Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (1 μέλη και 73 επισκέπτες)

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.474
Πόντοι
1.436
Εκεί στο play boy η λεγόμενη αναφέρθηκε από κάποιον παλιότερα κ ήταν το ακριβώς αντίθετο από αυτά που γράφει ο προμοτορας
Εκείνη ήταν άλλη, μια αγενής, ψυχρή κομοδίνο. Αν δεν ξέρεις μην μιλάς! Μπαίνουμε να ενημερώσουμε και βρίσκουμε και τον μπελά μας από πάνω. Θα μας πει και προμότορες το τσουτσέκι..

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Εκείνη ήταν άλλη, μια αγενής, ψυχρή κομοδίνο. Αν δεν ξέρεις μην μιλάς! Μπαίνουμε να ενημερώσουμε και βρίσκουμε και τον μπελά μας από πάνω. Θα μας πει και προμότορες το τσουτσέκι..
Έλα key board fighter που θα μας πεις κ τσουτσεκι. Απορώ αν ξέρεις κ αν κ πως χυνει μια γυναίκα.. Άλλαξε πλευρό κ μην συνεχίζεις κ αμα δεν γουσταρεις το ποστ μου στα παπαρια μας

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.474
Πόντοι
1.436
Έλα key board fighter που θα μας πεις κ τσουτσεκι. Απορώ αν ξέρεις κ αν κ πως χυνει μια γυναίκα.. Άλλαξε πλευρό κ μην συνεχίζεις κ αμα δεν γουσταρεις το ποστ μου στα παπαρια μας
Αν δεν έχεις άποψη για την συγκεκριμένη καλύτερα να μην μιλάς. Στο σχόλιο σου έγραψες ''αναφέρθηκε από κάποιον παλιότερα'', σαφώς και θα εννοούσε την κοπέλα που δούλευε παλιότερα εκεί. Εγώ αναφέρθηκα σε καινούργια που ήρθε πρόσφατα. Έτσι είναι όταν είσαι μπούφος και δεν ξέρεις να διαβάζεις βγάζεις λάθος συμπεράσματα.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Αν δεν έχεις άποψη για την συγκεκριμένη καλύτερα να μην μιλάς. Στο σχόλιο σου έγραψες ''αναφέρθηκε από κάποιον παλιότερα'', σαφώς και θα εννοούσε την κοπέλα που δούλευε παλιότερα εκεί. Εγώ αναφέρθηκα σε καινούργια που ήρθε πρόσφατα. Έτσι είναι όταν είσαι μπούφος και δεν ξέρεις να διαβάζεις βγάζεις λάθος συμπεράσματα.
Αναφέρεσαι στην Ουκρανιδα Ζανέτ με τα μεγαλα βυζιά? Τότες όντως έγινε παρεξήγηση με τον φίλο Illuzion...

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Τους χαρακτηρισμόυς άστους στην άκρη, γτ μπορώ άνετα να βρίσω κ να χαρακτηρίσω εσένα κ κατι αλλο

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Τους χαρακτηρισμόυς άστους στην άκρη, γτ μπορώ άνετα να βρίσω κ να χαρακτηρίσω εσένα κ κατι αλλο
Περίμενε εσένα να χυσει η πουτανα που τρώει 50 πουτσες την ημερα

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Και για να το κλείσουμε το θέμα. Εσείς που βρίζετε κ χαρακτιριζετε άλλους μπουφους, τσουτσέκι κτλπ κτλπ πόσο μεγάλα αρχιδια έχετε να τα πείτε face to face με κάποιον. Πόσο κόμπλεξ κ πόσο λίγοι είστε;;; φαίνεται οι φάπες που τρωγατε από μικρή ηλικία η παντόφλα κ η κακή ζωή που έχετε σας οδηγεί να μιλάτε έτσι γτ δεν μάθατε αλλιώς.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.724
Πόντοι
25.165
Και για να το κλείσουμε το θέμα. Εσείς που βρίζετε κ χαρακτιριζετε άλλους μπουφους, τσουτσέκι κτλπ κτλπ πόσο μεγάλα αρχιδια έχετε να τα πείτε face to face με κάποιον. Πόσο κόμπλεξ κ πόσο λίγοι είστε;;; φαίνεται οι φάπες που τρωγατε από μικρή ηλικία η παντόφλα κ η κακή ζωή που έχετε σας οδηγεί να μιλάτε έτσι γτ δεν μάθατε αλλιώς.
Ρε τυπε μηπως να βρεθειτε και στην κουσκουρα για ραντεβου θανατου? Χεσε μας να πουμε.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Ρε τυπε μηπως να βρεθειτε και στην κουσκουρα για ραντεβου θανατου? Χεσε μας να πουμε.
Ασε μας ρε φιλε εδώ ο καθε ενας βρίζει κ χαρακτιριζετε κ θα μείνουμε έτσι γτ απλά δεν ξέρει αλλιώς να ξεδιαλύνει μια παρεξήγηση.

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.474
Πόντοι
1.436
Αναφέρεσαι στην Ουκρανιδα Ζανέτ με τα μεγαλα βυζιά? Τότες όντως έγινε παρεξήγηση με τον φίλο Illuzion...
Αφροδίτη από Ουκρανία μου την σύστησε η τσατσά αλλά και η ίδια μέσα στο δωμάτιο. Μελαχρινή νταρντάνα με μεγάλα βυζιά, όμορφο πρόσωπο. Καινούργια είναι γιατί τις προηγούμενες φορές που πήγα δούλευε άλλη κοπέλα εκεί στην βραδινή βάρδια.

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.474
Πόντοι
1.436
Ασε μας ρε φιλε εδώ ο καθε ενας βρίζει κ χαρακτιριζετε κ θα μείνουμε έτσι γτ απλά δεν ξέρει αλλιώς να ξεδιαλύνει μια παρεξήγηση.
Δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω απλώς με εκνεύρισες που με είπες προμότορα ενώ μπήκα να ενημερώσω. Μπορούσα να μην γράψω τίποτα όπως κάνουν οι περισσότεροι εδώ μέσα αλλά έτσι χάνεται ο σκοπός του forum

spirtoulis123

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
158
Πόντοι
0
καμια γνωμη για τατιανα που ειναι στο αλλο σιτε?

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Ενημερωση για poison πρωινή βάρδια Χουανιτα, το κορίτσι. Εχουν γραφτεί διαφορα στο άλλο site όχι καλά τα διάβασα αλλά έχω κόλλημα με τις λατινες.
Πρώτη εντύπωση μέτρια πρόσωπο κλασικό μελαχρινό ούτε όμορφη ούτε άσχημη. Λιγο ψυχρή στη αρχή μετά όμως έσκασε ένα γελάκι. Μπήκα με το απλό για να τεστάρω. Αγέλαστη μπήκε στο δωμάτιο με τα εργαλεία της δουλειάς τζελ ,κάποτα. ξεκίνησε να μου τον παίζει με το χέρι κ εγώ τη χουφτωνα. Σωμα πολύ πετιτ με δύο όμορφα βυζάκια στο ένα έχει και πιρσινγκ. Κωλαράκι μικρό καμία σχέση με λατινας.
της παίρνω το χέρι και της δείχνω ότι μπορεί να βάλει την κάποτα. Ξεκινάει πιπα η οποία μου άρεσε με προσπάθεια για dt και παιχνίδια με τη γλώσσα. στο σεξ είναι ότι πρέπει να τη γυρίζεις από δω και από κει αλλάξαμε 3 στάσεις και εχυσα. γενικά αντίθετα με τα σχόλια στο άλλο site εγώ πέρασα καλά. Δεν θα ξαναπήγαινα γιατί δεν έχει σώμα λατίνος.

Solar

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
552
Πόντοι
20
Κυριοι λογικα θα ξανακατεβω θεσσαλονικη αυριο και σκεφτομαι αυτη τη φορα Sofia και Alina απο ρουμανια μιας κ θα παω πρωι, υπαρχει καποια καινουργια που ξεχναω κ πρεπει να τσεκαρω ? (σκεφτομαι κ βολτα απο belarus girls να δω τι παιζει)

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
..χωρίς να ξέρεις την Αφροδίτη λες ότι ναναι, πως θα χαρακτήριζες ένα τέτοιο άτομο που μιλάει χωρίς να ξέρει; Έκανες και επίθεση τον συναθλητη... επιβεβαιώνω και γω ότι η Αφροδίτη είναι καλη, δεν κάνει παπάδες όπως μας είχαν συνηθίσει οι παλιές καλές αλλά είναι καλή περίπτωση .όπως τα είπε ο φιλος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αφροδίτη από Ουκρανία μου την σύστησε η τσατσά αλλά και η ίδια μέσα στο δωμάτιο. Μελαχρινή νταρντάνα με μεγάλα βυζιά, όμορφο πρόσωπο. Καινούργια είναι γιατί τις προηγούμενες φορές που πήγα δούλευε άλλη κοπέλα εκεί στην βραδινή βάρδια.
Και γω μια χαρά πέρασα...αλλά με 30 το απλο

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Εκεί στο play boy η λεγόμενη αναφέρθηκε από κάποιον παλιότερα κ ήταν το ακριβώς αντίθετο από αυτά που γράφει ο προμοτορας
Μην είσαι άδικος, δεν παίζει να είναι προμότορας. Γράψε πως έκανες λάθος τα περι προμόσιον και τέλος πάμε παρακάτω....
και εσύ μην το χαλάς με τους χαρακτηρισμούς......Καταλαβαίνω πως θίχτηκες ,αλλα όκ δεν έγινε και τίποτα για να τον αποκαλείς τσουτσέκι κτλ.....

Δεν υπάρχει λόγος για να χαλαστεί κανείς....και οι δυό μιά χαρά παιδία είστε .
Τρόπος του λέγειν "παιδιά"

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.540
Πόντοι
456
2 αλβανακια που εβγαιναν στην Μοναστηριου,μπροστα στον Δαβανό,κυκλοφορουν ή έφυγαν;Ελεγαν πως ταχα ηταν φοιτητριες (απο Κοζανη νομιζω!)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.724
Πόντοι
25.165
2 αλβανακια που εβγαιναν στην Μοναστηριου,μπροστα στον Δαβανό,κυκλοφορουν ή έφυγαν;Ελεγαν πως ταχα ηταν φοιτητριες (απο Κοζανη νομιζω!)
να πας στο σωστο νημα να ρωτησεις, δηλαδη στις πιατσες... εδω ειναι για στουντιο και μπουρδελα.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
..χωρίς να ξέρεις την Αφροδίτη λες ότι ναναι, πως θα χαρακτήριζες ένα τέτοιο άτομο που μιλάει χωρίς να ξέρει; Έκανες και επίθεση τον συναθλητη... επιβεβαιώνω και γω ότι η Αφροδίτη είναι καλη, δεν κάνει παπάδες όπως μας είχαν συνηθίσει οι παλιές καλές αλλά είναι καλή περίπτωση .όπως τα είπε ο φιλος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και γω μια χαρά πέρασα...αλλά με 30 το απλο
Έγινε από δω κ πέρα θα βρίζω κ γω κ θα χαρακτιριζω.Δεν τρέχει κάτι. Αρα κ συ που τον δικαιολογεις επικροτείς τέτοιες συμπεριφορές. Παντος μπούφος κ τσουτσεκι δεν νομίζω κ δεν το έχω κάνει σε κανένα μέλος.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.626
Πόντοι
7.095
Για άλλη μια φορά τα ίδια με "προμότορες" "αγαπούληδες" κτλ...και σε αυτό το νήμα και σε άλλα.

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο σε κάποιους από εμάς, κάποιοι όντως ερωτεύονται αυτές τις γκόμενες ή τις θεοποιούν.
Οπότε και -συνήθως- καλπάζει η φαντασία τους και μεγενθύνουν καταστάσεις.
Δεν είναι όμως -συνήθως και πάλι- εκ του πονηρού.

Κάποιες λίγες φορές, κάποια από αυτές θα χύσει κιόλας με κάποιον.
Κάποιες ακόμα πιο λίγες φορές, ίσως προκύψει και σχέση.
Έχω δύο διαφορετικούς φίλους που τις καλές εποχές, ο ένας είχε γκόμενα την Μάντυ (και πιστεύω ότι στάνταρ ο παίχτης είναι στο νήμα, παρόλο που δεν ξέρει το νικ μου, ούτε εγώ το δικό του) και ο άλλος πηδούσε τζάμπα ακόμα και στα σπιτάκια τη Λάουρα.

Από την άλλη, καταλαβαίνω τον εκνευρισμό των πιο "νέων" στο φόρουμ, καθώς κι εγώ στα νιάτα μου (εννοώ στο bou) εκνευριζόμουν από τέτοια ποστ. Πχ για όσους θυμούνται ο jo145 πραγματικά με εκνεύριζε τότε...η αλήθεια είναι πως πλέον δε θα εκνευριζόμουν, απλά θα τον παρέκαμπτα.

Καλημέρα σε όλους σας και καλά γαμήσια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom