al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
Σαν αδερφές το πιο πιθανόΜάνα-κόρη? Θεία - ανιψιά?
Σαν αδερφές το πιο πιθανόΜάνα-κόρη? Θεία - ανιψιά?
Δεν νομίζω....η Έλενα 45 σίγουρα, η λόρη; Νομίζω λιγότερο από 25.... Εκτός και αν έπεσα τόσο έξω.Σαν αδερφές το πιο πιθανό
Η Έλενα η Ρουμάνα είναι 35 στα 36 και όχι 45. Τουλάχιστον αυτό διαβάζω στο φβ.Δεν νομίζω....η Έλενα 45 σίγουρα, η λόρη; Νομίζω λιγότερο από 25.... Εκτός και αν έπεσα τόσο έξω.
Η Λορη είναι ίδια ηλικία πάνω κάτω με την Έλενα, όταν την ειδα πρώτη φορά πριν πάρα πολύ καιρό στην αρχή μπερδεύτηκα αλλά τα τατοο από το πλαϊ του σώματος μέχρι το μπουτι με ξεμπερδεψεΔεν νομίζω....η Έλενα 45 σίγουρα, η λόρη; Νομίζω λιγότερο από 25.... Εκτός και αν έπεσα τόσο έξω.
Στην καραντίνα φίλε είχε πέσει... Αναδουλεια, πείνα... Πολλές είχαν γίνει "call girls"Και να γυρίσει μετρια κ κρύα τα πράγματα. Μετα την καραντινα άλλη γκομενα. Ασε που στην καραντινα το έπαιξε κ κολ γκιρλ κ ανέβαζε προφίλ στα τιντερ κ μπαντού κ την είδε μουναρα.
Στην καραντίνα της είχα στείλει μυνημα και μου είπε έλα στην ερημίτη 130 ευρώ η ώρα. Όχι ότι ήθελα να την πάρω απλώς έτσι της έστειλα. Μετά μου έστειλε αυτη. " Ποτέ θελεις;"Και να γυρίσει μετρια κ κρύα τα πράγματα. Μετα την καραντινα άλλη γκομενα. Ασε που στην καραντινα το έπαιξε κ κολ γκιρλ κ ανέβαζε προφίλ στα τιντερ κ μπαντού κ την είδε μουναρα.
XAXAXXAXAX αυτό με την ηλικία ρε φίλε φτανει δλδ ελεοςΓια τη Λορυ δε ξέρω. Η Λορεττα πάντως είναι 27 και όχι 22 όπως δηλώνει η τσατσά. Όταν της είπα χτες είχε γενέθλια η κοπέλα και έγινε 27 και γέλασα με έβρισε κιόλας φύγε από δω βλάκα ε βλακα.
Αυτό μου τη δίνει και μένα φίλε. Το καλοκαίρι τα ίδια και με τη Μιρελα. Μια άλλη τσατσά ξανθιά αλλά κάπως ηλικιωμένη με το έτσι θέλω να μου την παρουσιάσει σαν 25αρα. Τι μου λες τωρα της λεω; Την ξέρω λέω την κοπελα 20 χρόνια. Ε όχι μου λέει και 20 χρόνια. Αντε λέω 18. Άλλη έκπτωση δεν κάνω. Μουρμούριζε. Με έβρισε και αυτη και έφυγα.XAXAXXAXAX αυτό με την ηλικία ρε φίλε φτανει δλδ ελεος
Κάποιος έγραψε μετά της 20 του μήνα γιαυτο ρώτησα αν ήρθε ! Επίσης γύρισα παραπάνω σελίδες από δυο διότι μαρεσει να διαβάζω τα σουσουΡε φίλε ,απαντήθηκε πριν δύο σελίδες ,ότι παίζει να γυρίσει τέλος του μήνα ,θα φανεί .
Φτάνει κάθε δέκα λεπτά να ρωτάτε το ίδιο .
Αφηστε λίγο να συνέλθει η γλώσσα της ! Γυαλοχαρτο την κάνατε. .
Τι τιμές έπαιζαν αγορίνα? Πιπα καλή?Καλησπέρα αλάνια! Όποιος θέλει να περάσει καλά ας δοκιμάσει την καινούργια Ουκρανή Αφροδίτη στο Playboy. Αντικειμενικά πολύ όμορφο πρόσωπο, ματάρες, βυζάρες να μην χωράνε στις χούφτες. Είναι λίγο νταρντάνα αλλά σε καμιά περίπτωση δεν την λες χοντρή. Αρκετά παθιάρα, της αρέσει ο πούτσος, χύνει κιόλας. Την πηδούσα σε γρήγορους ρυθμούς και μου έσφιγγε το χέρι από καύλα! Το κερασάκι στην τούρτα ήταν που μου ρούφαγε τα δάχτυλο του χεριού την ώρα που τον έπαιζα για να χύσω στα βυζιά της.
40 απλό, 50 ελεύθερο στοματικό. Πίπα νορμάλ!Τι τιμές έπαιζαν αγορίνα? Πιπα καλή?
Δεν κτλβ πότε γτ αυτό το μαγαζάκι ξεκινάει πάντα από 40 ενώ μόνιμα είχε κακές κοπέλες. Για αυτό έχει φάει άκυρο χρόνια40 απλό, 50 ελεύθερο στοματικό. Πίπα νορμάλ!
σε ποια βαρδια την πέτυχες φίλε ?40 απλό, 50 ελεύθερο στοματικό. Πίπα νορμάλ!
Βραδινή μετά τις 8σε ποια βαρδια την πέτυχες φίλε ?
Ευχαριστώ φίλος θα την τσεκάρω.Βραδινή μετά τις 8