολδαβεζα ξανθια ελειπε σημερα στη θεση της η μελαχρινη Κορινα σωμα ωραιο με μετριο βυζακι αλλα απο φατσα ειναι αστα να πανε μαξιλαροθηκη...γαματα!

Οικονόμου K. & Ρούλια Κώττα
Μελαχρινο πιπινι με χαρακτηρηστικα ματια βγηκε topless. Ωραιο σωματακι με μικρο κωλαρακι.

Μαντζάρου 10
Η Μονικα η βουλγαρα, ηθελα να ρωτησω τη τσατσα ποτε γυρναει η Σαρα να δουμε καμια ασπρη μερα (μαλλον με τα χιονια) αλλα μου την εσπασε με τη μαγκια της και εφυγα.

Μαντζάρου 1Α
Καινουρια ελεγε η τσατσα απο ισπανια κοντουλα μελαχρινη μετριο προσωπακι βυζακι πεσμενο αν θυμαμαι
την πενευε η τσατσα παρα πολυ...μαλλον αυτες οι τσατσαδες (ανδρεου γεωργιου 16/μαντζαρου 10/μαντζαρου 1Α) που εχουν τον ιδιο νταβα εχουν βαλει ολες την ιδια κασετα με το ιδιο τροπαριο!
-μπες και δε θα χασεις θα σου μεινει αξεχαστη ολοι ξαναερχονται την αλλη μερα!

Κωλέττη 17
Η Νικη η με το καυλιαρικο χτενισμα της...

προς ανδρεου γεωργιου και απτην αλλη μερια δεν πηγα, γινοταν πηχτρα απο αυτοκινητα και κοσμο και μην μας παρει κανενα ματι και εκτεθουμεν...  .-

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
απαντησα στην ερωτηση σου πριν λιγες μερες,τελη του μηνα επιστρεφει η βερονικα αλλα υπαρχει ενδεχομενο να αλλαξει και μπουρδελο γι αυτο την τσατσα μην την πολυ πιστευεις και τι σου λεει.
To τέλος του μήνα ήρθε... Αλλά η Βερόνικα όχι... Μάλλον μας δούλεψε πάλι η τσατσά...  :think:

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
ο καθείς με τον πόνο του κ εσείς με την Βερόνικα!! :fuck1:

Stories

Νέο!

Stories