Ναι ρε φίλε . Μλκια μου αλλά έχει όντως από τα τοπ βυζια που έχω δει στη ζωή μου κι εγώ και πάντα τα 1-2 ποτά παραπάνω δεν είναι καλός σύμβουλοςΤα εχουμε ξαναπει. Δεν αφηνει να της γλυφεις τα βυζια η γενικα να παιζεις μαζι τους και το σεξ μαζι της ειναι κομοδινε. Η ατιμη ομως εχει απιστευτα βυζια. απο τα ωραιοτερα βυζια που εχω δει στην ζωη μου. πολυ κριμα ομως που ειναι ετσι η κοπελα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 11.585
Χτες βραδυ ειπα να βρεθω καταλαθος στους δρομους της πληρωμενης ιδωνης και να χτυπισω το κουδουνι της Ναρυ, ενω την ειχε στο Ν,Ουρανου 8, και θα πηγαινα με μαυρη καρδια, μιας και το μπουρδελο δεν το γουσταρω καθολου σαν χωρος, οταν μπηκα να δω αν ειναι στο προγραμμα, την ειχε στο Ν.Ουρανου 6, το κατω, οποτε εφυγα βουρ και πληρωσα το 80αρι για 69, και περιμενα το μωρο, με το που ηρθε κλασικα ολα καλα, προκαταρτικα στα ορθια, στο κρεβατι παντου και πουθενα.!! πουτσοτριψιματα, δαχτυλα στην μουναρα της, ηθελε σαν τρελη να συνεχιζω να την γλυφω την μουναρα της, μεχρι το τελευταιο λεπτο μου εβγαλε ολα τα γουστα μου δεν εχω παραπονο, το μονο παραπονο μου ειναι οτι το πορνιδιο, αποφευγει συστηματικα να με φιλισει, τσιγαρο δεν καπνιζω, ποτε δεν εχω παει πριν φαω κρεμυδια και τσατζικια, παντα τσιχλιτσα απο πριν για καθαρη αναπνοη, σαπια δοντια δεν εχω, αλλα φιλακια δεν μου δινει...!!! μαλλον δεν το γουσταρει να μου τα δωσει, ενω μου κανει ολα τα γουστα φουλ GFE...τεσπα.
Χτες αφου την ειχα σιγουρα κανα 25 λεπτο μεχρι που την εχυσα με το που το εβαλα μεσα στο μουνακι της σε μια σταση, ανηφορα 0-100, με το που την εχυσα, χωρις να μου εχει δωσει σημαδια απο πριν, αρχισε να κανει παραπονα για τον χρονο, οτι την κραταω πολυ και δουλευει εδω και κατι τετοιες μαλακιες... ψιλοεμεινα μαλακας να πω, αν και το πηρα στο χαβαλε, και αφου μου εκανε αυτα τα παραπονα, ισως καταλαβε την μαλακια που ξεστομισε.??? Γιατι εμεινε ακομα κανα 5λεπτο και βαλε σιγουρα, να ειμαστε αγκαλια στο κρεβατι και να χουφτωνομαστε...
Τι σκατα κουβαλαει στο κεφαλι της.???? Δεν μπορω να καταλαβω. Παντως μεχρι αποδειξεως του εναντιον, ειναι στανταρακι μου το πορνιδιο, την επομενη φορα θα φανει....
Χτες αφου την ειχα σιγουρα κανα 25 λεπτο μεχρι που την εχυσα με το που το εβαλα μεσα στο μουνακι της σε μια σταση, ανηφορα 0-100, με το που την εχυσα, χωρις να μου εχει δωσει σημαδια απο πριν, αρχισε να κανει παραπονα για τον χρονο, οτι την κραταω πολυ και δουλευει εδω και κατι τετοιες μαλακιες... ψιλοεμεινα μαλακας να πω, αν και το πηρα στο χαβαλε, και αφου μου εκανε αυτα τα παραπονα, ισως καταλαβε την μαλακια που ξεστομισε.??? Γιατι εμεινε ακομα κανα 5λεπτο και βαλε σιγουρα, να ειμαστε αγκαλια στο κρεβατι και να χουφτωνομαστε...
Τι σκατα κουβαλαει στο κεφαλι της.???? Δεν μπορω να καταλαβω. Παντως μεχρι αποδειξεως του εναντιον, ειναι στανταρακι μου το πορνιδιο, την επομενη φορα θα φανει....
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Χτες βραδυ ειπα να βρεθω καταλαθος στους δρομους της πληρωμενης ιδωνης και να χτυπισω το κουδουνι της Ναρυ, ενω την ειχε στο Ν,Ουρανου 8, και θα πηγαινα με μαυρη καρδια, μιας και το μπουρδελο δεν το γουσταρω καθολου σαν χωρος, οταν μπηκα να δω αν ειναι στο προγραμμα, την ειχε στο Ν.Ουρανου 6, το κατω, οποτε εφυγα βουρ και πληρωσα το 80αρι για 69, και περιμενα το μωρο, με το που ηρθε κλασικα ολα καλα, προκαταρτικα στα ορθια, στο κρεβατι παντου και πουθενα.!! πουτσοτριψιματα, δαχτυλα στην μουναρα της, ηθελε σαν τρελη να συνεχιζω να την γλυφω την μουναρα της, μεχρι το τελευταιο λεπτο μου εβγαλε ολα τα γουστα μου δεν εχω παραπονο, το μονο παραπονο μου ειναι οτι το πορνιδιο, αποφευγει συστηματικα να με φιλισει, τσιγαρο δεν καπνιζω, ποτε δεν εχω παει πριν φαω κρεμυδια και τσατζικια, παντα τσιχλιτσα απο πριν για καθαρη αναπνοη, σαπια δοντια δεν εχω, αλλα φιλακια δεν μου δινει...!!! μαλλον δεν το γουσταρει να μου τα δωσει, ενω μου κανει ολα τα γουστα φουλ GFE...τεσπα.
πραγματικά ακόμη δεν έχω καταλάβει τι παίζει με την Nary διότι έχει διφορούμενες κριτικές την μια δίνει φιλιά την άλλη όχι, πολλές φορές ήμουν στο τσακ να κάνω μια επίσκεψη αλλά πάντα κάτι μέσα μου με κρατούσε και δεν πήγα, ευτυχώς δηλαδή γιατί οι διφορούμενες κριτικές είναι πολλές
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Καλημέρα σε όλους τους συναδέλφους . Επίσκεψη χθες στο inside αφού είχα πιει το ποτό μου και τι με έπιασε και πέρασα με Λύδια . ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ έχω δοκιμάσει στη ζωή μου . Πρόγραμμα των 60€ και από την πρώτη στιγμή μου αρχίζει τα μη το ένα , μη το άλλο , όχι έτσι , όχι αλλιώς . Δεν ξέρω αν καποιος φίλος έχει αντίστοιχη εμπειρία αλλά πραγματικά έκλαψα τα λεφτά μου
μακριά!!! 10 ευρώ για μεταξουργείο είναι οι υπηρεσίες της
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 746
Εχω αφησει πριν λιγο καιρο κ κριτικη. Κ γω την πατησα τοτε φιλος. Για αλλη πηγαινα κ δεν ηταν. Οταν ειπε Λυδια η τσατσα κατι μου ρθε στο μυαλο οτι ειχα ακουσει αλλα εκεινη την στιγμη λιγο η εμφανιση....κυριως το στηθος που εχω αδυναμια....μπηκα!!! Τα υπολοιπα αστα να πανε!!!!!Καλημέρα σε όλους τους συναδέλφους . Επίσκεψη χθες στο inside αφού είχα πιει το ποτό μου και τι με έπιασε και πέρασα με Λύδια . ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ έχω δοκιμάσει στη ζωή μου . Πρόγραμμα των 60€ και από την πρώτη στιγμή μου αρχίζει τα μη το ένα , μη το άλλο , όχι έτσι , όχι αλλιώς . Δεν ξέρω αν καποιος φίλος έχει αντίστοιχη εμπειρία αλλά πραγματικά έκλαψα τα λεφτά μου
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Κυριοι μια Τατιανα που ανεβασαν στην αλλη σελιδα 22 ετων απο ρωσια ειναι καινουργια η εχει ξαναερθει παλαιοτερα?
μάλλον καινούρια άφιξη πρέπει να είναι, πάντως από τις φωτογραφίες που είδα αν δεν είναι fake ή με πολύ ρετρουσάρισαμα είναι μουνάρα η ρωσίδα.
μόλις την βάλουν στο πρόγραμμα θα πάω να τσεκάρω, όπως έκανα και με την Agata
Διαγραμμένο μέλος 196324
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2020
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Πέρασμα με γαλήνη καλή παρουσία, δοτική και τίμια μέσα. Εντύπωση μου έκανε η τσατσα μια ξανθιά πολύ καλοδιατηρημένη... καλύτερη εμφάνιση από αρκερες, γνωρίζετε τίποτα περαιτέρω ;
Solar
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 552
- Πόντοι
- 20
Ειχα περασει απο villaprive πεμπτη κ ηταν η γαληνη με μια ξανθια κυρια (τσατσα) με ειπε ηταν η πρωτη της μερα στη δουλεια πολυ καλη γυναικα κ ευγενικη μου ειπε τα πακετα λες και μου πουλουσε μπονμπονιερες για το γαμο μου.Ηθελα να την ρωτησω αν μπορω να μπω σε δωματιο μαζι της αλλα μασησα,ευχηθηκα καλη αρχη κ εφυγα. Αν λεμε την ιδια ειναι καλη περιπτωση jens.Πέρασμα με γαλήνη καλή παρουσία, δοτική και τίμια μέσα. Εντύπωση μου έκανε η τσατσα μια ξανθιά πολύ καλοδιατηρημένη... καλύτερη εμφάνιση από αρκερες, γνωρίζετε τίποτα περαιτέρω ;
Όπως ακριβώς το είπες . Λίγο η στιγμή και λίγο οι θεϊκές βυζαρες με έκαναν να μπω κι εγώ καθώς έχω λατρεία αλλά μιλάμε για τεράστια φόλα . Μιλάμε δεν μπορούσα να την ακουμπήσω . Μη αυτό και μη και μη . Ούτε 10ρικο δεν αξίζειΕχω αφησει πριν λιγο καιρο κ κριτικη. Κ γω την πατησα τοτε φιλος. Για αλλη πηγαινα κ δεν ηταν. Οταν ειπε Λυδια η τσατσα κατι μου ρθε στο μυαλο οτι ειχα ακουσει αλλα εκεινη την στιγμη λιγο η εμφανιση....κυριως το στηθος που εχω αδυναμια....μπηκα!!! Τα υπολοιπα αστα να πανε!!!!!
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
Βόλτα σήμερα το μεσημέρι...
Ερημίτη στα ζυγά... από αριστερά
Pussycat η πολύ όμορφη ξανθιά Ρουμάνα Λόρυ... όπως την είδα σήμερα μοιάζει με την Έλενα τη Ρουμάνα
Στη μέση Medusa Βανέσα κοκκινομαλλα αδιάφορη σαν σύνολο, φορούσε κι ένα φωσφοριζε δίχτυ που την χαλούσε ακόμη περισσότερο.
Δεξιά wet dreams η μελαχρινή ομορφούλα νεαρή Λορετα με το όμορφο κωλί
Απέναντι στο 5 η Ρωσίδα μιλφ Ειρήνη.
Λας Βέγκας Βλάντα και Κατερίνα... Ρίτα στις 28 μου είπαν... και πέρυσι έτσι το πήγαμε και τελικά ήρθε καλοκαίρι
Venus η λαχταριστη ρωσσιδα Φρίντα
Godiva δυστυχώς δεν ήταν η Νάταλι... ήταν μια Ιταλίδα είπε η προβληματική τσατσά που συνεχίζει τις ειρωνίες και είναι από μόνη της μια αιτία ώστε να μην μπεις.Ωραιο κοριτσάκι καλοστεκουμενο
Λήμνου στο καινούργιο στούντιο, όμορφος χώρος αλλά τέρμα μουσική και τέρμα τηλεόραση στο σαλόνι... ένα ξανθό αδιάφορο κορίτσι που κοιμόταν μάλλον και το ξυπνήσαμε το καημένο... νομίζω την έχω δει και στο Φρίξου 15 στην ίδια κατάσταση
Νικ.ουρανου 1β στούντιο Μόνα Λίζα το καινούριο δηλαδή από πίσω.... να γελάς ή να λυπάσαι?? ή και τα δύο μαζί....η μιλφ Χριστίνα η αλβανίδα . Νομίζω κάτι δεν πάει καλά μαζί της
Pussycat η πολύ όμορφη ξανθιά Ρουμάνα Λόρυ... όπως την είδα σήμερα μοιάζει με την Έλενα τη Ρουμάνα
Στη μέση Medusa Βανέσα κοκκινομαλλα αδιάφορη σαν σύνολο, φορούσε κι ένα φωσφοριζε δίχτυ που την χαλούσε ακόμη περισσότερο.
Λας Βέγκας Βλάντα και Κατερίνα... Ρίτα στις 28 μου είπαν... και πέρυσι έτσι το πήγαμε και τελικά ήρθε καλοκαίρι
Godiva δυστυχώς δεν ήταν η Νάταλι... ήταν μια Ιταλίδα είπε η προβληματική τσατσά που συνεχίζει τις ειρωνίες και είναι από μόνη της μια αιτία ώστε να μην μπεις.Ωραιο κοριτσάκι καλοστεκουμενο
Λήμνου στο καινούργιο στούντιο, όμορφος χώρος αλλά τέρμα μουσική και τέρμα τηλεόραση στο σαλόνι... ένα ξανθό αδιάφορο κορίτσι που κοιμόταν μάλλον και το ξυπνήσαμε το καημένο... νομίζω την έχω δει και στο Φρίξου 15 στην ίδια κατάσταση
Νικ.ουρανου 1β στούντιο Μόνα Λίζα το καινούριο δηλαδή από πίσω.... να γελάς ή να λυπάσαι?? ή και τα δύο μαζί....η μιλφ Χριστίνα η αλβανίδα . Νομίζω κάτι δεν πάει καλά μαζί της
Λορετα, είχα μπει πριν κάνα 2μηνο , αδιαφορη στις υπηρεσίες χάλια πιπα έως μέτρια με το ζορι , για τα χοντρά καλή είναι μονοΒόλτα σήμερα το μεσημέρι...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
Αυτός είναι ο κανόνας πλέον...Λορετα, είχα μπει πριν κάνα 2μηνο , αδιαφορη στις υπηρεσίες χάλια πιπα έως μέτρια με το ζορι , για τα χοντρά καλή είναι μονο
Ωραία ενημέρωση φίλε, σχετικά με την λόρη και εγώ όταν την είδα αυτό είπα, λες να είναι κόρη της Έλενας; Σχετικά με το Godiva δεν περνάω ποτέ λόγο της τσατσάς.Βόλτα σήμερα το μεσημέρι...
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
τελικα που κατεθεσες;Βόλτα σήμερα το μεσημέρι...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
Ε μη βιάζεστε... έχω τρεις κριτικές μαζεμένες θα πέσουν αυτές τις μέρεςτελικα που κατεθεσες;
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
Η ναρυ έχει θέμα με τα φιλιά... Για να φιλήσει κάποιον πρέπει να πλένει εκείνη την ώρα τα δόντια του...της το ζητάς και σου το λέει και η ίδια..με έβαλε να κάνω πλυσεις με το υγρό και μετά όσα φιλιά θέλεις...Χτες βραδυ ειπα να βρεθω καταλαθος στους δρομους της πληρωμενης ιδωνης και να χτυπισω το κουδουνι της Ναρυ, ενω την ειχε στο Ν,Ουρανου 8, και θα πηγαινα με μαυρη καρδια, μιας και το μπουρδελο δεν το γουσταρω καθολου σαν χωρος, οταν μπηκα να δω αν ειναι στο προγραμμα, την ειχε στο Ν.Ουρανου 6, το κατω, οποτε εφυγα βουρ και πληρωσα το 80αρι για 69, και περιμενα το μωρο, με το που ηρθε κλασικα ολα καλα, προκαταρτικα στα ορθια, στο κρεβατι παντου και πουθενα.!! πουτσοτριψιματα, δαχτυλα στην μουναρα της, ηθελε σαν τρελη να συνεχιζω να την γλυφω την μουναρα της, μεχρι το τελευταιο λεπτο μου εβγαλε ολα τα γουστα μου δεν εχω παραπονο, το μονο παραπονο μου ειναι οτι το πορνιδιο, αποφευγει συστηματικα να με φιλισει, τσιγαρο δεν καπνιζω, ποτε δεν εχω παει πριν φαω κρεμυδια και τσατζικια, παντα τσιχλιτσα απο πριν για καθαρη αναπνοη, σαπια δοντια δεν εχω, αλλα φιλακια δεν μου δινει...!!! μαλλον δεν το γουσταρει να μου τα δωσει, ενω μου κανει ολα τα γουστα φουλ GFE...τεσπα.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.770
- Πόντοι
- 9.297
Δυστυχώς ισχύει...Ναι έχεις δίκιο! Αυτές που γαμας εσυ γαμιουντε μόνο με Έλληνες νέους και φρεσκοπλυμένους, μην σου πω ότι τις ξεπαρθενιαζεις κιόλας! Σε αυτή την δουλειά μιλάει το χρήμα, και με Πακιστανούς θα πάει και με Αλβανούς και με γυφτους!
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
ρε καρντασι απλα σπιτακι και ονομα πες. χαχαΕ μη βιάζεστε... έχω τρεις κριτικές μαζεμένες θα πέσουν αυτές τις μέρες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις